- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 36
Dimi bizimde çok içimize sindiAyy ne güzel isimler maşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi bizimde çok içimize sindiAyy ne güzel isimler maşallah![]()
Ben 4.5 aydır ilk defa yemeye niyetlendim halada korkarak senin şu cesaretinden istiyorumSürekli mangalda sucuk tavuk şiş yedim dhsksl
Herşeyden korkar olduk çok zor bulunca bebisleri.Ben vejetaryenimAma neden yenmesin ki kömür değil de odun olursa iyi pişer ve yanmazsa yenilir bence
![]()
Aman sakatat falan hiç yemedim dokunmadım da.bu hamilelik pskolojiyide bozuyor rahat olamadım bı turluBen hep yiyorum sakatat olmadıkça sorun yok bence![]()
Ayyy bende bı sorun var sanırsam ya şu toksoplazma dan falan korkumdan hiç bı şey yiyemiyorum dışarıdan pizza et tavuk balık rahat olmak gerek ama bende malesefTabiki evetiyi pişmişte aramadım ayrıca
![]()
Ay ben başka doktora gidemiyorum ya sistemde görünüyor ya sanki doktoruma ayıp olacakmış gibi geliyor6 kasım dediler ama ben 23 ekimde başka doktora ara kontrole gideceğim ya geçen hafta uyuyodu minik içime sinmedi![]()
Geçen dışarıda kırmızı et yedim bende içi baya pembeydi aklıma geldi ama tadı güzeldi bırakamadımAyyy bende bı sorun var sanırsam ya şu toksoplazma dan falan korkumdan hiç bı şey yiyemiyorum dışarıdan pizza et tavuk balık rahat olmak gerek ama bende malesef
Kızlar bu yıkanabilir bezleri elde mi yıkamak lazım? Aslında kimyasalsız oldugu için çok mantıklı ama annem bizlere elde bez yıkamaktan yaşlılığında ellerinde hep sorun yaşıyor, yok kemik fırladı, kemik erimesi vs. Çok mu yorucu olur biz de ellerimizi pert eder miyiz diyorumArabayi satti esim diodu meger sadece üstünü satmislar valla oleey die bagirdim telefonda :) maxi cosi mi nedir o markaymis iyi bisi galiba. Hala soruyorum herkese neler var neler yok diye. Bezi ben de yıkanabilir kullanıp sonra eliminasyon iletişimi dedikleri seyi denemek istiyorum bakalim. Atık mevzusu ve bezlerdeki kimyasallar beni yoruyor....
Kişilik meselesi canım işte birşey olmaz belki ama ben kendimi tutuyorum bayramda dört bir yandan mangal kokuları geldi ben yemedimGeçen dışarıda kırmızı et yedim bende içi baya pembeydi aklıma geldi ama tadı güzeldi bırakamadımbir şey olmaz O kadardan diyorumm
![]()
Yavruların canı çeker tadına bak en azındanKişilik meselesi canım işte birşey olmaz belki ama ben kendimi tutuyorum bayramda dört bir yandan mangal kokuları geldi ben yemedimpembe falan hiç cesaret edemezdim
Ben dikkat ediyorum ama çok kasmıyorumda. Olacağı varsa ne yaparsak yapalım oluyor zatenKişilik meselesi canım işte birşey olmaz belki ama ben kendimi tutuyorum bayramda dört bir yandan mangal kokuları geldi ben yemedimpembe falan hiç cesaret edemezdim
Bende saldım bu ara zaten baktımYavruların canı çeker tadına bak en azından![]()
Oyle canım çok haklısın ama 9 senedir kosturuyoruz bebisler için.herseyi sorgular oldum.suvata kadar bı dayanayim sonra herşeyi yiyecem de geçen bı arkadaş adil o zaman yiyemezsin herşey gaz yapıyor dedi.Ben dikkat ediyorum ama çok kasmıyorumda. Olacağı varsa ne yaparsak yapalım oluyor zaten
Insallah severler. Zor isim koymak istemiyorum bendeAa cidden çok zor bi isimmiş. Benim çevremde de 2 tane mahkeme kararıyla isim değişikliği var. Biri fadimeydi. Umarım çocuklarımız ismini sever, sevmeyince çok zor![]()
Boyunu 14. Haftadan sonra ölçmüyoruz dedi bana, kafa vücut kol bacak ölçümü yapıp ortalama hafta söylüyor, ağırlıkta söylüyor ama yapılan ölçümlere göre tahmini sistem belirliyormuş ağırlığı daArkadaşlar Dr size bebek boyunu ve agirligini söylüyormu muayene sırasında?
evet bu
Canım ben büyüyen beşik ikinci el aldım fiyatlar çok yüksek letgodan inan çizik bile yok uyku setinide paketle göndermiş cibinlik falanBen de anneme bunu söyledim.yatak ile sifonyer alicam. Bir de yeni çıkmış bazı sifonyerler ileride çalışma masası oluyor. Onlara da bakicam.
Eki Görüntüle 2928350