Evet bana aralık ayına verdi anlamadımTetenozu bana tek doz yeter dediler geçen hafta oldum hala ağrı izleri devam ediyor tamamen geçmiş değilben de 4 hafta arayla 2. Dozun yapıldığını biliyordum
Soluna yatma bu süreçte ben nasılsa ağrı yok diye bi uyudum ertesi gün cezasını çektimEvet bana aralık ayına verdi anlamadım
Ben alya lina düşünüyordum kız olsaydı eğerKızlar hala kızıma isim arıyorum son ay aramazsan şaşırmayın kararsızlık hat safada en büyük derdim bu olsun dimi
MaşallahKuzularım detaylidan çıktık. 750 demislerdi 700₺ ödedik. Ama parasının hakkını verdi. Şok geçirdim. Küçük diline kadar baktı ayherşey çok yolunda çok şükür kalpteki parlaklık çok duymuştum bizde de çıktı ama az dedi, Asya ülkelerinde çok görülür hiç kafana takma doğuma kadar düzelir dedi. 403 gr olmus tosun paşam göbek çevresi 5 gün önden gidiyo komedi bildiğiniz gobekli bi bebiş plasenta aşagidaydi çok şükür o da yukarı çıkmış. Tüm damarlar, organlar parmaklar herşey yerli yerinde şükürler olsun
Ben devlet memuruyum bu nasıl oluyor anlamadım canımkuzu 4 ay raporlu olduğun için rapor parası alıyorsun 4 maaş o
Yok kuzu vermedi. Ama versede açıp onu izlemezdik yani sorun etmedim o yüzden. Foto verdi baya bir bi de rapor verdi işte benim içim rahat etti önemli olan oay ne sorcam kuş cd falan vermedi mii
Güzel bi mantık bende boyle düşüniyimBana abartmış gibi geldi 14 15 toplam dedi bence
Kuzum evet gittiğim hastanede başka doktora baktirdim özel yani. Devlette bedava sanırımMaşallahdarısı başımıza inşallah böyle sağlıkla devam eder her şey. Özelde mi baktırdın canım? Devlet fiyatları ne kadar oluyor acaba
Ben kızımın Adını Nilüfer koymak istiyorum babası Nil. Kısaca Nil deriz diyorum ama bakalım. Çok eskiden beri sevdiğim isimdir.Şimdilik Nilücük diyoruz kendisineKızlar hala kızıma isim arıyorum son ay aramazsan şaşırmayın kararsızlık hat safada en büyük derdim bu olsun dimi
kuzum özelde 32. hafta izne ayrılabiliyoruz en erken 2 ay doğuma kadar 2 ay da doğumdan sonra raporlu oluyoruz ücretli izne ayrılıyoruz yani rapor paramızı alıyoruz.Ben devlet memuruyum bu nasıl oluyor anlamadım canım
Tarifini Verde bizde yapalım browni bilmiyorum ıslak kek biliyorum ancakBen de gece gece brownie yapicam
Kilo önemli değil ama sağlık için dikkatli almak lazim onun dışında bebekler gelsin kilo verilir azıcık göbekli kalsak ne olucak kiYok canım diyilir miii ne haddimizecan boğazdan gelir yicez tabi rahat olun kızlar doğurduktan sonra da birbirimizi kilo verme konusunda destekleriz
Canim başlangıç kilon ne sorması ayıp bende 4 kilo aldım şuan senden gerideyim yaniAy bi de ne dicem. 6 kilo aldim dedim benim doktora. Diyo ki biraz fazla almissin. 14-15 kilo daha alirsin diyodedim saol be hoca Allah razi olsun
Bunlari giyebilirAynen ya boşuna iğne bile almak istemiyorum yazık çünkü birde düşünmüyorum son dedim ya Allah’ın izniyle onunda etkisi var diğerlerinde hep aman olsun bundan sonraki giyer diye almışlığım var bakalım 0-3 hatta en son bebeğimden 0-0 bile var bugün biraz bakıp sonrasında alıcam ilk kıyafetlerini hastane çıkışlarını hep yeni aldım hepsinin hiç eski giydirmedim bi o konuda huyluyum haksızlık bunada yapmam
Benek arabasıyla beşik için bakıyorum ketgoya kıyafeti yeni alırım sadece olur olmaz tereddütü oluyor bende çünkü yıkanınca değişimde olmaz ya ama çok iri bebek olmayacağını düşündüğümden alırım hastane çıkışlarını 0-3 ay bunlarda var yeter ilk etaptaBunlari giyebilirüstüne bir yelek hicbirsey gozukmez zaten. Hizli buyuyorlar zaten. Uzun süre giyeceklerini alabilirsin. Cevrende yok mu hic kiyafet verecek olan ? Bir arkadasim letgodan guzel kiyafetler aliyor . Yeni de aldigi cok sey var . Bir bak sende istersen. Online satislara da bak . Belki bulursun guzel seyler . Bir tane hastane cikisi alirsin. Ben oyle yaptim hastaneden cikarken giymesi icin. Biraz alt ust kiyafet aldim. Bende eski birseyler giydirmek istemiyrm kacinci cocuk olursa olsun .
