2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Facebook anne gruplarıni degil bilimsel tavsiyeleri dikkate alın lutfen.

Tabloya aşı durumu eklendi kızlar olanlar bana bi ses ederse ekleyeyim olmayanlara fikir olsunn işte çoğunluk ne alemde falan diye cinsiyetler tammalansın isim kısmı da aklımda
İlk dozumu hamilelikten 1 ay önce, 2. Dozumu da 15. Haftada oldum. Aşım biontech.

Günaydın kızlar
Nasıl geçiyo günler ? Benim bulantıda hafif azalma var gibi ama hazımsızlık hissi hep var. Bir de reflü eklendi sanırım Dün başım çok ağrıdı. Parol içmemek için direndim resmen. Bugün daha iyi uyandım
Miniğim kıpır kıpır. Artık eşim de elini koyunca hissediyo. Ablaya daha demedik Haftasonu söylemeyi düşünüyoruz. Dananın kuyruğunu gözlemlicez bakalım gerçi kendisi plan falan yapıyo. Kardeşim olursa bi de kız olursa benim odamı ona verir bana yenisini alırız diye
Ben de 13 ve 16da 2 doz biontech oldum. Başta çok tedirgindim ama şu an rahatım , iyi ki olmuşum diyorum.

Hamilelerden tavsiye almak amacım ama destek değil köstek oluyolar internetten de baktım yabancı ülkelerde yapılmıyor yazıyor neye inanıcağımı şaşırmış durumdayım
İnternetten bakınca yabancı ülkeler yazıyor canım da hangi yabancı ülke.bu çok genel bi cümle. Amerika ingiltere almanya vs. gebeleri aşılıyor. Orada da aynı bizde olduğu gibi tedirgin olup olmayan gebeler ve tam onaylamayan doktorlar var tabiki. Ben aşıyı kesinlikle yasaklayan gebelere vurdurmayan bir ülke bilmiyorum.

Reflü bende de başladım canım doktor şurup ve hap yazdı. Hap kullanmıyorum ama çok kötü olunca şurubu içiyorum iyi geliyor

Reflü bende de başladım canım doktor şurup ve hap yazdı. Hap kullanmıyorum ama çok kötü olunca şurubu içiyorum iyi geliyor
Bana da mide koruyucu yazmıştı doktor kullanmadım ama onu başlıycam fayda etmezse şurup yazdırayım. Çok erken değil mi ya ? Kızımda son ay olmuştu sadece bende

Bana da mide koruyucu yazmıştı doktor kullanmadım ama onu başlıycam fayda etmezse şurup yazdırayım. Çok erken değil mi ya ? Kızımda son ay olmuştu sadece bende
Ay bilmiyorum ki canım benim daha ilk çocuk ama benim karnım birden büyümeye ve yukarıya çıkmaya başladı ondan oluyor herhalde belki zamanla azalır

Bakmadım canım ben hiç ona, henüz araştırma aşamasına geçmedim. Senin söylediğini de favorilere ekledim, daha sonra inceleyeceğim

Beni
Bende sewiniyordum 3 gun aksamlari kusmayinca ooo bitti super kendi kendime nazar degdirdim kusmalarim tekrar basladi fazlasiyla ne zaman biticek

Beni

Bende sewiniyordum 3 gun aksamlari kusmayinca ooo bitti super kendi kendime nazar degdirdim kusmalarim tekrar basladi fazlasiyla ne zaman biticek
Prilam bırakınca aynı öyleyim prilamla baktım yine başlıyor 2 tane alıyorum yoksa nefretlik oldum bulantıdan kusmaktan geçmiyor geçmeyecek

Benim gibi çok uyuyan var mı acaba merak ettim Dün akşam 9 da yattım bugün sabah 9 da kalktım ve hala çok uykum var. Hamileliğin başından beri sürekli uyuma ihtiyacı duyuyorum sizde uyku durumu ne

Günaydın kizlar az önce kontrolden çıktım bebisim iyi çok şükür ve kız olduğu da net artıkyalniz bir konuda fikrinizi almak istiyorum ben devlette 2li test yaptırmıştım kendi doktorum özelde bugün bakabildi . biyokimyasal risk 1/413 çıktı yaş da 1/ 341 (yaşım 34 ) ancak kombine değer 1/2286 ve çit off un altında ancak ilk 2 si orta risk olduğu için doktoruma tedirgin olduğumu soyledim o da aslında cutboff değerin riskli değil ama kendini yipratcaksan Nipt test yaptır dedi .Ben sizlerden Nifty duydum bunu bilmiyorum fikri olan var mı acaba kafam karıştı

Benim gibi çok uyuyan var mı acaba merak ettim Dün akşam 9 da yattım bugün sabah 9 da kalktım ve hala çok uykum var. Hamileliğin başından beri sürekli uyuma ihtiyacı duyuyorum sizde uyku durumu ne
Bende sürekli uyuyorum, artık akşamları biraz geç yatmaya başladım ama bu sefer sabahları öğlene doğru uyanmaya başladım :) bazı bebişler uyku yapıyormuş, çok uyku yapan bebek geceleride sakin olur diyorlar inşallah öyledir

Cin gibiyim asla uyuyamıyorum baya problem yaşıyorum ama eşim uyuyor öğle uykuları prenses uykuları akşam erken uyumalar hamile gibi ben ona bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…