2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar yaklaşık 1 saattir rahime doğru saniyelik tarif edemediğim bir baskı oluyo. Tekme atılıyomuş gibi kasılma oluyo. Bebeğim olabilir mi? Bu kadar uzun süre sürmesi normal midir ?
canım doktorum bebek büyüdükçe rahime baskı yapar olur demisti bana da olmuştu ama sen yinede kendi doktoruna Bi sor

Yaa maşallah göbüşlü Kerem’e kafaya takma bencede perinatolog öyle dediyse doğrudurdarısı bizim başımıza inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Yaaa ben onun göbişini yeriimm
Ben de önümüzdeki hafta gidicem inşallah devlette yaptırcağım için biraz şüpheliyim düzgün bakmaz başından savar diye

Tetonuz ben tek doz vurunmak istiyorum öyle söylicem aile sağlığına
Kol ağrım başladı yavaştan. 3,4 gün sürer dedi.
Bende olma konusunda kararsızdım aşılardan korkmayan ben hamile kaldıktan sonra bebek için endişeye kapılmaya başladım ona bi zararı olur mu ki diye .
Çoğu herkes aşılara nasıl güvenmezsin diye yargılıyorlar ama eşim bile korkuyor tetanoz diye korona aşısı vurmasınlar diye
Korona aşısı da olmıycam kızlar siz ne düşünüyorsunuz?

Yaa maşallah göbüşlü Kerem’e kafaya takma bencede perinatolog öyle dediyse doğrudurdarısı bizim başımıza inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Amin kuzum hepiniz güzel sonuçlar alın inşallah
Aynen ya kocama dedim ki neden video çekmedin acayip gerildim hoca kötü bisi dicek diye diyo
Neeee şaka yapıyosun Allahım sen koru ben de aldım o kadar ay çok hızlı gitmeye başladı bu kilo işi şaka bi yana ben çok takıyorum kafaya
Bende takıyorum ya oyle diyince kocamda iyi hocam aynı kilo olcaz demez mi

Kızlar yaklaşık 1 saattir rahime doğru saniyelik tarif edemediğim bir baskı oluyo. Tekme atılıyomuş gibi kasılma oluyo. Bebeğim olabilir mi? Bu kadar uzun süre sürmesi normal midir ?
Evett benimde öyle oluyor 1 haftadır.
karnın alt tarafına doğru anlık sertlik olup geçiyo
Sanki bebek biyerini dayıyo gibi.
Doktor kontrolümü bekliyorum sormak için

Ay bi de ne dicem. 6 kilo aldim dedim benim doktora. Diyo ki biraz fazla almissin. 14-15 kilo daha alirsin diyo dedim saol be hoca Allah razi olsun
ay yarısını geçtik ilk yarıda 6 kilo yarısından azda hadi iştah açıldı 8 kilo daha gelsin oldu bitti maşallah abartmış doktor o da bence şeyden 14 15i duy normalleştir daha çok kumpir ye diye

aşı olmamaktan daha korkuyorum çünkü covidte oldum
1. dozu covidten sonra oldum 2. doz için tetanoz sonrası olcamm 2 3 hafta sonraa

Amin kuzum hepiniz güzel sonuçlar alın inşallah

Aynen ya kocama dedim ki neden video çekmedin acayip gerildim hoca kötü bisi dicek diye diyo

Bende takıyorum ya oyle diyince kocamda iyi hocam aynı kilo olcaz demez mi
Benim doktorum ilk gittiğimde “bana” eşiniz ilk doğumda kaç kg aldı diye sormuştu ben de aptal aptal bakıyorum bu soruyu niye böyle sordu diye sonra düşündüm 10 kg almıştı benimle birlikte merak etme senin eşin de alır eşitlenmezsiniz

Beni geçen hafta sağlık ocağı 2 defa aradı dünde aradılar gelin diye 20.hafta geçiyo dediler açıkçası tetanoz vurulmak istemiyorum günümüz de çok gerekli değilmiş hijyen açısından ürünler tek kullanımlık diye okudum ama yine de kararsızım

Al benden de o kadar. Zerre güvenemiyorum

Selam kk teyzoşlarım ben Kerem
Ayy Maşallah ya ne güzel poz vermiş
Bu arada tetanoz birinci aşımı oldum.
yavaştan koluma ağrı giriyor ikinci dozunu iki ay sonraya verdi Bir Ay sonra olmam gerekmiyor muydu
Bende bugün oldum bana 1 ay sonra dedi ama şeker yüklemesinden sonra konuşuruz tarihi dedi
Ben kadın doğuma danışıcam onu ol derse olurum

Bu arada tetanoz birinci aşımı oldum.
yavaştan koluma ağrı giriyor ikinci dozunu iki ay sonraya verdi Bir Ay sonra olmam gerekmiyor muydu
Tetenozu bana tek doz yeter dediler geçen hafta oldum hala ağrı izleri devam ediyor tamamen geçmiş değil ben de 4 hafta arayla 2. Dozun yapıldığını biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…