2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben bugün merakımdan gittim oğlumu görmeye yine gitmeden 2 saat önce cocostar yedim bi baktım kocaman olmuş maşallah kıpır kıpır yine hiç durmadı tekmeliyo çekiyo rahim duvarını kendiyle savaşta içerde artık pipisi de kabak gibi meydan da hiç saklamıyo da yidiğin malı meydana misali

şimdi cinsiyeti ailelere söylemedik cinsiyet partysi yapalım dedik ki benim hiç aklımda yoktu eşim atraksiyon arıyo ondan çıktı fikir bu ara yurtdışına gitme ihtimali var diye bi hafta ertelendi kimde yapılcak davası yüzünden ortalık karıştı. Bi taraf anyada bi taraf konyada oturuyo bi tane araba var herkese yetmez annemle kardeşim durmuyo ağzımdan laf almaya çalışıyo ben de kendimi tutamıyorum hemen söylemek geliyo içimden ama sürprizi de bozmak istemiyorum. Velhasıl aile içi ufak bi kutlama yapmak için bi kaç organizasyondan fiyat aldık gayet makul.. cinsiyet partysi yapan oldu mu aranızda? Ya da düşünüyo musunuz? Balon mu konfetimi şemsiyemi daha iyi olur tecrübeli olan var mı

Rica etsem fiyat aldığınız yerleri paylaşabilir misiniz

Bız gurbette oldugumuz ıcın aılelerı goruntulu aradık bugun zaten cınsıyetı ogrenmeye ben tek gıtmıstım ıs yerınden pembe post ıt kagıtları alıp kestım grı balona koydum aıleler kamerada ve oglumla babasıda patlattı aynı anda ogrendıler benımkı gelısıguzeldı yanı ama cok eglendık

Rica etsem fiyat aldığınız yerleri paylaşabilir misiniz
2 pastacıdan fiyat aldık 10 kişilik pastayı biri süsü püsüne göre çok saçma fiyatlar dahil etti 450ye çıktı izmirpastadünyasi var 350 dedi gaziemirde party evim diye bir dükkan var party malzemeleri satan full paketleri 100-150 tl arası diyor daha mantıklı geldi pastanın yanına 10 tane de cupcake yaptırsak hepsi toplamda 500-550 tl ye çözmüş olucaz

Yaaa çok güzel olmuş ne kadar pratik iyi yapmışsınız.

Aaa ben gelip süsleme falan yapıyorlar sandım da :) teşekkürler cevap için

Benim kızımda 1 yaşında yürüdü, avm ye gidince durmuyordu 15 aylıktan sonra, koş Allah koş.
Sadece 3-5 kere pazara giderken bindirdim, zaten pandemi vs çok kullanmadık. 3 yaşındayken de pazara bindirdim sonra incem diye ağladı, rahatsız oldu.
Yürüyüşe çıkarken 2 yaşından sonra ebeveyn kontrollü bisiklet almıştık onu kullandık.

Z zahrada ben gebelikten önce 2 doz biontech olmuştum. Ekimde üstünden 5 ay geçmiş olcak 6. Ayda bi doz daha oluncak diyolardı ama muhtemelen gebelikte olmama gerek kalmaz 2 doz antikoru daha bitmemiştir

Öğleden beri başım çatlıyor kızlar sanki ateşim varmış gibi hissediyorum anlamadım baş ağrısı mide bulantısıda yapıyor şuan maalesef

Öğleden beri başım çatlıyor kızlar sanki ateşim varmış gibi hissediyorum anlamadım baş ağrısı mide bulantısıda yapıyor şuan maalesef
Baş ağrısı bende de var dün başım dönüyordu bugün ağrıyor tansiyon mu acaba diyorum ama cihazım yok ölçemedim

Baş ağrısı bende de var dün başım dönüyordu bugün ağrıyor tansiyon mu acaba diyorum ama cihazım yok ölçemedim
Ya bende sürekli var baş ağrısı bıktım vallahi gebelik boyunca çekicem galiba, gerçe gebelikten öncede vardı bende boyun fıtığı ve boyun düzleşmesi var bende doktor migren başlangıcında var demişti

Anladım çok geçmiş olsun migren çok zor gerçekten kardeşimde var sadece ağrı değil mide bulantısı da yapıyor çok şiddetli olunca

Tam toksik bir insanmış arkadaşınız hangi lafına şaşıracağımı bilemedim
Benide tam bir şoka uğrattı aşırı eski kafalı olduğunu gördüm ‘ yok eskiden omu vardı bumu vardı Doktorun dedikleri sanki önemsizmiş gibi konuşmalar’ biri şu eskiden diyip konuşanlara eskiden herşeyin daha kötü olduğunu anlatmalı

Bende elele mido modeline bakıyorum diğerlerine göre daha kullanışlı geldi bana portbebe en fazla 1-1 buçuk yaşına kadar kullanılabilir diğer türlü içine sığmıyor bebekler uyku seviyesinde çevremden gördüğüm kadarıyla. Beşiği ve bebek çantasını da elele marka aldım beğendim kullanışlı duruyo bakalım mido modelinde de çok yorum yok araştırıyorum ama kafama yattı sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…