- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
Ben yuvarlanirim kesin de seni hic dusunemiyorumTeşekkür ederim canımay ay atalım 9. Ay da yuvarlanır vaziyette çekerim muhtemelen
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yuvarlanirim kesin de seni hic dusunemiyorumTeşekkür ederim canımay ay atalım 9. Ay da yuvarlanır vaziyette çekerim muhtemelen
![]()
Ekliyorum cnm ya bu kız olsa tutar inşallahta ama oglumda tutmuyor onunda kiz olmasi lazimdi1 yıl eklıyosun dımı hamıle kaldıgın aya benımkı ıkısıde tuttu
Benim çin takvimi ve ramiz tuttu. Yüzük tutmadı canım. Seninkini bekliyorumEkliyorum cnm ya bu kız olsa tutar inşallahta ama oglumda tutmuyor onunda kiz olmasi lazimdi![]()
Hayırlısı olsun ama bende sende kız hıssedıyorumEkliyorum cnm ya bu kız olsa tutar inşallahta ama oglumda tutmuyor onunda kiz olmasi lazimdi![]()
Ogrendim
Bende bildiğin bütün teoriler kiz çıktı eger erkek olursa bende hic biri tutmamış demektir yapmadığım teori kalmadi meraktan yüzük, tuz, bıçak makas, ramzi, nub hepsinde sonuç kız çin us takviminde de kız görünüyor ama cin oglumda tutmuyorBenim çin takvimi ve ramiz tuttu. Yüzük tutmadı canım. Seninkini bekliyorum![]()
Ay hadi inşallah hislerin çıkar ya en basta saglikli ve hayırlı olsun tabiki hayırlısıHayırlısı olsun ama bende sende kız hıssedıyorumşuan kaç gunluk oldu mınnak
Ben yumurtayi yapamadım yaa icimde kaldı o bakkBendede nub dısındakı hersey tuttu cın rus takvımı ramzı teorisi ve yuzuk testi yumurta testi bile tuttu![]()
Benim erkek çıktı canım, hiç bulantım olmadı. Göbeğim de pek fırlamadı ama göbek dısında da bir yerden kilo almadım. Ekşi ve tuzlu canım çekti hep. Allah gönlüne göre versin 15+1 de direkt gördü doktor. Sen de git artıkBende bildiğin bütün teoriler kiz çıktı eger erkek olursa bende hic biri tutmamış demektir yapmadığım teori kalmadi meraktan yüzük, tuz, bıçak makas, ramzi, nub hepsinde sonuç kız çin us takviminde de kız görünüyor ama cin oglumda tutmuyorseninkinin cinsiyeti nedir?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim erkek çıktı canım, hiç bulantım olmadı. Göbeğim de pek fırlamadı ama göbek dısında da bir yerden kilo almadım. Ekşi ve tuzlu canım çekti hep. Allah gönlüne göre versin 15+1 de direkt gördü doktor. Sen de git artık![]()
Hayırlı olsunErkek hanesine bir çentik daha at![]()
Açtı mı sonunda fındıkk bacaklarıı eeee neymiş neymişKizlar ben de öğrendim