2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
13. Hafta ve 17. Haftamda erkek denildi şu an 21 e girdim Ben de o kadar kıyafet almıştım sabahtan beri ağlıyorum hahah
Kiza da giydir bir şey olmaz. Valla ben mavi bile aldım

Pamuklu mavi battaniye, 4 tane 12-18 aylık çıtçıtlı body, mama kabı, biberon bir de havlu aldık :)

Merhaba bayanlar ben 36 yaşındayım ve ikili test yüksek çıktı 160 /1 ve ters kan akımı vardı 16 haftada aminosentez yapıldı sonuç hala çıkmadı şu an 20. Haftaya giriyorum bu hafta gittiğimde ters kan akımı düzelmiş dendi. Sormak istedipim aminosentez yaptıran var mı aranızda bu sonuç ne kadar sürede çıkıyor

Bugün alışverişin dibine vurduk Hazır e bebekte çek kampanyası varken ana kucağını da alalım dedik. Bagi nin dastana modeline karar verdik. 4 moms alırım diyodum ama düşününce çok pahalı geldi.

ayyyy bozuldu kadınlar kulübü de düzeldi sonundaaa

ben gittim hep pembe şeyler kalmış heppppp kafayı yedim mavi ne görsem aldım
mama kabı şu sepetten bi de müslin aldım 10 tane falan müslini oldu heralde her şeyi bartmayı çok severim

we baby cam biberon vardı nasıldı kızlar ya almadım tomme indirimini bekliyorum hala bir umut

SEEH22 yaptırmıştı canım çok şükür temiz çıktı sonuç darısı başına olsun inşallah

Biraz fazla masrafliymis sıklasinca da her gittiinizde yine odeme oluyor mu ? Kv karsilarsa ne guzel , ama durumun varsa bosver

Bugün alışverişin dibine vurduk Hazır e bebekte çek kampanyası varken ana kucağını da alalım dedik. Bagi nin dastana modeline karar verdik. 4 moms alırım diyodum ama düşününce çok pahalı geldi.
Bence çok güzel seçim olmuş ben hepsini inceledim joie, yoyko, 4moms. Hepsinin içinde fiyat performans olarak en iyisi bagininki bir de daha büyük diğerlerine en fazla 5-6 aya kadar kullanır bebiş. Hayırlısı olsun canım

ay baginin ikinci ellerine bakıyorum ya ısıfırı alamıcam heralde siz kaça aldınızz denisb çok fark yoksa da düşüneyim ajksd

Ay tomme tippe ürünlerde indirim vardı e bebekte %25, 2 gün önce. Keşke yazsaydım buraya tuh

Eklentiler

• 20211029_153558.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 83
  • 20211029_153502.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 20211029_153451.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 20211029_153440.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 20211029_153430.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 20211029_153412.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 20211029_153338.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 77
Bu da 6 aya kadar kullanım dediler aslında ama fiyat olarak bakarsak en uygunu bu geldi. Bi de sevip sevmeyeceği bile belli değil onun için çok abartmamak lazım
ay baginin ikinci ellerine bakıyorum ya ısıfırı alamıcam heralde siz kaça aldınızz denisb çok fark yoksa da düşüneyim ajksd
Bagi nin dastana olanını aldık canım biz 1290 tl idi. Onun bi üst modeli vardı 100 tl daha fazlaydı onu alıcaktım ama müzik kısmının sesi çok az bebek ağlasa kendi bile duymaz. Bi de dandini modeli varmış o da 990 tl idi ama eski modelmiş kapalısı yoktu teşhir ürünüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…