2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet yurtdışında, yok zaten aldıklarıma üzülmem de 2 aydır kendimi alıştırmıştım erkeğe bir anda şok oldum Sağlık en önemlisi haklısınız

Ayy evet evet, onu da söylediler
1 - gercekten cok lazım degilse hiç bir şeyi set olarak alma, içinden gerekenleri tek tek al
2 - asla kocaman alma, zaten nohut tanesi kadar kullandıgın için kucuk boy bile baya gidiyor dediler aynen yazdım haha
Z zahrada bak duy sende

Set konusunda hemfikirim geçen trendyolda mustelanın setinin fiyatı tek tek almaya göre daha pahalıydı küçük boy nemlendirici ile bebekliğini bitirdik biz büyük almadım hiç

Set konusunda hemfikirim geçen trendyolda mustelanın setinin fiyatı tek tek almaya göre daha pahalıydı küçük boy nemlendirici ile bebekliğini bitirdik biz büyük almadım hiç
Şoka girerek attım hafızaya kızlar

Doğru diyorsu Aynen öyle ancak yaparlar hele birde başka torunlarda varsa neyseki ben artık nüfüsu çoğaltmamaya karar vermiştim yırttılar yoksa halleri haraptı
Kayinvalidemde 11.torun olacak benim bebis , annemlerde 6.torun sen annende kalirken geziyor musun peki

Pişik kremi ne öneriyorsunuz? Onu da mustela alarak mı başlayalım, yoksa başka mı
Kesinlikle mustela bi de sudo krem alırsın baktın hafif kızarıklık var hemen onu sürersin. Elinin altında bulunsun muhakkak. Benim oğlan 8 yaşında hala mustela nın şampuanını kullanıyoruz. Dermatoloğumuz 15 yaşına kadar mustela kullanın başka da bişey kullanmayın demişti.

Ay süper tesekkurler yarın öbür gün alayım ben de aradan cıksın. Trendyoldan almaya nedense güvenedim skt geçmiş olur, az kalmış olur falan diye eczaneden bakıcam

Biz de aynı 2 gelinlik parası verdik İlkini almadım bile gelinlikçide kaldı Allah gözünü doyursun tanıdıktı bi de hiç demedi ki ya sizmbu gelinliğin parasını verdiniz malzemeyi düşeyim de şu kadarını da geri vereyim.

Bilmediğini tahmin ettim zaten
Bize hep kız demişlerdi. Son doktor kontrolünde hocam kesin kız di mi diye sordum
Ayrintilida da sordum, yumurtalıklarını gösterdi doktor kesin kız diye
Bana da dün doktor kendi dedi o kadar kız diyoruz bi de erkek olmasın diye şok oluruz hocam dedim yok yok küçük bir hanımefendi olduğuna şüphe yok dedi bakalım

Ay süper tesekkurler yarın öbür gün alayım ben de aradan cıksın. Trendyoldan almaya nedense güvenedim skt geçmiş olur, az kalmış olur falan diye eczaneden bakıcam
Rica ederim canım benim Eczanede çok daha pahalı oluyor. Yorumlara bakarak trendyoldan alırsın olmazsa iade edersin

C chloen canım yazarken unutmuşum ben geçenlerde lierac ın çatlak kremini alacaktım trendyolda 45 tl daha uygundu ama yorumlarda skt yazmıyor diye şikayet etmişler gittim eczaneden aldım eve bi geldim ki skt yazmıyor demek ki ürün böyleymiş hatta eczaneden alırken sordum tarihini onlar yeni geldi eski ürün değil demişti. Ağzı açılmayan ürüne bişey olmaz bence zaten o kadar eskisi de yoktur gibime geliyor

Gcmis olsun canim ya , üzülme insallah birsey yoktur. Aklim sende kaldi , ne yaptin , cikinca hemen yaz

dejavuh ayy meraktan ölcez inş iyisindir yaa 18.15 ten beri de girmemişsin

Kuzum nuhtemelen kabızlık ve magnezyum eksikliğidir. Telaş yapma.
Şimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yok ama ağrım çok şiddetli o kadar bastırdılar ki ultrasondan kalkıp gidicektim
Rahim ağzında açılma vs yok ilaç yazdılar 3 tane antibyotiği niye yazdılar anlamadım idrar tahlili bile almadılar doktoruma yolladım ilaçları yarın burdaki özel doktoruma gidicem bide o baksın içime hiç sinmedi zaten kendi aralarında konuşup çıktılar.

Aynen öyle benim arkadaşımda mustelanin setini al 7 8 ay kullanılıyor rahat dedi. Hb de 341 lira son aya bıraktım onları ben hep. Emzirme malzemeleri ile onları doğumdan önce sipariş edicem

Bununla geçmiş olsun kuzum. Muhtemelen ultrasonda görmüşlerdir enfeksiyon falan belki oluyor bir sekilde. Gene de kendi doktorunu ara sor bir böyle biyle verdiler napayim diye.
Maalesef iyice görmek için bastırmak zorunda kalıyorlar. Benim de ilk detaylı da baya bastirmisti doktor. En ince ayrıntıyı görmek için

Gebeligin ilk zamanlarinda bendede kasılma olmustu ben hissetmiyordum ama ultrosonda gozukuyordu o hafta bol bol dinlendim yatmaya calistım, bide kendinizi son 1 kac gunde yordunuz mu ondan mi oldu acaba

Aynen canım olduğuma pişman değilim de göğüs ağrısı sırt ağrısı yaptı bugünde . 3 saat çektim tam geçti dedim şimdi yine başladı gogsum sıkışıyor sanki .

Çok geçmiş olsun canım umuyorum ki kötü birşey yoktur doktorların dediği gibi, Magnezyum kullan mutlaka, antibiyotik olabilecek bir enfeksiyon için olabilir idrarda yada vajinada varsa diye tedbir amaçlı yazılmış olabilir

Sen yine de kendi doktoruna bir gözük canım nolur nolmaz. Ağrıyı kesicek bir serum falan takmadılar mı? Ya da ağızdan ilaç verirler kasılma çoksa adalat, nidilat gibi. Sebebini de bilmek lazım kendi doktorun idrar tahlili ister bence.
Aynen öyle benim arkadaşımda mustelanin setini al 7 8 ay kullanılıyor rahat dedi. Hb de 341 lira son aya bıraktım onları ben hep. Emzirme malzemeleri ile onları doğumdan önce sipariş edicem
Aynen aynen en sevdiğim tarafı o zaten uzun zaman kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…