Bende 2ayri dr.a gidiyorum.Ayrintilya gittigim dr.okadar ilgisizdiki bi de sesi gitmis.O gun cinsiyeti moral bozuklugu ile sormayi unuttum.Ama daha bikac gun once acildeki dr.da kiz deyince pes ettim.Eltimde ayrintiliya kadar erkek diye biliyordu.Ayrintili da kiz cıktı.2 ayrı doktora gidiyorum bir de benikiside erkek dedi bugün ayrıntılıya girdim başka bir doktorla ve kız..
Battaniyelerde guzele benziyordu , kizlarin attigi resimlerdeBaya süpürmüşler canım.Esim oğlana da oyuncak toplamış.Ona da sürpriz oldu.Kv aradı alışveriş boyunca görüntülü zaten.Ama battaniye ikiside aklına gelmemis
Yaa gercekten cok sasırdım sızın duruma bıde sızı dusunemıorum saglıkla gelsın ama ınsan sok olur cıdden bende 2 farklı doktor ve bırde ayrıntılı doktordan kız cevabı aldım ama bılmıyorm hayrlısı artk2 ayrı doktora gidiyorum bir de benikiside erkek dedi bugün ayrıntılıya girdim başka bir doktorla ve kız..
Ya düşünülmesi bile çok güzel cidden.Battaniye dışardan alırım artık. dDoğuma yakın alırım onu.Battaniyelerde guzele benziyordu , kizlarin attigi resimlerdeolsun yine aldiklari isine yariyorsa guzel. Birseyler alinip gelmesi cok guzel
Battaniye güzel çok ince değil çok kalında değil. Ama a101 nohut battaniyelerimizden daha kalın bence ben elleyip öyle aldımBattaniyelerde guzele benziyordu , kizlarin attigi resimlerdeolsun yine aldiklari isine yariyorsa guzel. Birseyler alinip gelmesi cok guzel
Her gel dediginde gitmek zorunda misin ? Bin lira cok fazlaAyyy ben 3 haftada bir gidiyorum iliğimi sömürdü doktor
Kasım'da 2 kere gidicez bin lira bir basi bir sonu. Laf arasında hocam Aralık'ta görüşelim diyesim geliyor bazen
Evet gercekten , bir corap bile gelse insan nenkadar mutlu oluyor. Oglundan battaniye yok mu hic ?Ya düşünülmesi bile çok güzel cidden.Battaniye dışardan alırım artık. dDoğuma yakın alırım onu.
İlkinde kullandım ama o Türkiye de yok işte dediğim gibi kendinden müzikli falandı yatağın içi yanları çok kaliteliydi bunlar nasıl bilemiyorumYorumlarını alırımilk çocukta kullanmış mıydın canım? Ben şunu kaydetmişim. Seninkinin de markasını alıp bakarım.
Evet kiş bebeklerinde battaniye cok iyi oluyor. Bende nohut battaniye vardi krem renk erkegede kullanilir.Battaniye güzel çok ince değil çok kalında değil. Ama a101 nohut battaniyelerimizden daha kalın bence ben elleyip öyle aldımmart bebeleri illa kullanılır 25 lira
Yaa pipi yi gostermisler miydi ? Bende korkmaya basladim. O kadar kiyafet aldim2 ayrı doktora gidiyorum bir de benikiside erkek dedi bugün ayrıntılıya girdim başka bir doktorla ve kız..
Gecmis olsun canim. Benim 2.birinciden daha hafif gecmisti yada ben hamilelik sokuyla anlamamis da olabilirdimSelam kizlar aşının ikinci dozu bana da ateş yaptı . Bı gce üç buçukta parol içtim geçti . Sabah sekiz gbi yine vardı . On birde kalktığımda her yerim agriyirdu ama şimdi yavaştan geçmeye başladı .
Sen mi sordun peki ayrıntılı da doktora yoksa kendimi söylüyor hos adiyla ayrıntılı o kisma gelince anlatıyor dimi2 ayrı doktora gidiyorum bir de benikiside erkek dedi bugün ayrıntılıya girdim başka bir doktorla ve kız..
13. Hafta ve 17. Haftamda erkek denildi şu an 21 e girdimYaa pipi yi gostermisler miydi ? Bende korkmaya basladim. O kadar kiyafet aldimdegisir mi acaba . Diger 2 doktor kacinci haftalarda erkek dedi ?
Zaten söylüyorlar fakat bugün benim cinsiyet partim var diye ısrarla sordum iyice bakın diyeSen mi sordun peki ayrıntılı da doktora yoksa kendimi söylüyor hos adiyla ayrıntılı o kisma gelince anlatıyor dimi
Canım alttan muayene mi etti gebelikte beyaz akıntı normal diye üstünde durmuyorum hiç olmadı gidince sorayımBana doktorum akintilar için iki hafta onceki randavumda fitil vermisti baya korktugum için kullanmamistimcarsamba gunku kontrolumde kullanmadigimi nasil anladiysa kizdi kullanman lazim dedi bide idrar yolu enfeksiyonu için toz verdi mecbur kullancam
Birşeyler alıyorum bende doktor iki sefer muayenede kiz dedi pembe şeyler alıyorum bacak arasına kadar baktı detaylı söyledi.ama 13 Kasım ayrıntılı ultrason aldığım herşey boşa çıkar allah korusun zaten zorla alıyorum malum hayat şartlarıZaten söylüyorlar fakat bugün benim cinsiyet partim var diye ısrarla sordum iyice bakın diyekız çıktı bizim parti tümden değişti
Toz verdi banada suyla karıştırıp içtim bir geve sadece mecbur doktor ne derse o önemli iç sendeBana doktorum akintilar için iki hafta onceki randavumda fitil vermisti baya korktugum için kullanmamistimcarsamba gunku kontrolumde kullanmadigimi nasil anladiysa kizdi kullanman lazim dedi bide idrar yolu enfeksiyonu için toz verdi mecbur kullancam
Banada 15.ve 20.haftalarda erkek dedi. Degisir mi diye sordum , gosterdi kesin dedi13. Hafta ve 17. Haftamda erkek denildi şu an 21 e girdimBen de o kadar kıyafet almıştım sabahtan beri ağlıyorum hahah
MaalesefHer gel dediginde gitmek zorunda misin ? Bin lira cok fazlabenimkide gerekli olmadikca cagirmiyor. Seker yuklemesi olmasa 10 hafta sonra gel derdi sanirim zsten ultrasyon olmayacak. Sadece test yapacaklar . 30.haftada sanirim ultrasyon tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?