Bunlari duydukça acaba mi der oldum.Ya ayrintilida özellikle bu çok oluyor sanki.Ozamana kadar kordonla karıştırıp erkek diyorlar.Günaydın hanımlar, 2 aydır erkek olduğu söylenen bebeğimin bugün kız olduğu söylendi. Şoktan çıkamıyorum ama olsundu
Canım mobilya dolap büyüyen beşik öyle şeyler aldım da kiyafet de almadım ilk bebeğim çok hevesim var onları sıfır alıyorum.. sadece dolap gibi şeyler ikinci elÇool geriden geldim ama askı kısmına 2 raf yaptırırsan epey eşya alır bence zaten askıda kalanlar kısacık olacak altına rahat 2 raf alır :)
Biz de Munzur kullanıyoruz ama bayisini bulamadık bizim burda 19 lt. Pet şişede satıyor bir yer oradan alıyoruz. Değerleri çok iyi bulabilen alsın kesinlikle.
Duşakabin içinde de çok zor olmaz mı ama
Gerçi kendin de giriverirsinMantıklı aslında he.
Sinir patlamaları bende de ilk başlarda çok oluyodu ama son zamanlarda sakinleştim biraz. Dün doktorumla kramplarla ilgili konuşurken günde 2 magnezyum içiyorum 1 de soda içiyorum bi zararı olur mu dedim o da biraz fazlası sinirleri gevşetir zaten psikologlar da sıklıkla yazar magnezyum dedi o an bi aydınlanma yaşadım hee ondan sakinim son zamanlar demek diyeAklınızda bulunsun :) Biraz daha fazlası da ishal yapar dedi. Demir ilacının kabız yapmamış olmasının sebebi o olabilir dedim kendi kendime Kısaca magnezyum hojdır
Ay gelinlik konusunda nasıl benzer şeyler yaşamışız hala içimde uktedir. Dikemedi lanet kadın düğünüme 1 gün kala ağlaya ağlaya gelinlik bakmıştım. Biz de düğünde her şeyi kendimiz yaptık eşimle o yüzden fiyatlardan kısa kısa gelinlikte patladık her şeyin ucuzu olsun derken. Çocuk için de çoğu şey etraftan geliyo çok şükür yoksa ben de 2. El alırdım. Kıyafette çok temiz ikinci eller var. Bir de bir kıyafet ne kadar fazla yıkanmış olursa kimyasalları dan o kadar arınmış olur o yüzden 2. El daha bile sağlıklı :)
Ben 1. Yi olduğumda son regl dönemimdeydim 2. Sini 14 hafta dolduktan sonra oldum. Haftaya tetanoz olucam. Grip aşısı da olabilirsen iyi olur dedi doktorum aşılar arası 2 hafta olsun dedi tetanozdan 2 hafta sonra da grip aşısı olmayı düşünüyorum tek doz yetermiş :)
Yanlış mesajı alıntılamışım ya kaz tüylü bimşry aldım demişsin onu alıntılayacaktım
Kazların tüylerinden tekrar tekrar faydalanabilmek için canlı canlı yolunduğunu biliyor muydun tüylerinin
Yok bilmiyordum ama yapmazlar sanırım ya. Şimdi nette okudum da, olgunlaşmış tüyleri alıyorlarmış. %90 gıdık tüyünden bizim aldığımız, 20 seneden fazla kullanılıyor yazıyor.Yanlış mesajı alıntılamışım ya kaz tüylü bimşry aldım demişsin onu alıntılayacaktım
Kazların tüylerinden tekrar tekrar faydalanabilmek için canlı canlı yolunduğunu biliyor muydun tüylerinin
Bize hep kız demişlerdi. Son doktor kontrolünde hocam kesin kız di mi diye sordumBunlari duydukça acaba mi der oldum.Ya ayrintilida özellikle bu çok oluyor sanki.Ozamana kadar kordonla karıştırıp erkek diyorlar.
Ayyy ben 3 haftada bir gidiyorum iliğimi sömürdü doktorBenimki 5 haftada veriyorbenimki 15 kasimda . Bakalim sonra kac hafta sonrata verecek. Sanirim yine 5 hafta sonraya verir o zamanda 30 haftalik oluruz
Emin ol olur. Bizim yataklarimiz bile 140-160 cm 2 kişilikler. Tek kişi 80cm de hayli hayli yatar meraklanma sen.Buyuyenin Enide 80 cm yeterlimi acaba diye düşündüm ?büyüyen çok amaçlı komodin falan oluyor ilerde karar veremedim
28.haftadan sonra olması lazım o hareket takibinin. Çünkü o zamana kadar düzenli olmuyormus. 28. Haftadan sonra da 2 saatte 10 hareket saymak lazım. Gün içinde kaç kere hareket ettiği çok önemli değil diyor doktorlar :)You tube kagan Kocatepe videosu var attım dun tatlı ye sol yanına yat bekle birkaç saat mutlaka ses verir ama saatler geçerse o zaman doktora git hemen değil diyor dinle istersen canım
Ya biz de öyle yapacaktık, hatta Ankara'daki komşumuz kendi marangoz dükkanı var, anneme abla astarı yüzünden pahalıya gelir, iyi bir marka alsınlar demiş. Yoksa 10binden açıyorlar ağızlarını. Bir de sitelere sorduk yani. Biz de çilekten aldık işte. MDF yapım. Çok da kaliteli. Pierre Cardin var 9binden başlıyor.Ben daha almadım bişey ama oda takımı marangoza yaptırıcamhazırlar saçma sapan pahallı ucuzlar da malzemeden dandik geldi bana. Onuda ocağa kadar halletcez inş
Eskiden marangoza yaptırmak çok ucuza gelirdi. Şimdi niye olmuş yaYa biz de öyle yapacaktık, hatta Ankara'daki komşumuz kendi marangoz dükkanı var, anneme abla astarı yüzünden pahalıya gelir, iyi bir marka alsınlar demiş. Yoksa 10binden açıyorlar ağızlarını. Bir de sitelere sorduk yani. Biz de çilekten aldık işte. MDF yapım. Çok da kaliteli. Pierre Cardin var 9binden başlıyor.
