Bende hamile olduğumdan bu yana banyoya tabure koydum oturarak yikanmak istiyorum huy edindimBu alışveriş konusunda niye tutamıyoruz kendimizieşime diyorum ki ben aşerdiğim şeyi buldum alışveriş yapmak güzel günlerde kullansın oğluşun
Canım sıkma canını bazen herşey normalken de böyle ağrılar olabiliyor. Oğluma hamileyken hep öyleydim yürümek, banyo yapmak hepsi işkence gibiydi benim için. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Bebe yağı bana çok gereksiz geliyor. Banyo suyuna da koymak bi tuhaf yapıyo bence gereksiz. Normalde nemlendiriciye bile gerek yok ama banyo sonrası masaj yaparken iyi oluyor. Karışmak gibi olmasın ama böyle kocaman da alma bencemustelanın ufak boy nemlendiricileri de var. Bi bak bakalım kullanışlı gelirse büyük boy alırsın.
Canım bebek alışverişi evlenmek gibi tabi o daha masraflı ama sıfırdan alınıyor herşey biri olmasa olmazlar var.. bebek kıyafetleri normal insanın kıyafetleri ile fiyatta yarışıyor ama minik minik az olursa makine çalışmazgerçektennn bağımlılık canım yarın doğacakmış gibi alıyorum her şeyi bir dur nefes al sakin olll kaçmıyor nerdeee kredi kartımın limitini doldurunca nefes alcam heralde
Canım senin yurtdışinda dimi doktorun alışveriş yaptın belki mavi kizada uyar üzülme..ya birde kız olsaydı pembe vs oglana olmazdi..en önemlisi sağlıklı olsun üzülme sevin bebeğin sağlıklı olsundaKesindi yani2 ayrı doktor erkek deyince dedim vardır bir bildikleri ama
Sen zaten bebek gibisinben galiba kendim bebek olmak istiyorum başka açıklaması yok
Tek gelin misinVallahi inan onu bilmiyorum. Kv yüzüme vurmaz öyle şeyleri çok şükür
Aralık'ta kayınpederin maaşından yollayacak mesela. Kalan şeyleri de onla alicam. Bir de evi boyucaz şimdi, havalar azıcık ısınsın da haftaicinde onu aradan çıkarırız
Ben de öyleydim heralde ilk gebelik olduğu için kaslarım çok gergindi diye düşünüyorum. Yaşım da gençti çok rahat geçiririm diyodum ama hiç öyle olmamıştı. Yolu yarıladık neyse ki göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve her çektiğimiz acıyı unutacağızBende hamile olduğumdan bu yana banyoya tabure koydum oturarak yikanmak istiyorum huy edindim
Canım bebek alışverişi evlenmek gibi tabi o daha masraflı ama sıfırdan alınıyor herşey biri olmasa olmazlar var.. bebek kıyafetleri normal insanın kıyafetleri ile fiyatta yarışıyor ama minik minik az olursa makine çalışmaz
Canım senin yurtdışinda dimi doktorun alışveriş yaptın belki mavi kizada uyar üzülme..ya birde kız olsaydı pembe vs oglana olmazdi..en önemlisi sağlıklı olsun üzülme sevin bebeğin sağlıklı olsunda
Gcmis olsun canim ya , üzülme insallah birsey yoktur. Aklim sende kaldi , ne yaptin , cikinca hemen yazSinirim bozuldu ağlıcam şimdi niye böyle oldu durup dururken
Yok bir gelin daha var da Amerika'da oTek gelin misinmasallah kayinvalidene . Allah iyi insanlarla karsilastirsin . Sevilmek sevmek cok guzel
Kuzum nuhtemelen kabızlık ve magnezyum eksikliğidir. Telaş yapma.Sinirim bozuldu ağlıcam şimdi niye böyle oldu durup dururken
Valla canım ben yaşça küçük değilim ama hep en fazla kilom 53 olmuştur ben gerilme vs çok hissediyorum sanırım bu ara iyiyim şükürBen de öyleydim heralde ilk gebelik olduğu için kaslarım çok gergindi diye düşünüyorum. Yaşım da gençti çok rahat geçiririm diyodum ama hiç öyle olmamıştı. Yolu yarıladık neyse ki göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve her çektiğimiz acıyı unutacağız
ayyy inş memnun kalırız ya çok uyguna düşmüş valla önceki fiyatlarına göree şu kiraz çekirdekli yastık 10 liraya geliyodu o da bonus olduuu ikimizeee çikçikçikçikkk
Ahhahah aynen öyle oldu valla. Normalde evde an itibariyle 3 biberon var bir deayyy inş memnun kalırız ya çok uyguna düşmüş valla önceki fiyatlarına göree şu kiraz çekirdekli yastık 10 liraya geliyodu o da bonus olduuu ikimizeee çikçikçikçikkk
wee camdı onu da alayım cam da olsun evdeAhhahah aynen öyle oldu valla. Normalde evde an itibariyle 3 biberon var bir de
Philips avent, bir de bimden wee aldık bugün. Esim görünce biberon üstüne mi yaticaz dicek
Ahahhaha aynen cam diye aldım ben de. Aslında pek camdan yana degilim. Kırılırsa tuzla buz olur bir de ağır oluyor. Ayy aynen vallahi. Ben muhtemelen sifonyerin en alt gözüne koyarımwee camdı onu da alayım cam da olsun evde
biberonlar için dolap açmamız lazım resmen ama bunu baya kullanırmışız bebek severseee öyle diyolar
Aminn canım inşaAllahAmin canim amin. Cok sukur benim ani dogumum olsa alt komsuma birakabilirim. Baska gelebilecek arkadaslarimda var. Insallah hepsi zamaninda dogarannelerimizde yanimizda olur insallah
Bak nasıl taniyorum kocamıwee camdı onu da alayım cam da olsun evde
biberonlar için dolap açmamız lazım resmen ama bunu baya kullanırmışız bebek severseee öyle diyolar
venusssss yerleştin mii ne alemdesiin
Doğru diyorsu Aynen öyle ancak yaparlar hele birde başka torunlarda varsaArtik 4 cocuk annesisin mecbur tutumlu olmamiz gerekiyor. Esime diyrm anneanne babaanne olmakda zor . Simdi baslasalar torunlarina birer bilezik yapmayi ancak dugunlere kadar tamamlarlargercekten cocuklar buyudukce istekleri bitmiyor
Ahaha sen de eksik yok, fazlası var dostumayyy bu buuu mustela bakım seti var favlamışımm içindeydiii
nemlendirici aklıma gelmedi de öyle yazmışım jakdksajh
valla oyuncağı o dediklerinden diyodummm kuzu öyle mi yaparız dersin kocaman fil falan alayım o zaman bebek arasına konuyor güzel fotolar çıkıyorbebek mi doğuruyorum oyuncak mı doğuruyorum belli değil valla urişim nasıl bir anneye düşecek
sence listede eksik ne var ekleyeyiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?