Çok su içiyor musun? Benim 14. Haftamda inanılmaz ağrılarım oldu tüm tahliller temizdi. Magnezyum+ bol bol su yaptım hiç ağrım kalmadı şimdiYok kullanmıcam ben de çünkü ortada bir tahlil yok ve sonuç ne belli bile değil. Yakın zamanda zaten tahlil vermiştim temiz çıkmıştı. Belirtileri de yok ki desem hani enfeksiyon var. O yüzden önce tahlil yaptırırım sonuca göre doktorum ne derse o.
Tüh yaa heveslenmiştim tamdaBende baslamayı dusundum hatıra olsun dıye arkadasım hıc baslama zor dedıkendısı kursuna gıtmeye baslamış o sekılde yapmaya baslamıştı ama bende hıc yetendk yok belkı sende vardır bır dene ıatersen bwn alcam artık bır tane hazırından
Çok geçmiş olsun iki kere yazdım merak ettim sizi stres yapmayın çok etkiliyor yarın kendi doktoruna git ki için rahatlasın yoksa böyle kuracaksın.erken doğum vs düşünme bunları illa bir kasılma oldu diye olacak diye birşey yok.yoruldun belki sinir yaptın kendini kendin iyilestir dua et ne biliyim neyi seversen moral çok önemli..Şimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yokama ağrım çok şiddetli o kadar bastırdılar ki ultrasondan kalkıp gidicektim
Rahim ağzında açılma vs yok ilaç yazdılar 3 tane antibyotiği niye yazdılar anlamadım idrar tahlili bile almadılardoktoruma yolladım ilaçları yarın burdaki özel doktoruma gidicem bide o baksın içime hiç sinmedi zaten kendi aralarında konuşup çıktılar.
O hikayeler cidden etkiliyor insanı. Hiç okuma görme bile. Muhtemelen geçen sinirlendin ya ondan kasildin sen. Biz ne hissetmek bebeklere maalesef yansıyor. Yastığına sarıl, ac bir komedi filmi onu izle. Gülersen belki bebek de sakinleşir, seni kasmaktan vazgeçer. Yarın da doktorun tahlil alir. Kendi doktoruna ulaşamamak cidden sıkıntı. Bazen küçük sehirde olduğum için avantajlı olduğumu düşünüyorum. Doktora anında ulaşma açısından. :)Sana da çok geçmiş olsun canım. Beni en çok korkutan o oldu yakın zamanda o tarz bi doğum hikayesi okumuştum 5. Ayda erken doğum yapmıştı biri psikolojim bozuldu ya öyle bişey olursa diye. Şükür rahim ağzında bir sorun yoktu. Neyden kaynaklanıyo onu da bilmiyorum yarın hepsini doktoruma sorucam. Hangi kemiğin ağrıyodu senin? Benim sol kalça kemiğimde var ağrı
Magnezyum+bol su tavsiyesine katılıyorum. Ben de sancılardan panik içinde doktoru aramıştım. Magnezyum önerdi.Çok su içiyor musun? Benim 14. Haftamda inanılmaz ağrılarım oldu tüm tahliller temizdi. Magnezyum+ bol bol su yaptım hiç ağrım kalmadı şimdi
Şimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yokama ağrım çok şiddetli o kadar bastırdılar ki ultrasondan kalkıp gidicektim
Rahim ağzında açılma vs yok ilaç yazdılar 3 tane antibyotiği niye yazdılar anlamadım idrar tahlili bile almadılardoktoruma yolladım ilaçları yarın burdaki özel doktoruma gidicem bide o baksın içime hiç sinmedi zaten kendi aralarında konuşup çıktılar.
Çok geçmiş olsun canım o ağrı bende daha önce adet zamanları olurdu. Aynen öyle haklısın normalde takmayan biriyim ama bu sıralar hamilelik hormonları ister istemez etkiliyor insanı. Zaten bebiş iyi deyince gerisini pek takmadım benim içimi yiyen oydu. Allahtan tekmeliyoda içim rahat şuanEvet bende sanci olunca gercekten korktum. Her işe kosturdum . Bir sıkıntimda olmayinca hic dinlenmedim. Soylemeyede utaniyor insann, tam vajina kemiklerim agriyor. Sanki morarmis gibi. O agri tamamen gecmiyor ama dinlenince sancim olmadi. Gercekten bende senin gibi bayagi panikledim , biraz psikolojide etkiliyor sanirim. Herseye kafami takip cok aglamistim. Stres yapmamak gerekiyr. Bebeklerimiz saglikli dogsun yeter. Yoksa yine biz sıkinti cekecegiz, en iyisi hicbirseyi kafaya takmamak . Kendimize bakmak
Sağol canım benim hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcın olsun canıminşallah gece bir güzel uyursun sabaha kadar bişeyciğin kalmaz.
