Aynenn 11.20de balım benim eşim anca nöbetten çıkıp götürcek yoksa ilk randevuyu alırdım kesiiin doktordan önce hastanede olurd6mSen ne tatlısın yaa. Aynen yarın sabah ilk randevu. Karga bokunu yemeden 8.20seninki de carsamba dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn 11.20de balım benim eşim anca nöbetten çıkıp götürcek yoksa ilk randevuyu alırdım kesiiin doktordan önce hastanede olurd6mSen ne tatlısın yaa. Aynen yarın sabah ilk randevu. Karga bokunu yemeden 8.20seninki de carsamba dimi
Yok yaa takmadım hoşuma gittiği için paylaştım sadeceAyaklı küvette neden bu kadar ısrae ettiniz ki. Benim ki ayaksızdı banyoda yere koyup kendim yıkıyordum, zaten bebek 5 dk da yıkanır. Poşetleyip bodruma atmıştık, geri çıkarıp yıkarız inşallah.
miniminikbirkus dualarımız seninle, inşallah herşey yolundadır. Yaz buraya, dr dan gelince
Kendimi gördüm sende, bugün doktor gelmeden gittik biz doktor bile görünce şaşırdıAynenn 11.20de balım benim eşim anca nöbetten çıkıp götürcek yoksa ilk randevuyu alırdım kesiiin doktordan önce hastanede olurd6maylık muayene iznimiz varmış ya 1 gün onu dicem bakalım ne oyun döndürecekler en kötü rapor alırım dedim kız doktorları h.sonu yakalamak ayrı zor
Canım sana diş olayını sorucam. Ben de implant için bir karar vericem de? Sen dişini çektirdin di mi? Dişçi koltugunda çok strese girdin mi? Gerildin mi yaniİlkinden kalma duruyor saydıklarının yarısı fazla masrafım yok çok Şükür cinsiyet değişik olduğu için biraz kıyafet masrafı olabilir oğlundan kalan unisex üstleri ayırıp giydiririm :)
12 haftadaki doktorun kız tahmini cortt ay hayırlı olsunnn valla yerim sizi hemen yazıyorummKizlar kizlar öğrendik cinsiyeti . Bı erkek de benden geliyor .![]()
sen birde bana sor, çok merak ediyorum kalbi atıyor mu diye... hep dinliyorum ama hiç tık yok :)Ben bu miniği hissedememekten yoruldum ya bri ağrı girse endişe krizi en azından hareket hissetsem durduğunda endişelenirdim sizin ne alemde tekmeleriniz hareketleriniz kızlar
O minik savaşçı annesi pıt pıt senin yanındaa valla sen o kadar haklısın ki bugünü atlat sonrası daha rahatt olur 2 3 haftaya heralde hissederiz güzelce yani umarımsen birde bana sor, çok merak ediyorum kalbi atıyor mu diye... hep dinliyorum ama hiç tık yok :)
inşallahh canımm yaaO minik savaşçı annesi pıt pıt senin yanındaa valla sen o kadar haklısın ki bugünü atlat sonrası daha rahatt olur 2 3 haftaya heralde hissederiz düzelce yani umarım![]()
Ayy gönlündeki olduu istiyordunn 2.yi de erkekk 2 oğluş annelerini nasıl el üstü tutacaklarrrrr nasıll <3 <3
Bana kaynanalık anında yüklendi
Valla öyle bi evleniyolar kiBana kaynanalık anında yüklendibrn bebemi evlendirmeeem
Yok canım bana 13. Hafta da kemik yapısı erkeğe benziyor demişti12 haftadaki doktorun kız tahmini cortt ay hayırlı olsunnn valla yerim sizi hemen yazıyorumm
Sormaaa sorma 30 sene sonrasını dusunuyorum. Ya diyorum ya icime sinmeyen bi kız olursa napcam diye uzulluyorummValla öyle bi evleniyolar kisen bile hayret edersin
sevince kimseyi görmüyo gözleri
Ben bır gun cok hıssedıyorum gece bıle hıc durmuyo bı kac gun tık yok yıme sonra basa don bugun hareketsız ve ben streslıBen bu miniği hissedememekten yoruldum ya bri ağrı girse endişe krizi en azından hareket hissetsem durduğunda endişelenirdim sizin ne alemde tekmeleriniz hareketleriniz kızlar