2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım ben nifty yaptırmıştım doktor problem görmemiş ama dediği gibi kafana takacaksan imkanın da var ise %100 değil ama %98 99 gibi oran veriyorlar 3100e yaptırmıştım invitae diye firmaya daha uyguna yaptıran arkadaşlarımız da var

Bulantıdan mahvetti şimdi de uyku yapmıyo doğunca inş uslu olur da uyku problemi olmaz valla inşallah öyle değildir

Maddi anlamda sıkıntım yok çok şükür yaptıracağım inşallah ,şunu merak ettim bir de bunu yaptıran arkadaşlar 2 li yaptırıp risk olduğu için mi tercih ettiler yoksa direkt bunu mu yaptırdıniz ? Ha bir de doktroum yırt dışına gönderilmesini tercih etti biraz fark var tabi fiyat olark ama Türkiye'de daha çok yeni diğeri daha güvenilir dedi .Seninki nerede yapıldı canım? Ben bir yer ile gorustum 3.500 TL Almanyaya gönderiyorlarmis %99.98 doğru sonuç veriyor dedi bakalim

Aynen benimki de yurt dışına giden güvenemedim burada yapılana. Ben 11. Haftamda direkt yaptırdım covid geçirdim içim rahat olsun ikli üçlü stresi çekmeyeyim takıntılıyım çünkü takarım diye

Benim gibi çok uyuyan var mı acaba merak ettim Dün akşam 9 da yattım bugün sabah 9 da kalktım ve hala çok uykum var. Hamileliğin başından beri sürekli uyuma ihtiyacı duyuyorum sizde uyku durumu ne
Vitaminlere başladın mı? Ben progestan kullanırken gece gündüz uyuyordum ne zaman onu bırakıp vitaminlere geçtim şimdi enerjiden geceleri bile uykum gelmiyo

Tam kontrol degil bebişimi goremedim ama saglik ocagina çağırmışlardi bugün için. Ebe tansiyon kilo vs. bakti. Ödem varmi diye baktı. Tetenoz aşısı icin randevu verdi. Ay sonunda 2.doz covid asisi yaptıracağım icin aşıdan bir ay sonrasına verdi. Bulantilarimi sordu. 15 gundur cok iyiyim dedim 2 adet içiyordum tek doz icmeye basladim bugun hic icmedim dedim. Zaten Prilam i birden birakmayip azaltarak birakmak lazim dedi. Bugün içmedim bakalim nasıl olacak simdilik hafifden bulanıyor ama iyiyim gibi.. Bulanti açısından eskiye gore çok çok iyiyim ama aynen bende de reflu ve yanma var. Cocuk saçlı olursa mide yanar derler bakalim bari bu teori tutacak mi

Ben 2'li yaptirdim 1/558 mi ne oyle bi risk cikmisti ama hangi deger bilmiyroum raporu ben görmedim doktor gördü. Orta risk dedi icimiz rahat etsin dedi nifty yaptirdik. Turkiyedeki firmaya yaptirdim ben. Ama yurtdışı da olabilir benimki problem etmedi. Bilseydim direk nifty yaptirirdim ikili testi bekle niftyi bekle sure uzadi cok

Ben de hiç ikili yaptırmadan direkt nifty yaptırdım. Yurtdışında abd ve ingilterede yapılıyor testler abd en yüksek fiyatı alan ki bence hiç gerek yok okadar para vermeye ingilteredekinde yapısal hastalıklara bakmıyor diye ben de intergen firmasından yaptırdım ankaraya gönderdiler bence gayet başarılıydı herşeyine a dan z ye bakıldı. 3300 verdim bir de türkiye yapılmasının en iyi avantajı herhangi bir sıkıntı olduğu zaman muhattap olabileceğin genetikçiler var. Onun dışında bir de sma yaptırdım ben ne olur ne olmaz diye ona da 1100 aldılar bilgin olsun.

Vitaminlere başladın mı? Ben progestan kullanırken gece gündüz uyuyordum ne zaman onu bırakıp vitaminlere geçtim şimdi enerjiden geceleri bile uykum gelmiyo
Progestan bende kullandım ama 2 hafta bırakalı da 1 hafta oldu vitaminleri 12. Haftadan beri multivitamin, OMEGA 3, demir ilacı kullanıyorum. Çok çok uyku yapıyor bende geçen gün yine böyle erken yattım erken kalktım sonra sabah 10 da şekerleme yapayım dedim öğlen 15.30 da kalktım sonra yine akşam 8-9 da yattım

Teşekkürler kizlar,keşke ben de baştan bunu yaptirsaydim neyse artık bir an önce yaptırıp iyi sonuçlar gelmesi için dua etmekten başka yapacak birşey kalmadı

O zaman bebiş uyutuyo seni şimdiden başlamış annesini ayakta uyutmaya maşallah kuzuya

Doktorumun önerdiği perinatolog 700 lira fiyat verdi daha önce de yazmıştım başarı hastanesi için 500 lira ordan fiyat aldım 17 Kasım için randevu aldım başarı hastanesine

Mesela Azerbaycan hamile ve emzirenlere yaptırmıyomuş bi kaç ülke daha vardı ama ilk gözüme çarpan o oldu nedense,ya bi yanım çoğu gebe oluyor sende ol diyor dğer yandan olmayan gebeler asla olmam içinde ne olduğu belli değil falan yazınca tereddüt ediyorum valla canım sıkıldı benimde, ekimin 8.ine ranvdevum var doktora sorucam fikrini alıcam oda ol derse olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…