• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben normal istiyorum olacakları tahmin ediyorum ama gene de istiyorum 😁

İnşallah ya her duyguyu beraber tadıyoruz endişelerimiz bir sevinçlerimiz bir 😍

Bana demir hapı kabız yapmasın diye gece en son 2 saat önce yemek yemiş ol sonra ilacı iç uyu dedi doktor o zaman kabız olmazsın dedi kullandığım ilaç gyno 😊
Ya bu kan hapıyla benim de başım dertte. Bi içmiyip deniyim dedim resmen dünya varmış, içimde bir balon oluşuyor wc vs asla rahatlatmıyor berbat hale sokuyor. Burda, gece içmemek lazım gün içinde yediklerimizin emilimini arttırarak etki gösteriyor demişlerdi. Dr böyle önerdiyse size ben de bunu deniyim yoksa devam edemicem kan hapına

Ben daha kan demir ilacı kullanmaya başlamadım kızlar kullanmak şart mı ya felaket kabız yapıyor ilkinden biliyorum normaldede kabızlık çeken biriyim onu içince daha daha beter oluyorum ben 🙄

bugün dr baş ve bel ağrın olacaktır dedi. bai ağrısı kan dolaşımın arttıyor ondan dedi. parol alabilirsin dedi.
Aynen sadece parol icebiliyoruz. Arabada gelirken belim kütledi rahatladım 😀
Ben de l4de fıtık var o da hasat ediyor beni.

Böyle paylaşımları görünce öyle üzülüp kötü oluyorum ki Allah'ım herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥺 aşısıda varmış ama covidde olmuş 1 ay önce hafif atlatmasına rağmen bebeğine kan akışı gitmemiş hastalık sadece bahane yiyecek ekmeği yoksa olan oluyor sabır versin rabbim 😢😢

Eklentiler

• IMG_20211002_215026.webp
    IMG_20211002_215026.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar belim çok fena ağrıyor yok mu önerisi olan ? Fıtığım da var. Ayağa kalkmam 5 dakikamı alıyor ilk kalkışta destek almadan kalkamıyorum, uzanıyorum, oturuyorum, sağa sola dönüyorum her türlü ağrıyor. Önerisi olan varsa lütfen söylesin

Ya bu kan hapıyla benim de başım dertte. Bi içmiyip deniyim dedim resmen dünya varmış, içimde bir balon oluşuyor wc vs asla rahatlatmıyor berbat hale sokuyor. Burda, gece içmemek lazım gün içinde yediklerimizin emilimini arttırarak etki gösteriyor demişlerdi. Dr böyle önerdiyse size ben de bunu deniyim yoksa devam edemicem kan hapına
Benim kurubaklagil yemedikçe bi sıkıntım olmadı bu şekilde kullandım 😊

Böyle paylaşımları görünce öyle üzülüp kötü oluyorum ki Allah'ım herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥺 aşısıda varmış ama covidde olmuş 1 ay önce hafif atlatmasına rağmen bebeğine kan akışı gitmemiş hastalık sadece bahane yiyecek ekmeği yoksa olan oluyor sabır versin rabbim 😢😢
Böyle bişeyi neden paylaştınız ki burada...

Kızlar bugün kızıma kardeşi olacağını söyledik. Çok sevindi duygulandı ağladı 🥲 ben de ağladım. Videoya çektik o anları. Hemen karnımı öptü sarıldı. Üzerimden bi yük kalktı resmen . Çok şükür umduğumuzdan da iyi karşıladı 🙏🏻 Uykudan önce de uzun uzun konuştuk zaten hep olursa şöyle olur böyle olur diye hazırlamıştık bu zamana kadar.
Hemen alışverişe çıkalım , kardeşime kıyafet oyuncak almamız lazım dedi. Kendisi zaranın onlineından sepet yapmayı öğrendi. Beğendiklerini hep atar sepete. Kardeşime de hemen hazırlıycam sepet diyo🥰 ocağıma incir ağacı dikilecek belli oldu 😂😂😂

