2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok su içiyor musun? Benim 14. Haftamda inanılmaz ağrılarım oldu tüm tahliller temizdi. Magnezyum+ bol bol su yaptım hiç ağrım kalmadı şimdi

Tüh yaa heveslenmiştim tamda ben kesin yapamam vazgeçiyorum

Çok geçmiş olsun iki kere yazdım merak ettim sizi stres yapmayın çok etkiliyor yarın kendi doktoruna git ki için rahatlasın yoksa böyle kuracaksın.erken doğum vs düşünme bunları illa bir kasılma oldu diye olacak diye birşey yok.yoruldun belki sinir yaptın kendini kendin iyilestir dua et ne biliyim neyi seversen moral çok önemli..

O hikayeler cidden etkiliyor insanı. Hiç okuma görme bile. Muhtemelen geçen sinirlendin ya ondan kasildin sen. Biz ne hissetmek bebeklere maalesef yansıyor. Yastığına sarıl, ac bir komedi filmi onu izle. Gülersen belki bebek de sakinleşir, seni kasmaktan vazgeçer. Yarın da doktorun tahlil alir. Kendi doktoruna ulaşamamak cidden sıkıntı. Bazen küçük sehirde olduğum için avantajlı olduğumu düşünüyorum. Doktora anında ulaşma açısından. :)

Çok su içiyor musun? Benim 14. Haftamda inanılmaz ağrılarım oldu tüm tahliller temizdi. Magnezyum+ bol bol su yaptım hiç ağrım kalmadı şimdi
Magnezyum+bol su tavsiyesine katılıyorum. Ben de sancılardan panik içinde doktoru aramıştım. Magnezyum önerdi. dejavuh yarına gecer umarım canım

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım o ağrı bende daha önce adet zamanları olurdu. Aynen öyle haklısın normalde takmayan biriyim ama bu sıralar hamilelik hormonları ister istemez etkiliyor insanı. Zaten bebiş iyi deyince gerisini pek takmadım benim içimi yiyen oydu. Allahtan tekmeliyoda içim rahat şuan

Allah yardımcın olsun canım inşallah gece bir güzel uyursun sabaha kadar bişeyciğin kalmaz.
Sağol canım benim hepimizin yardımcısı olsun uzanında bir sıkıntım yok herşey yürüyünce oluyor. İnşallah tez zamanda geçer.

Günde 2,5 litre su içiyorum sudan yana problemim yok gebeliği en rahat geçiren insanlardan biriydim ta ki bu kasılmaya kadar. Onun dışında bi sorunum yok şükür.

Aa Görmedim canım kusura bakma çok sağol İnşallah tez zamanda geçer. Moral dediğin gibi etkiliyor heleki bu zamanlarda daha duygusal oluyor insan. Yatıp dinlenicem başka yapcak bir şey yok. Allah yardımcımız olsun

Ben ilk bebeğime cok yaptim. Sürekli yatarak gecirmistim. Cok güzel oldular. Kızım simdi 2 yasinda onlarla oynuyor. Pıtırcık kuzu yapmistim. Sonra minik kuzu kafasi yapıp emzik kolyesi yaptim. Birde sadece kuzu kafası yapıp biraz büyük ağız bezine dikmistim uyuma arkadaşı olarak kullandı. Tavsancik yaptim ve ahtapot.
Bunlara başlamadan önce elime tığ bile tutmuş insan değildim. Youtube ta harika videolar var.

Ben de ona bağladım çünkü o güne kadar hiç bu tarz bi sorunum olmamıştı. Artık beni ne kadar sinir strese soktuysa o olay bu şekilde patlak verdi. Daha da uğraşmam hiç bir şeyle, yatıp dinlenicem artık. Benim 2 doktorum var işte birine sabah ulaştım birebir konuştum yarın sabah gel bakalım dedi kanama olmadığı için bebeğe bağlamadı ağrıyı. Diğer doktoruma ulaşamıyorum asistanıyla konuştum o doktorla görüşüp öyle dönüş yapıyor bana ama maşallah kendini az önce instadan canlı yayın açtı fettah can konserine gitmiş yazcaktım orda kasılmam var acil bak bana diye de neyseki kapattı yayını. Yarın detaylı inceler diğer doktor aklımda soru işaretler kalmaz en azından.

Magnezyum+bol su tavsiyesine katılıyorum. Ben de sancılardan panik içinde doktoru aramıştım. Magnezyum önerdi. dejavuh yarına gecer umarım canım
Magnezyumum var suda içiyorum sadece geçen yaşadığım bir tartışma beni baya strese soktu ondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Düne kadar yoktu da bi anda çıktı çünkü.

İyi düşün iyi olsun. Allah'ın izniyle bir şey çıkmayacak

Hamilelik hormonlari gercekten fena yeter ki iyi olsun bebisler. Butun isler sonra yapilir , hersey gelip gecer . seninde gececek insallah agrilarin. Benimkide bugun bayagi hareketli , cok hosuma gidiyor

Hamilelik hormonlari gercekten fena yeter ki iyi olsun bebisler. Butun isler sonra yapilir , hersey gelip gecer . seninde gececek insallah agrilarin. Benimkide bugun bayagi hareketli , cok hosuma gidiyor
İnşallah Allahın izniyle bir an önce düzelsin valla onlar kıpır kıpır olunca insanın ne derdi kalıyo ne tasası hissetmek mucizevi bişey insana ilaç gibi geliyor

Benim de bugün sabah beri bir hazımsızlık var karnimda. Çözemedim bir türlü. Kız hareketli ama karnım fena sis. Demir hapını 2ye çıkardık ondan sonra sapıttı vücut

Benim de bugün sabah beri bir hazımsızlık var karnimda. Çözemedim bir türlü. Kız hareketli ama karnım fena sis. Demir hapını 2ye çıkardık ondan sonra sapıttı vücut
Onun etkisi olabilir 1 hap bile ne kadar etkiliyo bizi senin 2 tane olmuş doktoruna söyle bu durumu belki farklı bir ilaç verir

Onun etkisi olabilir 1 hap bile ne kadar etkiliyo bizi senin 2 tane olmuş doktoruna söyle bu durumu belki farklı bir ilaç verir
Perşembe randevum var o gün soylicem. Şimdi adamı aramak da istemiyorum. Tekken hiç sıkıntım yoktu benim. Bağırsaklarım çalışıyordu 2 ye çıkınca vücut manyadi galiba. Bana çok demir veriyorsun diyor mu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…