• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya canım inan dislerini fircalayamadigimiz günler oluyor bırak iki kere fırçalamayı .bnde oyun oynayamiyirum fazla .kitap falan hikaye oldu bizde .kızımı uyutmaya götürüyorum o ara uyuyakaliyirum 😂😂
Bizimkini yatırıyoruz kendi uyuyor kuzum.Bi de küçük büyüğü uyandıracak korkusu var.Ya 2cocuk çok zormus.3 ve daha fazlası olanların Allah yardımcısı olsun.

Ben gaz olayını saldım 😂😂dikkat etsemde gazı var zaten .bana pırasa acayip süt yapıyor yediğim zamanda her zamanki gbiydi öyle gazdan kivrandi falan diyemem .ve tabiki hem pratik hem doyurucu bezelye 😅marketten dondurulmuş alıyorum .aslında ıspanak falan da yapılır ama onun yıkaması çok uğraştırıyor .
Pırasayı yapayım evet onu hiç yemedim 😅

Yok canım deri dökmeye başlamış 😬geç yikadiginiz için yeni yeni dokucek .her yıkamada böyle olucak uzun süre .kurumuş kan pıhtısı var mıydı gobeginde yıkamadan önce .o yıkayınca yumuşayıp akmış olabilir .bizim mesela uzun süre yara kabuğu gbi kurumuş kan parçası vardı .sağlık ocağında doktor sıkıntı yok o kendisi dusucek dedi biraz zamn gecince düştü

Sabun kullanma. Sadece su yeterli.
Kabuk atmasi normal. Benim kızımda da oldu.
Bana ebem badem yagi vermişti onu kullandım gecti.

Yok canim Büyüdükçe deri dökülür böyle.Ben mustela bebek yağı sürdüm şimdi pürüzsüz oldu kızımın vücudu.Ama normal bu durum.
Ay içim rahatladı sağ olun kızlar 🙏🏻 Göbeğinde kabuk vardı, o da düştü yumuşayıp.

Bizimki de aventçi
Ya hala mavi laci gibi çok merak ediyorum ne zaman oturacak 6 ay falan diyolar ama deneyimli analar bilir
Maviydi hoz rengi bu gün yeşil oldu gibi bakalım ne olcak sonunda🙆🏻‍♀️

Maviydi hoz rengi bu gün yeşil oldu gibi bakalım ne olcak sonunda🙆🏻‍♀️
Bu zamana kadar renkliyse bu saatten sonra çok da değişmez bnce sadece ton farkı olur .bnm kızımın lacivertti 25 günlükken falan çok koyu maviye dönmüştü .zamanla açıldı şuan 4 yaşında koyu mavi gözleri .bunda henüz belli değil ne gri ne lacivert ne renkli .bakalım ne olucak sonuçta .

Bu zamana kadar renkliyse bu saatten sonra çok da değişmez bnce sadece ton farkı olur .bnm kızımın lacivertti 25 günlükken falan çok koyu maviye dönmüştü .zamanla açıldı şuan 4 yaşında koyu mavi gözleri .bunda henüz belli değil ne gri ne lacivert ne renkli .bakalım ne olucak sonuçta .
Ay Chivas ciddi mi? Aselin gözleri gri mavi, 41 gün oldu.

Hadi inşallah kalır böyle amin 🤲🏻

Yaa bizimde gözler renkli mavi kizimin.Ama benimde yeşil gözlerim.Bakalim değişecekmi??

Suanki goz rengi cok guzel renkli olur diye dusundum bende bakalım 🤗

Ay Chivas ciddi mi? Aselin gözleri gri mavi, 41 gün oldu.

Hadi inşallah kalır böyle amin 🤲🏻
Valla canım bize hep değişir rengi dediler ama mavi kaldı .çocuk bir yaşına gelmişti hala değişir diyen oluyordu.esiminde bnmde gözlerimiz kahve .kızım nasıl mavi oldu sasirdik bizde 😂

Valla canım bize hep değişir rengi dediler ama mavi kaldı .çocuk bir yaşına gelmişti hala değişir diyen oluyordu.esiminde bnmde gözlerimiz kahve .kızım nasıl mavi oldu sasirdik bizde 😂
Esiminki hafif ela, benim kahve, annemin mavi yeşil, kp nin de elaydi gözleri. Bakalım Asel hatunun ne olacak?

Ayy kızlar yemek konusu konuşulmuş ben de ne yicem bi türlü bulamıyorum ne yemek yapsam yesem çocuğa gaz yapmaz bana fikir verin ben tükendim zaten çok yemek bilen biri de değilim😂
Patates tavuk but havuç bir sogan
İlk önce soganla tavuk koy haslansin sonra patates havuç ekle hasla vitamini çorba yemek başka kolay olan yazarım istersen

Ayy kızlar yemek konusu konuşulmuş ben de ne yicem bi türlü bulamıyorum ne yemek yapsam yesem çocuğa gaz yapmaz bana fikir verin ben tükendim zaten çok yemek bilen biri de değilim😂
Ben artık bıktım bıktım aynı şeylerden bugün kşmyona bulayıp kuru fasulye yedim çok şükür atlattık heralde bişey olmadı 😂😂

Kızımın açık laciydi gözleri 40ndan snra dndü. Bu da mavi dğdu ama dünden beri griye dndü. Üzerinde gri sweet var ondan mı bilmyrm. Kp gözleri masmavi annem de yeşil bklm dnck mi bizimki de H Himal_

2.5 yaşındaki cimcimem aşırı zorluyr emzirir ken akaşm anne onu burak bnmle oyna dedi içim gitti.
Binyanda n küçüğüme bakıp ay iyiki olmuş diyrm içim eriyr bi yandan hani hunim modundayım 🤪 yaz gelse tamamen toparlansk düzene otursak inşllh çookça amin

Kızlar, bebeği yıkadık ama vücudu böyle pul pul oldu. ne olmuş olabilir ki böyle? Sabunlu mu kaldı acaba? Eki Görüntüle 3038487
Bebeklerde bu deri döküntüsü normalmiş içerde sıvı içinde kaldıkları için derileri kuru havaya adapte olmaya çalışıyor. Bizde de aynısı var muhtemelen bir iki haftaya geçer. Ben de çok kurursa bebe yağı sürüyorum arada.

Kızlar bugün banyo yaptırıcam göbek düştü. Nasıl olur hiçbir fikrim yok. Youtubeda falan güzel yıkama videosu bulan var mı? Tavsiye istiyorum. Bir de bacakları hala çok toplu duruyor anne karnından hiç çıkmamış gibi. Masaj da yapmak lazım. Bu masajı nasıl yapmalı, banyo sonrası mı yapıyosunuz? Her gün jimnastik mi yaptırıyosunuz. Doktor anne karnında 50 cm ölçmüştü boyu, dogunca 47 cm ölçtüler. Bacaklar o kadar toplu ki nasıl ölçebildiler bilmiyorum. çocuk toplana toplana kısaldı😊

Kizlar göğüs ucum olmadığı için silikon uç ile emziriyorum ama artık ucu olsun istiyorum ne yapmalıyım??

Back
X