Bence doktor iyi dedikten sonra daha da ustune bjrsey dusunmeyin ya kendinizi yipratirsiniz bende gecen hafta gttm 17 deydim 180gr dedi doktor sknti yok demekki herkesin uyumlu
Ben kilo ve boyu not almamışım. Haftasıyla uyumlu diyor, devamını dinlemiyorum demek😊 bir dahakinde yazıyım ben de, son ayda kaç kg dogurucan diye önemli oluyor herhalde. Doktorlar da strese sokmamaya calışıyor bizi🤗

Ben daha kan demir ilacı kullanmaya başlamadım kızlar kullanmak şart mı ya felaket kabız yapıyor ilkinden biliyorum normaldede kabızlık çeken biriyim onu içince daha daha beter oluyorum ben 🙄
Demir ilacıni kullanmamiz lazım çünkü bebekle beraber günlük 30mg ihtiyac varmış, bizim aldigimiz 4 5mg mis günlük yiyeceklerden. Kalanını ilaç olmazsa anneden alıp erken doğuma bile yol acabiliyormus. Banu Ciftci'nin kitabından okudum bugün.

Benimde üç dört gündür bel ve baş en çok baş ağrım var cinsiyet belli mi peki
Bel ağrısı bende de var 2 gündür. Ev taşıycaz eşya koliliyoruz ondan oldu diye düşündüm ama başka bi sebebi var mıdır acaba. Hamilelikte yaygın bir ağrı mı? Bir de gece bacağıma kramp girdi uykumdan uyandırdı beni doktoruma yazdım magnezyum verdi.

Benim de batmalarım oluyor karnımın çeşitli yerlerinde :) normal diyorum. Bir de karnımda sanki amniyon sıvısını hissediyorum. Su dolu bir balın varmış gibi bir his :p sağa sola su çalkalanıyor elimle destek olmak zorunda kalıyorum gibi. İnşallah her şey yolundadır.
Genelde bu haftalarda bebeği öyle su kayması gibi hissedermişiz. Tecrübeli annelerden duyduğuma göre :)

Kızlar belim çok fena ağrıyor yok mu önerisi olan ? Fıtığım da var. Ayağa kalkmam 5 dakikamı alıyor ilk kalkışta destek almadan kalkamıyorum, uzanıyorum, oturuyorum, sağa sola dönüyorum her türlü ağrıyor. Önerisi olan varsa lütfen söylesin
Benim de felaket ağrıyor 2 gündür ya. Benim eşya kolilemek senin de temizlik tuzu biberi oldu heralde iyice ☹️

Bende dün sabah aç karnına içtim gyno Ferro kahvaltıyı yaptığım an mide bulantısı karın ağrısı oldu. İshal olmuşum ama epey kendime gelemedim. Birde decavit yazdı doktor acaba sadece decavit içsem olmaz mı ya gyno kullanmak işkence😔

Gunaydin
Demir hapi kullanan sevgili hanimlar ben kendimi bildim bileli demir eksikligi anemisi yasarim. Demir haplari yorucu haplar. Tavsiyem ya gece yatarken alın ya da kahvaltidan 2 saat sonra. Yaninda c vit olacak bir meyve sebze ile alabilirsiniz. Ac karnınıza icmeyin.
Ben kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum sorun yaşamadım

Günaydınnn ,
Hala regenesis kullanıp demire başlamamış olanlar var mıı benim gibii doktorum ondaki yeterli dedi ama 1 gram güvenmiyorum artık ona 😂
Bana daha başlatmadı kuzu demir hapını. Bulantın varsa 1 ay daha erteleyelim dedi . Kullandığım vitaminin içinde de 15mg var. Günlğk alınması gereken 30mgmış

Bana daha başlatmadı kuzu demir hapını. Bulantın varsa 1 ay daha erteleyelim dedi . Kullandığım vitaminin içinde de 15mg var. Günlğk alınması gereken 30mgmış
Benimkinde de 14 müş bu demiri değerin yüksekse bile kullanmak gerekiyor mu acaba ya önlem amaçlı fln

Back
X