2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ozaman mehmet beye almanı tavsiye ederim ayrıntılı ultrasonu isteğe bağlı mi yaptırıyoruz yoksa testlerde riskli çıkarsa mı?

Gıcık bencede doğru kelime aksine herkes memnun o yuzden gitmiştim. Sağlıklı gebeliklerde tabiki herkes memnun is ozel ilgi gerektiren hamileler orda sınıfta kaldi malesef

Bende riskli olduğu için ve avmde çalıştığım icin pandemi zamanı bide ekstra tehlike yasamak istemedim valla izne çıktım simdiden ücretsiz evdeym ama dediğin gibi eşim adliyede o yüzden vurulmam lazım vurulmayıp kayıp yaşayanları duydukça geriliyorum

Amin kimseye yaşatmasın ben çok şükür insaallah bu sefer kavusucam yavruma insallah ❣

Ooo şimdi 17+6 olmuşuz.3hafta gecmis bunu yazali.Hala bulantı var.Ama o iyi olduğu için bulantı bile bana kötü görünmüyor artık.Anladimki bizim kiz biraz zorlayacak beni
Sağlıkla gelsinler de her zorluk atlatılır valla kucağımıza alınca insallah hic birini hatırlamayız

ben de yaptırdım biontech. sadece iki gün kolum çok ağrıdı. Umarım ikinci doz da bu kadar rahat olur.
2.de birkac kisiden kol dışında bide bacak ağrısı olduğunu duydum ama onlar hamilelikten önce covid atlatmış kisiler sanırım atlatmış kişilerde etkisi daha farklı

Bende 15 eylulde ilk dozumu oldum. Sadece 1 gun agridi oda kolumu yukari kaldirinca.
2.dozum 6 ekimden sonra bakalim
Aşı’dan degil korona’dan korkuyorum, bu yuzden aşı olmak daha mantikli geliyor bana
Valla ne yalan soyliyeyim hamilelikten sonra korkmaya basladim bende öncesinde nedense o kadar etkilenmemistim

Ya aşırı sinir oluyorum böyle insanlara kendilerinin nazlanacak kimseleri yok diye kıskançlıktan fesatlıktan baska birsey değil bence... valla benim eltimde hamile aramizda 7 hafta var önden gidiyor onun ilk gebeliği benim 5. Gebeliğim ve tekrarlayan düşükler riskli sağlıklı gitse bile suan ister istemez korkuyorum tedirginim stresliyim kaybetmemek için kendimce tedbir alıyorum çalışmıyorum vs. Ama eltim çalışıyor gayet herkesin gebeliği farklı benim durumumu bildiği icin kimse laf etmiyor zaten edemezde böyle uzaktan bos konuslar çok sanane de valla onceden coook dert anlatırdım ama soyle boyle simdi sanane keyfim oyle istedi demeye o kadar alıştım ki

Kesinlikle katılıyorum. Belki de hiç birsey yapmasam bile bebeğim sağlıklı olacaktı ama yinede stresle gecirmedim gergin geçirmedim doktorum sayesinde gülerek çıktım hep daha umutlu çıktım odasından e benim psikolojimde bebeğimi olumlu etkilemistir.

Doktora bebegın hareketlerını 3 4 gundur hıssedemedım dedım oda bu hıssetıklerım bagırsak hareketıdır bu donem hıssetmen ımkansız dedı yanı ınanmadı doktor bana

Asi Olmanın zarari yada kârı belli olmasaydı bile olmadığında yaşanan anne ve bebek kayıpları bile gecerli ve yeterli bir sebep bosver duyma doktorlar tavsiye ediyor

Hayir canım endiselenme sıkıntı yaratacak bir durum değil ara ara gelip ara ara gelmemesi normalmis bende sormuştum

Ozaman mehmet beye almanı tavsiye ederim ayrıntılı ultrasonu isteğe bağlı mi yaptırıyoruz yoksa testlerde riskli çıkarsa mı?
Genelde doktorlar tavsiye ediyor bebeğin bütün organlarına uzuvlarına bakılıyor en ince ayrıntılarına kadar bir sorunu varsa orda görüp söylüyorlar size, ayrıca en güzel yani renkli şekilde bebeğini görebiliyorsun ayrıntılıyı en çok onun için seviyorum

Hee bu renkli ultrason diye bildiğim şey evet onu duymuştum. Çocuğun resmen gerçek halini gösteriyormuş

2.de birkac kisiden kol dışında bide bacak ağrısı olduğunu duydum ama onlar hamilelikten önce covid atlatmış kisiler sanırım atlatmış kişilerde etkisi daha farklı
Ben hamişken covid oldum şekerr atlattıktan 1 ay sonra da aşı oldum ama öyle etki yapmadı korktum yapar diye ama 2. Dozda olursa oluyormuş etki heralde

İmzamı atarım Ben de nefret ediyorum eskiden şu mu vardı diye başlayan konuşmalardan telefonunu çıkar diyen dayı modeli bunlar. Hayır seninki genç bi de bana genelde büyükler yapıyor he he diyip geçiyorum ama insan yaşıtı birinden benzer şeyler duyunca iyice fıttırır

Evet akıntı hep geliyor ama arada kesildiği de oldu
Coco yiyelim o zaman cinsiyet öğrenmeye giderken
ben bu cinsiyet parti işini hiç sevemedim neden bilmiyorum herkes yapıyor o ayrı içinden geliyorsa yap tabiki
Migren öncede vardı şimdi arada oluyor ilaç içmeden sabit ediyorum çok zor ama
Anladım çok geçmiş olsun migren çok zor gerçekten kardeşimde var sadece ağrı değil mide bulantısı da yapıyor çok şiddetli olunca
Bulantı migren maalesef birlikte oluyor bendede
KIZLAR ÖZELLİKLE TECRÜBELİ ANALAR içimde böyle gıdıklama kıpırtılar oluyor karnımda lütfen o bebektir diyin çok garip bir his bagırsak haraketi olamıcak kadar
Zaten 18 hafta onu duyacağınız zaman doktor bana 17 haftayı bekle dedi
Yurt dışına falan mı çıkacak sınız. Normalde 2 sinovac 1 biontech yeterli diyorlar
Ben iki sinovac olursam yeter biontek sonra
Avm şartları zaten bir bayan için zor birde pandemi kapalı ortam iyi yapmışsın bebek doğunca AVM'de çalışmak zaten hepten zor saatleri vs
bende hiç aşı olmadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…