Benim kaç sene önce yaptırdığım kanallı dişim ne hikmetse çürümeye başladı ve yanlardan açılma yaptı onun ağrısı arada bi yokluyorDiş ağrısı yaşayan var mı daha doğrusu diş etiNormalde bişey yok ama yemek yerken ağrı oluyor ya
Ay nolcak niye sır olsun ki bence çok mantıklı bir fikirİkisi de güzel ama Uraz daha hoş geliyo bana oğlum olacak olsa Uraz'ı tercih ederdim :)
Benim en büyük arzularımdan biri ya eşime şaka yollu diyorum hasta bezi falan alsak bana gece kullansam sırrımı ömür boyu saklayabilir misin diyeGülüp geçiyo ama he dese alıcam valla Hamilelikten önce de böyleydim ben çok zor ya
Ben de eskiden deli divane gibi yürürdüm şimdi eski yürüdüğümüz yarısını yürüsem kötürüm gibi oluyorum bacaklarım tutmuyoNeyse tüm zorlukları başımızın üstüne tabi sağlıkla gelsinler de kuzular
Aynen vardır muhtemelen. 4unde sorucam bakalim.O zaman bi şekilde hallolsun oralarda da var tek kişilik oda bildiğim kadarıyla özelden daha uygundur fiyatları tabi. Ben de hiç istemiyorum sırf bu sebepten gider özelde doğururumBide o stres sıkıntıyla kavga çıkarırım ben odadakilerle
Çok iltihap problemi yaşıyorum aşırı şişiyolar dişlerimin arasından fışkırıyolar kanıyolar alıştım zonklayıp zonklayıp sıra öteki diş arasına geçiyorDiş ağrısı yaşayan var mı daha doğrusu diş etiNormalde bişey yok ama yemek yerken ağrı oluyor ya
Bende dayanamicam acı olmadıkça çekiyorum acıları valla kulağımda iltihap var günde 2 kere parol içebilirsin dedi doktor ama hiç içmedim dayanıyorum acısına ama dişler ağrıyınca kalsiyum mu azaldı acaba diyorumBenim kaç sene önce yaptırdığım kanallı dişim ne hikmetse çürümeye başladı ve yanlardan açılma yaptı onun ağrısı arada bi yokluyorheh dedim tam da zamanını buldun ama çok şiddetli bişey olmadığı için çokta şey yapmıyorum
İltihap yok çok şükür ama diş etlerim çekiliyor gibi oluyor en ufak makarna yerken bile ağrısı oluyorÇok iltihap problemi yaşıyorum aşırı şişiyolar dişlerimin arasından fışkırıyolar kanıyolar alıştım zonklayıp zonklayıp sıra öteki diş arasına geçiyor
Kalsiyum için de bol peynir, yogurt ye dedi doktorum. Takviye vermiyorlar herhalde, ya bir de uyku öncesi diş fırcalama işine o kadar üşeniyorum ki, resmen işkence gibi geliyorBende dayanamicam acı olmadıkça çekiyorum acıları valla kulağımda iltihap var günde 2 kere parol içebilirsin dedi doktor ama hiç içmedim dayanıyorum acısına ama dişler ağrıyınca kalsiyum mu azaldı acaba diyorum
üşenmiyorum ama çok midem bulanıyor fırçalarken ya hamilelikten önce de böyleydi gerçi benim çok öğürüyorumKalsiyum için de bol peynir, yogurt ye dedi doktorum. Takviye vermiyorlar herhalde, ya bir de uyku öncesi diş fırcalama işine o kadar üşeniyorum ki, resmen işkence gibi geliyor
Benim her sabah peynirim standart zaten akşamları süt içiyorum uyumadan yoğurt her yemekte varKalsiyum için de bol peynir, yogurt ye dedi doktorum. Takviye vermiyorlar herhalde, ya bir de uyku öncesi diş fırcalama işine o kadar üşeniyorum ki, resmen işkence gibi geliyor
Dün bi videoda gördüm diline tuz koyarsan öğürme olmuyormuşüşenmiyorum ama çok midem bulanıyor fırçalarken ya hamilelikten önce de böyleydi gerçi benim çok öğürüyorum
üşenmiyorum ama çok midem bulanıyor fırçalarken ya hamilelikten önce de böyleydi gerçi benim çok öğürüyorum
maşallah benimkinde 18.haftada 20 cm dedi acaba nasıl bilemedimEn son gittiğimizde boyunu söylemedi ama baya uzun demişti, oncekinde de 11 12 cm olacağına 17cm di
Tarihleri ileri dimi kanki kurumasin biz dogurana kadarçiçeksepetinde sleepy bio natural ıslak mendil indirimde 480 tane 50tl alıyorum 2 paket haberiniz olsuuun
valla sorgulamadım ya bekleyecek kargom kalmayınca elim ayağım titredi aldım gittiTarihleri ileri dimi kanki kurumasin biz dogurana kadar
Ahaha tahmin ettimvalla sorgulamadım ya bekleyecek kargom kalmayınca elim ayağım titredi aldım gitti
Herşey yaptım midesizim sanırım benKahvaltıda süt yoğurt ve peynir tükettim tuvalete çıkardı beni biraz onların etkisi mi yoksa tetanoz aşısı oldum onun etkisi mi bilemedim
Esim geldi gördü ya sen bunu hediye göndercem demedin mi bizim kıza mi aldin dedi.Anlattim çok güldü ya.Bılıyomusun alırken aklıma geldı dedım bu bana hedıye olarak gelebılır ıcıme dogmus demekkıama yınede aynısı kopyası olmasına cokta ımkan vermıyodum şaka gıbı ama çok mutlu oldum çok guzel bır anı oldu
Çok şükür genelde hissediyorum canımAhahahaynen canım hergun hissediyormusun hareketlerini bebeğin
Benim randevum yoktu ki canım bugün karıştırdın sanırım
İncir ve cevizi bir gece önceden suda beklet sabah suyunu iç ve içindekileri ye canım ben oğluma gebeyken ne uyguladıysam çıkamıyodum en son bunu yaptım gözümden yaş gele gele çıktım tuvaleteHerşey yaptım midesizim sanırım benbozuk profitrolü bile yedim belki midem bozulur diye banamısın demedi nasıl bir midem varsa etkilenmedi bile bu kabızlıktan 1 kg aldım böle giderse 30 kg da alırım ben .ben bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde Bana diyetisyen yolu gözüktü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?