İşçilik, adamların sigortası, dükkan kirası, malzeme parası. Bir ton şey var artık. Dolar ucunca her şey uçtu maalesef.Eskiden marangoza yaptırmak çok ucuza gelirdi. Şimdi niye olmuş yaBiz tanıdık vasıtasıyla yaptırıcaz da önce bi fiyat almamız lazım tabi. Mağazayla aynı fiyat derse zaten gerek yok.
Bizimki 13de.15de.17de..18de..4kez sordum.2farkli dr.a hepsi kiz dedi.Zaten 12de arkası dönüktü sadece.Artik bi daha sorsam dr. Beni terlikle kovalardı.Ama işin garip yani ayrintilida sormayı unuttum ben.Bize hep kız demişlerdi. Son doktor kontrolünde hocam kesin kız di mi diye sordum
Ayrintilida da sordum, yumurtalıklarını gösterdi doktor kesin kız diye
Biz de aynı 2 gelinlik parası verdikCanım mobilya dolap büyüyen beşik öyle şeyler aldım da kiyafet de almadım ilk bebeğim çok hevesim var onları sıfır alıyorum.. sadece dolap gibi şeyler ikinci el
bana hicbirsey gelmiyor herşeyi esimle yapıyoruz
bebek arabası puset benim doğumda giyeceğim pjama vs bebek odasına bir kitaplık öyle seylerim kaldı şükür sağlıkla gelsinler
Gelinlik de iki kere param gitti ama ikincisi hayalimdeki değildi çok aceleye geldi o salak adam yüzünden ay hatırlıyorum da ben 36 beden adam yapmış 42 resmen ikknci el alsaymisim giyinip keske dedim
ilk kez gelin olucam yeni olsun demiştim ama ah ah
Bilmediğini tahmin ettim zatenYok bilmiyordum ama yapmazlar sanırım ya. Şimdi nette okudum da, olgunlaşmış tüyleri alıyorlarmış. %90 gıdık tüyünden bizim aldığımız, 20 seneden fazla kullanılıyor yazıyor.
Vallahi bilsem almazdım ama artık aldım maalesef
Ay üzme beni hayvan dusmani gibi hissettim kendimi su an
Bana da dün doktor kendi dedi o kadar kız diyoruz bi de erkek olmasın diye şok oluruz hocam dedim yok yok küçük bir hanımefendi olduğuna şüphe yok dedi bakalımBize hep kız demişlerdi. Son doktor kontrolünde hocam kesin kız di mi diye sordum
Ayrintilida da sordum, yumurtalıklarını gösterdi doktor kesin kız diye
Yorumlarını alırımBen hep arıyodum böyle bişey ama bugün çıktı karşıma çok pratik oluyor kullanımı. Kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyormuş, iç kısmı boğulmayı önleyici özel sünger ve astar dedi bakalım inş güzel çıkar. Beğenmezsem iade edebiliyormuşum onun için aldım. Ürün gelsin yazarım
Ben de marangoza yaptırıcam canım,ama sadece cekmeceli şifonyer 800 e falan yapıyorlarmış. İkeada falan çok pahalı, bence bir fiyat al. Ben de tanıdık bulucam.Eskiden marangoza yaptırmak çok ucuza gelirdi. Şimdi niye olmuş yaBiz tanıdık vasıtasıyla yaptırıcaz da önce bi fiyat almamız lazım tabi. Mağazayla aynı fiyat derse zaten gerek yok.
Biz geçen baktığımiz kundakli yatağı eşimin teyzesine aldiricazYorumlarını alırımilk çocukta kullanmış mıydın canım? Ben şunu kaydetmişim. Seninkinin de markasını alıp bakarım.
Ben de marangoza yaptırıcam canım,ama sadece cekmeceli şifonyer 800 e falan yapıyorlarmış. İkeada falan çok pahalı, bence bir fiyat al. Ben de tanıdık bulucam.
İnstagramdan fikir alıyorum şu mdf şifonyeri tanıdıga 850 ye yaptırmışlar.(witzuleyha hesap adı, şifonyerin içi vs fikir sahibi oldum) Ben de fiyat alıcam. İyi niyetli marangozlar da vardır hala benceMalzemesine dikkat et, sunta olmasın sakın. 800 biraz ucuz gibi geldi bana çünkü yanlış anlama.
2 ayrı doktora gidiyorum bir de benBunlari duydukça acaba mi der oldum.Ya ayrintilida özellikle bu çok oluyor sanki.Ozamana kadar kordonla karıştırıp erkek diyorlar.
Hesap gizliymis bakamadım. Ama bana pek kullanışlı gibi gelmedi. Tabi sen daha iyi bilirsin.İnstagramdan fikir alıyorum şu mdf şifonyeri tanıdıga 850 ye yaptırmışlar.(witzuleyha hesap adı, şifonyerin içi vs fikir sahibi oldum) Ben de fiyat alıcam. İyi niyetli marangozlar da vardır hala bence
Valla ucuz olsun da, biraz da iş görsün yeterHesap gizliymis bakamadım. Ama bana pek kullanışlı gibi gelmedi. Tabi sen daha iyi bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?