- 16 Haziran 2019
- 402
- 806
- 53
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ,elif hanımla devam ediyor musunuz? :)Arkadaşın da söylediği gibi medipol mega hastane olarak güzel gerçekten, doktor olarak ben Elif Çiler Eren hanımefendiye gidiyorum memnunum şimdilik, Nagehan Kaya adlı doktora giden arkadaşlarım da var onlar da memnunlar![]()
Ya ben bu tek seferde cevap vermeyi hala anlamadım. Yaptığımı sanmıştim yine olmamis :/
Valla hiç tecrubeli oldugum söylenemez, benim de cok kafam karışıyo bu işlerde ama, puset olmadan hastaneler taburcu etmiyormuş diye biliyorum. Arabaya koyarken bebegin guvenligi için puset falan gerekli ya, yoksa hem cezası varmış hem de cok tehlikeliymiş. Hatta puseti olmayan hastalar için, hastaneler kiralıyormuş orda cıkış yaparkenKızlar bu scroll model katlanan bebek arabasından kullanan oldu mu? 2.el onlara bakıyorum, hafif diye bir arkadaşım tavsiye etti, ama puseti falan yok. Daha basit bi mekanizma herhalde. Bir de arkadasım ufak bi puset verdi ama pusetler eğimli oluyor ya hastaneden çıkarken kullanılmaz di mi? Dümdüz bişey mi olmalı? Çocukları hastaneden kucagımıza mı alıp çıkarıcaz? Tecrübeli anneler nasıl çıkardınız bebekleri, bişey gerekiyo mu, puset, araba.sacma sorularda bugün
![]()
Ondan avuç avuç dökülüyo demek ki hala bana ilaç vermiyo pis kadın yaFerritin icin 10 dusuk ama saçlarınızı cok kotu etkiler. D vit dusuk o da saci çok etkiler
Bende sizinle aynı durumdayım 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 olmuşum ilk defa bu kadar hızlı aldım ki hiç yemiyordum yeni yeni yemeye başladım önce ki hamileliğimde 6 kiloyla doğuma girmiştimKeşke ben de bu kadar alsaydim. Nedense ben çok aldim. 53 kilosan 61 kiloya ciktim. Gögüslerim 3 beden büyüdü adeta. İlk hamilegimde de böyle olmuştum. 67 kilo ile tamamlamistim. Bir yıl gecmeden de 53 kiloya düşmüştüm.
Tek 6 kilo alan ben değilmişim neysekiBende sizinle aynı durumdayım 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 olmuşum ilk defa bu kadar hızlı aldım ki hiç yemiyordum yeni yeni yemeye başladım önce ki hamileliğimde 6 kiloyla doğuma girmiştim![]()
İyi olmuş canım tabiki kullanılır boşa gitmez. Bu bebisin cinsiyeti nedorTeşekkürler cnmoğlumda tam meyvecı aksam okuldan gelince açılışını yaparız artık kış vaktı bağışıklığı kuvvetlenır
![]()
Genelde herkes pusette çıkarıyor bende diyorum çokuk bükülüyor gibi sanki dümdüz bı port bebe tarzı daha iyi olur sanki.Kızlar bu scroll model katlanan bebek arabasından kullanan oldu mu? 2.el onlara bakıyorum, hafif diye bir arkadaşım tavsiye etti, ama puseti falan yok. Daha basit bi mekanizma herhalde. Bir de arkadasım ufak bi puset verdi ama pusetler eğimli oluyor ya hastaneden çıkarken kullanılmaz di mi? Dümdüz bişey mi olmalı? Çocukları hastaneden kucagımıza mı alıp çıkarıcaz? Tecrübeli anneler nasıl çıkardınız bebekleri, bişey gerekiyo mu, puset, araba.sacma sorularda bugün
![]()
İnşallah birşey çıkmaz canım rabbim bebeklerimizi sağlıklı versinBenim ikili taramanın sonucu 1/199 çıkmıştı. Doktor degerleri kafasına göre degistirdigi için. Down sendromlu olabilir demiş. Diğer doktor da ona istinaden yapalım istersen dedi.
Yok çok şükür 3lü tarama testi güzel çıktı.İnşallah birşey çıkmaz canım rabbim bebeklerimizi sağlıklı versin![]()
Doktor yüzde 90 kız dedıİyi olmuş canım tabiki kullanılır boşa gitmez. Bu bebisin cinsiyeti nedor
Güle güle kullansın minik
Sizin bimde garanti vardirGüle güle kullansın minikYa biberon falan hiç almadım ben.Dur bende bakıyım bi bime falan.
Hemen ihtiyaç olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bu fiyata görünce alıyım ddmGüle güle kullansın minikYa biberon falan hiç almadım ben.Dur bende bakıyım bi bime falan.
Aayy bende çok yiyorum yoktur bence yaaantep fıstığının bir zararı yok dimi şekerler hurma nar gibi ona düştüm bu ara çıkamıyorum