2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Başın sağolsun canim.Allah rahmet eylesin

Günaydın kizlar geçen tahlil vermistim idrarda pro1+ çıkmış sağlık ocağındaki hemşire idrarda protein kaçağı var Dr a gitmen lazım dedi bilgisi olan var mı

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun. Allah Rahmet Eylesin.

canım ben oğluma hamileyken çok merak ettiğimde aynı hastanenin acilindeki kadın doğumcusuna gözüküyordum akşamları. Bi görüp rahatlıyodum

Canım kanından besleniyor şuan bebelak yani onlar büyüyor maşAllah depolarımızdan, ama kendi bünyemizi düşürmemek lazım ama bende 4 kilo civarı verdim malesef ki
Ilk hamileligimde hiç yaşamayınca böyle şeyler insan bi korkuyor haliyle.Bulantılar geçince dikkat ederiz artık napiyim.

Basın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.Bilinc altı işte rüyalarında etkilenmiş bak.

Ya çok güzel.Masallah.Gel de ağlama.Zaten hormonlar ayakta.

Günaydın kizlar geçen tahlil vermistim idrarda pro1+ çıkmış sağlık ocağındaki hemşire idrarda protein kaçağı var Dr a gitmen lazım dedi bilgisi olan var mı

günaydın idrar yolu enfeksiyonun var mı? Ya da gebelikten önce idrar tahlili verdiğinde hiç çıkmış mıydı protein?

Başınız sağolsun, Rabbim sabırlar versin. Çok zor ama çok üzülmemeye çalışın malum içimizdeki minnaklar herşeyi hissediyorlar.

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşaallah

Bende protein kaçağı oldu canım 24 saatlik israr tahlili yaptırmıştım. Onda da çıkmıştı. Tansiyonuma düzenli olarak baktık. Çok araştırıp aşırı stres yapmıştım. Sebebide çıkmadı. Kaçakla la birlikte yüksek tansiyn sıkıntı demişlerdi.

Sağlık ocağında Yanlışlık olabiliyor.. Bende de öbğr hamileliğimde çıkmıştı doktora git dediler doktor testi tekrarladı temiz çıktı. Sağlık ocağı bazen yanlış sonuç verebiliyor dedi

Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Bebeğin iyidir inşallah, kendini strese sokmamaya çalış

Mekanı cennet olsun başınız sağolsun

Merhaba kızlar bugün kontorole gittim.tam muayene sonunda doktoruma nerdeyse bir aydır gitmedigim için kan testi sonuçlarımi yorumlamasini istedim ve benim o kadar bakmama rağmen farketmedigum toksoplazma sonucunu pozitif gördü. Daha önce mi gebelik esnasında mi olup olmadığına kan alındı bakılacak. Pazartesi sonuçlanacak. Böyle bi durum yaşayan var mı. Resmen muayene mutluluğuma gölge düştü kanama alanım azalmış bebek gayet iyiydi.sonunda maalesef bu bilgiyi alıp kan testi sonucu beklemek beni çok üzdü

Daha önce telefonla arayıp tahlil sonucunu sormamış mıydın
Merak etme Allah ın izniyle bişey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…