- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
canım doktorum bebek büyüdükçe rahime baskı yapar olur demisti bana da olmuştu ama sen yinede kendi doktoruna Bi sorKızlar yaklaşık 1 saattir rahime doğru saniyelik tarif edemediğim bir baskı oluyo. Tekme atılıyomuş gibi kasılma oluyo. Bebeğim olabilir mi? Bu kadar uzun süre sürmesi normal midir ?
Yaaa ben onun göbişini yeriimmYaa maşallah göbüşlü Kerem’ekafaya takma bencede perinatolog öyle dediyse doğrudur darısı bizim başımıza inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
maşallah adı ile yaşasın şen şakrak mutlu mesut geçsin ömrüSelam kk teyzoşlarım ben Kerem
Kol ağrım başladı yavaştan. 3,4 gün sürer dedi.Tetonuz ben tek doz vurunmak istiyorum öyle söylicem aile sağlığına
Amin kuzum hepiniz güzel sonuçlar alın inşallahYaa maşallah göbüşlü Kerem’ekafaya takma bencede perinatolog öyle dediyse doğrudur darısı bizim başımıza inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Aynen ya kocama dedim ki neden video çekmedin acayip gerildim hoca kötü bisi dicek diye diyoİnsan nasıl rahatlıyor dimi biz eşimle nefesimizi tuttuk doktoru dinledik dediğin gibi dudağından tut gözüne kadar iç organlarına baktılar yavrularımız iyi olsun dabunlar da bize anı kalır çok sevindim güzel geçmesine dediğğn gibi çoğu kişide görülebiliyormuş doğumdan sonra kalmıyormuş oğluşun çok tatlı maşallah
Bende takıyorum ya oyle diyince kocamda iyi hocam aynı kilo olcaz demez miNeeee şaka yapıyosun Allahım sen koruben de aldım o kadar ay çok hızlı gitmeye başladı bu kilo işi şaka bi yana ben çok takıyorum kafaya
Aminn canim benim çok teşekkür ederimmaşallah adı ile yaşasın şen şakrak mutlu mesut geçsin ömrü
Evett benimde öyle oluyor 1 haftadır.Kızlar yaklaşık 1 saattir rahime doğru saniyelik tarif edemediğim bir baskı oluyo. Tekme atılıyomuş gibi kasılma oluyo. Bebeğim olabilir mi? Bu kadar uzun süre sürmesi normal midir ?
ay yarısını geçtik ilk yarıda 6 kilo yarısından azda hadi iştah açıldı 8 kilo daha gelsin oldu bitti maşallah abartmış doktor o da bence şeyden 14 15i duy normalleştir daha çok kumpir ye diyeAy bi de ne dicem. 6 kilo aldim dedim benim doktora. Diyo ki biraz fazla almissin. 14-15 kilo daha alirsin diyodedim saol be hoca Allah razi olsun
aşı olmamaktan daha korkuyorum çünkü covidte oldumKol ağrım başladı yavaştan. 3,4 gün sürer dedi.
Bende olma konusunda kararsızdım aşılardan korkmayan ben hamile kaldıktan sonra bebek için endişeye kapılmaya başladım ona bi zararı olur mu ki diye .
Çoğu herkes aşılara nasıl güvenmezsin diye yargılıyorlar ama eşim bile korkuyor tetanoz diye korona aşısı vurmasınlar diye
Korona aşısı da olmıycam kızlar siz ne düşünüyorsunuz?
ay ne sorcam kuş cd falan vermedi miiAminn canim benim çok teşekkür ederim
Aynen canım alt kısımdan vuruyo. Benim yarın 1 de ayrıntılı ultrason var sorarımEvett benimde öyle oluyor 1 haftadır.
karnın alt tarafına doğru anlık sertlik olup geçiyo
Sanki bebek biyerini dayıyo gibi.
Doktor kontrolümü bekliyorum sormak için
Benim doktorum ilk gittiğimde “bana” eşiniz ilk doğumda kaç kg aldı diye sormuştuAmin kuzum hepiniz güzel sonuçlar alın inşallah
Aynen ya kocama dedim ki neden video çekmedin acayip gerildim hoca kötü bisi dicek diye diyo
Bende takıyorum ya oyle diyince kocamda iyi hocam aynı kilo olcaz demez mi
Beni geçen hafta sağlık ocağı 2 defa aradı dünde aradılar gelin diye 20.hafta geçiyo dediler açıkçası tetanoz vurulmak istemiyorum günümüz de çok gerekli değilmiş hijyen açısından ürünler tek kullanımlık diye okudum ama yine de kararsızımTetonuz ben tek doz vurunmak istiyorum öyle söylicem aile sağlığına
Al benden de o kadar. Zerre güvenemiyorumKol ağrım başladı yavaştan. 3,4 gün sürer dedi.
Bende olma konusunda kararsızdım aşılardan korkmayan ben hamile kaldıktan sonra bebek için endişeye kapılmaya başladım ona bi zararı olur mu ki diye .
Çoğu herkes aşılara nasıl güvenmezsin diye yargılıyorlar ama eşim bile korkuyor tetanoz diye korona aşısı vurmasınlar diye
Korona aşısı da olmıycam kızlar siz ne düşünüyorsunuz?
Ayy Maşallah ya ne güzel poz vermişSelam kk teyzoşlarım ben Kerem
Bende bugün oldum bana 1 ay sonra dedi ama şeker yüklemesinden sonra konuşuruz tarihi dediBu arada tetanoz birinci aşımı oldum.
yavaştan koluma ağrı giriyor ikinci dozunu iki ay sonraya verdi Bir Ay sonra olmam gerekmiyor muydu
Ben kadın doğuma danışıcam onu ol derse olurumTetonuz ben tek doz vurunmak istiyorum öyle söylicem aile sağlığına
Bana abartmış gibi geldi 14 15 toplam dedi benceAy bi de ne dicem. 6 kilo aldim dedim benim doktora. Diyo ki biraz fazla almissin. 14-15 kilo daha alirsin diyodedim saol be hoca Allah razi olsun
Devlete de güvenmiyorum o yüzden kendimi sakınırım kalabalığa girmem daha iyiaşı olmamaktan daha korkuyorum çünkü covidte oldum
1. dozu covidten sonra oldum 2. doz için tetanoz sonrası olcamm 2 3 hafta sonraa
Haber ver bana da mutlaka merak ettim canımAynen canım alt kısımdan vuruyo. Benim yarın 1 de ayrıntılı ultrason var sorarım
Tetenozu bana tek doz yeter dediler geçen hafta oldum hala ağrı izleri devam ediyor tamamen geçmiş değilBu arada tetanoz birinci aşımı oldum.
yavaştan koluma ağrı giriyor ikinci dozunu iki ay sonraya verdi Bir Ay sonra olmam gerekmiyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?