Başın sağolsun canim.Allah rahmet eylesinGünaydın herkese yaklaşık 15 gündür hiç giremedim buralara.Dedemin aniden yoğun bakıma alınması ardı dan vefatıyla çok zor bir süreçten geçtik ailece.Henuz de atlatmış değiliz .Dede diyince belki abartılı bulan olabilir ama bizim dedemiz cocuklugumuzdan bu yana hayatımızın o kadar büyük bir parçasiydi ki oğluma bile çok düşkündüNeyse çok uzatmayayım umarım herkes çok iyidir sizleri merak ettim.Ben de sanırım yaşadığım üzüntünün etkisiyle kötü rüyalar görüyorum bebeğimle ilgili de .Umarım o da iyidir. Kontrolümüz 20 sinde sabretmeye çalışıyorum.
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinGünaydın herkese yaklaşık 15 gündür hiç giremedim buralara.Dedemin aniden yoğun bakıma alınması ardı dan vefatıyla çok zor bir süreçten geçtik ailece.Henuz de atlatmış değiliz .Dede diyince belki abartılı bulan olabilir ama bizim dedemiz cocuklugumuzdan bu yana hayatımızın o kadar büyük bir parçasiydi ki oğluma bile çok düşkündüNeyse çok uzatmayayım umarım herkes çok iyidir sizleri merak ettim.Ben de sanırım yaşadığım üzüntünün etkisiyle kötü rüyalar görüyorum bebeğimle ilgili de .Umarım o da iyidir. Kontrolümüz 20 sinde sabretmeye çalışıyorum.
kurtköy tarafındayım ben. halise yollı var onu demiştim instagramdan biliyorum onu dasen istanbulda nerdesin? leventte oturuyorum aslında da iyi doktor olsun yeter gitcem artık iki tarafta 45 dk gösteriyor
Başınız sağolsun. Allah Rahmet Eylesin.Günaydın herkese yaklaşık 15 gündür hiç giremedim buralara.Dedemin aniden yoğun bakıma alınması ardı dan vefatıyla çok zor bir süreçten geçtik ailece.Henuz de atlatmış değiliz .Dede diyince belki abartılı bulan olabilir ama bizim dedemiz cocuklugumuzdan bu yana hayatımızın o kadar büyük bir parçasiydi ki oğluma bile çok düşkündüNeyse çok uzatmayayım umarım herkes çok iyidir sizleri merak ettim.Ben de sanırım yaşadığım üzüntünün etkisiyle kötü rüyalar görüyorum bebeğimle ilgili de .Umarım o da iyidir. Kontrolümüz 20 sinde sabretmeye çalışıyorum.
Galiba bende de var öyle bi durum.Kendim yapsam yiyemezdim böyle.Doktor ne dedi, benim ki 10 gün sonra.
Başkası yapınca ben de daha kolay yiyebiliyorum. Kendim yapınca mide bulantısından hiç yiyemiyorum
yaa ben size bir şey danışcam. şimdi doktor randevularına bakıyorum da cuma cumartesiye benim doktor ya izinli ya da randevusu dolu. 23ü de işe döncem 2 haftadır yokum diye asla izin alamam. cumartesi başka doktora gitsem etik dışı mı davranmış olurum acaba yoksa gereksiz duygusal bağ mı kurdum doktorla başından her şeyi o takip etti devam etsin isterim ama bebeği merakım daha ağır basıyor iyi mi diye 1 gün daha beklemek istemiyorum
Ilk hamileligimde hiç yaşamayınca böyle şeyler insan bi korkuyor haliyle.Bulantılar geçince dikkat ederiz artık napiyim.Canım kanından besleniyor şuan bebelakyani onlar büyüyor maşAllah depolarımızdan, ama kendi bünyemizi düşürmemek lazım ama bende 4 kilo civarı verdim malesef ki
Basın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.Bilinc altı işte rüyalarında etkilenmiş bak.Günaydın herkese yaklaşık 15 gündür hiç giremedim buralara.Dedemin aniden yoğun bakıma alınması ardı dan vefatıyla çok zor bir süreçten geçtik ailece.Henuz de atlatmış değiliz .Dede diyince belki abartılı bulan olabilir ama bizim dedemiz cocuklugumuzdan bu yana hayatımızın o kadar büyük bir parçasiydi ki oğluma bile çok düşkündüNeyse çok uzatmayayım umarım herkes çok iyidir sizleri merak ettim.Ben de sanırım yaşadığım üzüntünün etkisiyle kötü rüyalar görüyorum bebeğimle ilgili de .Umarım o da iyidir. Kontrolümüz 20 sinde sabretmeye çalışıyorum.
