2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar nar yiyor musunuz zararlı değil diye okudum ama?

Bu arada başka bildiğiniz birşey var mı hamilelikte yenmez icilmez diye bildiğiniz

Adaçayı içilmez ben bunu biliyorum mesela

Hangi haftadan sonra bilmiyorum tam ama düzenli günde atıyorum iki sefer hissetmek gerekiyormuş yani takip edicez sayicaz
24 mü 28 mi neydi sanırım o haftalardan itibaren düzenli hissetmek ve not etmek lazımmış 10 tane hareket hissetmek gerekiyormuş en azından canım öyle diye biliyorum bende :)

Bu arada başka bildiğiniz birşey var mı hamilelikte yenmez icilmez diye bildiğiniz

Kuzum hurma ve ananas doğumu tetiklediginden onlar yasak, fazla maydanoz da öyle. Doktorum greyfurt yasak demişti zaten cok sevmem üstünde durmadim o yuzden. Kekik suyu yada kekikli caylarda yasak, adet söktürücü etkisi var onunda.
Nar çok severim, özellikle sordum doktora hiçbir sorun yok dedi yiyebilirsin. Ama zaten normalde de bu dönemde herşeyin fazlası zarar malum. Benim bildiğim bunlar

Nar suyu fazla icince zararli galiba ben cok yedim nar henuz bisi olmadi

Bayaca yazmışsın teşekkür ederim
Nar suyu fazla icince zararli galiba ben cok yedim nar henuz bisi olmadi
Birşeyi çok yemek de yanlış bu dönemde miktarında olması lazım

P Panikli anne Cicekciteyze 16.00 randevularııı gelmediniz mi dahaaa çatlıyoruzz
Kusura bakmayın yazamadım bi çok şükür çok güzel geçti detaylı doktor herşey güzel hiç bir sıkıntı yok dedi kafasından başlayıp ayak parmaklarına kadar inceledi 2 gündür kaburgam çok acıyordu doktora sordum ayakları oraya dayamış dedi26cm 480 grmış inşaallah hep böyle sağlıkla devam eder cd rapor verdi doktora vermem için

Oh oh güzel. Benimki sadece rapor verdi. Cd vermiyorlarmis ultrasonda. Gerçi doktorumuz sağolsun her defasında video çekiyor, bir de fotoğraf veriyor özel baskı kağıdında
Adresleselim biz de seninle de bebişin hediyesini yollayim :)

Sende bakarken net gördün mü video da normal ultrason dan farklı mi gördün daha net yani

yaramı deşme kardeşim doğduğunda bile bir pipisine bakıcam heralde emin olmak için her şeyim kız çocuğu belirtisi halaaa
Benım olay gibi olmasın birden değişmesin cinsiyet ama sen çok test felan yaptırdın yanılma durumu olmaz artık

Canım ben sorucam ama son ay konuşucam yoksa hemen başlayalım çalışmaya diyen oluyomuş bitane belirledim kafamda hep son hafta çalışıyo hamilelerle,doğuma giriyo bi de doğduktan sonra emzirme desteği ilk banyo vs yardımcı oluyo.

yaramı deşme kardeşim doğduğunda bile bir pipisine bakıcam heralde emin olmak için her şeyim kız çocuğu belirtisi halaaa
Zahrada ne gibi belirtiler var mesela ne tarafta genelde bebek sağ mi sol mu ben yok artık diyordum ama erkek sagda kız solda oluyormuş çoğu kez
Onun dışında hamile degilde kilolu gibi oldum yayılarak büyüme var

Bence 0-3 almalisin . Dun kiyafetleri duzenliyordum. 3-6 aylar bayagi buyuk yeni dogan bebek icin. 4.bebege insan cok masraf yapmak istemiyor , ne dusundugunu cok iyi biliyorum bana biraz arkadasim verdi yeni dogan. Bende aldim indirimden filan biraz kiyafet. Yeter galiba lcw da uygun seyeler var. Birde kizlardan battaniyeleri de var . Gri , krem emzikler . Cok kiyafete gerek yok bence. Buyuk kizim cok temiz bebekti . Kusmasi filan yoktu cok az kiyafet kullanmistim.

ben ilki kızdı butuun eşyalarını dağıttım bidahiki çocuğa kadar çok var diye iyiki de dağıtmisim 6 yas olacak aralarında 6 sene eşya mi saklayayım ama şimdide daha doğmadan birsuru hediye geldi cocuk bereketiyle geliyor hersey dolup taşıyor

Zahrada ne gibi belirtiler var mesela ne tarafta genelde bebek sağ mi sol mu ben yok artık diyordum ama erkek sagda kız solda oluyormuş çoğu kez
Onun dışında hamile degilde kilolu gibi oldum yayılarak büyüme var
bende 3 4 gündür hissediyorum genelde sağ tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…