Günde 2,5 litre su içiyorum sudan yana problemim yok gebeliği en rahat geçiren insanlardan biriydim ta ki bu kasılmaya kadar. Onun dışında bi sorunum yok şükür.Çok su içiyor musun? Benim 14. Haftamda inanılmaz ağrılarım oldu tüm tahliller temizdi. Magnezyum+ bol bol su yaptım hiç ağrım kalmadı şimdi
Aa Görmedim canım kusura bakma çok sağolÇok geçmiş olsun iki kere yazdım merak ettim sizi stres yapmayın çok etkiliyor yarın kendi doktoruna git ki için rahatlasın yoksa böyle kuracaksın.erken doğum vs düşünme bunları illa bir kasılma oldu diye olacak diye birşey yok.yoruldun belki sinir yaptın kendini kendin iyilestir dua et ne biliyim neyi seversen moral çok önemli..
Ben ilk bebeğime cok yaptim. Sürekli yatarak gecirmistim. Cok güzel oldular. Kızım simdi 2 yasinda onlarla oynuyor. Pıtırcık kuzu yapmistim. Sonra minik kuzu kafasi yapıp emzik kolyesi yaptim. Birde sadece kuzu kafası yapıp biraz büyük ağız bezine dikmistim uyuma arkadaşı olarak kullandı. Tavsancik yaptim ve ahtapot.Ya hanımlar konuyu dağıtıyorum amaben izne çıktım artık hep evdeyim ama duramıyorum resmen boş boşta. Diyorum bu amigurumi bebeklerden mi yapmaya başlasam kolay mıdır, yapanınız var mı? dipnot: daha önce elime iğne bile almışlığım yok
Ben de ona bağladım çünkü o güne kadar hiç bu tarz bi sorunum olmamıştı. Artık beni ne kadar sinir strese soktuysa o olay bu şekilde patlak verdi.O hikayeler cidden etkiliyor insanı. Hiç okuma görme bile. Muhtemelen geçen sinirlendin ya ondan kasildin sen. Biz ne hissetmek bebeklere maalesef yansıyor. Yastığına sarıl, ac bir komedi filmi onu izle. Gülersen belki bebek de sakinleşir, seni kasmaktan vazgeçer. Yarın da doktorun tahlil alir. Kendi doktoruna ulaşamamak cidden sıkıntı. Bazen küçük sehirde olduğum için avantajlı olduğumu düşünüyorum. Doktora anında ulaşma açısından. :)
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Magnezyumum var suda içiyorum sadece geçen yaşadığım bir tartışma beni baya strese soktu ondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Düne kadar yoktu da bi anda çıktı çünkü.Magnezyum+bol su tavsiyesine katılıyorum. Ben de sancılardan panik içinde doktoru aramıştım. Magnezyum önerdi.dejavuh yarına gecer umarım canım
İyi düşün iyi olsun. Allah'ın izniyle bir şey çıkmayacakBen de ona bağladım çünkü o güne kadar hiç bu tarz bi sorunum olmamıştı. Artık beni ne kadar sinir strese soktuysa o olay bu şekilde patlak verdi.Daha da uğraşmam hiç bir şeyle, yatıp dinlenicem artık. Benim 2 doktorum var işte birine sabah ulaştım birebir konuştum yarın sabah gel bakalım dedi kanama olmadığı için bebeğe bağlamadı ağrıyı. Diğer doktoruma ulaşamıyorum asistanıyla konuştum o doktorla görüşüp öyle dönüş yapıyor bana ama maşallah kendini az önce instadan canlı yayın açtı fettah can konserine gitmiş yazcaktım orda kasılmam var acil bak bana diye de neyseki kapattı yayını. Yarın detaylı inceler diğer doktor aklımda soru işaretler kalmaz en azından.
Hamilelik hormonlari gercekten fenaÇok geçmiş olsun canım o ağrı bende daha önce adet zamanları olurdu. Aynen öyle haklısın normalde takmayan biriyim ama bu sıralar hamilelik hormonları ister istemez etkiliyor insanı. Zaten bebiş iyi deyince gerisini pek takmadım benim içimi yiyen oydu. Allahtan tekmeliyoda içim rahat şuan
İnşallah Allahın izniyle bir an önce düzelsinHamilelik hormonlari gercekten fenayeter ki iyi olsun bebisler. Butun isler sonra yapilir , hersey gelip gecer . seninde gececek insallah agrilarin. Benimkide bugun bayagi hareketli , cok hosuma gidiyor
Onun etkisi olabilir 1 hap bile ne kadar etkiliyo bizi senin 2 tane olmuş doktoruna söyle bu durumu belki farklı bir ilaç verirBenim de bugün sabah beri bir hazımsızlık var karnimda. Çözemedim bir türlü. Kız hareketli ama karnım fena sis. Demir hapını 2ye çıkardık ondan sonra sapıttı vücut
Perşembe randevum var o gün soylicem. Şimdi adamı aramak da istemiyorum. Tekken hiç sıkıntım yoktu benim. Bağırsaklarım çalışıyorduOnun etkisi olabilir 1 hap bile ne kadar etkiliyo bizi senin 2 tane olmuş doktoruna söyle bu durumu belki farklı bir ilaç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?