amann her şey var 1 numarası 2 numarası büyüğü küçüğü kafam rahat olur dedim
Yok onu biliyorum askim aventle arasında kaldim ama set almicam tek biberonda işimi görür. Bakalım kullancaz mi bilemedim yaamann her şey var 1 numarası 2 numarası büyüğü küçüğü kafam rahat olur dedimavent emziği almazsa bir yedek emziğim olur dedim biberon fırçası da var oh oh maşallahhh 285 fiyatı da e bebekte komple setiiin
bi de inş olmaz da kolik çocuk olursa antikolik falan diyor içinde mama sıcaklığına göre uyarı şeyi varmış renk değiştiriyomuş sıcaklığa göre acemi annelere göre diye düşündüm asjkdahk
bende dun aksam olmuştum cnm bende ates olmadı ama mıde bulantısı halsızlık ve bacak agrısı oldu ara ara gelıp gıdıyo ınsallah gecer hemen etkılerı ıkımızındeAynen canım olduğuma pişman değilim de göğüs ağrısı sırt ağrısı yaptı bugünde . 3 saat çektim tam geçti dedim şimdi yine başladı gogsum sıkışıyor sanki .
Geçen gün kavga etmiştim köpek yüzünden baya sinir stres oldum kendimimi kastım acaba ona sebep mi oldu bilmiyorum. Yatmaktan sağım uyuştuğu için o da işkence gibi geliyor şimdilik oturuyorum inş geçer acısı beni mahvediyorGebeligin ilk zamanlarinda bendede kasılma olmustu ben hissetmiyordum ama ultrosonda gozukuyordu o hafta bol bol dinlendim yatmaya calistım, bide kendinizi son 1 kac gunde yordunuz mu ondan mi oldu acaba
ay kullanmazsa o kadar biberona valla içine bira koyar eşime veririm diğerine de ben kahve içerim yine kullanırım ahahhahYok onu biliyorum askim aventle arasında kaldim ama set almicam tek biberonda işimi görür. Bakalım kullancaz mi bilemedim ya
Bende kamuda calısıyorum cnm ıkı arkadasımada sahıt oldum 24 hafta dolduktan snra doktordan 24+0 haftalık olduguna daır rapor alıp kurumuna dılekceyle verıyosunİyi akşamlar kizlar nasılsınız? Kamuda çalışan arkadaşlar idari izin 23 bitip 24. haftaya girdiğimizde mi başlıyor bilginiz var mı yoksa 24. haftanın bitmesi mi gerekiyor acaba?
Canım kardeşimin bebeği bizde belki biliyosundur . Çok az az ve sık kaka yaptığı için fena pişik oldu bildiğin kan topladı poposu . Desitin moru kesinlikle tavsiye ederim neler neler kullandık bı tek o geçirdi . Yalnız bu kremi sadece pişik oldugunda kullanmak gerekiyor içinde çinko var . Günlük kullanıma uygun değil . Bı de sarı hametan her evde bebek olsun olmasın bulunmalı bnceAy süper tesekkurleryarın öbür gün alayım ben de aradan cıksın. Trendyoldan almaya nedense güvenedim skt geçmiş olur, az kalmış olur falan diye eczaneden bakıcam
Sağol canım inş tez zamanda geçer çünkü dayanılcak gibi değilÇok geçmiş olsun canım umuyorum ki kötü birşey yoktur doktorların dediği gibi, Magnezyum kullan mutlaka, antibiyotik olabilecek bir enfeksiyon için olabilir idrarda yada vajinada varsa diye tedbir amaçlı yazılmış olabilir
Eczane ile trendyol arasında çok fiyat farkı olur, bemce trendyoldan al baktın tarih yakın iade edersinAy süper tesekkurleryarın öbür gün alayım ben de aradan cıksın. Trendyoldan almaya nedense güvenedim skt geçmiş olur, az kalmış olur falan diye eczaneden bakıcam
Yok canım hiç bişey yapmadılar sadece ultrasonla baktılar kasılmayı gördüler bebeği incelediler idrar enfeksiyonu olabilir diye yazdılar antibyotik bide mantar fitili yazmışlar tahlil yapmadan nası veriyolar şaşırdım ben deSen yine de kendi doktoruna bir gözük canım nolur nolmaz. Ağrıyı kesicek bir serum falan takmadılar mı? Ya da ağızdan ilaç verirler kasılma çoksa adalat, nidilat gibi. Sebebini de bilmek lazım kendi doktorun idrar tahlili ister bence.
