2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynı şeyi mi almışsınız birbirinize

Henüz tartıda 400gr ancak artı gördüm.Ama ben baya komik görünüyorum sanki ya.Kuzum kg nün pek alakası olmuyor ki.Benim gorumce 30kg aldı normal doğum yaptı.
Bu normal dogum işi çatıyla ilgili diyorlar. Zaten drlar son aylarda catı kontrolü yaparak yönlendiriyomuş. Bir de o kontrolde biraz kurcaladıklarında rahatsız olursan zaten kendin istemiyomuşun. Ben de normal istiyorum ama son aylarda netleşir bence. Şu koçluk yapan ebelerden fiyat alan oldu mu kızlar? Çok mu pahalı acaba, uygunsa normal dogum düşünürsem ebe tutucam, beni sakinleştirsin

O ebe napıyo elini tutup hadi yaparsın mı diyo bilmediğim için soruyorum gazla mı doğuşturuyormuş

Kimi ilk zamanlar alip son aylar hic almiyor.Onu hiç duymadım daha önce benim akraba 1.50boy normal doğurdu.Benim boy 1.67 ilki sezeryan.Ama yavrum tersti dönmedi ki.

Kimi ilk zamanlar alip son aylar hic almiyor.Onu hiç duymadım daha önce benim akraba 1.50boy normal doğurdu.Benim boy 1.67 ilki sezeryan.Ama yavrum tersti dönmedi ki.
Ya evet bir de o sıkıntılar var bebek aslında karar veriyo kendi doğumunun nasıl olacağına, biz de o tarz bişey yaşarsak sezaryen kaçınılmaz oluyor

O ebe napıyo elini tutup hadi yaparsın mı diyo bilmediğim için soruyorum gazla mı doğuşturuyormuş
Ben de bilmiyorum ama instada görüyorum. Pilates topunda hareket yaptırıyor, belki nefes egzersizi, bilemedim ücretleri nasıl, bi sorucam. Benim eşim panik, annem panik onlarla direkt sezeryana giderim herhalde

Ben de bilmiyorum ama instada görüyorum. Pilates topunda hareket yaptırıyor, belki nefes egzersizi, bilemedim ücretleri nasıl, bi sorucam. Benim eşim panik, annem panik onlarla direkt sezeryana giderim herhalde
Ayy bizimki de panik atak hastası zaten. Geçen konuşuyoruz normal doğum olursa ben girmem dedi. Oldu canim ben orda acı cekicem sen dışarda beklicen. Yemezler anca beraber kanca beraber, elini kiricam dedim

Kuzum aç yutubda bi ton video var ben de yoga yapmayı düşünüyorum sonlara doğru hem mental hem de fiziki olarak kendimi hazır ederim

Ayy bizimki de panik atak hastası zaten. Geçen konuşuyoruz normal doğum olursa ben girmem dedi. Oldu canim ben orda acı cekicem sen dışarda beklicen. Yemezler anca beraber kanca beraber, elini kiricam dedim
ay bende de var panik atak mümkün olsa bende girmicem doğuma da işte fotocuydu showdu falan diye kendimi oyalıyorum

Deseydin yaparken nasıl yanımdaysan doğururken de olcaksın diye bu erkekler niye böyle ya benimki de panik ataklı ama gircem diyo inş canım dedim eğer alırlarsa eksik kalmazsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…