Hangi haftadan sonra bilmiyorum tam ama düzenli günde atıyorum iki sefer hissetmek gerekiyormuş yani takip edicez sayicazÇok şükür genelde hissediyorum canım
Kesın benımde aklıma gelırEsim geldi gördü ya sen bunu hediye göndercem demedin mi bizim kıza mi aldin dedi.Anlattim çok güldü ya.
Her giydirdigimde kulaklarını cinlatirim haberin olsun
24 mü 28 mi neydi sanırım o haftalardan itibaren düzenli hissetmek ve not etmek lazımmış 10 tane hareket hissetmek gerekiyormuş en azından canım öyle diye biliyorum bende :)Hangi haftadan sonra bilmiyorum tam ama düzenli günde atıyorum iki sefer hissetmek gerekiyormuş yani takip edicez sayicaz
Kuzum hurma ve ananas doğumu tetiklediginden onlar yasak, fazla maydanoz da öyle. Doktorum greyfurt yasak demişti zaten cok sevmem üstünde durmadim o yuzden. Kekik suyu yada kekikli caylarda yasak, adet söktürücü etkisi var onunda.Kızlar nar yiyor musunuz zararlı değil diye okudum ama?
Bu arada başka bildiğiniz birşey var mı hamilelikte yenmez icilmez diye bildiğiniz
Adaçayı içilmez ben bunu biliyorum mesela
Nar suyu fazla icince zararli galiba ben cok yedim nar henuz bisi olmadiKızlar nar yiyor musunuz zararlı değil diye okudum ama?
Bu arada başka bildiğiniz birşey var mı hamilelikte yenmez icilmez diye bildiğiniz
Adaçayı içilmez ben bunu biliyorum mesela
Bayaca yazmışsın teşekkür ederimKuzum hurma ve ananas doğumu tetiklediginden onlar yasak, fazla maydanoz da öyle. Doktorum greyfurt yasak demişti zaten cok sevmem üstünde durmadim o yuzden. Kekik suyu yada kekikli caylarda yasak, adet söktürücü etkisi var onunda.
Nar çok severim, özellikle sordum doktora hiçbir sorun yok dedi yiyebilirsin. Ama zaten normalde de bu dönemde herşeyin fazlası zarar malum. Benim bildiğim bunlar
Birşeyi çok yemek de yanlış bu dönemde miktarında olması lazımNar suyu fazla icince zararli galiba ben cok yedim nar henuz bisi olmadi
Kusura bakmayın yazamadım bi
Oh oh güzel. Benimki sadece rapor verdi. Cd vermiyorlarmis ultrasonda. Gerçi doktorumuz sağolsun her defasında video çekiyor, bir de fotoğraf veriyor özel baskı kağıdındaKusura bakmayın yazamadım biçok şükür çok güzel geçti detaylı doktor herşey güzel hiç bir sıkıntı yok dedi kafasından başlayıp ayak parmaklarına kadar inceledi 2 gündür kaburgam çok acıyordu doktora sordum ayakları oraya dayamış dedi 26cm 480 grmış inşaallah hep böyle sağlıkla devam eder cd rapor verdi doktora vermem için
Yok seninki iyi. Bizim sülale uzun biraz ondan uzun oluyor bizim cadımaşallah benimkinde 18.haftada 20 cm dedi acaba nasıl bilemedim
evet evet P pembe dusler i etiketlicektiim p ler karıştıııBenim randevum yoktu ki canım bugün karıştırdın sanırımbenimki 9 Kasım'da detaylı ultrason olucak
Benım olay gibi olmasın birden değişmesin cinsiyet ama sen çok test felan yaptırdın yanılma durumu olmaz artıkyaramı deşme kardeşim doğduğunda bile bir pipisine bakıcam heralde emin olmak içinher şeyim kız çocuğu belirtisi halaaa
Canım ben sorucam ama son ay konuşucam yoksa hemen başlayalım çalışmaya diyen oluyomuşBu normal dogum işi çatıyla ilgili diyorlar. Zaten drlar son aylarda catı kontrolü yaparak yönlendiriyomuş. Bir de o kontrolde biraz kurcaladıklarında rahatsız olursan zaten kendin istemiyomuşun. Ben de normal istiyorum ama son aylarda netleşir bence. Şu koçluk yapan ebelerden fiyat alan oldu mu kızlar? Çok mu pahalı acaba, uygunsa normal dogum düşünürsem ebe tutucam, beni sakinleştirsin
nifty yaptırdım ya dna olmasa hala ümitlenirdim de gördüğüm pipiyi bile unuturdum kordonu kıvrılmış derdim amaBenım olay gibi olmasın birden değişmesin cinsiyet ama sen çok test felan yaptırdın yanılma durumu olmaz artık
Zahrada ne gibi belirtiler var mesela ne tarafta genelde bebek sağ mi sol mu ben yok artık diyordum ama erkek sagda kız solda oluyormuş çoğu kezyaramı deşme kardeşim doğduğunda bile bir pipisine bakıcam heralde emin olmak içinher şeyim kız çocuğu belirtisi halaaa
Bence 0-3 almalisin . Dun kiyafetleri duzenliyordum. 3-6 aylar bayagi buyuk yeni dogan bebek icin. 4.bebege insan cok masraf yapmak istemiyor , ne dusundugunu cok iyi biliyorumKızlar bende şimdi size birşey soracağım benım kızlar hep ufak doğdular 3.150 gr en fazla 3. Kızım 2.500 kg dı. Hep özel prematüre aldım minnacık kıyafetler Kızlar ufak doğdular diye şimdi bu bebeğimde ufak doğarmı sizce erkek bebek anneleri şuanda 490 gr civarı mesela kestiremiyorum normal bebek ağırlığında ilerlediğini düşünüyorum. dün bebek kıyafeti alacaktım sonra bakarken 0-3 mü almalı yoksa 3-6 mı bilemedim boşuna birşeyde almak istemiyorum sizce beden 0-3 mü almalı
ben ilki kızdı butuun eşyalarını dağıttım bidahiki çocuğa kadar çok var diye iyiki de dağıtmisim 6 yas olacak aralarında 6 sene eşya mi saklayayımBence 0-3 almalisin . Dun kiyafetleri duzenliyordum. 3-6 aylar bayagi buyuk yeni dogan bebek icin. 4.bebege insan cok masraf yapmak istemiyor , ne dusundugunu cok iyi biliyorumbana biraz arkadasim verdi yeni dogan. Bende aldim indirimden filan biraz kiyafet. Yeter galiba lcw da uygun seyeler var. Birde kizlardan battaniyeleri de var . Gri , krem emzikler . Cok kiyafete gerek yok bence. Buyuk kizim cok temiz bebekti . Kusmasi filan yoktu cok az kiyafet kullanmistim.
bende 3 4 gündür hissediyorum genelde sağ taraftaZahrada ne gibi belirtiler var mesela ne tarafta genelde bebek sağ mi sol mu ben yok artık diyordum ama erkek sagda kız solda oluyormuş çoğu kez
Onun dışında hamile degilde kilolu gibi oldum yayılarak büyüme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?