2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen ya boşuna iğne bile almak istemiyorum yazık çünkü birde düşünmüyorum son dedim ya Allah’ın izniyle onunda etkisi var diğerlerinde hep aman olsun bundan sonraki giyer diye almışlığım var bakalım 0-3 hatta en son bebeğimden 0-0 bile var bugün biraz bakıp sonrasında alıcam ilk kıyafetlerini hastane çıkışlarını hep yeni aldım hepsinin hiç eski giydirmedim bi o konuda huyluyum haksızlık bunada yapmam

Eklentiler

• A1A45761-CB6B-4636-AF55-3A0878CB5EFD.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 51F3DA58-78B0-4DCD-A49F-56C23FB1D4A2.webp
    39 KB · Görüntüleme: 73
  • EF03950C-FD6D-4141-AA8E-A1864ADCB457.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 66
  • 341F87B7-A63E-4323-80A8-45ED7B216136.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 3554AB2C-3BFE-447E-A3BD-D461A42F48D7.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar hala kızıma isim arıyorum son ay aramazsan şaşırmayın kararsızlık hat safada en büyük derdim bu olsun dimi
umay arya mina vera pera kumsal defne alya masal asel
hepsini çok beğeniyorum ya çokk erkekte isim kıtlığı var sanki ama kız derya deniz gibii geliyor

Kuzularım detaylidan çıktık. 750 demislerdi 700₺ ödedik. Ama parasının hakkını verdi. Şok geçirdim. Küçük diline kadar baktı ay herşey çok yolunda çok şükür kalpteki parlaklık çok duymuştum bizde de çıktı ama az dedi, Asya ülkelerinde çok görülür hiç kafana takma doğuma kadar düzelir dedi. 403 gr olmus tosun paşam göbek çevresi 5 gün önden gidiyo komedi bildiğiniz gobekli bi bebiş plasenta aşagidaydi çok şükür o da yukarı çıkmış. Tüm damarlar, organlar parmaklar herşey yerli yerinde şükürler olsun

ay yerim ben onu yaa nakit ödeme mi yaptınız ondan mı indirim olduuu acaba darısı başımaa
maşallah bizim tosun keremimize yaa

Kızlar yaklaşık 1 saattir rahime doğru saniyelik tarif edemediğim bir baskı oluyo. Tekme atılıyomuş gibi kasılma oluyo. Bebeğim olabilir mi? Bu kadar uzun süre sürmesi normal midir ?

ay yerim ben onu yaa nakit ödeme mi yaptınız ondan mı indirim olduuu acaba darısı başımaa
maşallah bizim tosun keremimize yaa
Yok aşkım hesap kartindan cektik maaş karti yani. Bende hiç bozuntuya vermedim doktor biraz donuktu sadece erkek doktorlar biraZ oyle oluyo bizim kendi doktorumuz çok kafa kaynatiyoruz buna bisi sorarken çekindim biraz ama olsun sonrada kendi doktorumuza indik kanki sonucu göstermeye tekrar kontrol şeyi acmadilar bilgin olsun

Yaa maşallah göbüşlü Kerem’e kafaya takma bencede perinatolog öyle dediyse doğrudurdarısı bizim başımıza inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Bu arada tetanoz birinci aşımı oldum.
yavaştan koluma ağrı giriyor ikinci dozunu iki ay sonraya verdi Bir Ay sonra olmam gerekmiyor muydu

İnsan nasıl rahatlıyor dimi biz eşimle nefesimizi tuttuk doktoru dinledik dediğin gibi dudağından tut gözüne kadar iç organlarına baktılar yavrularımız iyi olsun da bunlar da bize anı kalır çok sevindim güzel geçmesine dediğğn gibi çoğu kişide görülebiliyormuş doğumdan sonra kalmıyormuş oğluşun çok tatlı maşallah

Ay bi de ne dicem. 6 kilo aldim dedim benim doktora. Diyo ki biraz fazla almissin. 14-15 kilo daha alirsin diyo dedim saol be hoca Allah razi olsun
Neeee şaka yapıyosun Allahım sen koru ben de aldım o kadar ay çok hızlı gitmeye başladı bu kilo işi şaka bi yana ben çok takıyorum kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…