Ozaman mehmet beye almanı tavsiye ederimBezmialem hastanesini bende çok seviyorum ben fatih ek binasına gidiyorum Neslihan hanıma aşırı memnunum ama ek bina olduğu içn 20.haftaya kadar bakabiliyolar ayrıntılı ultrasonuda vatan caddesindekinde yaptırıcam 450 TL dedi doktorum perinatoloji doktoru bakıyomuş bakalım hayırlısı :)
Gıcık bencede doğru kelime aksine herkes memnun o yuzden gitmiştim. Sağlıklı gebeliklerde tabiki herkes memnun is ozel ilgi gerektiren hamileler orda sınıfta kaldi malesefNegatif geldi sonuç. Ama areş 39 lardaymış gece. Bugün getirecek babası
Eski doktorun gıcıkmış, ama kendini suçlama, bazen herşeyi yapsanda düşebilirdi. Nasip bunaymış artık. Bu bebeğini sağlıklı vaktinde kucağına alırsın inşallah.
Benim ilk 3 aydaki doktprum da prof. Perinatologtu ama olmazsa nasip diyorfu. Başka perinatologa geldim daha sıkı önlem aldı, memnunum
Bende riskli olduğu için ve avmde çalıştığım icin pandemi zamanı bide ekstra tehlike yasamak istemedim valla izne çıktım simdiden ücretsiz evdeym ama dediğin gibi eşim adliyede o yüzden vurulmam lazım vurulmayıp kayıp yaşayanları duydukça geriliyorumİlk dozu hamile kalmadan 1 ay önce olmuştum 2. Dozumu da 10 gün önce doktorumun önerisi ile oldum. Hiçbir şekilde bebeğe geçmediğini, daha önce takip ettiği aşısız gebelerin yaşadığı sıkıntıları falan anlattı. Ben çalışmıyorum evdeyim ama okula giden oğlum var, eşim işe gidiyor riske atmak istemedim açıkçası. Yan etkiye gelince sadece 1 gün sol kolumun üstüne yatamadım o kadar.
Amin kimseye yaşatmasın ben çok şükür insaallah bu sefer kavusucam yavruma insallah ❣Gerçekten insanın basireti bağlanıyor bazen. Diğer yavrularınızın nasibi yokmuş, kısmet bu yavruyaymış. Benim de 2 kaybım var, kaybetmeyen anlayamaz halinizi çok iyi biliyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kötü günler geride kalmış, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
Sağlıkla gelsinler de her zorluk atlatılır valla kucağımıza alınca insallah hic birini hatırlamayızOoo şimdi 17+6 olmuşuz.3hafta gecmis bunu yazali.Hala bulantı var.Ama o iyi olduğu için bulantı bile bana kötü görünmüyor artık.Anladimki bizim kiz biraz zorlayacak beni
Ay ne güzel genel olarak sadece kol ağrısıyla atlatırsam iyi Bazilarinda etkisi fazla oluyormuş kol ağrısına razıyımYaptırdım benn kol ağrısı dışında bir şey olmadıı 2. Gün geçti o daa
2.de birkac kisiden kol dışında bide bacak ağrısı olduğunu duydum ama onlar hamilelikten önce covid atlatmış kisiler sanırım atlatmış kişilerde etkisi daha farklıben de yaptırdım biontech. sadece iki gün kolum çok ağrıdı. Umarım ikinci doz da bu kadar rahat olur.
Valla ne yalan soyliyeyim hamilelikten sonra korkmaya basladim bende öncesinde nedense o kadar etkilenmemistimBende 15 eylulde ilk dozumu oldum. Sadece 1 gun agridi oda kolumu yukari kaldirinca.
