2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar hala kızıma isim arıyorum son ay aramazsan şaşırmayın kararsızlık hat safada en büyük derdim bu olsun dimi
Ben alya lina düşünüyordum kız olsaydı eğer
Arkadaşım Aybike farah koymuş çok begendim bende
Kızlarımın isimleri Beyza Ahsen , Ceyda hüsna , serra Mina belki esinlenme olur
Mihrimah, Sümeyye,rabia, Hifa, hanne Elif isimlerinide ayrıca çok seviyorum

Maşallah darısı başımıza inşallah böyle sağlıkla devam eder her şey. Özelde mi baktırdın canım? Devlet fiyatları ne kadar oluyor acaba

ay ne sorcam kuş cd falan vermedi mii
Yok kuzu vermedi. Ama versede açıp onu izlemezdik yani sorun etmedim o yüzden. Foto verdi baya bir bi de rapor verdi işte benim içim rahat etti önemli olan o
Bana abartmış gibi geldi 14 15 toplam dedi bence
Güzel bi mantık bende boyle düşüniyim
Maşallah darısı başımıza inşallah böyle sağlıkla devam eder her şey. Özelde mi baktırdın canım? Devlet fiyatları ne kadar oluyor acaba
Kuzum evet gittiğim hastanede başka doktora baktirdim özel yani. Devlette bedava sanırım

Kızlar hala kızıma isim arıyorum son ay aramazsan şaşırmayın kararsızlık hat safada en büyük derdim bu olsun dimi
Ben kızımın Adını Nilüfer koymak istiyorum babası Nil. Kısaca Nil deriz diyorum ama bakalım. Çok eskiden beri sevdiğim isimdir.Şimdilik Nilücük diyoruz kendisine

Ben devlet memuruyum bu nasıl oluyor anlamadım canım
kuzum özelde 32. hafta izne ayrılabiliyoruz en erken 2 ay doğuma kadar 2 ay da doğumdan sonra raporlu oluyoruz ücretli izne ayrılıyoruz yani rapor paramızı alıyoruz.
37 ye kadar çalışanlar da doğumdan sonra 5 hafta ekleniyor yine aynı 4 aylık rapor ücretini alıyor. sonrasında 6 ay isterse ücretsiz izin

sizin 24. haftadan itibaren başladığından krallık sizin şartlar daha farklıdır da bilgim yok çok

Son düzenleme:
Ben de gece gece brownie yapicam
Tarifini Verde bizde yapalım browni bilmiyorum ıslak kek biliyorum ancak
Yok canım diyilir miii ne haddimize can boğazdan gelir yicez tabi rahat olun kızlar doğurduktan sonra da birbirimizi kilo verme konusunda destekleriz
Kilo önemli değil ama sağlık için dikkatli almak lazim onun dışında bebekler gelsin kilo verilir azıcık göbekli kalsak ne olucak ki
Ay bi de ne dicem. 6 kilo aldim dedim benim doktora. Diyo ki biraz fazla almissin. 14-15 kilo daha alirsin diyo dedim saol be hoca Allah razi olsun
Canim başlangıç kilon ne sorması ayıp bende 4 kilo aldım şuan senden gerideyim yani

Bunlari giyebilir üstüne bir yelek hicbirsey gozukmez zaten. Hizli buyuyorlar zaten. Uzun süre giyeceklerini alabilirsin. Cevrende yok mu hic kiyafet verecek olan ? Bir arkadasim letgodan guzel kiyafetler aliyor . Yeni de aldigi cok sey var . Bir bak sende istersen. Online satislara da bak . Belki bulursun guzel seyler . Bir tane hastane cikisi alirsin. Ben oyle yaptim hastaneden cikarken giymesi icin. Biraz alt ust kiyafet aldim. Bende eski birseyler giydirmek istemiyrm kacinci cocuk olursa olsun .

Benek arabasıyla beşik için bakıyorum ketgoya kıyafeti yeni alırım sadece olur olmaz tereddütü oluyor bende çünkü yıkanınca değişimde olmaz ya ama çok iri bebek olmayacağını düşündüğümden alırım hastane çıkışlarını 0-3 ay bunlarda var yeter ilk etapta

Selam kk teyzoşlarım ben Kerem

Yaa tam bi bebek suratsın Kerem hadi geçmiş olsun kuzum Maşallah tosuna o göbüş yenir çıkınca

ay şirkette yemek yapan ablalardan dereotsuz enginar istedim canım nasıl çekiyor dereotu da yiyemiyorum biliyolar
yapmışlar ve dereotuna bulamışlar oturdum hüngür hüngür ağladım dalga mı geçiyorsunuz diye unutmuşlar
eve gidip yapasım var elim ayağım titredi ya
bana en pratik tarifi verin kızlar akşam yapıp sabaha kadar yicem artık ilk defa aşerdim heralde aklımdan çıkaramıyorum
çabuk pişen bişey mi bu

Son düzenleme:
Tetonuz ben tek doz vurunmak istiyorum öyle söylicem aile sağlığına
Canım tek doz olursan hangi hafta olucan. Ben de olursam tek doz olucam. Dr 28.haftada tek doz yapılanı var demişti acaba o bir arkadasın yazdıgı boğmaca vs karısık olan mı? Bu konuyu netleyemedim henüz.

yaaaaaaa talihsiz Bi şey yaşamışsın ama olsun bak ilerde bunu gülerek anlatacağın bir anın oldu

yaaaaaaa talihsiz Bi şey yaşamışsın ama olsun bak ilerde bunu gülerek anlatacağın bir anın oldu
ay asla sanmıyorum nefret doluyum şu an ya gözümün önüne kocaman bir borcam onlarca enginar koymuşlar her yerinde dereotu var her yerindeee sinirlerim bozuldu daha susamıyorum bile defolup gitsem de kurtulsam şu lanet iş yerinden

aaa psikopat insanı parasıyla rezil ediyor böyleleri inşallah daha iyi doktorla karşılaşırsın :)

Kızlar bu sabah şeffaf akıntım biraz fazlaydı, normalde de oluyor akıntılar ama bu biraz fazla geldi bana. Biraz takip edicem gün içinde tekrarlarsa doktora yazıcam. Olumsuz örnekler insanın kafasında yer ediyor. Bin tane sey gecti aklımdan. Amniyon sıvısı bir anda bosalıp sıfırlanmaz herhalde, bu amniyon sıvısı ne kadar acaba kesenin içinde, yani suyum geldi derler ya, biz bu paniği hep yasıycaz herhalde akıntı fazla gelirse

Evet hastane koşulları siteril oluyor ama bu aşıyı hastaneye yetisemeyiz evde dogum gerceklesir diye yapiyorlar. , burda bir kadın hastaneye yetisemiyor evdeki makası kullanıyorlar kordonu kesmek için annede hastalık kapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…