- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Hahah eşin rol çalmış gibi sankiCin gibiyim asla uyuyamıyorum baya problem yaşıyorum ama eşim uyuyor öğle uykuları prenses uykuları akşam erken uyumalar hamile gibi ben ona bakıyorum
Canım ben nifty yaptırmıştım doktor problem görmemiş ama dediği gibi kafana takacaksan imkanın da var ise %100 değil ama %98 99 gibi oran veriyorlar 3100e yaptırmıştım invitae diye firmaya daha uyguna yaptıran arkadaşlarımız da varGünaydın kizlar az önce kontrolden çıktım bebisim iyi çok şükürve kız olduğu da net artık yalniz bir konuda fikrinizi almak istiyorum ben devlette 2li test yaptırmıştım kendi doktorum özelde bugün bakabildi . biyokimyasal risk 1/413 çıktı yaş da 1/ 341 (yaşım 34 ) ancak kombine değer 1/2286 ve çit off un altında ancak ilk 2 si orta risk olduğu için doktoruma tedirgin olduğumu soyledim o da aslında cutboff değerin riskli değil ama kendini yipratcaksan Nipt test yaptır dedi .Ben sizlerden Nifty duydum bunu bilmiyorum fikri olan var mı acaba kafam karıştı
Ayy hadi inşallahBende sürekli uyuyorum, artık akşamları biraz geç yatmaya başladım ama bu sefer sabahları öğlene doğru uyanmaya başladım :) bazı bebişler uyku yapıyormuş, çok uyku yapan bebek geceleride sakin olur diyorlar inşallah öyledir
Bulantıdan mahvetti şimdi de uyku yapmıyo doğunca inş uslu olur da uyku problemi olmaz valla inşallah öyle değildirBende sürekli uyuyorum, artık akşamları biraz geç yatmaya başladım ama bu sefer sabahları öğlene doğru uyanmaya başladım :) bazı bebişler uyku yapıyormuş, çok uyku yapan bebek geceleride sakin olur diyorlar inşallah öyledir
hahaha bende inşallah öyledir demek zorundayım kusura bakmaBulantıdan mahvetti şimdi de uyku yapmıyo doğunca inş uslu olur da uyku problemi olmaz valla inşallah öyle değildir
Benim yarınGünaydın kuzular,
Bugün doktora giden var mı bakalıım
Maddi anlamda sıkıntım yok çok şükür yaptıracağım inşallah ,şunu merak ettim bir de bunu yaptıran arkadaşlar 2 li yaptırıp risk olduğu için mi tercih ettiler yoksa direkt bunu mu yaptırdıniz ? Ha bir de doktroum yırt dışına gönderilmesini tercih etti biraz fark var tabi fiyat olark ama Türkiye'de daha çok yeni diğeri daha güvenilir dedi .Seninki nerede yapıldı canım? Ben bir yer ile gorustum 3.500 TL Almanyaya gönderiyorlarmis %99.98 doğru sonuç veriyor dedi bakalimCanım ben nifty yaptırmıştım doktor problem görmemiş ama dediği gibi kafana takacaksan imkanın da var ise %100 değil ama %98 99 gibi oran veriyorlar 3100e yaptırmıştım invitae diye firmaya daha uyguna yaptıran arkadaşlarımız da var
Aynen benimki de yurt dışına giden güvenemedim burada yapılana. Ben 11. Haftamda direkt yaptırdım covid geçirdim içim rahat olsun ikli üçlü stresi çekmeyeyim takıntılıyım çünkü takarım diyeMaddi anlamda sıkıntım yok çok şükür yaptıracağım inşallah ,şunu merak ettim bir de bunu yaptıran arkadaşlar 2 li yaptırıp risk olduğu için mi tercih ettiler yoksa direkt bunu mu yaptırdıniz ? Ha bir de doktroum yırt dışına gönderilmesini tercih etti biraz fark var tabi fiyat olark ama Türkiye'de daha çok yeni diğeri daha güvenilir dedi .Seninki nerede yapıldı canım? Ben bir yer ile gorustum 3.500 TL Almanyaya gönderiyorlarmis %99.98 doğru sonuç veriyor dedi bakalim
Vitaminlere başladın mı? Ben progestan kullanırken gece gündüz uyuyordum ne zaman onu bırakıp vitaminlere geçtim şimdi enerjiden geceleri bile uykum gelmiyoBenim gibi çok uyuyan var mı acaba merak ettimDün akşam 9 da yattım bugün sabah 9 da kalktım ve hala çok uykum var. Hamileliğin başından beri sürekli uyuma ihtiyacı duyuyorum sizde uyku durumu ne
Ben 2'li yaptirdim 1/558 mi ne oyle bi risk cikmisti ama hangi deger bilmiyroum raporu ben görmedim doktor gördü. Orta risk dedi icimiz rahat etsin dedi nifty yaptirdik. Turkiyedeki firmaya yaptirdim ben. Ama yurtdışı da olabilir benimki problem etmedi. Bilseydim direk nifty yaptirirdim ikili testi bekle niftyi bekle sure uzadi cokMaddi anlamda sıkıntım yok çok şükür yaptıracağım inşallah ,şunu merak ettim bir de bunu yaptıran arkadaşlar 2 li yaptırıp risk olduğu için mi tercih ettiler yoksa direkt bunu mu yaptırdıniz ? Ha bir de doktroum yırt dışına gönderilmesini tercih etti biraz fark var tabi fiyat olark ama Türkiye'de daha çok yeni diğeri daha güvenilir dedi .Seninki nerede yapıldı canım? Ben bir yer ile gorustum 3.500 TL Almanyaya gönderiyorlarmis %99.98 doğru sonuç veriyor dedi bakalim
