Ahahhahahahha seninki daha iyiymişDeseydin yaparken nasıl yanımdaysan doğururken de olcaksın diyebu erkekler niye böyle ya benimki de panik ataklı ama gircem diyo inş canım dedim eğer alırlarsa eksik kalmazsınn
Bende çok takmıyorum doğum yöntemine normal imkanı olursa normal olmazsa sezeryan ben kucağıma alayım da sağlıkla nasıl olursa olsunSağlıkla gelsinler de.Nasil olduğu önemli değil.
Benim de aşılama, doktorla beraber aynı odada 6 kişiydik ben şaşırdım hatta noluyo diyeBenim aşılama ya ben 3 kişi yaptık biz bu çocuğu diyorum hep
Aynen öyle. Epiduralmis, spinalmis. Gerçi epidural olursa mükemmel olur. Acısız normal doğumBende çok takmıyorum doğum yöntemine normal imkanı olursa normal olmazsa sezeryan ben kucağıma alayım da sağlıkla nasıl olursa olsun
Yok bende oda da 3 kişi vardı doktor hemşire görevli hatta doğumhaneydi yapılan yer çatalda o halde dua ettim doğuma da buraya geleyim diyeBenim de aşılama, doktorla beraber aynı odada 6 kişiydik ben şaşırdım hatta noluyo diyemerasimle yaptı doktor sağolsun. Bizim de aramızdaki en büyük espri o hep
Özelde mi olmuştu yoksa devlet mi? Ve mümkün mertebe özel odan olsun ki zaten insan heves ediyor süsleyeyim filan diye o çok kötüymüş. Belki yanında eşinden başka kimse yok kalcakAhahhahahahha seninki daha iyiymiş
Valla eli mahkum girecek. Dün refakatçi olayını okudum hastanenin, kadın doğumda bayan refakatçi istiyoruz yazmışlar. Valla doktora dicem, ücreti vs neyse veririz ben özel oda istiyorum. Ya tanımadığım insanlarla aynı odada kalmak istemiyorum. 2 ameliyatım da öyle oldu, eşim kalamadı yanımda. Saçma sapan politikaları var bu hastanelerin.
Sorma süper olur öyle olursa son aylara doğru konuşucam napıyo bizimki doğum esnasında nasıl bir doktor oluyor anlatsın bakalımAynen öyle. Epiduralmis, spinalmis. Gerçi epidural olursa mükemmel olur. Acısız normal doğum
Fotocu ücretleri nasıl canım? Ben hastaneye düşünmüyorum şu anda ama merak ettimay bende de var panik atak mümkün olsa bende girmicem doğuma da işte fotocuydu showdu falan diye kendimi oyalıyorum
Ben de istiyorum hepsiniFotocu ücretleri nasıl canım? Ben hastaneye düşünmüyorum şu anda ama merak ettim
kuzu inan hiç fiyat almadım ahstaneye karar verdiğim an alıcamm yazarım buraya mutlaka pahalı değil ama sanırım ya düğün fotocuları gibi, bu daha ucuzFotocu ücretleri nasıl canım? Ben hastaneye düşünmüyorum şu anda ama merak ettim
Ay ben de çok istiyorum hastanede ilk gün fotoğraf inşallah nasip olursakuzu inan hiç fiyat almadım ahstaneye karar verdiğim an alıcamm yazarım buraya mutlaka pahalı değil ama sanırım ya düğün fotocuları gibi, bu daha ucuz
Ay ben çok kararsızım o konuda o halde nasıl fotoğraflar çıkar acabaBen de istiyorum hepsinifotosuz olmasın bi cinsiyet partysi yaptık sağolsun herkes saçma sapan şeyler çekmişler prof olursa anısı kalır daha değerli.
İkisi de güzel ama Uraz daha hoş geliyo bana oğlum olacak olsa Uraz'ı tercih ederdim :)Kızlar sizce isim konusunda Aras mı yoksa Uraz mı daha hoş.. İkisi arasında kafam çok gidip geliyor.
Benim en büyük arzularımdan biri ya eşime şaka yollu diyorum hasta bezi falan alsak bana gece kullansam sırrımı ömür boyu saklayabilir misin diyeGece sürekli çişe kalkmaktan bıktım kızlar yaa sonunda çocuğun bezleri denicem sızdırıyo mu anlarım hem o olacak
Günaydınnn
Ben de eskiden deli divane gibi yürürdüm şimdi eski yürüdüğümüz yarısını yürüsem kötürüm gibi oluyorum bacaklarım tutmuyoDün bir de diyorum ki çocuga 2 yaşına kadar seker vermeme, sağlıklı beslenme planları yapıyoruzgece gece nutellalar havada uçuşuyor. Ay şu tatlı tuzagından kurtulalım lütfen .Aksam kereviz yiyip çok şükür saglıklı yedim diyorum. Gece bi tatlı krizi, gözüm dönüyor. Gitti bütün idealistlik, kereviz totemi Ben de 5,6 kilo aldım. Bu kilo işi de bi değişik bazen aynı gün içinde 2 kg oynuyor. Sabahtan akşama ne yiyosam, napıyosam artık. Yürüyüş yapınca da ayaklarımdan damarlar fırlamaya basladı, şişiyor. Hızlı kilo aldık diye belki.
Yok universite Hastanesi'nde olmustum. Anneme dedim ben kalırım diye balıklama atladı bugünÖzelde mi olmuştu yoksa devlet mi? Ve mümkün mertebe özel odan olsun ki zaten insan heves ediyor süsleyeyim filan diye o çok kötüymüş. Belki yanında eşinden başka kimse yok kalcak
Sorma süper olur öyle olursa son aylara doğru konuşucam napıyo bizimki doğum esnasında nasıl bir doktor oluyor anlatsın bakalım
Bılıyomusun alırken aklıma geldı dedım bu bana hedıye olarak gelebılır ıcıme dogmus demekkı
O zaman bi şekilde hallolsun oralarda da var tek kişilik oda bildiğim kadarıyla özelden daha uygundur fiyatları tabi. Ben de hiç istemiyorum sırf bu sebepten gider özelde doğururumYok universite Hastanesi'nde olmustum. Anneme dedim ben kalırım diye balıklama atladı bugün
Ya dedim kocam varken size noluyor anaaaabu sefer kv de tutturarak ben de kalayım diye hiiic çekemem. Valla 1000-2000 neyse veriririm özel odaya. Ya şimdi yanındaki kadını tanımıyorsun, asılı mi asisiz mi, temiz mi pis mi, geleni gidene olur, bebeği emzireceksin ya bence o olay aşırı mahrem bir şey. O yüzden konusucam doktorumla. Halletsin bir zahmet, koskoca bölüm kurucusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?