Evet yurtdışında, yok zaten aldıklarıma üzülmem de 2 aydır kendimi alıştırmıştım erkeğe bir anda şok oldumBende hamile olduğumdan bu yana banyoya tabure koydum oturarak yikanmak istiyorum huy edindim
Canım bebek alışverişi evlenmek gibi tabi o daha masraflı ama sıfırdan alınıyor herşey biri olmasa olmazlar var.. bebek kıyafetleri normal insanın kıyafetleri ile fiyatta yarışıyor ama minik minik az olursa makine çalışmaz
Canım senin yurtdışinda dimi doktorun alışveriş yaptın belki mavi kizada uyar üzülme..ya birde kız olsaydı pembe vs oglana olmazdi..en önemlisi sağlıklı olsun üzülme sevin bebeğin sağlıklı olsunda
Ayy evet evet, onu da söyledilerBu alışveriş konusunda niye tutamıyoruz kendimizieşime diyorum ki ben aşerdiğim şeyi buldum alışveriş yapmak güzel günlerde kullansın oğluşun
Canım sıkma canını bazen herşey normalken de böyle ağrılar olabiliyor. Oğluma hamileyken hep öyleydim yürümek, banyo yapmak hepsi işkence gibiydi benim için. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Bebe yağı bana çok gereksiz geliyor. Banyo suyuna da koymak bi tuhaf yapıyo bence gereksiz. Normalde nemlendiriciye bile gerek yok ama banyo sonrası masaj yaparken iyi oluyor. Karışmak gibi olmasın ama böyle kocaman da alma bencemustelanın ufak boy nemlendiricileri de var. Bi bak bakalım kullanışlı gelirse büyük boy alırsın.
Set konusunda hemfikirim geçen trendyolda mustelanın setinin fiyatı tek tek almaya göre daha pahalıydı
Şoka girerek attım hafızaya kızlarSet konusunda hemfikirim geçen trendyolda mustelanın setinin fiyatı tek tek almaya göre daha pahalıydıküçük boy nemlendirici ile bebekliğini bitirdik biz büyük almadım hiç
Pişik kremi ne öneriyorsunuz? Onu da mustela alarak mı başlayalım, yoksa başka mıSet konusunda hemfikirim geçen trendyolda mustelanın setinin fiyatı tek tek almaya göre daha pahalıydıküçük boy nemlendirici ile bebekliğini bitirdik biz büyük almadım hiç
O zaman tek gelin sayilirsinYok bir gelin daha var da Amerika'da oyetisemiyor ona pek
Kayinvalidemde 11.torun olacak benim bebis , annemlerde 6.torunDoğru diyorsu Aynen öyle ancak yaparlar hele birde başka torunlarda varsaneyseki ben artık nüfüsu çoğaltmamaya karar vermiştim yırttılar yoksa halleri haraptı
Kesinlikle mustelaPişik kremi ne öneriyorsunuz? Onu da mustela alarak mı başlayalım, yoksa başka mı
Ay süper tesekkurlerKesinlikle mustelabi de sudo krem alırsın baktın hafif kızarıklık var hemen onu sürersin. Elinin altında bulunsun muhakkak. Benim oğlan 8 yaşında hala mustela nın şampuanını kullanıyoruz. Dermatoloğumuz 15 yaşına kadar mustela kullanın başka da bişey kullanmayın demişti.
Biz de aynı 2 gelinlik parası verdikCanım mobilya dolap büyüyen beşik öyle şeyler aldım da kiyafet de almadım ilk bebeğim çok hevesim var onları sıfır alıyorum.. sadece dolap gibi şeyler ikinci el
bana hicbirsey gelmiyor herşeyi esimle yapıyoruz
bebek arabası puset benim doğumda giyeceğim pjama vs bebek odasına bir kitaplık öyle seylerim kaldı şükür sağlıkla gelsinler
Gelinlik de iki kere param gitti ama ikincisi hayalimdeki değildi çok aceleye geldi o salak adam yüzünden ay hatırlıyorum da ben 36 beden adam yapmış 42 resmen ikknci el alsaymisim giyinip keske dedim
ilk kez gelin olucam yeni olsun demiştim ama ah ah
Bilmediğini tahmin ettim zatenYok bilmiyordum ama yapmazlar sanırım ya. Şimdi nette okudum da, olgunlaşmış tüyleri alıyorlarmış. %90 gıdık tüyünden bizim aldığımız, 20 seneden fazla kullanılıyor yazıyor.
