Amin amin amin kuzum sen dua et banada ne olur . Hamilesin her duan kabul olur. Rabbim se senin meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTüp bebekle hem de 3.denememde hamile kaldım :) merak etmeyin rahim hamile kalınca büyüyor, gelişiyor. Sadece daha sık kontrol edileceksiniz ve rahim ağzı kontrolü yapılacak. İnşallah 1.seferde hamile kalırsınız :)
Ya isim son ana kadar değişebiliyor biz kızımda 37. Haftaya kadar elif ikra dedik eşim bal kızım diye karnımı severdi son anda asel ikra diye değiştiAslında yunus emre de sizin aile için anlamlı olmuş. Dede ve baba ismi olmasa belki makul olmaz da, biz de isim değişiyoruz. Tunadan vazgectik, son aya kadar değişme imkanı varben bir yay burcu olarak kararsızlıkla her ay degişirim
Dogum izninde oldugun sürede raporlu sayıldıgın için, sgk’dan toplu maaşını alıyorsun.Birde çalışan anneler dogumdan sonra yüklü miktar para alınııyormuş doğrumu?? Biri beni aydınlatsın
Evde oturan annelere de bebek parası veriliyormuş sanırım 300lira. İnstada görmüştüm.Birde çalışan anneler dogumdan sonra yüklü miktar para alınııyormuş doğrumu?? Biri beni aydınlatsın
O doğum yapan her anneye veriliyor cnm ilk çocuk 300 ikinci çocuk 400 üçüncü çocuk 600 tlEvde oturan annelere de bebek parası veriliyormuş sanırım 300lira. İnstada görmüştüm.
doktorda öyle söylüyor bebek dediğinin hemen altında olur cocuk sağ sol yok diyeBence onun cinsiyetle pek alakasi yok. Benim kız kafası sağda, hiç pozisyon değişmedi
Evet onu bende gördüm böyle bi yazı vardıEvde oturan annelere de bebek parası veriliyormuş sanırım 300lira. İnstada görmüştüm.
Aynen öyle yok mesela kız çocuk basen büyütür, erkek sivri olur diyorlar. Hiç alakası yok benim basenlerim büyümedi. Zaten büyüktüdoktorda öyle söylüyor bebek dediğinin hemen altında olur cocuk sağ sol yok diyedeğişik vu işler sağlıklı olsumlarxa
Ah ah calissaydik, iyi para alirmisiz, çocuğun okul parasi cikardiEvet onu bende gördüm böyle bi yazı vardı
Sorma en pişman olduğum konu gerçi kimse işe almadı öğretmenliğe atanırsanız gider misiniz sorusu iş görüşmelerinde fix zatenAh ah calissaydik, iyi para alirmisiz, çocuğun okul parasi cikardi
Vallahi ben de 1 senedir staj yeri arıyorum, adamlar benden para istiyor. Küçük şehirde yaşamanın kotu yani da bu. Ankara'da olsam arkadaşın eşi SMMM, onun yanına girerdim, maaşımı da öderdi. Çok para da gözüm yok valla. Ev kiramı bile verse yeterdi.Sorma en pişman olduğum konu gerçi kimse işe almadı öğretmenliğe atanırsanız gider misiniz sorusu iş görüşmelerinde fix zatenAtansam atanırım iş aramam dimi akıllılar
Şimmmdi okudum banu çiftçinin sitesinde diş eti kanaması/sorunları çok olurmuş, bende de kanaması oluyor sık sıkDiş ağrısı yaşayan var mı daha doğrusu diş etiNormalde bişey yok ama yemek yerken ağrı oluyor ya
Ben de karışım bitki çayları yasak diye duydum. Emzirme dönemi de dahilKızlar nar yiyor musunuz zararlı değil diye okudum ama?
Bu arada başka bildiğiniz birşey var mı hamilelikte yenmez icilmez diye bildiğiniz
Adaçayı içilmez ben bunu biliyorum mesela
Ayyy benim de dün çekti evde kek var diye yapmadım ama hala çekiyoooGeçen günde benim canım istedi üşendim yapmaya
Kanama oluyodu normalde de ama yemek yerken ağrıyo yaŞimmmdi okudum banu çiftçinin sitesinde diş eti kanaması/sorunları çok olurmuş, bende de kanaması oluyor sık sık
Malzeme yok evde ya olsa benimde aklımda kek vardıAyyy benim de dün çekti evde kek var diye yapmadım ama hala çekiyooo
Maaşı devlet yatırıyor yani toplu bir şekilde öylemikuzu 4 ay raporlu olduğun için rapor parası alıyorsun 4 maaş o
Benim durum çok karışık ben şuan eğitimli cocuk bakıcılığı yapıyorum, hemşire bir annenin çocuğu sigortam yatıyor bizde sistem şöyle, devlet anneye para yatırıyor anne sigortamı yatırıp maaşımı yatırıyo böyle ilerliyor. Şimdi ben izne çıksam 4 ay. O anneden de maaş kesilir mi? Ve ben sigortadan para alabilir miyimDogum izninde oldugun sürede raporlu sayıldıgın için, sgk’dan toplu maaşını alıyorsun.
Bazı iş yerleri izindeyken de normal maaşını yatırıyor, iş yerin sonra sgk’dan alıyor. Yani sen bireysel olarak sgk’dan almıyorsun da, her ay maaşın yatıyor iş yerinden, toplu para almıyorsun bu durumda. Calıstıgın kuruma göre değişiyor acıkcası canım
Bunuda deneyimİncir ve cevizi bir gece önceden suda beklet sabah suyunu iç ve içindekileri ye canım ben oğluma gebeyken ne uyguladıysam çıkamıyodum en son bunu yaptım gözümden yaş gele gele çıktım tuvalete
KizCinsiyet neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?