2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Fisher price ın titreşimli ana kucağını kullanmıştık ama pek bi faydası olmamıştı o zamanlar 7 sene oldu tabi şimdi değişmiştir belki. Gerçi hiçbirinin garantisi yok. Salıncak da almıştık mesela ama onu da beğenmemişti inşallah hepsi sakin, uykuyu seven bebekler olur da böyle yıpranmayız.

Bende hamile olduğumdan bu yana banyoya tabure koydum oturarak yikanmak istiyorum huy edindim
gerçektennn bağımlılık canım yarın doğacakmış gibi alıyorum her şeyi bir dur nefes al sakin olll kaçmıyor nerdeee kredi kartımın limitini doldurunca nefes alcam heralde
Canım bebek alışverişi evlenmek gibi tabi o daha masraflı ama sıfırdan alınıyor herşey biri olmasa olmazlar var.. bebek kıyafetleri normal insanın kıyafetleri ile fiyatta yarışıyor ama minik minik az olursa makine çalışmaz
Kesindi yani 2 ayrı doktor erkek deyince dedim vardır bir bildikleri ama
Canım senin yurtdışinda dimi doktorun alışveriş yaptın belki mavi kizada uyar üzülme..ya birde kız olsaydı pembe vs oglana olmazdi..en önemlisi sağlıklı olsun üzülme sevin bebeğin sağlıklı olsunda

Tek gelin misin masallah kayinvalidene . Allah iyi insanlarla karsilastirsin . Sevilmek sevmek cok guzel

Ben de öyleydim heralde ilk gebelik olduğu için kaslarım çok gergindi diye düşünüyorum. Yaşım da gençti çok rahat geçiririm diyodum ama hiç öyle olmamıştı. Yolu yarıladık neyse ki göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve her çektiğimiz acıyı unutacağız

Valla canım ben yaşça küçük değilim ama hep en fazla kilom 53 olmuştur ben gerilme vs çok hissediyorum sanırım bu ara iyiyim şükür

Yolu yariladik cidden 4 buçuk aya denk geliyor 19 hafta şaka gibi hepimiz burada mutlu olalım paylaşalım

ayyy inş memnun kalırız ya çok uyguna düşmüş valla önceki fiyatlarına göree şu kiraz çekirdekli yastık 10 liraya geliyodu o da bonus olduuu ikimizeee çikçikçikçikkk
Ahhahah aynen öyle oldu valla. Normalde evde an itibariyle 3 biberon var bir de
Philips avent, bir de bimden wee aldık bugün. Esim görünce biberon üstüne mi yaticaz dicek

Ahhahah aynen öyle oldu valla. Normalde evde an itibariyle 3 biberon var bir de
Philips avent, bir de bimden wee aldık bugün. Esim görünce biberon üstüne mi yaticaz dicek
wee camdı onu da alayım cam da olsun evde
biberonlar için dolap açmamız lazım resmen ama bunu baya kullanırmışız bebek severseee öyle diyolar

wee camdı onu da alayım cam da olsun evde
biberonlar için dolap açmamız lazım resmen ama bunu baya kullanırmışız bebek severseee öyle diyolar
Ahahhaha aynen cam diye aldım ben de. Aslında pek camdan yana degilim. Kırılırsa tuzla buz olur bir de ağır oluyor. Ayy aynen vallahi. Ben muhtemelen sifonyerin en alt gözüne koyarım

Amin canim amin. Cok sukur benim ani dogumum olsa alt komsuma birakabilirim. Baska gelebilecek arkadaslarimda var. Insallah hepsi zamaninda dogar annelerimizde yanimizda olur insallah
Aminn canım inşaAllah

Artik 4 cocuk annesisin mecbur tutumlu olmamiz gerekiyor. Esime diyrm anneanne babaanne olmakda zor . Simdi baslasalar torunlarina birer bilezik yapmayi ancak dugunlere kadar tamamlarlar gercekten cocuklar buyudukce istekleri bitmiyor
Doğru diyorsu Aynen öyle ancak yaparlar hele birde başka torunlarda varsa neyseki ben artık nüfüsu çoğaltmamaya karar vermiştim yırttılar yoksa halleri haraptı

Ahaha sen de eksik yok, fazlası var dostum mustela bakım setini de sakince çıkar favorinden, para tuzagı diyorlar öyle set alma işine bi nemlendirici, bi şampuan, bi pişik kremi alcaz yetecek ilk başta he belki bir de konak şampuanı var köpük olan, ondan da alıp normal şampuanla dönüşümlü kullanabiliriz ki konak olmasın bebeler bu sekilde 7-8 ay gidermiş mustelalar hahaha. Az para da değil tabi hesaplayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…