Zaten aynı şey olmuyormu 23+6 dan sonra 24 dolmuş olmuyomu benımde suan kafam karıstı arkadasa tekrar sordum ama oyle dıye bılıyorum cevap gelınce yıne soylerımTeşekkürler canım ben 23 bitip 24 başlayınca diye biliyordumneyse sağlık olsun idare edicez artık
Canim ozel dontoruna da git mutlaka , onun devamli hastasi oldugun icin daha iyi anlar. Benimde oldu cok siddetli agrim . Doktorum dinlenmelisin dedi. Yattim 2 gun ve magnezyum calsiyum ictim duzenli . Gecti cok sukur. Icmeye devam ediyorum agrilarim azaldi , dikkat da ediyorum . Cok ayakta kalinca her boslukta yatmaya calisiyorum. Yoksa kemigim cok agriyor. Hatta hizli yurudugumde de , ayaga kalkamiyrm. Beni asil korkutan dogum sancisi gibi sancim oldu 3 gece . Sende dikkat et , insallah tekrarlamazŞimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yokama ağrım çok şiddetli o kadar bastırdılar ki ultrasondan kalkıp gidicektim
Rahim ağzında açılma vs yok ilaç yazdılar 3 tane antibyotiği niye yazdılar anlamadım idrar tahlili bile almadılardoktoruma yolladım ilaçları yarın burdaki özel doktoruma gidicem bide o baksın içime hiç sinmedi zaten kendi aralarında konuşup çıktılar.
Ya bence kullanmayın verdiklerini. Önce doktorunuza danışın. Ben ağrı kesici bile almaya korkuyorum hamileykenYok canım hiç bişey yapmadılar sadece ultrasonla baktılar kasılmayı gördüler bebeği incelediler idrar enfeksiyonu olabilir diye yazdılar antibyotik bide mantar fitili yazmışlar tahlil yapmadan nası veriyolar şaşırdım ben de
Benimki türk doktor , yakin diye ona gideyim dedim. Daha yarisi var , hazirliklarini yaparsinBitmez ki benimki Alman aslinda Türk doktorda var biraz uzağımda ama diğerlerindede buna gittiğimden kaldım artık kadın çok zaman ayırıyor aslında hayırlısı artık yarısı bitti acaba diyorum doğumdamı öğrensem cinsiyeti
Al al bebeğe olmasa da kendine kullanırsınKiraz çekirdeği yastık gerçekten lazım mı ?
Kesinlikle öyle benim de kafama yatmadı o yüzden kullanmadım yarın tahlil yaptırıcam varsa o zaman kullanırım. Devlette baştan savmak için böyle yapıyolar herhaldeBen de anlamadım. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir evet ama bunu da idrar testiyle çok kolay anlarsın. Niye istemediler ki? Çok garip bir olay. Ya yoksa enfeksiyon? Boşuna mı antibiyotik kullanalım o zaman.
Çok geçmiş olsun
Sağol canımGeçmiş olsun canım çok şükür iyiymiş bebiş bencede kendi doktoruna bir danış 3 antibiyotiği neye göre vermişler anlamadım
Su hafta olayına benim de kafam karışıyorZaten aynı şey olmuyormu 23+6 dan sonra 24 dolmuş olmuyomu benımde suan kafam karıstı arkadasa tekrar sordum ama oyle dıye bılıyorum cevap gelınce yıne soylerım
İnan sabredemiyorum artıkBenimki türk doktor , yakin diye ona gideyim dedim. Daha yarisi var , hazirliklarini yaparsinyani sabirliysan bekle ama ben sabredemezdim
Hamile yastığı almıştım canım onla uzanıyorum. Soluma mümkünatı yok yatamıyorum kasılma o tarafta olduğu için canımı koparıyolar sanki. Sağa sürekli yatmaktan da uyuşuyorumKendi doktorun daha detaylı bilgilendirir canım seni. Stresli olmamaya çalış, kasılma istenmeyen bir durum ama bazen olabiliyor. İlk gebeliğimde benim de çoktu nst ye bile daha erken girmek zorunda kalmıştım ama çok şükür hiç sorun olmadı. Yan yat uzan sağ veya sol farketmez, bacaklarının arasına ince bir yastık da koyabilirsin karnın rahat bir pozisyonda olsun. Soda içebilirsin bir de magnezyum sabah akşam vermişti doktorum.