2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Deseydin yaparken nasıl yanımdaysan doğururken de olcaksın diye bu erkekler niye böyle ya benimki de panik ataklı ama gircem diyo inş canım dedim eğer alırlarsa eksik kalmazsınn
Ahahhahahahha seninki daha iyiymiş
Valla eli mahkum girecek. Dün refakatçi olayını okudum hastanenin, kadın doğumda bayan refakatçi istiyoruz yazmışlar. Valla doktora dicem, ücreti vs neyse veririz ben özel oda istiyorum. Ya tanımadığım insanlarla aynı odada kalmak istemiyorum. 2 ameliyatım da öyle oldu, eşim kalamadı yanımda. Saçma sapan politikaları var bu hastanelerin.

Bende çok takmıyorum doğum yöntemine normal imkanı olursa normal olmazsa sezeryan ben kucağıma alayım da sağlıkla nasıl olursa olsun
Aynen öyle. Epiduralmis, spinalmis. Gerçi epidural olursa mükemmel olur. Acısız normal doğum

Benim de aşılama, doktorla beraber aynı odada 6 kişiydik ben şaşırdım hatta noluyo diye merasimle yaptı doktor sağolsun. Bizim de aramızdaki en büyük espri o hep
Yok bende oda da 3 kişi vardı doktor hemşire görevli hatta doğumhaneydi yapılan yer çatalda o halde dua ettim doğuma da buraya geleyim diye

Özelde mi olmuştu yoksa devlet mi? Ve mümkün mertebe özel odan olsun ki zaten insan heves ediyor süsleyeyim filan diye o çok kötüymüş. Belki yanında eşinden başka kimse yok kalcak

Aynen öyle. Epiduralmis, spinalmis. Gerçi epidural olursa mükemmel olur. Acısız normal doğum
Sorma süper olur öyle olursa son aylara doğru konuşucam napıyo bizimki doğum esnasında nasıl bir doktor oluyor anlatsın bakalım

Kızlar sizce isim konusunda Aras mı yoksa Uraz mı daha hoş.. İkisi arasında kafam çok gidip geliyor.
İkisi de güzel ama Uraz daha hoş geliyo bana oğlum olacak olsa Uraz'ı tercih ederdim :)
Gece sürekli çişe kalkmaktan bıktım kızlar yaa sonunda çocuğun bezleri denicem sızdırıyo mu anlarım hem o olacak
Günaydınnn
Benim en büyük arzularımdan biri ya eşime şaka yollu diyorum hasta bezi falan alsak bana gece kullansam sırrımı ömür boyu saklayabilir misin diye Gülüp geçiyo ama he dese alıcam valla Hamilelikten önce de böyleydim ben çok zor ya
Ben de eskiden deli divane gibi yürürdüm şimdi eski yürüdüğümüz yarısını yürüsem kötürüm gibi oluyorum bacaklarım tutmuyo Neyse tüm zorlukları başımızın üstüne tabi sağlıkla gelsinler de kuzular

Özelde mi olmuştu yoksa devlet mi? Ve mümkün mertebe özel odan olsun ki zaten insan heves ediyor süsleyeyim filan diye o çok kötüymüş. Belki yanında eşinden başka kimse yok kalcak
Yok universite Hastanesi'nde olmustum. Anneme dedim ben kalırım diye balıklama atladı bugün
Ya dedim kocam varken size noluyor anaaaa bu sefer kv de tutturarak ben de kalayım diye hiiic çekemem. Valla 1000-2000 neyse veriririm özel odaya. Ya şimdi yanındaki kadını tanımıyorsun, asılı mi asisiz mi, temiz mi pis mi, geleni gidene olur, bebeği emzireceksin ya bence o olay aşırı mahrem bir şey. O yüzden konusucam doktorumla. Halletsin bir zahmet, koskoca bölüm kurucusu

Valla bizimki normalde pek Minnoş, bir yerin acıyacak diye ödü kopuyor, doğumda nasıl olacak acaba
Sorma süper olur öyle olursa son aylara doğru konuşucam napıyo bizimki doğum esnasında nasıl bir doktor oluyor anlatsın bakalım

Diş ağrısı yaşayan var mı daha doğrusu diş eti Normalde bişey yok ama yemek yerken ağrı oluyor ya

O zaman bi şekilde hallolsun oralarda da var tek kişilik oda bildiğim kadarıyla özelden daha uygundur fiyatları tabi. Ben de hiç istemiyorum sırf bu sebepten gider özelde doğururum Bide o stres sıkıntıyla kavga çıkarırım ben odadakilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…