2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
2 ayrı doktora gidiyorum bir de ben ikiside erkek dedi bugün ayrıntılıya girdim başka bir doktorla ve kız..
Bende 2ayri dr.a gidiyorum.Ayrintilya gittigim dr.okadar ilgisizdiki bi de sesi gitmis.O gun cinsiyeti moral bozuklugu ile sormayi unuttum.Ama daha bikac gun once acildeki dr.da kiz deyince pes ettim.Eltimde ayrintiliya kadar erkek diye biliyordu.Ayrintili da kiz cıktı.

Baya süpürmüşler canım.Esim oğlana da oyuncak toplamış.Ona da sürpriz oldu.Kv aradı alışveriş boyunca görüntülü zaten.Ama battaniye ikiside aklına gelmemis
Battaniyelerde guzele benziyordu , kizlarin attigi resimlerde olsun yine aldiklari isine yariyorsa guzel. Birseyler alinip gelmesi cok guzel

2 ayrı doktora gidiyorum bir de ben ikiside erkek dedi bugün ayrıntılıya girdim başka bir doktorla ve kız..
Yaa gercekten cok sasırdım sızın duruma bıde sızı dusunemıorum saglıkla gelsın ama ınsan sok olur cıdden bende 2 farklı doktor ve bırde ayrıntılı doktordan kız cevabı aldım ama bılmıyorm hayrlısı artk

Battaniyelerde guzele benziyordu , kizlarin attigi resimlerde olsun yine aldiklari isine yariyorsa guzel. Birseyler alinip gelmesi cok guzel
Ya düşünülmesi bile çok güzel cidden.Battaniye dışardan alırım artık. dDoğuma yakın alırım onu.

Battaniye güzel çok ince değil çok kalında değil. Ama a101 nohut battaniyelerimizden daha kalın bence ben elleyip öyle aldım mart bebeleri illa kullanılır 25 lira

Ayyy ben 3 haftada bir gidiyorum iliğimi sömürdü doktor
Kasım'da 2 kere gidicez bin lira bir basi bir sonu. Laf arasında hocam Aralık'ta görüşelim diyesim geliyor bazen
Her gel dediginde gitmek zorunda misin ? Bin lira cok fazla benimkide gerekli olmadikca cagirmiyor. Seker yuklemesi olmasa 10 hafta sonra gel derdi sanirim zsten ultrasyon olmayacak. Sadece test yapacaklar . 30.haftada sanirim ultrasyon tekrar

Yorumlarını alırım ilk çocukta kullanmış mıydın canım? Ben şunu kaydetmişim. Seninkinin de markasını alıp bakarım.
İlkinde kullandım ama o Türkiye de yok işte dediğim gibi kendinden müzikli falandı yatağın içi yanları çok kaliteliydi bunlar nasıl bilemiyorum seninkiler de güzel gözüküyor ama şu yan kısımları daha düz olsun istiyorum ben Benim aldığımında çok düz değil İnstagramda bonjini_baby diye bir sayfadan aldım ayy çok sabırsızlandım yaa yarın kargoya verecekler

Selam kizlar aşının ikinci dozu bana da ateş yaptı . Bı gce üç buçukta parol içtim geçti . Sabah sekiz gbi yine vardı . On birde kalktığımda her yerim agriyirdu ama şimdi yavaştan geçmeye başladı .

Battaniye güzel çok ince değil çok kalında değil. Ama a101 nohut battaniyelerimizden daha kalın bence ben elleyip öyle aldım mart bebeleri illa kullanılır 25 lira
Evet kiş bebeklerinde battaniye cok iyi oluyor. Bende nohut battaniye vardi krem renk erkegede kullanilir. battaniye eksigim yok ama sizi gorunce alasim geliyor yeni yeni ne guzel

Yaa pipi yi gostermisler miydi ? Bende korkmaya basladim. O kadar kiyafet aldim degisir mi acaba . Diger 2 doktor kacinci haftalarda erkek dedi ?

Gecmis olsun canim. Benim 2.birinciden daha hafif gecmisti yada ben hamilelik sokuyla anlamamis da olabilirdim ates agri hicbirsey olmamisti. Asidan sonra rahatsizlananlar , virus oldugunda agir gecirebileceklermis. Kaynimda da oyle oldu. Korona oldu ama felaket hasta oldu sonra aşi oldu tek doz , 2 gece atesliydi. Iyiki olmussun aşini

Sen mi sordun peki ayrıntılı da doktora yoksa kendimi söylüyor hos adiyla ayrıntılı o kisma gelince anlatıyor dimi

Yaa pipi yi gostermisler miydi ? Bende korkmaya basladim. O kadar kiyafet aldim degisir mi acaba . Diger 2 doktor kacinci haftalarda erkek dedi ?
13. Hafta ve 17. Haftamda erkek denildi şu an 21 e girdim Ben de o kadar kıyafet almıştım sabahtan beri ağlıyorum hahah

Canım alttan muayene mi etti gebelikte beyaz akıntı normal diye üstünde durmuyorum hiç olmadı gidince sorayım

Zaten söylüyorlar fakat bugün benim cinsiyet partim var diye ısrarla sordum iyice bakın diye kız çıktı bizim parti tümden değişti
Birşeyler alıyorum bende doktor iki sefer muayenede kiz dedi pembe şeyler alıyorum bacak arasına kadar baktı detaylı söyledi.ama 13 Kasım ayrıntılı ultrason aldığım herşey boşa çıkar allah korusun zaten zorla alıyorum malum hayat şartları

Toz verdi banada suyla karıştırıp içtim bir geve sadece mecbur doktor ne derse o önemli iç sende

13. Hafta ve 17. Haftamda erkek denildi şu an 21 e girdim Ben de o kadar kıyafet almıştım sabahtan beri ağlıyorum hahah
Banada 15.ve 20.haftalarda erkek dedi. Degisir mi diye sordum , gosterdi kesin dedi sana gostermedi mi ? Aglarsin tabi , cok kotu bir psikoloji ama saglikli olsunlar yeter ki

Her gel dediginde gitmek zorunda misin ? Bin lira cok fazla benimkide gerekli olmadikca cagirmiyor. Seker yuklemesi olmasa 10 hafta sonra gel derdi sanirim zsten ultrasyon olmayacak. Sadece test yapacaklar . 30.haftada sanirim ultrasyon tekrar
Maalesef 500 veriyoruz her gittiğimizde. Kan testleri falan Allah'tan üniversitede yapılıyor da ordan yirtiyorum Perşembe gidince ay sonu tekrar çağıracak şeker yüklemesi var çünkü mecbur Aralık'tan sonra da zaten daha da kısalır ara 30.haftaya giriyoruz ya. Bakalım kv ye kitlicsm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…