Aynı şeyi mi almışsınız birbirinizeKızlar size bizim animizi anlatalım.Ben önce kendi şaşkınlığımi anlatayım hatta.@saphira91 Teyzemiz hediyemizi göndermiş ben açtım tabi bi an düşündüm.Kendime mi gönderdim diye.Benimki daha dağıtıma çıkmamış.Acaba kargoda mi hata var dedim.Boyle tatlı bi ani olamaz ya
Bu normal dogum işi çatıyla ilgili diyorlar. Zaten drlar son aylarda catı kontrolü yaparak yönlendiriyomuş. Bir de o kontrolde biraz kurcaladıklarında rahatsız olursan zaten kendin istemiyomuşun. Ben de normal istiyorum ama son aylarda netleşir bence. Şu koçluk yapan ebelerden fiyat alan oldu mu kızlar? Çok mu pahalı acaba, uygunsa normal dogum düşünürsem ebe tutucam, beni sakinleştirsinHenüz tartıda 400gr ancak artı gördüm.Ama ben baya komik görünüyorum sanki ya.Kuzum kg nün pek alakası olmuyor ki.Benim gorumce 30kg aldı normal doğum yaptı.
Yaaa çok tatlı benceIkimiz de aynı hediyeyi almışız.Ama ben cidden bayılarak seçmiştim.Ki hatta benim cimcime ye de alıyım birtane dedim.
O ebe napıyo elini tutup hadi yaparsın mı diyoBu normal dogum işi çatıyla ilgili diyorlar. Zaten drlar son aylarda catı kontrolü yaparak yönlendiriyomuş. Bir de o kontrolde biraz kurcaladıklarında rahatsız olursan zaten kendin istemiyomuşun. Ben de normal istiyorum ama son aylarda netleşir bence. Şu koçluk yapan ebelerden fiyat alan oldu mu kızlar? Çok mu pahalı acaba, uygunsa normal dogum düşünürsem ebe tutucam, beni sakinleştirsin
Kimi ilk zamanlar alip son aylar hic almiyor.Onu hiç duymadım daha önce benim akraba 1.50boy normal doğurdu.Benim boy 1.67 ilki sezeryan.Ama yavrum tersti dönmedi ki.Ben de şey düşünüyorum bu yediklerimi bebekte kilo olarak alırsa irileşip çıkaramam diye korktumuzun boyluluğun avantajı varmış normal doğumda dr öyle demişti ne kadar doğru bilmiyom benim bildiğim ne kadar kalçalar geniş ve kiloluysan daha kolay doğuruyosun
En son gittiğimizde boyunu söylemedi ama baya uzun demişti, oncekinde de 11 12 cm olacağına 17cm dine kadar boyu
Ya evet bir de o sıkıntılar var bebek aslında karar veriyo kendi doğumunun nasıl olacağına, biz de o tarz bişey yaşarsak sezaryen kaçınılmaz oluyorKimi ilk zamanlar alip son aylar hic almiyor.Onu hiç duymadım daha önce benim akraba 1.50boy normal doğurdu.Benim boy 1.67 ilki sezeryan.Ama yavrum tersti dönmedi ki.
ay ona gerek yokkk kız biz gazlarız birbirimizi o kada rpara vermeyelim ücretliyseO ebe napıyo elini tutup hadi yaparsın mı diyobilmediğim için soruyorum gazla mı doğuşturuyormuş
Ben de bilmiyorum ama instada görüyorum. Pilates topunda hareket yaptırıyor, belki nefes egzersizi, bilemedim ücretleri nasıl, bi sorucam. Benim eşim panik, annem panik onlarla direkt sezeryana giderim herhaldeO ebe napıyo elini tutup hadi yaparsın mı diyobilmediğim için soruyorum gazla mı doğuşturuyormuş
Aynen biontech oldum canım. Bizim yurtdışına çıkma durumumuz var da, doktor istediğini ol demişti. Biontech de FDA onayı aldı, bir de delta varyantina karşı falan daha koruyucu diye onu oldum.Canım biontek mi oldun?
Kapitalizmi görüyomusunay ona gerek yokkk kız biz gazlarız birbirimizi o kada rpara vermeyelim ücretliyse
Ayy bizimki de panik atak hastası zaten. Geçen konuşuyoruz normal doğum olursa ben girmem dedi. Oldu canim ben orda acı cekicem sen dışarda beklicen. Yemezler anca beraber kanca beraber, elini kiricam dedimBen de bilmiyorum ama instada görüyorum. Pilates topunda hareket yaptırıyor, belki nefes egzersizi, bilemedim ücretleri nasıl, bi sorucam. Benim eşim panik, annem panik onlarla direkt sezeryana giderim herhalde
valla ya o parayı eşime veririm bütün sinir stresimi atarım sonra alışveriş yapıcam diye paramı geri alırımKapitalizmi görüyomusunmillet nasıl güzel buluyo yolunu yemin ediyorum zehir gibi bizim insanımız
Kuzum aç yutubda bi ton video varBen de bilmiyorum ama instada görüyorum. Pilates topunda hareket yaptırıyor, belki nefes egzersizi, bilemedim ücretleri nasıl, bi sorucam. Benim eşim panik, annem panik onlarla direkt sezeryana giderim herhalde
ay bende de var panik atak mümkün olsa bende girmicem doğuma da işte fotocuydu showdu falan diye kendimi oyalıyorumAyy bizimki de panik atak hastası zaten. Geçen konuşuyoruz normal doğum olursa ben girmem dedi. Oldu canim ben orda acı cekicem sen dışarda beklicen. Yemezler anca beraber kanca beraber, elini kiricam dedim
Deseydin yaparken nasıl yanımdaysan doğururken de olcaksın diyeAyy bizimki de panik atak hastası zaten. Geçen konuşuyoruz normal doğum olursa ben girmem dedi. Oldu canim ben orda acı cekicem sen dışarda beklicen. Yemezler anca beraber kanca beraber, elini kiricam dedim
Kız çok güldüm buna yaaO ebe napıyo elini tutup hadi yaparsın mı diyobilmediğim için soruyorum gazla mı doğuşturuyormuş
Sağlıkla gelsinler de.Nasil olduğu önemli değil.Ya evet bir de o sıkıntılar var bebek aslında karar veriyo kendi doğumunun nasıl olacağına, biz de o tarz bişey yaşarsak sezaryen kaçınılmaz oluyor
Benim aşılama ya ben 3 kişi yaptık biz bu çocuğu diyorum hepDeseydin yaparken nasıl yanımdaysan doğururken de olcaksın diyebu erkekler niye böyle ya benimki de panik ataklı ama gircem diyo inş canım dedim eğer alırlarsa eksik kalmazsınn
Ay görüyorum herşeyin bi koçu var yaşam koçu, doğum koçu, spor koçu.. kimse de dert koçu değil ki anamKız çok güldüm buna yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?