2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bizim de bebek arabamız ve park yatağımız geldi ^^ bimden küvetimi de kaptım bugün ^^ müslinler, battaniyeler, 0-3 ay kıyafetler falan da tamam. oda 1 yaşından sonra yaparız diye düşünüyorum. bu arada karnım da kocaman oldu avmlerde falan direkt hanımefendi sizi burdan alalım diye dedektörden geçirmiyolar fark edip ben demeden hoşuma gidiyo

Eklentiler

• IMG-20211026-WA0038.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20211028-WA0033.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 83
@chloen sağol kuzucuuum aldım biberon setinii e bebekten

200tl çekim oldu böylecee şimdi e bebek düşünsün
Bu alışveriş konusunda niye tutamıyoruz kendimizi eşime diyorum ki ben aşerdiğim şeyi buldum alışveriş yapmak güzel günlerde kullansın oğluşun
Sinirim bozuldu ağlıcam şimdi niye böyle oldu durup dururken
Canım sıkma canını bazen herşey normalken de böyle ağrılar olabiliyor. Oğluma hamileyken hep öyleydim yürümek, banyo yapmak hepsi işkence gibiydi benim için. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Bebe yağı bana çok gereksiz geliyor. Banyo suyuna da koymak bi tuhaf yapıyo bence gereksiz. Normalde nemlendiriciye bile gerek yok ama banyo sonrası masaj yaparken iyi oluyor. Karışmak gibi olmasın ama böyle kocaman da alma bence mustelanın ufak boy nemlendiricileri de var. Bi bak bakalım kullanışlı gelirse büyük boy alırsın.

Çok güzeller sağlıkla kullanın inşallah ben yazlık için park yatak almak istiyorum ama aradığım gibi bulamadım henüz. Ya dar uzun ya da geniş küçükler vardı. Bu yatağın ölçülerini biliyor musunuz?

gerçektennn bağımlılık canım yarın doğacakmış gibi alıyorum her şeyi bir dur nefes al sakin olll kaçmıyor nerdeee kredi kartımın limitini doldurunca nefes alcam heralde

gerçektennn bağımlılık canım yarın doğacakmış gibi alıyorum her şeyi bir dur nefes al sakin olll kaçmıyor nerdeee kredi kartımın limitini doldurunca nefes alcam heralde
Ben 2. Olmasına rağmen böyleyim senin ki çok normal bence yalnız kendimi frenlemeyi öğrenmişim biraz bugün anladım

teşekkür ederimm 70X110 bunun ölçüsü. with me modelin adı da anne yanı olabilen ^^

İlk bebeği daha küçük olan arkadaşlar bebek arabasını nasıl almayı düşünüyorsunuz?
Kızım 2 yaşında heryere yürüyor ama uzun gezmeler olunca yoruluyor. Burası da Karadeniz gibi heryer dağ tepe. İlk bebek olsaydı ve en az 3 cocuk daha düşünseydim hiç düşünmeden cybex in elektrik şarjlı arabasını alırdım ama dünya para.
Ikiz arabası alsammi diye düşünüyorum daha doğrusu şimdiki bebek arabasının kardes arabası yapılması için aparatı var onu mu alsam mı diye düşünüyorum?

Biraz fazla masrafliymis sıklasinca da her gittiinizde yine odeme oluyor mu ? Kv karsilarsa ne guzel , ama durumun varsa bosver
Vallahi inan onu bilmiyorum. Kv yüzüme vurmaz öyle şeyleri çok şükür
Aralık'ta kayınpederin maaşından yollayacak mesela. Kalan şeyleri de onla alicam. Bir de evi boyucaz şimdi, havalar azıcık ısınsın da haftaicinde onu aradan çıkarırız

ya kai diyodukk valla senden çok biz şaşırdık heraldee kızına isim düşün şimdiii sen oğlum diye sevdikçe tekmeliyomuş çocukk ben kızım diyeeee
Vallahi aldığım şeylere mi yanayım 2 aydır o ismi seçebilmek için geçirdğim zamana mı bilemedim yeni isim bulunca güncelleme yapacağım size pazartesi bir randevum daha var bir daha soracağım kesin kız mı diye

ya gördüm titreşimli modları da o ne demek anlamadım telefon titreşimi gibi mi mesela nasıl oluyor bir video izlemem lazım
Sanirim oyle. 150 200 luk sadece sallanan da yeter. Bebekleri cok sallamayin diyor doktorlar zaten. Uzerine koyup isi gücü yapmak ve yanina alabilecegim sekilde bisi olsun istiyorum ben.

aa şimdi okudum çok şaşırdım :O peki 17. haftada kesin gibi mi konuşmuştu doktor yoksa bi tereddüt sezmiş miydiniz

Sanirim oyle. 150 200 luk sadece sallanan da yeter. Bebekleri cok sallamayin diyor doktorlar zaten. Uzerine koyup isi gücü yapmak ve yanina alabilecegim sekilde bisi olsun istiyorum ben.
ben de aynı şekilde en uygun fiyatlılardan almayı düşünüyorum zaten sabit tutup portatif yatak gibi kullanmayı düşünüyorum başka odadayken mutfaktayken falan. pahalı modeller de çok güzel görünüyo ama uzun zaman kullanılacak bir şey değil sanki..

A atabinencadi ay gözünüze kestirdiğiniz model olursa atar mısınız buraya bana fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…