Kiza da giydir bir şey olmaz. Valla ben mavi bile aldım13. Hafta ve 17. Haftamda erkek denildi şu an 21 e girdimBen de o kadar kıyafet almıştım sabahtan beri ağlıyorum hahah
Yok canım renginde değilim kıyafetlerin deKiza da giydir bir şey olmaz. Valla ben mavi bile aldım
Merhaba bayanlar ben 36 yaşındayım ve ikili test yüksek çıktı 160 /1 ve ters kan akımı vardı 16 haftada aminosentez yapıldı sonuç hala çıkmadı şu an 20. Haftaya giriyorum bu hafta gittiğimde ters kan akımı düzelmiş dendi. Sormak istedipim aminosentez yaptıran var mı aranızda bu sonuç ne kadar sürede çıkıyor
Biraz fazla masrafliymisMaalesef500 veriyoruz her gittiğimizde. Kan testleri falan Allah'tan üniversitede yapılıyor da ordan yirtiyorum Perşembe gidince ay sonu tekrar çağıracak şeker yüklemesi var çünkü mecbur Aralık'tan sonra da zaten daha da kısalır ara 30.haftaya giriyoruz ya. Bakalım kv ye kitlicsm
Bence çok güzel seçim olmuş ben hepsini inceledim joie, yoyko, 4moms. Hepsinin içinde fiyat performans olarak en iyisi bagininki bir de daha büyük diğerlerine en fazla 5-6 aya kadar kullanır bebiş. Hayırlısı olsun canımBugün alışverişin dibine vurdukHazır e bebekte çek kampanyası varken ana kucağını da alalım dedik. Bagi nin dastana modeline karar verdik. 4 moms alırım diyodum ama düşününce çok pahalı geldi.
ay baginin ikinci ellerine bakıyorum ya ısıfırı alamıcam heralde siz kaça aldınızzBence çok güzel seçim olmuş ben hepsini inceledim joie, yoyko, 4moms. Hepsinin içinde fiyat performans olarak en iyisi bagininki bir de daha büyük diğerlerine en fazla 5-6 aya kadar kullanır bebiş. Hayırlısı olsun canım
ayy neler neler aldınn sayy foto attttAlışveriş işlerini çok uzatmamak lazımmış onu anladım ne dolaştık bugün ya
Ben e bebekten 1200e aldım canımay baginin ikinci ellerine bakıyorum ya ısıfırı alamıcam heralde siz kaça aldınızzdenisb çok fark yoksa da düşüneyim ajksd
Ay tomme tippe ürünlerde indirim vardı e bebekte %25, 2 gün önce. Keşke yazsaydım buraya tuhayyyy bozuldu kadınlar kulübü de düzeldi sonundaaa
ben gittim hep pembe şeyler kalmış heppppp kafayı yedimmavi ne görsem aldım
mama kabı şu sepetten bi de müslin aldım 10 tane falan müslini oldu heralde her şeyi bartmayı çok severim
we baby cam biberon vardı nasıldı kızlar ya almadım tomme indirimini bekliyorum hala bir umut
Bak akbaba gibi bunun düşmesini bekliyorumAy tomme tippe ürünlerde indirim vardı e bebekte %25, 2 gün önce. Keşke yazsaydım buraya tuh
Genelde turladık hazırlıksız gittim ne alacağımı şaşırdımayy neler neler aldınn sayy foto atttt
Cam mı bu yoksa pp mi?Bak akbaba gibi bunun düşmesini bekliyorum
Bu da 6 aya kadar kullanım dediler aslında ama fiyat olarak bakarsak en uygunu bu geldi. Bi de sevip sevmeyeceği bile belli değil onun için çok abartmamak lazımBence çok güzel seçim olmuş ben hepsini inceledim joie, yoyko, 4moms. Hepsinin içinde fiyat performans olarak en iyisi bagininki bir de daha büyük diğerlerine en fazla 5-6 aya kadar kullanır bebiş. Hayırlısı olsun canım
Bagi nin dastana olanını aldık canım biz 1290 tl idi. Onun bi üst modeli vardı 100 tl daha fazlaydı onu alıcaktım ama müzik kısmının sesi çok az bebek ağlasa kendi bile duymaz. Bi de dandini modeli varmış o da 990 tl idi ama eski modelmiş kapalısı yoktu teşhir ürünüydü.ay baginin ikinci ellerine bakıyorum ya ısıfırı alamıcam heralde siz kaça aldınızzdenisb çok fark yoksa da düşüneyim ajksd
Ayy e bebekte şu an o settt285 tl bu setttt çıldırıciiiiiimAy tomme tippe ürünlerde indirim vardı e bebekte %25, 2 gün önce. Keşke yazsaydım buraya tuh
Ay bilmiyorum ki ya şu özellikleri cezbetti bi de öneren çok olduCam mı bu yoksa pp mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?