Hahaha aynı durumdayız, bizim kız da isimsizKızlar hala kızıma isim arıyorum son ay aramazsan şaşırmayın kararsızlık hat safada en büyük derdim bu olsun dimi
Selam kk teyzoşlarım ben Kerem
Yaa tam bi bebek suratsın KeremKuzularım detaylidan çıktık. 750 demislerdi 700₺ ödedik. Ama parasının hakkını verdi. Şok geçirdim. Küçük diline kadar baktı ayherşey çok yolunda çok şükür kalpteki parlaklık çok duymuştum bizde de çıktı ama az dedi, Asya ülkelerinde çok görülür hiç kafana takma doğuma kadar düzelir dedi. 403 gr olmus tosun paşam göbek çevresi 5 gün önden gidiyo komedi bildiğiniz gobekli bi bebiş plasenta aşagidaydi çok şükür o da yukarı çıkmış. Tüm damarlar, organlar parmaklar herşey yerli yerinde şükürler olsun
Canım tek doz olursan hangi hafta olucan. Ben de olursam tek doz olucam. Dr 28.haftada tek doz yapılanı var demişti acaba o bir arkadasın yazdıgı boğmaca vs karısık olan mı? Bu konuyu netleyemedim henüz.Tetonuz ben tek doz vurunmak istiyorum öyle söylicem aile sağlığına
yaaaaaaa talihsiz Bi şey yaşamışsın ama olsun bak ilerde bunu gülerek anlatacağın bir anın olduay şirkette yemek yapan ablalardan dereotsuz enginar istedim canım nasıl çekiyor dereotu da yiyemiyorum biliyolar
yapmışlar ve dereotuna bulamışlar oturdum hüngür hüngür ağladım dalga mı geçiyorsunuz diye unutmuşlar
eve gidip yapasım var elim ayağım titredi ya
bana en pratik tarifi verin kızlar akşam yapıp sabaha kadar yicem artık ilk defa aşerdim heralde aklımdan çıkaramıyorum
ay asla sanmıyorum nefret doluyum şu an ya gözümün önüne kocaman bir borcam onlarca enginar koymuşlar her yerinde dereotu var her yerindeee sinirlerim bozuldu daha susamıyorum bile defolup gitsem de kurtulsam şu lanet iş yerindenyaaaaaaa talihsiz Bi şey yaşamışsın ama olsun bak ilerde bunu gülerek anlatacağın bir anın oldu
aaa psikopatUltrasonla bakarken bebeğe, iki de bir diyor ki , bir dahaki sefere sakin, uykunu almış, rahat… gel, gergin gelme diyorum ki aslında gayet sakinim, bunu en az üç dört kez tekrarlayıp kendisi strese soktu beni,gerdi, bebeğin kafa kısmını tam göremedi karnımın o tarafında kasılma olmuş hiç te anlamadım niye oldu , bişi soruyorum kısa cevaplar, ortam yumuşasın diye espri yapıyorum , bozuyo beni falanhasta ruhlu
Evet hastane koşulları siteril oluyor ama bu aşıyı hastaneye yetisemeyiz evde dogum gerceklesir diye yapiyorlar. , burda bir kadın hastaneye yetisemiyor evdeki makası kullanıyorlar kordonu kesmek için annede hastalık kapıyorBeni geçen hafta sağlık ocağı 2 defa aradı dünde aradılar gelin diye 20.hafta geçiyo dediler açıkçası tetanoz vurulmak istemiyorum günümüz de çok gerekli değilmiş hijyen açısından ürünler tek kullanımlık diye okudum ama yine de kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?