• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gece korkmuyorum sadece çılgına dönüyorum uyumuyor ayaklarını cirpmaktan alt değiştirme zor oluyor eşim hep uykusuz kalıyor perisan haldeyiz gerçekten
Şuan bile uyumuyor 60 CC yedi emdi gaz çıktı alt değiştirme yok sizler ne kadar mama veriyorsunuz

Kızlar bende sma kullanıyorum yarın tekrar sorucam miktarını vs bende ya hastanede emzircem üstüne mama şeklinde benim kız emmeden uyumuyor mama yedim tamam demiyor

Eklentiler

• F10105DF-75E6-4AE0-8691-9C6A4226FF72.webp
    F10105DF-75E6-4AE0-8691-9C6A4226FF72.webp
    34 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bebeginizi akşam yikadiniz mi hiç kirkiniz çıkmadan dün akşam yikamistim annem korkuttu bu gecede bebe uyumadı hep ağlayarak kalkiyo emmek istiyo ama memede daha da agliyo
Ben ilk günden beri akşam yıkıyorum 😅hatta bugünde saat ona gelirken yıkadık .şimdi mışıl mışıl uyuyor

Canım büyüklerin böyle hurafelerini dinleme. Belki bebişin başka bi sıkıntısı vardır. Ben iki kez akşam yıkadım. Gece kaldıramadım uykudan o yüzden gündüz yıkıyorum artık
O kadar korktum ki naptim ben dedim çocuk uykudan ağlayarak kalkınca ama muhtemelen gaz sancısı var çünkü emmek istiyo emerken cildiriyi

İçimi rahatlattiniz korkmuştum baya
Yok canım ya korkma doktorlarda gce rahat uyusun diye akşam yıkamayı öneriyor zaten .bu buyuklerinde akşam yikanmaz demesinin bı sebebi vardır da günümüze uymuyodur .mesela gce tırnak kesilmez günah derlerdi hep .aslında onun sebebi de günahından çok eskiden ışık yokmuş gce tırnak keserken parmağını kesmemen içinmiş.birisi günah diye kuyuya bı tas atmış herkes peşinden gitmiş .

Canım hiç kusma yasıyor musun? Bende de kusma var, fazla emiyor fark etmiyor. Kusuyor yine istiyor, doymuyor gibiler ama fazla geliyor.
Kusma var canim ama günde 1 kez falan
Ben 80cc mama yapıyorum yoksa doymuyor. Gunduzleri çok uyuyorsa geceleri uyumamaya direniyorlar :/ bir de çok ıkınıyorsa mamadan dolayı kaka sorunu oluyor işte süt kadar kolay hazmedemiyor
Bende ilk 30 CC emzirme artı olarak yetiyordu şimdi 60 CC ve emzirme bazen durmuyor yinede 😌
Kızlar bebeginizi akşam yikadiniz mi hiç kirkiniz çıkmadan dün akşam yikamistim annem korkuttu bu gecede bebe uyumadı hep ağlayarak kalkiyo emmek istiyo ama memede daha da agliyo
Aksam anca yıkıyorum esim yardım ediyor o nedir ya aksam yikanmaz yok tirnak kesilmes
K valide eşimin tişörtunu giyiyorum ben hep uğursuzluk dedi
Anneler merhaba uzun süredir giremiyordum. İçimi dökmek istiyorum sizlereee. Anne olmak hem çok zor hem çok güzelmiş 🥲 başkasının evinde kalmak bu süreci orada geçirmek tam bir çılgınlıkmış 🤦🏻‍♀️ Bugün duş alabildiğim için kendimi mutlu hissediyorum ✌🏼😂 eşimin gitmesine 10 gün kaldı. O gidince nasıl başa çıkarım maddi manevi şeylerle bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ 4 ay sonraki yaşamımı iple çekiyorum ❤️Bu arada benim kanama bitti derken tekrar bir ara kanama yaşıyorum. Bu normal mi acep kızçeler?
20 güne kadar olabilir dedi doktorum ama sonra sürekli azalicak dedi şuan damla bazen kırmızı değil kahve gibi

Kizlar bu arada mercimek canan Karatay tarifi yaptım suda bekleyince gaz olmadı mercimekten
Bulgur pilavina da kimyon serptim ondanda sıkıntı olmadı

Kızlar size gece uyutması ile ilgili bir sorum var.
Doktor uyku tulumunda uyutmayı önerdi. Kundakta üstüne örtüyü cekebiliyor, riskli olur diye. Ben de uyku tulumunda uyuttum hep ama gece emzirmeye kalkınca çıkarıyorum. Yeniden giydirmek çok zor, sürekli aglıyor, istemiyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz merak ettim.