Ya çok güzel.Masallah.Gel de ağlama.Zaten hormonlar ayakta.Çocuğumun ellerini ayaklarını gördüm. Kıpır kıpırdı. Çok hareketli maşallah dedi doktorumuz. Kalp atışını kaydettik bu sefer. İnsan içinde boyle bir can yaşadığına inanamiyor ya. Çok duygusalım
Günaydın kizlar geçen tahlil vermistim idrarda pro1+ çıkmış sağlık ocağındaki hemşire idrarda protein kaçağı var Dr a gitmen lazım dedi bilgisi olan var mı
Başınız sağolsun, Rabbim sabırlar versin. Çok zor ama çok üzülmemeye çalışın malum içimizdeki minnaklar herşeyi hissediyorlar.Günaydın herkese yaklaşık 15 gündür hiç giremedim buralara.Dedemin aniden yoğun bakıma alınması ardı dan vefatıyla çok zor bir süreçten geçtik ailece.Henuz de atlatmış değiliz .Dede diyince belki abartılı bulan olabilir ama bizim dedemiz cocuklugumuzdan bu yana hayatımızın o kadar büyük bir parçasiydi ki oğluma bile çok düşkündüNeyse çok uzatmayayım umarım herkes çok iyidir sizleri merak ettim.Ben de sanırım yaşadığım üzüntünün etkisiyle kötü rüyalar görüyorum bebeğimle ilgili de .Umarım o da iyidir. Kontrolümüz 20 sinde sabretmeye çalışıyorum.
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesinGünaydın herkese yaklaşık 15 gündür hiç giremedim buralara.Dedemin aniden yoğun bakıma alınması ardı dan vefatıyla çok zor bir süreçten geçtik ailece.Henuz de atlatmış değiliz .Dede diyince belki abartılı bulan olabilir ama bizim dedemiz cocuklugumuzdan bu yana hayatımızın o kadar büyük bir parçasiydi ki oğluma bile çok düşkündüNeyse çok uzatmayayım umarım herkes çok iyidir sizleri merak ettim.Ben de sanırım yaşadığım üzüntünün etkisiyle kötü rüyalar görüyorum bebeğimle ilgili de .Umarım o da iyidir. Kontrolümüz 20 sinde sabretmeye çalışıyorum.
Bende protein kaçağı oldu canım 24 saatlik israr tahlili yaptırmıştım. Onda da çıkmıştı. Tansiyonuma düzenli olarak baktık. Çok araştırıp aşırı stres yapmıştım. Sebebide çıkmadı. Kaçakla la birlikte yüksek tansiyn sıkıntı demişlerdi.Günaydın kizlar geçen tahlil vermistim idrarda pro1+ çıkmış sağlık ocağındaki hemşire idrarda protein kaçağı var Dr a gitmen lazım dedi bilgisi olan var mı
Sağlık ocağında Yanlışlık olabiliyor.. Bende de öbğr hamileliğimde çıkmıştı doktora git dediler doktor testi tekrarladı temiz çıktı. Sağlık ocağı bazen yanlış sonuç verebiliyor dediGünaydın kizlar geçen tahlil vermistim idrarda pro1+ çıkmış sağlık ocağındaki hemşire idrarda protein kaçağı var Dr a gitmen lazım dedi bilgisi olan var mı
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.Günaydın herkese yaklaşık 15 gündür hiç giremedim buralara.Dedemin aniden yoğun bakıma alınması ardı dan vefatıyla çok zor bir süreçten geçtik ailece.Henuz de atlatmış değiliz .Dede diyince belki abartılı bulan olabilir ama bizim dedemiz cocuklugumuzdan bu yana hayatımızın o kadar büyük bir parçasiydi ki oğluma bile çok düşkündüNeyse çok uzatmayayım umarım herkes çok iyidir sizleri merak ettim.Ben de sanırım yaşadığım üzüntünün etkisiyle kötü rüyalar görüyorum bebeğimle ilgili de .Umarım o da iyidir. Kontrolümüz 20 sinde sabretmeye çalışıyorum.
Mekanı cennet olsun başınız sağolsunGünaydın herkese yaklaşık 15 gündür hiç giremedim buralara.Dedemin aniden yoğun bakıma alınması ardı dan vefatıyla çok zor bir süreçten geçtik ailece.Henuz de atlatmış değiliz .Dede diyince belki abartılı bulan olabilir ama bizim dedemiz cocuklugumuzdan bu yana hayatımızın o kadar büyük bir parçasiydi ki oğluma bile çok düşkündüNeyse çok uzatmayayım umarım herkes çok iyidir sizleri merak ettim.Ben de sanırım yaşadığım üzüntünün etkisiyle kötü rüyalar görüyorum bebeğimle ilgili de .Umarım o da iyidir. Kontrolümüz 20 sinde sabretmeye çalışıyorum.
Daha önce telefonla arayıp tahlil sonucunu sormamış mıydınMerhaba kızlar bugün kontorole gittim.tam muayene sonunda doktoruma nerdeyse bir aydır gitmedigim için kan testi sonuçlarımi yorumlamasini istedim ve benim o kadar bakmama rağmen farketmedigum toksoplazma sonucunu pozitif gördü. Daha önce mi gebelik esnasında mi olup olmadığına kan alındı bakılacak. Pazartesi sonuçlanacak. Böyle bi durum yaşayan var mı. Resmen muayene mutluluğuma gölge düştü kanama alanım azalmış bebek gayet iyiydi.sonunda maalesef bu bilgiyi alıp kan testi sonucu beklemek beni çok üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?