Ben de hiç ikili yaptırmadan direkt nifty yaptırdım. Yurtdışında abd ve ingilterede yapılıyor testler abd en yüksek fiyatı alan ki bence hiç gerek yok okadar para vermeye ingilteredekinde yapısal hastalıklara bakmıyor diye ben de intergen firmasından yaptırdım ankaraya gönderdiler bence gayet başarılıydı herşeyine a dan z ye bakıldı. 3300 verdim bir de türkiye yapılmasının en iyi avantajı herhangi bir sıkıntı olduğu zaman muhattap olabileceğin genetikçiler var. Onun dışında bir de sma yaptırdım ben ne olur ne olmaz diye ona da 1100 aldılar bilgin olsun.Maddi anlamda sıkıntım yok çok şükür yaptıracağım inşallah ,şunu merak ettim bir de bunu yaptıran arkadaşlar 2 li yaptırıp risk olduğu için mi tercih ettiler yoksa direkt bunu mu yaptırdıniz ? Ha bir de doktroum yırt dışına gönderilmesini tercih etti biraz fark var tabi fiyat olark ama Türkiye'de daha çok yeni diğeri daha güvenilir dedi .Seninki nerede yapıldı canım? Ben bir yer ile gorustum 3.500 TL Almanyaya gönderiyorlarmis %99.98 doğru sonuç veriyor dedi bakalim
Progestan bende kullandım ama 2 hafta bırakalı da 1 hafta oldu vitaminleri 12. Haftadan beri multivitamin, OMEGA 3, demir ilacı kullanıyorum. Çok çok uyku yapıyor bende geçen gün yine böyle erken yattım erken kalktım sonra sabah 10 da şekerleme yapayım dedim öğlen 15.30 da kalktım sonra yine akşam 8-9 da yattımVitaminlere başladın mı? Ben progestan kullanırken gece gündüz uyuyordum ne zaman onu bırakıp vitaminlere geçtim şimdi enerjiden geceleri bile uykum gelmiyo
Ben 2'li yaptirdim 1/558 mi ne oyle bi risk cikmisti ama hangi deger bilmiyroum raporu ben görmedim doktor gördü. Orta risk dedi icimiz rahat etsin dedi nifty yaptirdik. Turkiyedeki firmaya yaptirdim ben. Ama yurtdışı da olabilir benimki problem etmedi. Bilseydim direk nifty yaptirirdim ikili testi bekle niftyi bekle sure uzadi cok
Teşekkürler kizlar,keşke ben de baştan bunu yaptirsaydim neyse artık bir an önce yaptırıp iyi sonuçlar gelmesi için dua etmekten başka yapacak birşey kalmadıBen de hiç ikili yaptırmadan direkt nifty yaptırdım. Yurtdışında abd ve ingilterede yapılıyor testler abd en yüksek fiyatı alan ki bence hiç gerek yok okadar para vermeye ingilteredekinde yapısal hastalıklara bakmıyor diye ben de intergen firmasından yaptırdım ankaraya gönderdiler bence gayet başarılıydı herşeyine a dan z ye bakıldı. 3300 verdim bir de türkiye yapılmasının en iyi avantajı herhangi bir sıkıntı olduğu zaman muhattap olabileceğin genetikçiler var. Onun dışında bir de sma yaptırdım ben ne olur ne olmaz diye ona da 1100 aldılar bilgin olsun.
O zaman bebiş uyutuyo seniProgestan bende kullandım ama 2 hafta bırakalı da 1 hafta oldu vitaminleri 12. Haftadan beri multivitamin, OMEGA 3, demir ilacı kullanıyorum. Çok çok uyku yapıyor bende geçen gün yine böyle erken yattım erken kalktım sonra sabah 10 da şekerleme yapayım dedim öğlen 15.30 da kalktım sonra yine akşam 8-9 da yattım
Hahah aynenO zaman bebiş uyutuyo senişimdiden başlamış annesini ayakta uyutmaya maşallah kuzuya
Mesela Azerbaycan hamile ve emzirenlere yaptırmıyomuş bi kaç ülke daha vardı ama ilk gözüme çarpan o oldu nedense,ya bi yanım çoğu gebe oluyor sende ol diyor dğer yandan olmayan gebeler asla olmam içinde ne olduğu belli değil falan yazınca tereddüt ediyorum valla canım sıkıldı benimde, ekimin 8.ine ranvdevum var doktora sorucam fikrini alıcam oda ol derse olucamİnternetten bakınca yabancı ülkeler yazıyor canım da hangi yabancı ülke.bu çok genel bi cümle. Amerika ingiltere almanya vs. gebeleri aşılıyor. Orada da aynı bizde olduğu gibi tedirgin olup olmayan gebeler ve tam onaylamayan doktorlar var tabiki. Ben aşıyı kesinlikle yasaklayan gebelere vurdurmayan bir ülke bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?