2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canim ozel dontoruna da git mutlaka , onun devamli hastasi oldugun icin daha iyi anlar. Benimde oldu cok siddetli agrim . Doktorum dinlenmelisin dedi. Yattim 2 gun ve magnezyum calsiyum ictim duzenli . Gecti cok sukur. Icmeye devam ediyorum agrilarim azaldi , dikkat da ediyorum . Cok ayakta kalinca her boslukta yatmaya calisiyorum. Yoksa kemigim cok agriyor. Hatta hizli yurudugumde de , ayaga kalkamiyrm. Beni asil korkutan dogum sancisi gibi sancim oldu 3 gece . Sende dikkat et , insallah tekrarlamaz

Ya bence kullanmayın verdiklerini. Önce doktorunuza danışın. Ben ağrı kesici bile almaya korkuyorum hamileyken

Benimki türk doktor , yakin diye ona gideyim dedim. Daha yarisi var , hazirliklarini yaparsin yani sabirliysan bekle ama ben sabredemezdim

Kesinlikle öyle benim de kafama yatmadı o yüzden kullanmadım yarın tahlil yaptırıcam varsa o zaman kullanırım. Devlette baştan savmak için böyle yapıyolar herhalde

Geçmiş olsun canım çok şükür iyiymiş bebiş bencede kendi doktoruna bir danış 3 antibiyotiği neye göre vermişler anlamadım
Sağol canım şükür bebiş iyi hatta şuan tekmeliyo içerde yarın tahlil yaptırıcam ona göre varsa kullanırım

Hamile yastığı almıştım canım onla uzanıyorum. Soluma mümkünatı yok yatamıyorum kasılma o tarafta olduğu için canımı koparıyolar sanki. Sağa sürekli yatmaktan da uyuşuyorum yarın tahlil verip ona göre bakıcam sonucuna. Magnezyum vitaminlerimde var aslında ama sodayı da içeyim bakayım inş ile yarar.

Sana da çok geçmiş olsun canım. Beni en çok korkutan o oldu yakın zamanda o tarz bi doğum hikayesi okumuştum 5. Ayda erken doğum yapmıştı biri psikolojim bozuldu ya öyle bişey olursa diye. Şükür rahim ağzında bir sorun yoktu. Neyden kaynaklanıyo onu da bilmiyorum yarın hepsini doktoruma sorucam. Hangi kemiğin ağrıyodu senin? Benim sol kalça kemiğimde var ağrı

Ya bence kullanmayın verdiklerini. Önce doktorunuza danışın. Ben ağrı kesici bile almaya korkuyorum hamileyken
Yok kullanmıcam ben de çünkü ortada bir tahlil yok ve sonuç ne belli bile değil. Yakın zamanda zaten tahlil vermiştim temiz çıkmıştı. Belirtileri de yok ki desem hani enfeksiyon var. O yüzden önce tahlil yaptırırım sonuca göre doktorum ne derse o.

Ya hanımlar konuyu dağıtıyorum ama ben izne çıktım artık hep evdeyim ama duramıyorum resmen boş boşta. Diyorum bu amigurumi bebeklerden mi yapmaya başlasam kolay mıdır, yapanınız var mı? dipnot: daha önce elime iğne bile almışlığım yok

Evet bende sanci olunca gercekten korktum. Her işe kosturdum . Bir sıkıntimda olmayinca hic dinlenmedim. Soylemeyede utaniyor insann, tam vajina kemiklerim agriyor. Sanki morarmis gibi. O agri tamamen gecmiyor ama dinlenince sancim olmadi. Gercekten bende senin gibi bayagi panikledim , biraz psikolojide etkiliyor sanirim. Herseye kafami takip cok aglamistim. Stres yapmamak gerekiyr. Bebeklerimiz saglikli dogsun yeter. Yoksa yine biz sıkinti cekecegiz, en iyisi hicbirseyi kafaya takmamak . Kendimize bakmak

Allah yardımcın olsun canım inşallah gece bir güzel uyursun sabaha kadar bişeyciğin kalmaz.

Al al bebeğe olmasa da kendine kullanırsın ben kendime almıştım öncesinde regl dönemi karnıma çok iyi geliyordu bağlamalı olduğu için de çok rahat
E bebekte kampanya varmış biberon aldım philips in 150 üzerine 9 tl ye geliyodu baykuşlu kiraz yastık ekledim valla
Sağol canım şükür bebiş iyi hatta şuan tekmeliyo içerde yarın tahlil yaptırıcam ona göre varsa kullanırım
Ama enfeksiyon olsa da 3 antibiyotik çok fazla geldi bana bilemedim bide varsayımsal bi nedenle vermişler bazı doktorlar ilginç
Ben tığ işi hiç yapamıyorum canım bi dene istersen oyalanırsın uğraşırken

Bende baslamayı dusundum hatıra olsun dıye arkadasım hıc baslama zor dedıkendısı kursuna gıtmeye baslamış o sekılde yapmaya baslamıştı ama bende hıc yetendk yok belkı sende vardır bır dene ıatersen bwn alcam artık bır tane hazırından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…