Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ne guzel bende tam tersi oluyorBen az az yemeye başladım kesmiyo gerçi ama doymamaya çalışıyorum iştebide evdeki tartı 65 gösteriyo doktordaki 63 o nası oldu hiç anlamadım
aç gitcem bundan sonra kontrole
öğlen yoğurt yedim çok mutsuzumEşimden çok fena azar yedim ben dehatta abartıp ev yemeği bile söylüyorum üşengeçlikten
keşke evde bi chef olsa da yemekleri yapsa
kıh kıhMotive şeklim yok mu randevu arttıranzahrada belediyesi çalışıyor
Buuuuçık çıkkk hatıra fotosuda çektiir ilk belli tekme şerefine
valla psikolojik mi bilmiyorum ama az önce tekmelesin diye ayakkabı bağcıklarımı bağlayayım dedim biraz da uzun durdum iki büklüm tepki verecek mi diye çocuk sıkıştı heralde doğrulunca kımıldadı bence böyle içten gıdıklar gibi bişeyler oldu hareketler hissettim tüy varda sürünüyo gibi öyle mi oluyo kızlar hareket bu da mı gol değilll ajkshdajk
Hahahha harikasınMotive şeklim yok mu randevu arttıranzahrada belediyesi çalışıyor
Benimkiler çok hızlı uzadı parladı . Hatta arada bi sivilce çıkarırdım şimdi o da bitti . Cildim pürüzsüz oldu. Genelde kızda tam tersi olur derler ama benim ilk kızımda da öyleydi. Emzirirken inanılmaz döküldü.kızlar bu saçlar hani gürleşiyordu parlıyordu ya çalı süpürgesi gibiydi zaten şimdi cılkı çıkmış makyaj fırçası gibi kendine gelsin diye kestirdim dökülmesi hızlandı hamilelik güzelliği geleceğine iyice derbedere döndüm ben![]()
Teşekkür ederim. Serklaji önlem amaçlı yaptılar.Serklaj neden oldunuz acaba? Geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun![]()
şimdi böyleyse emzirirken peruk takıcam demektirBenimkiler çok hızlı uzadı parladı . Hatta arada bi sivilce çıkarırdım şimdi o da bitti . Cildim pürüzsüz oldu. Genelde kızda tam tersi olur derler ama benim ilk kızımda da öyleydi. Emzirirken inanılmaz döküldü.
ayy vay benim urişiiim sonunda kendini belli etti ama o süründükçe ben gıdıklanıyorum veya orası kaşınıyor hemen ahahah huylandım normal miBuuuukuzu tarif tam doğru tüy sürünüyo gibi oluyo gerçekten
![]()
Ayy ahahahahaha valla delisinMotive şeklim yok mu randevu arttıranzahrada belediyesi çalışıyor
yaa birde ne dicem kızçeler, ben çok kilo aldım dün sevgili doktorum fırçaladışimdiye kadar maks. iki kilo almalıydın didi, ben 6 kilo aldım
ne yapıyorsunuz, dikkat ettiğiniz bir şey var mı, önerilere açığım
![]()
21 ekim de benden gelsinMotive şeklim yok mu randevu arttıranzahrada belediyesi çalışıyor
Sonunda benim miniğimin de ilk eşyası oldu teyzeleriuyku arkadaşı
anne karnındaki kalp atış sesi beyaz gürültü falan çıkarıyomuş. Bir de pış pışlıyo pış pış sesi var
size ne demiştim. Her türlü gerekli gereksiz şey deneyimlenir
çünkğ neden olmasın
![]()
Motive şeklim yok mu randevu arttıranzahrada belediyesi çalışıyor
Yaa çokzelll nerden ne kadara aldın sorması ayıpSonunda benim miniğimin de ilk eşyası oldu teyzeleriuyku arkadaşı
anne karnındaki kalp atış sesi beyaz gürültü falan çıkarıyomuş. Bir de pış pışlıyo pış pış sesi var
size ne demiştim. Her türlü gerekli gereksiz şey deneyimlenir
çünkğ neden olmasın
![]()