uyumaya çalışırken telefon elimde gözümü açıyorum telefon elimde işe geliyorum arkada full burası açık bağımlı olduuum ultrason bağımlılığı 1 kk 2Gunaydinsanki hep uyanik gibisin zahrada , hep buradasin masallah enerjine
Aynen ya boşuna iğne bile almak istemiyorum yazık çünkü birde düşünmüyorum son dedim ya Allah’ın izniyle onunda etkisi var diğerlerinde hep aman olsun bundan sonraki giyer diye almışlığım var bakalım 0-3 hatta en son bebeğimden 0-0 bile var bugün biraz bakıp sonrasında alıcam ilk kıyafetlerini hastane çıkışlarını hep yeni aldım hepsinin hiç eski giydirmedim bi o konuda huyluyum haksızlık bunada yapmamBence 0-3 almalisin . Dun kiyafetleri duzenliyordum. 3-6 aylar bayagi buyuk yeni dogan bebek icin. 4.bebege insan cok masraf yapmak istemiyor , ne dusundugunu cok iyi biliyorumbana biraz arkadasim verdi yeni dogan. Bende aldim indirimden filan biraz kiyafet. Yeter galiba lcw da uygun seyeler var. Birde kizlardan battaniyeleri de var . Gri , krem emzikler . Cok kiyafete gerek yok bence. Buyuk kizim cok temiz bebekti . Kusmasi filan yoktu cok az kiyafet kullanmistim.
umay arya mina vera pera kumsal defne alya masal aselKızlar hala kızıma isim arıyorum son ay aramazsan şaşırmayın kararsızlık hat safada en büyük derdim bu olsun dimi
hiç dert etme benim bir arkadaşım eşiyle isim konusunda anlaşamadığı için doğumdan sonra eve gelince koymuşlardı bebeğin isminiKızlar hala kızıma isim arıyorum son ay aramazsan şaşırmayın kararsızlık hat safada en büyük derdim bu olsun dimi
ay yerim ben onu yaa nakit ödeme mi yaptınız ondan mı indirim olduuu acaba darısı başımaaKuzularım detaylidan çıktık. 750 demislerdi 700₺ ödedik. Ama parasının hakkını verdi. Şok geçirdim. Küçük diline kadar baktı ayherşey çok yolunda çok şükür kalpteki parlaklık çok duymuştum bizde de çıktı ama az dedi, Asya ülkelerinde çok görülür hiç kafana takma doğuma kadar düzelir dedi. 403 gr olmus tosun paşam göbek çevresi 5 gün önden gidiyo komedi bildiğiniz gobekli bi bebiş plasenta aşagidaydi çok şükür o da yukarı çıkmış. Tüm damarlar, organlar parmaklar herşey yerli yerinde şükürler olsun
Yok aşkım hesap kartindan cektik maaş karti yani. Bende hiç bozuntuya vermedimay yerim ben onu yaa nakit ödeme mi yaptınız ondan mı indirim olduuu acaba darısı başımaa
maşallah bizim tosun keremimize yaa
Yok canım diyilir miii ne haddimizeGece gece un helvası canım çekti yaptım yiyorum yok artık demeyin
Yaa maşallah göbüşlü Kerem’eKuzularım detaylidan çıktık. 750 demislerdi 700₺ ödedik. Ama parasının hakkını verdi. Şok geçirdim. Küçük diline kadar baktı ayherşey çok yolunda çok şükür kalpteki parlaklık çok duymuştum bizde de çıktı ama az dedi, Asya ülkelerinde çok görülür hiç kafana takma doğuma kadar düzelir dedi. 403 gr olmus tosun paşam göbek çevresi 5 gün önden gidiyo komedi bildiğiniz gobekli bi bebiş plasenta aşagidaydi çok şükür o da yukarı çıkmış. Tüm damarlar, organlar parmaklar herşey yerli yerinde şükürler olsun
İnsan nasıl rahatlıyor dimi biz eşimle nefesimizi tuttuk doktoru dinledik dediğin gibi dudağından tut gözüne kadar iç organlarına baktılar yavrularımız iyi olsun daKuzularım detaylidan çıktık. 750 demislerdi 700₺ ödedik. Ama parasının hakkını verdi. Şok geçirdim. Küçük diline kadar baktı ayherşey çok yolunda çok şükür kalpteki parlaklık çok duymuştum bizde de çıktı ama az dedi, Asya ülkelerinde çok görülür hiç kafana takma doğuma kadar düzelir dedi. 403 gr olmus tosun paşam göbek çevresi 5 gün önden gidiyo komedi bildiğiniz gobekli bi bebiş plasenta aşagidaydi çok şükür o da yukarı çıkmış. Tüm damarlar, organlar parmaklar herşey yerli yerinde şükürler olsun
Neeee şaka yapıyosun Allahım sen koruAy bi de ne dicem. 6 kilo aldim dedim benim doktora. Diyo ki biraz fazla almissin. 14-15 kilo daha alirsin diyodedim saol be hoca Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?