Vallahi bilsem almazdım ama artık aldım maalesef
Ay üzme beni hayvan dusmani gibi hissettim kendimi su an
Bana da dün doktor kendi dedi o kadar kız diyoruz bi de erkek olmasın diye şok oluruz hocam dedim yok yok küçük bir hanımefendi olduğuna şüphe yok dedi bakalımBize hep kız demişlerdi. Son doktor kontrolünde hocam kesin kız di mi diye sordum
Ayrintilida da sordum, yumurtalıklarını gösterdi doktor kesin kız diye
Niye böyleler ya bu doktorlarBenimki 5 haftada veriyorbenimki 15 kasimda . Bakalim sonra kac hafta sonrata verecek. Sanirim yine 5 hafta sonraya verir o zamanda 30 haftalik oluruz
Rica ederim canım benimAy süper tesekkurleryarın öbür gün alayım ben de aradan cıksın. Trendyoldan almaya nedense güvenedim skt geçmiş olur, az kalmış olur falan diye eczaneden bakıcam
Bu alışveriş konusunda niye tutamıyoruz kendimizieşime diyorum ki ben aşerdiğim şeyi buldum alışveriş yapmak güzel günlerde kullansın oğluşun
Canım sıkma canını bazen herşey normalken de böyle ağrılar olabiliyor. Oğluma hamileyken hep öyleydim yürümek, banyo yapmak hepsi işkence gibiydi benim için. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Bebe yağı bana çok gereksiz geliyor. Banyo suyuna da koymak bi tuhaf yapıyo bence gereksiz. Normalde nemlendiriciye bile gerek yok ama banyo sonrası masaj yaparken iyi oluyor. Karışmak gibi olmasın ama böyle kocaman da alma bencemustelanın ufak boy nemlendiricileri de var. Bi bak bakalım kullanışlı gelirse büyük boy alırsın.
Gcmis olsun canim ya , üzülme insallah birsey yoktur. Aklim sende kaldi , ne yaptin , cikinca hemen yaz
Şimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yokKuzum nuhtemelen kabızlık ve magnezyum eksikliğidir. Telaş yapma.
Aynen öyle benim arkadaşımda mustelanin setini al 7 8 ay kullanılıyor rahat dedi. Hb de 341 lira son aya bıraktım onları ben hep. Emzirme malzemeleri ile onları doğumdan önce sipariş edicemKesinlikle mustelabi de sudo krem alırsın baktın hafif kızarıklık var hemen onu sürersin. Elinin altında bulunsun muhakkak. Benim oğlan 8 yaşında hala mustela nın şampuanını kullanıyoruz. Dermatoloğumuz 15 yaşına kadar mustela kullanın başka da bişey kullanmayın demişti.
Bununla geçmiş olsun kuzum. Muhtemelen ultrasonda görmüşlerdir enfeksiyon falan belki oluyor bir sekilde. Gene de kendi doktorunu ara sor bir böyle biyle verdiler napayim diye.Şimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yokama ağrım çok şiddetli o kadar bastırdılar ki ultrasondan kalkıp gidicektim
Rahim ağzında açılma vs yok ilaç yazdılar 3 tane antibyotiği niye yazdılar anlamadım idrar tahlili bile almadılardoktoruma yolladım ilaçları yarın burdaki özel doktoruma gidicem bide o baksın içime hiç sinmedi zaten kendi aralarında konuşup çıktılar.
Gebeligin ilk zamanlarinda bendede kasılma olmustu ben hissetmiyordum ama ultrosonda gozukuyordu o hafta bol bol dinlendim yatmaya calistım, bide kendinizi son 1 kac gunde yordunuz mu ondan mi oldu acabaŞimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yokama ağrım çok şiddetli o kadar bastırdılar ki ultrasondan kalkıp gidicektim
Rahim ağzında açılma vs yok ilaç yazdılar 3 tane antibyotiği niye yazdılar anlamadım idrar tahlili bile almadılardoktoruma yolladım ilaçları yarın burdaki özel doktoruma gidicem bide o baksın içime hiç sinmedi zaten kendi aralarında konuşup çıktılar.
Aynen canım olduğuma pişman değilim de göğüs ağrısı sırt ağrısı yaptı bugünde . 3 saat çektim tam geçti dedim şimdi yine başladı gogsum sıkışıyor sanki .Gecmis olsun canim. Benim 2.birinciden daha hafif gecmisti yada ben hamilelik sokuyla anlamamis da olabilirdimates agri hicbirsey olmamisti. Asidan sonra rahatsizlananlar , virus oldugunda agir gecirebileceklermis. Kaynimda da oyle oldu. Korona oldu ama felaket hasta oldu sonra aşi oldu tek doz , 2 gece atesliydi. Iyiki olmussun aşini
Çok geçmiş olsun canım umuyorum ki kötü birşey yoktur doktorların dediği gibi, Magnezyum kullan mutlaka, antibiyotik olabilecek bir enfeksiyon için olabilir idrarda yada vajinada varsa diye tedbir amaçlı yazılmış olabilirŞimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yokama ağrım çok şiddetli o kadar bastırdılar ki ultrasondan kalkıp gidicektim
Sen yine de kendi doktoruna bir gözük canım nolur nolmaz. Ağrıyı kesicek bir serum falan takmadılar mı? Ya da ağızdan ilaç verirler kasılma çoksa adalat, nidilat gibi. Sebebini de bilmek lazım kendi doktorun idrar tahlili ister bence.Şimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yokama ağrım çok şiddetli o kadar bastırdılar ki ultrasondan kalkıp gidicektim
Aynen aynen en sevdiğim tarafı o zaten uzun zaman kullanılıyorAynen öyle benim arkadaşımda mustelanin setini al 7 8 ay kullanılıyor rahat dedi. Hb de 341 lira son aya bıraktım onları ben hep. Emzirme malzemeleri ile onları doğumdan önce sipariş edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?