Kızlar selam ❤️
Gece 02.40 da nişanım geldi, sabah7 ye kadar evde sancı çektim 930 da 4 cm ile yatisim yapıldı. 13.30 da suyum geldi ve 15 civari 7 cm e ulaştık. Ancak sancıların sıklığına kızımın kalp atışları yavaslayinca acil sezeryan ile 16.da dunyaya geldi minik kuşum.
Herşey bi anda oldu gerçekten inanılmazdı.
Yürüyorum ayaga kalktim sadece bi gaz kaldı cikartmadim henüz iki gun hastanedeyiz bakalım.
🌺

Doktor uyku tulumunda uyutmayı önerdi. Kundakta üstüne örtüyü cekebiliyor, riskli olur diye. Ben de uyku tulumunda uyuttum hep ama gece emzirmeye kalkınca çıkarıyorum. Yeniden giydirmek çok zor, sürekli aglıyor, istemiyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz merak ettim.
Uyku tulumu var ama ellerini hapis ettirmiyo asla
hiç kundak yapmadım nerdeyse
Anne yani beşiğin içinde kafa oyuntulu yatak var onun üstüne yatıyor koltuk altına kadar muslin ortuyorum kenar uçlarını yatağa sikistiriyorum

Kızlar selam ❤️
Gece 02.40 da nişanım geldi, sabah7 ye kadar evde sancı çektim 930 da 4 cm ile yatisim yapıldı. 13.30 da suyum geldi ve 15 civari 7 cm e ulaştık. Ancak sancıların sıklığına kızımın kalp atışları yavaslayinca acil sezeryan ile 16.da dunyaya geldi minik kuşum.
Yürüyorum ayaga kalktim sadece bi gaz kaldı cikartmadim henüz iki gun hastanedeyiz bakalım.
🌺
Gözün aydın cnm. ☺️ sağ salim kavuşmussn ya kuzuna önemli olan o

Kızlar selam ❤️
🌺
yaa gözün aydın hayırlı olsun. öylece aklımdaydın önemli olan sağlıkla kavuşmak

Ya bizim kiz da feci kaka yapıyor.Gunde bi kaç kez hemde.Bu kg alımını da etkiliyor muhtemelen.Bu normal mi bilemedim.
Biz günde 11-13 arası bez değiştiriyoruz hepsinde kaka oluyo bizimki mi garip acaba
Kızlar selam ❤️
🌺
Canım beniiim gözün aydıııınn 😍

Benim oğlumun uyku prensipleri var 😂 ellerinde eldiven varken ve elleri kundaktayken uyumuyor. Kolları açıkta olacak. Yoksa bi sinirle uykudan uyanıyor. Kollarının altından kundak yapıyorum. Ev çok sıcak. O halde bile bazen terliyor

Kızlar selam ❤️
🌺
Canım hayırlı olsun bak kurtuldun çok şükür Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah sağlıkla sıhhatle :)

Gunaydın herkese benım bebegımın kakası arada sumuklu oluyor gecelerı cok ıkınıyor sumuksu kaka yaptıgı zamanlarda. ınek sutu alerjısı olabılırmıs anladıgım kadarıyla dıyet yapmam gerekıyor ılk cocugumda yoktu doktora gıdıcem ama bu durumu yaşayan varmı moralım aşırı bozuldu ınsalah gecıcı bır seydır

Benim oğlumun uyku prensipleri var 😂 ellerinde eldiven varken ve elleri kundaktayken uyumuyor. Kolları açıkta olacak. Yoksa bi sinirle uykudan uyanıyor. Kollarının altından kundak yapıyorum. Ev çok sıcak. O halde bile bazen terliyor
benm kızda öylr.ben mothercare den uyku tulumu almıştım. kollar açıkta . öyle uyuyor .göğsü en azındn açıkta kalmıyor

Gunaydın herkese benım bebegımın kakası arada sumuklu oluyor gecelerı cok ıkınıyor sumuksu kaka yaptıgı zamanlarda. ınek sutu alerjısı olabılırmıs anladıgım kadarıyla dıyet yapmam gerekıyor ılk cocugumda yoktu doktora gıdıcem ama bu durumu yaşayan varmı moralım aşırı bozuldu ınsalah gecıcı bır seydır
önsütü fazla aldığında da kakası mukuslu olur. emzirmeden önce birkaç dk sağıp emzirmeyi denesene bi de

Back
X