Aynen aynen en sevdiğim tarafı o zaten uzun zaman kullanılıyor
Bnde şaşırdım gündüz on birde oldum gce üç buçukta çıkmıştı ateş . İnşallah gcer hmn yan etkiler .E
bende dun aksam olmuştum cnm bende ates olmadı ama mıde bulantısı halsızlık ve bacak agrısı oldu ara ara gelıp gıdıyo ınsallah gecer hemen etkılerı ıkımızınde
Yok canım hiç bişey yapmadılar sadece ultrasonla baktılar kasılmayı gördüler bebeği incelediler idrar enfeksiyonu olabilir diye yazdılar antibyotik bide mantar fitili yazmışlar tahlil yapmadan nası veriyolar şaşırdım ben de
Geçmiş olsun canım çok şükür iyiymiş bebiş bencede kendi doktoruna bir danış 3 antibiyotiği neye göre vermişler anlamadımŞimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yokama ağrım çok şiddetli o kadar bastırdılar ki ultrasondan kalkıp gidicektim
Rahim ağzında açılma vs yok ilaç yazdılar 3 tane antibyotiği niye yazdılar anlamadım idrar tahlili bile almadılardoktoruma yolladım ilaçları yarın burdaki özel doktoruma gidicem bide o baksın içime hiç sinmedi zaten kendi aralarında konuşup çıktılar.
Kendi doktorun daha detaylı bilgilendirir canım seni. Stresli olmamaya çalış, kasılma istenmeyen bir durum ama bazen olabiliyor. İlk gebeliğimde benim de çoktu nst ye bile daha erken girmek zorunda kalmıştım ama çok şükür hiç sorun olmadı. Yan yat uzan sağ veya sol farketmez, bacaklarının arasına ince bir yastık da koyabilirsin karnın rahat bir pozisyonda olsun. Soda içebilirsin bir de magnezyum sabah akşam vermişti doktorum.Yok canım hiç bişey yapmadılar sadece ultrasonla baktılar kasılmayı gördüler bebeği incelediler idrar enfeksiyonu olabilir diye yazdılar antibyotik bide mantar fitili yazmışlar tahlil yapmadan nası veriyolar şaşırdım ben de
Ay bilmiyorum ki , digerlerinde hic boyle olmamistim. Duzenli kontrol ediyordu. Kan degerlerimde sikinti vardi . Simdi yine ayni sıkınti var ama galiba isleri yogunNiye böyleler ya bu doktorlar
Teşekkürler canım ben 23 bitip 24 başlayınca diye biliyordumBende kamuda calısıyorum cnm ıkı arkadasımada sahıt oldum 24 hafta dolduktan snra doktordan 24+0 haftalık olduguna daır rapor alıp kurumuna dılekceyle verıyosun
Günaydın hanımlar, 2 aydır erkek olduğu söylenen bebeğimin bugün kız olduğu söylendi. Şoktan çıkamıyorum ama olsundu
Bitmez ki benimki Alman aslinda Türk doktorda var biraz uzağımda ama diğerlerindede buna gittiğimden kaldım artık kadın çok zaman ayırıyor aslında hayırlısı artık yarısı bitti acaba diyorum doğumdamı öğrensem cinsiyetiAy bilmiyorum ki , digerlerinde hic boyle olmamistim. Duzenli kontrol ediyordu. Kan degerlerimde sikinti vardi . Simdi yine ayni sıkınti var ama galiba isleri yogun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?