2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yalniz kv aylarına bakmadan toplamış sanki Eşim de 1yelek ve bere pembis,zıbın,pijama almış.Ev patik çorap falan kaynıyor hiç bulasmamis onlara.

Tatlis anneler bu beşik sizce kullanışlı olurmu birisi büyüyen beşik.digeri 3 yaşa kadar kullanilan.
Benim bundan sonrada kullanılıyor büyük yatak oluyor.. beşik sallanıyor ayrıca

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-29-11-20-37-752_com.android.chrome.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 75
Bence büyüyen daha iyi ilerde yatak büyütürsün kullanırsın düz beşik alırsan ilerde tekrar yatak alman gerekir
Buyuyenin Enide 80 cm yeterlimi acaba diye düşündüm ?büyüyen çok amaçlı komodin falan oluyor ilerde karar veremedim

Kızlar instagram da bir sayfa çıktı karşıma babynest satan ama çantalı sipariş verdim umarım beklediğim gibi güzel gelir. Oğlumda snuggle nest kullanmıştık Amerika dan alınmıştı Türkiye de benzerini görmemiştim çok güzeldi inşallah güzel gelir bakalım resmini ekledim fikir olur size de

Eklentiler

• 050044A4-F485-496F-9D9D-B3EB70B9553A.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 73
  • EF26EDFE-AE63-4110-83FA-DB6D8C3107D3.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 78
Ya bunları ben de gördüm, kararsız kaldım. Begenirsen alayım canım, anneme falan giderken de götürürüm

Kızlar oyun halısı nasıldı ya ona bakmaya gideyim diyorum da iş görmezse hiç çıkmayayım
Ben aldım onu bence fiyatına göre iyi. Bir kaç ay debelenir üstünde, büyüyünce daha egitici, kumaşı daha düzgün bir şey alınır diye düşündüm bilmiyorum iyi mantık mı hahaha

Eklentiler

• 9A2A4D81-D29D-4D6D-8279-C7100CD56C6F.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 82
  • 27620A82-82A4-42A8-82F4-8CBC21108ED9.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 81
Ya bunları ben de gördüm, kararsız kaldım. Begenirsen alayım canım, anneme falan giderken de götürürüm
Ben hep arıyodum böyle bişey ama bugün çıktı karşıma çok pratik oluyor kullanımı. Kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyormuş, iç kısmı boğulmayı önleyici özel sünger ve astar dedi bakalım inş güzel çıkar. Beğenmezsem iade edebiliyormuşum onun için aldım. Ürün gelsin yazarım

Kanki bizim burda ondan yoktu sanırım. Başka oyuncaklar vardı, ama oyun halısı yerine ben şu ayaklariyla da piano gibi çaldıkları varya fisher price onu alirim diye dusundugumden olsa da almicaktim
Ayyy bak aklıma gelmedi he o hiç iyi dediin daha mantıklı favlara ekledim 2 3 tane 11.11 dilenmesinde inerse alayım

Canım iki aydır nasıl söylüyorlar anlamıyorum 12 haftada bana benziyor kıza dediler kesin birşey diyen olmadı 17 haftada doktor kız dedi .. Allah'tan erkek malzemeleri kizada uyar yoksa pembe şeyler erkeğe kesinlikle olmaz

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-29-12-29-25-327_com.miui.gallery.webp
    12 KB · Görüntüleme: 65
Tatlis anneler bu beşik sizce kullanışlı olurmu birisi büyüyen beşik.digeri 3 yaşa kadar kullanilan.
Şahsen alacaksan büyüyen yatak al. Hem komidinini kullanırsın hem de ilerde ekstra yeniden almak zorunda kalmazsin.

Kızlar bu oda takımı nasıl sizce? Dolabı küçük geliyo gözüme Çok hoşuma gitti ama şu dolap takıldı kafama
Çool geriden geldim ama askı kısmına 2 raf yaptırırsan epey eşya alır bence zaten askıda kalanlar kısacık olacak altına rahat 2 raf alır :)
Biz de Munzur kullanıyoruz ama bayisini bulamadık bizim burda 19 lt. Pet şişede satıyor bir yer oradan alıyoruz. Değerleri çok iyi bulabilen alsın kesinlikle.
Duşakabin içinde de çok zor olmaz mı ama
Gerçi kendin de giriverirsin Mantıklı aslında he.
Sinir patlamaları bende de ilk başlarda çok oluyodu ama son zamanlarda sakinleştim biraz. Dün doktorumla kramplarla ilgili konuşurken günde 2 magnezyum içiyorum 1 de soda içiyorum bi zararı olur mu dedim o da biraz fazlası sinirleri gevşetir zaten psikologlar da sıklıkla yazar magnezyum dedi o an bi aydınlanma yaşadım hee ondan sakinim son zamanlar demek diye Aklınızda bulunsun :) Biraz daha fazlası da ishal yapar dedi. Demir ilacının kabız yapmamış olmasının sebebi o olabilir dedim kendi kendime Kısaca magnezyum hojdır
Ay gelinlik konusunda nasıl benzer şeyler yaşamışız hala içimde uktedir. Dikemedi lanet kadın düğünüme 1 gün kala ağlaya ağlaya gelinlik bakmıştım. Biz de düğünde her şeyi kendimiz yaptık eşimle o yüzden fiyatlardan kısa kısa gelinlikte patladık her şeyin ucuzu olsun derken. Çocuk için de çoğu şey etraftan geliyo çok şükür yoksa ben de 2. El alırdım. Kıyafette çok temiz ikinci eller var. Bir de bir kıyafet ne kadar fazla yıkanmış olursa kimyasalları dan o kadar arınmış olur o yüzden 2. El daha bile sağlıklı :)
Kızlar ben tetanoz aşısı olucam 20 hafatadan itibaren sanırım ama

Kovid aşısı da olmak istiyorum artık eşim birşey olur dedi hep bebeğe

Kaçınız hamileyken oldunuz aşı bana bir donseniz olur mu?
Ben 1. Yi olduğumda son regl dönemimdeydim 2. Sini 14 hafta dolduktan sonra oldum. Haftaya tetanoz olucam. Grip aşısı da olabilirsen iyi olur dedi doktorum aşılar arası 2 hafta olsun dedi tetanozdan 2 hafta sonra da grip aşısı olmayı düşünüyorum tek doz yetermiş :)
Bebek çok çok yukarda, bir şey olmaz merak etme :)
Yanlış mesajı alıntılamışım ya kaz tüylü bimşry aldım demişsin onu alıntılayacaktım
Kazların tüylerinden tekrar tekrar faydalanabilmek için canlı canlı yolunduğunu biliyor muydun tüylerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…