2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
C chloen sağol kuzucuuum aldım biberon setinii e bebekten

200tl çekim oldu böylecee şimdi e bebek düşünsün
İndirim kraliçemiz sen bilirsin, bu çeklerin kullanımı nasıl oluyormuş her ürün başı 50 tl indirim mi, yoksa toplu olarak tek üründe de kullanılıyor muymuş?
Pazar günü gitmeyi düşünüyorum ben de. Aklımda bi begendigim anne bebek cantası vardı onu alırım, bi de madem çek veriyor şu bebek deterjanlarından falan alırım dedim. Yine çıkar ıdı vıdı alınacak mustela şampuan ve pişik kremi var eksik listemde bir de. He bi de kendime gogus için krem, lansinoh alırım diyorum. Etti sana en az 400 500 lira zaten

Haber bekliyorum korkma sakin ol Allah'ın izniyle git canım

açıklamada alt limit olmadan kullanılacak yazıyooo sadece fındıık 31i sonmuşş bu çek kampanyasıı
sonra kasım ayı içinde kullanabilcekmişiiz çok heyecanlıı hepsinin fiyatını arttıracaklar ama ben ss aldım hep ne kadar artmış karşılaştırırız

Bize de haber ver olur mu, aklımız sende. Kötü bir şey yoktur ama içini ferah tut sen yine de

ah kuzum mutlaka yazz ya inş magnezyumun tükenmiş ondandır sadece kullanmıyordun dimi ilaç bebişini gör rahatla hepimizi de rahatlat

Eksik listen ne durumda, sen bitirdin gibi çoğu şeyi sanki sanki

Sen en iyisi bir kac tane daha cocuk yap yazik olmasin bu kadar malzemeye

Eksik listen ne durumda, sen bitirdin gibi çoğu şeyi sanki sanki
Kör olmazsan yakınlaştırarak oku eşim bu kadar alıyoruz neden bitmiyo diyo eline verdim listeyi al biter mi diye

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-29-18-25-27-434_com.miui.gallery.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 93

Merhaba. Benim arkadaşım 1 sene önce yaptırdı. Tam 6 haftada çıktı maalesef. 1 ay demişlerdi 1,5 aya uzadı. Sizin 1 ay olmuş sanırım. Ön rapor da mı yok? Ön rapor 1 haftada çıktı onda. Kromozom sayısı bozukluklarına bakmışlardı temizdi. 6. Haftada her kromozomun kollarına da bakmışlar translokasyon var mı, gen bozukluğu var mı diye.

Kör olmazsan yakınlaştırarak oku eşim bu kadar alıyoruz neden bitmiyo diyo eline verdim listeyi al biter mi diye
Ahahaha okudum hepsini valla. Yaa alınabilecek herseyi sıralamışsın. Şu uyku oyuncagına, hani ses cıkaran ayıcık gibi şeyleri mi diyorsun? 250 lira fix fiyattı bir ara heryerde. Eğer onlarsa, onların cıkardıgı sesler youtube’da varmış arkadasım sakın 250 liranı ona verme demişti bana, link isterim ondan atar bize

Bir de tecrubeli anneler daha iyi bilir ama doktorlar bebe yağını pek önermiyormuş. Yani bebe yagını alıp direk sürmeyi. Bazıları en son durulama suyunun içine, 1 2 damla sıkıyormus o sekilde duruluyormuş ki nemlilik hissi olsun diye. O da cok elzem değilmiş.

Ben sanırım bebe yağı yerine, bunu alıcam.

Eklentiler

• AF7AA352-E9E3-43FD-8F5C-407D7160AF44.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 90
ayyy bu buuu mustela bakım seti var favlamışımm içindeydiii
nemlendirici aklıma gelmedi de öyle yazmışım jakdksajh
valla oyuncağı o dediklerinden diyodummm kuzu öyle mi yaparız dersin kocaman fil falan alayım o zaman bebek arasına konuyor güzel fotolar çıkıyor bebek mi doğuruyorum oyuncak mı doğuruyorum belli değil valla urişim nasıl bir anneye düşecek
sence listede eksik ne var ekleyeyiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…