2.dozum 6 ekimden sonra bakalim
Aşı’dan degil korona’dan korkuyorum, bu yuzden aşı olmak daha mantikli geliyor bana
Ya aşırı sinir oluyorum böyle insanlara kendilerinin nazlanacak kimseleri yok diye kıskançlıktan fesatlıktan baska birsey değil bence... valla benim eltimde hamile aramizda 7 hafta var önden gidiyor onun ilk gebeliği benim 5. Gebeliğim ve tekrarlayan düşükler riskli sağlıklı gitse bile suan ister istemez korkuyorum tedirginim stresliyim kaybetmemek için kendimce tedbir alıyorum çalışmıyorum vs. Ama eltim çalışıyor gayet herkesin gebeliği farklı benim durumumu bildiği icin kimse laf etmiyor zaten edemezdeGerçekten ya
Hayır var bir cocugu ben elimle yerleri siliyordum diyip duruyor birde ben düşük tehlikesi atlattım 20. Haftaya kadar dikkat etmem gerekiyor, o kadar sınırımı zorladı ki birde tek hamile sen değilsin diyo. Sanki gel işimi gücümü yap dedim. Bir güne bir gün yanıma gelmemiş hamileliğim boyunca gelip ne haldeyim bakmamış. Nazım kocama anneme sanki ona
Kesinlikle katılıyorum. Belki de hiç birsey yapmasam bile bebeğim sağlıklı olacaktı ama yinede stresle gecirmedim gergin geçirmedim doktorum sayesinde gülerek çıktım hep daha umutlu çıktım odasından e benim psikolojimde bebeğimi olumlu etkilemistir.O nasıl doktormuş ya. Benim de başıma benzer bi şey gelmişti çocuk sahibi olmaya çalışırken asabi sürekli hastalarını tersleyen bi doktorla devam etmiştim uzun süre adam beni kaç sefer ağlattı ama dediğiniz gibi insanın basireti bağlanıyor zaten o psikolojiyle doğruyu yanlışı ayırt edemiyo insan. Şimdi çok şükür o kadar memnunum ki doktorumdan iyi ki karşıma çıkmış diyorumSizin için de hayırlısı olmuş kesinlikle doktor değiştirmek. En morale ihtiyacımız olan zamanlarda iyi ve anlayışlı hekim çok çok önemli. Geçen zamanlar için de hiiç sıkmayın canınızı siz ister miydiniz böyle olsun.
Maşallah bebise2 doz aşımı oldum. Sıkıntı yaşamadım şükür. Aşıdan sonra bebişi de gördük o da çok iyi durumdaydı kıpır kıpırdı
Kazınıyomuş gibimi tam tarif edemedim amaKIZLAR ÖZELLİKLE TECRÜBELİ ANALARiçimde böyle gıdıklama kıpırtılar oluyor karnımda lütfen o bebektir diyin çok garip bir his bagırsak haraketi olamıcak kadar
Asi Olmanın zarari yada kârı belli olmasaydı bile olmadığında yaşanan anne ve bebek kayıpları bile gecerli ve yeterli bir sebep bosver duyma doktorlar tavsiye ediyorYa kızlar sizleri görüyorum ne güzel herkes aşı oluyor bende olucam bebeğim için diyorumm cesaret alıyorum sonra başka Facebook anne gruplarında aşı için sorulduğunda ayyyy kesinlikle yaptırma içinde ne olduğu belli değil gebelikte bebeğe zararı olup olmadığının kesin kanıtı yok doktorlar ikiye bölünmüş bir kısmı yaptır bir kısmı yaptırma diyomuş vs vs çaydırıcı şeyler duyuyorum kafam Allah bullak neye inanıcağımk şaşırdım yapsam zarar yapmasam zarar gibi
Hayir canım endiselenme sıkıntı yaratacak bir durum değil ara ara gelip ara ara gelmemesi normalmis bende sormuştummerhaba kızlar sizin gruptan değilim kusura bakmayın ama sizler hafta olarak önde olduğunuz için sizlere sormak istiyorum . yarın 3.ayım doluyor inş. hamileliğimi öğrendiğim günden beri açık sarı akıntım olmuştu fakat 2 gündür hiç akıntım yok tedirgin oldum ama gereksiz mi bilemiyorum açıkçası . sadece arada beyaz akıntım oluyor o kadar.
Genelde doktorlar tavsiye ediyor bebeğin bütün organlarına uzuvlarına bakılıyor en ince ayrıntılarına kadar bir sorunu varsa orda görüp söylüyorlar size, ayrıca en güzel yani renkli şekilde bebeğini görebiliyorsun ayrıntılıyı en çok onun için seviyorumOzaman mehmet beye almanı tavsiye ederimayrıntılı ultrasonu isteğe bağlı mi yaptırıyoruz yoksa testlerde riskli çıkarsa mı?