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Beni en çok korkutan o oldu yakın zamanda o tarz bi doğum hikayesi okumuştum 5. Ayda erken doğum yapmıştı biri psikolojim bozuldu ya öyle bişey olursa diye. Şükür rahim ağzında bir sorun yoktu. Neyden kaynaklanıyo onu da bilmiyorum yarın hepsini doktoruma sorucam. Hangi kemiğin ağrıyodu senin? Benim sol kalça kemiğimde var ağrıCanim ozel dontoruna da git mutlaka , onun devamli hastasi oldugun icin daha iyi anlar. Benimde oldu cok siddetli agrim . Doktorum dinlenmelisin dedi. Yattim 2 gun ve magnezyum calsiyum ictim duzenli . Gecti cok sukur. Icmeye devam ediyorum agrilarim azaldi , dikkat da ediyorum . Cok ayakta kalinca her boslukta yatmaya calisiyorum. Yoksa kemigim cok agriyor. Hatta hizli yurudugumde de , ayaga kalkamiyrm. Beni asil korkutan dogum sancisi gibi sancim oldu 3 gece . Sende dikkat et , insallah tekrarlamaz
Ikinizde ayni seyi diyorsunuz zatenTeşekkürler canım ben 23 bitip 24 başlayınca diye biliyordumneyse sağlık olsun idare edicez artık
Yok kullanmıcam ben de çünkü ortada bir tahlil yok ve sonuç ne belli bile değil. Yakın zamanda zaten tahlil vermiştim temiz çıkmıştı. Belirtileri de yok ki desem hani enfeksiyon var. O yüzden önce tahlil yaptırırım sonuca göre doktorum ne derse o.Ya bence kullanmayın verdiklerini. Önce doktorunuza danışın. Ben ağrı kesici bile almaya korkuyorum hamileyken
Evet bende sanci olunca gercekten korktum. Her işe kosturdum . Bir sıkıntimda olmayinca hic dinlenmedim. Soylemeyede utaniyor insann, tam vajina kemiklerim agriyor. Sanki morarmis gibi. O agri tamamen gecmiyor ama dinlenince sancim olmadi. Gercekten bende senin gibi bayagi panikledim , biraz psikolojide etkiliyor sanirim. Herseye kafami takip cok aglamistim. Stres yapmamak gerekiyr. Bebeklerimiz saglikli dogsun yeter. Yoksa yine biz sıkinti cekecegiz, en iyisi hicbirseyi kafaya takmamak . Kendimize bakmakSana da çok geçmiş olsun canım. Beni en çok korkutan o oldu yakın zamanda o tarz bi doğum hikayesi okumuştum 5. Ayda erken doğum yapmıştı biri psikolojim bozuldu ya öyle bişey olursa diye. Şükür rahim ağzında bir sorun yoktu. Neyden kaynaklanıyo onu da bilmiyorum yarın hepsini doktoruma sorucam. Hangi kemiğin ağrıyodu senin? Benim sol kalça kemiğimde var ağrı
Allah yardımcın olsun canımHamile yastığı almıştım canım onla uzanıyorum. Soluma mümkünatı yok yatamıyorum kasılma o tarafta olduğu için canımı koparıyolar sanki. Sağa sürekli yatmaktan da uyuşuyorumyarın tahlil verip ona göre bakıcam sonucuna. Magnezyum vitaminlerimde var aslında ama sodayı da içeyim bakayım inş ile yarar.
24+0 mış canım bende oyle tahmın edıyodum ben takvımde o gunu ayarladım safak sayıyorumSu hafta olayına benim de kafam karışıyorteşekkür ederim
E bebekte kampanya varmış biberon aldım philips in 150 üzerine 9 tl ye geliyodu baykuşlu kiraz yastık ekledim vallaAl al bebeğe olmasa da kendine kullanırsınben kendime almıştım öncesinde regl dönemi karnıma çok iyi geliyordu bağlamalı olduğu için de çok rahat
Ama enfeksiyon olsa da 3 antibiyotik çok fazla geldi bana bilemedim bide varsayımsal bi nedenle vermişler bazı doktorlar ilginçSağol canımşükür bebiş iyi hatta şuan tekmeliyo içerde yarın tahlil yaptırıcam ona göre varsa kullanırım
Ben tığ işi hiç yapamıyorum canım bi dene istersen oyalanırsın uğraşırkenYa hanımlar konuyu dağıtıyorum amaben izne çıktım artık hep evdeyim ama duramıyorum resmen boş boşta. Diyorum bu amigurumi bebeklerden mi yapmaya başlasam kolay mıdır, yapanınız var mı? dipnot: daha önce elime iğne bile almışlığım yok
Bende baslamayı dusundum hatıra olsun dıye arkadasım hıc baslama zor dedıYa hanımlar konuyu dağıtıyorum amaben izne çıktım artık hep evdeyim ama duramıyorum resmen boş boşta. Diyorum bu amigurumi bebeklerden mi yapmaya başlasam kolay mıdır, yapanınız var mı? dipnot: daha önce elime iğne bile almışlığım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?