2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Diş ağrısı yaşayan var mı daha doğrusu diş eti Normalde bişey yok ama yemek yerken ağrı oluyor ya
Benim kaç sene önce yaptırdığım kanallı dişim ne hikmetse çürümeye başladı ve yanlardan açılma yaptı onun ağrısı arada bi yokluyor heh dedim tam da zamanını buldun ama çok şiddetli bişey olmadığı için çokta şey yapmıyorum

Ay nolcak niye sır olsun ki bence çok mantıklı bir fikir ben bazen tuvalete koşarken azcık kaçırıyorum o da biliyo ama hepte oğlumun üstüne atıyorum zaten rahat bi insandım gebelikle hepten gevşek oldum

Aynen vardır muhtemelen. 4unde sorucam bakalim.

Diş ağrısı yaşayan var mı daha doğrusu diş eti Normalde bişey yok ama yemek yerken ağrı oluyor ya
Çok iltihap problemi yaşıyorum aşırı şişiyolar dişlerimin arasından fışkırıyolar kanıyolar alıştım zonklayıp zonklayıp sıra öteki diş arasına geçiyor

Bende dayanamicam acı olmadıkça çekiyorum acıları valla kulağımda iltihap var günde 2 kere parol içebilirsin dedi doktor ama hiç içmedim dayanıyorum acısına ama dişler ağrıyınca kalsiyum mu azaldı acaba diyorum

Çok iltihap problemi yaşıyorum aşırı şişiyolar dişlerimin arasından fışkırıyolar kanıyolar alıştım zonklayıp zonklayıp sıra öteki diş arasına geçiyor
İltihap yok çok şükür ama diş etlerim çekiliyor gibi oluyor en ufak makarna yerken bile ağrısı oluyor

Kalsiyum için de bol peynir, yogurt ye dedi doktorum. Takviye vermiyorlar herhalde, ya bir de uyku öncesi diş fırcalama işine o kadar üşeniyorum ki, resmen işkence gibi geliyor

Kalsiyum için de bol peynir, yogurt ye dedi doktorum. Takviye vermiyorlar herhalde, ya bir de uyku öncesi diş fırcalama işine o kadar üşeniyorum ki, resmen işkence gibi geliyor
üşenmiyorum ama çok midem bulanıyor fırçalarken ya hamilelikten önce de böyleydi gerçi benim çok öğürüyorum

Benim her sabah peynirim standart zaten akşamları süt içiyorum uyumadan yoğurt her yemekte var Hep duyduğum için dişte sorun yaşıyoruz diye kalsiyumu bol tutmaya çalışıyorum
üşenmiyorum ama çok midem bulanıyor fırçalarken ya hamilelikten önce de böyleydi gerçi benim çok öğürüyorum
Dün bi videoda gördüm diline tuz koyarsan öğürme olmuyormuş

Kahvaltıda süt yoğurt ve peynir tükettim tuvalete çıkardı beni biraz onların etkisi mi yoksa tetanoz aşısı oldum onun etkisi mi bilemedim
Herşey yaptım midesizim sanırım ben bozuk profitrolü bile yedim belki midem bozulur diye banamısın demedi nasıl bir midem varsa etkilenmedi bile bu kabızlıktan 1 kg aldım böle giderse 30 kg da alırım ben .ben bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde Bana diyetisyen yolu gözüktü sanırım

Esim geldi gördü ya sen bunu hediye göndercem demedin mi bizim kıza mi aldin dedi.Anlattim çok güldü ya.
Her giydirdigimde kulaklarını cinlatirim haberin olsun

İncir ve cevizi bir gece önceden suda beklet sabah suyunu iç ve içindekileri ye canım ben oğluma gebeyken ne uyguladıysam çıkamıyodum en son bunu yaptım gözümden yaş gele gele çıktım tuvalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…