Hee bu renkli ultrason diye bildiğim şey evet onu duymuştum. Çocuğun resmen gerçek halini gösteriyormuşGenelde doktorlar tavsiye ediyor bebeğin bütün organlarına uzuvlarına bakılıyor en ince ayrıntılarına kadar bir sorunu varsa orda görüp söylüyorlar size, ayrıca en güzel yani renkli şekilde bebeğini görebiliyorsun ayrıntılıyı en çok onun için seviyorum
Ben hamişken covid oldum şekerr atlattıktan 1 ay sonra da aşı oldum ama öyle etki yapmadı korktum yapar diye ama 2. Dozda olursa oluyormuş etki heralde2.de birkac kisiden kol dışında bide bacak ağrısı olduğunu duydum ama onlar hamilelikten önce covid atlatmış kisiler sanırım atlatmış kişilerde etkisi daha farklı
İmzamı atarımBenide tam bir şoka uğrattıaşırı eski kafalı olduğunu gördüm ‘ yok eskiden omu vardı bumu vardı Doktorun dedikleri sanki önemsizmiş gibi konuşmalar’ biri şu eskiden diyip konuşanlara eskiden herşeyin daha kötü olduğunu anlatmalı
Evet akıntı hep geliyor ama arada kesildiği de oldumerhaba kızlar sizin gruptan değilim kusura bakmayın ama sizler hafta olarak önde olduğunuz için sizlere sormak istiyorum . yarın 3.ayım doluyor inş. hamileliğimi öğrendiğim günden beri açık sarı akıntım olmuştu fakat 2 gündür hiç akıntım yok tedirgin oldum ama gereksiz mi bilemiyorum açıkçası . sadece arada beyaz akıntım oluyor o kadar.
Coco yiyelim o zaman cinsiyet öğrenmeye giderkenBen bugün merakımdan gittim oğlumu görmeyeyine gitmeden 2 saat önce cocostar yedim bi baktım kocaman olmuş maşallah kıpır kıpır yine hiç durmadı tekmeliyo çekiyo rahim duvarını kendiyle savaşta içerde artık pipisi de kabak gibi meydan da hiç saklamıyo da yidiğin malı meydana misali
şimdi cinsiyeti ailelere söylemedik cinsiyet partysi yapalım dedik ki benim hiç aklımda yoktu eşim atraksiyon arıyo ondan çıktı fikirbu ara yurtdışına gitme ihtimali var diye bi hafta ertelendi kimde yapılcak davası yüzünden ortalık karıştı. Bi taraf anyada bi taraf konyada oturuyo bi tane araba var herkese yetmez annemle kardeşim durmuyo ağzımdan laf almaya çalışıyo ben de kendimi tutamıyorum hemen söylemek geliyo içimden ama sürprizi de bozmak istemiyorum. Velhasıl aile içi ufak bi kutlama yapmak için bi kaç organizasyondan fiyat aldık gayet makul.. cinsiyet partysi yapan oldu mu aranızda? Ya da düşünüyo musunuz? Balon mu konfetimi şemsiyemi daha iyi olur tecrübeli olan var mı
Migren öncede vardı şimdi arada oluyor ilaç içmeden sabit ediyorum çok zor amaYa bende sürekli var baş ağrısı bıktım vallahi gebelik boyunca çekicem galiba, gerçe gebelikten öncede vardı bende boyun fıtığı ve boyun düzleşmesi var bende doktor migren başlangıcında var demişti
Bulantı migren maalesef birlikte oluyor bendedeAnladım çok geçmiş olsun migren çok zor gerçekten kardeşimde var sadece ağrı değil mide bulantısı da yapıyor çok şiddetli olunca
Zaten 18 hafta onu duyacağınız zaman doktor bana 17 haftayı bekle dediKIZLAR ÖZELLİKLE TECRÜBELİ ANALARiçimde böyle gıdıklama kıpırtılar oluyor karnımda lütfen o bebektir diyin çok garip bir his bagırsak haraketi olamıcak kadar
Ben iki sinovac olursam yeterYurt dışına falan mı çıkacak sınız. Normalde 2 sinovac 1 biontech yeterli diyorlar
Avm şartları zaten bir bayan için zor birde pandemi kapalı ortam iyi yapmışsın bebek doğunca AVM'de çalışmak zaten hepten zor saatleri vsBende riskli olduğu için ve avmde çalıştığım icin pandemi zamanı bide ekstra tehlike yasamak istemedim valla izne çıktım simdiden ücretsiz evdeym ama dediğin gibi eşim adliyede o yüzden vurulmam lazım vurulmayıp kayıp yaşayanları duydukça geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?