Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım ınsallah operım sende oğlusunu op yerımıze resmen abı oldu artık bızımkıneAyyy kuşum yarın çok güzel geçsin inşallah yaa bol bol öp bizim yerimize kuzuşu
Merabalar. Gebeliginiz nasil geçiyor, amniyon mayide azalmaniz devam ettimi acaba
Hadi inşallah 2 3 güne doğururuzBenımde bugun top gıbı bır anda dokuldu cok yogundu
Ben 38 hafta 5 gun ama ılkı sezaryen oldugu ıcın yrn sezaryene gırıyorm senın ınsallah zamanında saglıkla gelir bebişinHadi inşallah 2 3 güne doğururuzsen kaçıncı haftadasın
Maşallah canım, sağlıkla büyüsünKızlar sarılığı atlatmissiz doktor bravo dedi güzel bakim yapılmış
Sadece göbeğim kocaman hala korse takanlar nasıl dayanıyor sıkıntı yapıyor resmen
Gümüşüm ben de başlamadım daha korse kullanmaya. Cumartesi randevum var o zaman sorucam doktoruma.Kızlar sarılığı atlatmissiz doktor bravo dedi güzel bakim yapılmış
Sadece göbeğim kocaman hala korse takanlar nasıl dayanıyor sıkıntı yapıyor resmen
Sağlıkla girin çıkın inşallah. Teşekkür ederimBen 38 hafta 5 gun ama ılkı sezaryen oldugu ıcın yrn sezaryene gırıyorm senın ınsallah zamanında saglıkla gelir bebişin![]()
Canım 52 ile başladım 62 oldum 1 kilo verdim sadece bugün 9 günlük kızım ben bu işten birşey anlamadım yeme içme baya yiyorum iştah açıkMaşallah canım, sağlıkla büyüsün
Kac kilo almistin hamilelikte, kaçı gitti doğum sonrası
Canım banada yazar mısın sezo oldum canim acıyor da takamadim owli korseGümüşüm ben de başlamadım daha korse kullanmaya. Cumartesi randevum var o zaman sorucam doktoruma.
Gözün aydın canım benim. Sağlıkla büyüt bebisini :)
Amin.inşallah canım.koyu kıvamlı akıntım devam bakalım yarın bişey der artık doktorİnşllh kolay doğumlarımız olır cnmbelki Farketmeden açılman olmuştr
Oh oh maşallah her şey gider benim 11. Gün doğum öncesi kiloya 1 kaldıYarin sabah 10da oğluşumuza kavuşucaz nasipse sabah sezeryan var artik saatler kaldi heyecandan uyu uyuyabilirsen22 kiloyla kapanışı yapiyorum kizlarr
Canım ben de tam 22 kilodayım, hala yiyorum ama vücut artık almıyorYarin sabah 10da oğluşumuza kavuşucaz nasipse sabah sezeryan var artik saatler kaldi heyecandan uyu uyuyabilirsen22 kiloyla kapanışı yapiyorum kizlarr
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah genel aneztezi mi spinal mi olacakYarin sabah 10da oğluşumuza kavuşucaz nasipse sabah sezeryan var artik saatler kaldi heyecandan uyu uyuyabilirsen22 kiloyla kapanışı yapiyorum kizlarr
Tabi yazarım canım. Zamanla düşecek o kilolar merak etme.Canım 52 ile başladım 62 oldum 1 kilo verdim sadece bugün 9 günlük kızım ben bu işten birşey anlamadım yeme içme baya yiyorum iştah açık
Canım banada yazar mısın sezo oldum canim acıyor da takamadim owli korse