İnşallahGayet iyiymiş boyu ve kilosu. Hiç endişelenmeyin zaten 6.7. Aydan sonra 1kilonun üstüne çıkacaklar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahGayet iyiymiş boyu ve kilosu. Hiç endişelenmeyin zaten 6.7. Aydan sonra 1kilonun üstüne çıkacaklar![]()
Aaa daha kucukmusTeşekkür ederim. Kızım iki yaşına yeni girdi. Daha çok küçük. Bezi de daha birakamadik. Tam da konusmayinca bana vermek mantıklı gelmiyor. Birde kış aylarinda hic baslatmak istemiyorum. Malum hastalık daha çok oluyor. Cocuklar hemen hastalaniyor. Korona ayrı bir dert.
Cinsiyeti belli ama ben bilmiyorum. Beklemeye karar verdim. Kızım da da beklemistik.
Nasil buyumus karnin17+1 ile karın revizesi yine yamulmuş bakın![]()
Yaa bu nasil bir tatlilikGeçen haftaya kadar nerdeyse 0 olan karnıma bu hafta güncelleme geldi.Bi anda şiştiminanılmaz bi gerginlik ve ağırlık hissediyorum kızlar sizinde öyle mi ? Bu da anlık göbüş içindeki de oynuyo hatta şu an
![]()
Ahhaha aynen ya geçen hafta benimde azıcık göbişin var abla, kilo almışsın sanki diyordu bir arkadaş. Bu hafta bildiğin artık hamile olduğum belli oluyorGeçen haftaya kadar nerdeyse 0 olan karnıma bu hafta güncelleme geldi.Bi anda şiştiminanılmaz bi gerginlik ve ağırlık hissediyorum kızlar sizinde öyle mi ? Bu da anlık göbüş içindeki de oynuyo hatta şu an
![]()
YalaaanKisa sürünce hic baslamamistim ben, devam ederse yarin aliyimee hani 2. trimester en guzel zamandi
![]()
Amin. Ben de oturarak kılıyorum. Senin ki küçükmüş, benim ki 3.5 yaşında, çok seviyor anasınıfını. Ama hastalık olmasa keşke. Gerilme kasılma bende de oluyor bol su içip yatmak lazım. Adalat verdi doktor bunun için.Senin de iyi olmana cok sevindim. Inşallah sag salim kucağımıza aliriz bebelerimizi.
Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.
Namazlarimi oturarak kiliyorum. Ama bugun nedense karnim cok geriliyor yada sertlesiyormu anlamadım.
Kreşe daha göndermek istemiyorum. Kızım daha tam olarak konusamiyorum. Kendini ifade etmeden de Kreşe vermek istemiyorum. Bir şekilde idare edeceğiz insallah. Rabbim hepimizin yardımcısi olsun insallah.
Benim dr tümden çekmemiş hiç, hep 4 parça verdiAyy foto verince at ya buraya da merak ediyorum yeğenlerimi![]()
Amin canım. Bem kızımda yumurtasını bile hemen bitiriyor geç kalmamak için. İyileşsede göndersemBende sevindim ikinizinde iyi olmasina@teachher37 . Rabbim bir daha sıkinti yasamadan saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi
sizin cinsiyet belli olmus muydu ?
Cocuklar konusamayinca daha cok uzuluyor krese gondermeyebende uzulmustum kizima , konusuyordu ama cok cekingen bir kiz . Cok sukur o kadar sevdi ki , sabahtan uyanip gidiyor
![]()
Maşallah büyümüş baya. Birde zayıfsın maaşallah17+1 ile karın revizesi yine yamulmuş bakın![]()
Yediğin bişey dokunmuştur, bu haftalarda tekrardan gelmez bence. Bizim gibi hiç bitmese neysrBenim gibi bulantisi bu haftalarda birden geri gelen var mi5. 6. Haftalardan sonra azalarak bitmişti, dün tekrar başladı, bugun kusmalı ve yoğurtla beslenmeli devam etti
baska biseyim olsa hasta oldum dicem
![]()
Teşekkür ederim canımYaa bu nasil bir tatliliksenin dokuz aylik halini merak ediyorum
![]()
Çare prilamBenim gibi bulantisi bu haftalarda birden geri gelen var mi5. 6. Haftalardan sonra azalarak bitmişti, dün tekrar başladı, bugun kusmalı ve yoğurtla beslenmeli devam etti
baska biseyim olsa hasta oldum dicem
![]()
Bi anda çıkıyo canım inan ben de nasıl büyüdü anlamadım. Arkadaşlarla geçen hafta çıktık bu nasıl 4 ay hiç mi göbek olmaz dediler. Dün çıktık şok oldular görünceBenim bir lokma çıkan karnım artik hic yok gibibi lokma memislerde büyümüştü ilk başta, onlarda üfledilerrr söndüm oldular
çocuğum icerlerde biyere saklandı tekmelemiyoda
![]()
Benimde üç dört gündür bel ve baş en çok baş ağrım var cinsiyet belli mi pekiMaalesef. Hala bulantım var çünkü. Kusmadim hiç çok şükür ama bulantı mahvediyor yataktan çıkamıyorum.
Şu 2 haftadır da bel ve baş ağrısı mahvetti üstüne bir de. Sırt üstü uzanamiyorum bile.
Ben bıraktım ya bu hapı kokusu beni rahatsız etti kusmayı tercih ettim ama bir ay kullandım en yoğun günlerimde iyiydi..Çare prilambi kaç sefer azaldı gibi diye bırakmayı denedim prilama saygı duruşunda geri döndüm
hala kullanıyorum. Doğuma kadar gider heralde
![]()
Super17+1 ile karın revizesi yine yamulmuş bakın![]()
Yaa Allah seniii nee etmiyeee beni mi takip ediyon kizzKolay gelsin karşim shdjdj ısırcam seni ya kız gelecek sana öyle hissediyorumbenim hissime kaldıkkk 15+0 16. Hafta sayılır ya o zaman mı gitceksiin beklicek misin yoksaa az dahaa
Benim ilk hamileligimde oğlum 5 aydan sonra tekmelemeye başladı 5 veya 5 bucukta tekmeler bazen canın bile yanar son aylarda böyle ayağını kolunu basrtirarak dönderirhala nasıl tekmelemez zalımın oğlu yaa teyzesi![]()
1 yıl eklıyosun dımı hamıle kaldıgın aya benımkı ıkısıde tuttuYaa Allah seniii nee etmiyeee beni mi takip ediyon kizzben ona bakarken uykuya dalmisim senin msjini simdi gördüm uyaninca
ama tutmuyor çinde yani simdiki tutsa kiz çıkacak ama oğlumun baktim tutmuyor kiz olmasi lazimdi oğlumun yani o teoride çöp oldu
bekleyecem kuzum 16. Haftami hadi inşallah hissin doğru çıkar
![]()
Kızlar bugün karnımın üstünde batma tarzı ağrılar ve bel ağrısıyla uyandım hala devam ediyor biraz acıtıyor açıkçası anlamadım gitti