- 13 Aralık 2021
- 33
- 22
- 18
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şu dışarı meselesini açmışsın hemen aklımdaki soruyu sana sorayım, evde sağdığımız sütü dışarıda nasıl aynı sıcaklıkta verebiliriz ki? Termosa mı koymalıyız bi bilgin var mı bu konudaKuzum bebek ne kadar kuvvetle emiyo o mnemli mesela kimisi 5 dk da dolu memeyi boşaltıyo kimisi 30 dk da sen kalana bakarak yorum yapma ondan
Emmeden sonra sağarsk ben sütü çoğalttım
Emzirmeden meme doluyken sağ istersen ama ona bakarak morsl bozma bebek ne çıkarsa 2 3 katını emiyo tartı aldığım için emzirip tartıyorum çok, ama sağıyorum az
Makineyi dışarı çıkarken süt kenarda olsun diye, sütü arttırmak için, sertlik varsa onu çözmek için bunlarda kullan yoksa ne kadar sütün var bunun cevabı bebekteer
Ben ishaldim şimdi normale yakın kabız değil doğumdan bu yanada olmadım kabız onunla alakası yoktur bence ama kayısı ye dene bakalımAminn
Nil de dünden berı ıkınıyor. Memede de sürekli ıkınıyor. Gaz gibi gelmişti ama değil gazını çıkarıyor ama kakasını yapmaya çalışıyor ağlıyor sürekli. Sıcak havlu sardım karnına ayaklarına. Ben de kabız olmuşum acaba o mu etki etti anlamadım. Uyumuyor da bi de.
Doğum lekesi ise dermatolog bilgi veriyorKızlar oğlumun yüzünde kızarıklıklar var. Önceleri çok azdı şimdi tüm yüze yayıldı. Böyle olup doktora giden var mı ne önerildi? Biz de pazartesi götüreceğiz.
Kuzum ben direkt veriyodum 4 5 kere öyle yaptım ama yanlış yapmışım djdkdkdlCanım şu dışarı meselesini açmışsın hemen aklımdaki soruyu sana sorayım, evde sağdığımız sütü dışarıda nasıl aynı sıcaklıkta verebiliriz ki? Termosa mı koymalıyız bi bilgin var mı bu konuda
Canım şu dışarı meselesini açmışsın hemen aklımdaki soruyu sana sorayım, evde sağdığımız sütü dışarıda nasıl aynı sıcaklıkta verebiliriz ki? Termosa mı koymalıyız bi bilgin var mı bu konuda
Kizlar biberon mu kasık biboron mu dışarda kullanıyorsunuz birde cidden sagdiginiz süt sıcaklığını nasıl ayarlıyoruzKuzum ben direkt veriyodum 4 5 kere öyle yaptım ama yanlış yapmışım djdkdkdl
Millet termosla çıkıyomuş dediğin gibi ayarlıyomuş şans eseri mi bişey olmadı yoksa olmuyo mu emin değilim![]()
Bebegin bezini çıkartıp en az yarım saat 1 saat açık tut kızım günde 2 3 kere kakasını yaptığı halde altı açık kalınca o kadar çok yaptı ki inanmadım dün geceden beri ıkınıyordu yavrum gazı var sanıyordum meğerse kakası varmışBugün kaka yapamadığımız 3.gun oldu var mı benim kız gibi nasıl çözüldü uykusuzluk yorgunluk üstüne süt yetti yetmedi şimdi tuvalet sorunu ikindikca ikiniyor görseniz![]()
Kızarıklıklar bizim de vardi biyerde geçip biyerde çıkıyordu onlar normal ama bazi kızarikliklarin icinden sarımtrak bisey çıkıyor onlar icin doktor pomad verdi 2 gun surdum gecti o daKızlar oğlumun yüzünde kızarıklıklar var. Önceleri çok azdı şimdi tüm yüze yayıldı. Böyle olup doktora giden var mı ne önerildi? Biz de pazartesi götüreceğiz.
emerken emdikten sonra .doluyken koltuk altıma sırtıma göğsüme ağrı ve sızı giriyor. mememin alt kısmı yani yarım dairesi kırmızı . meme cerrahı tanıdığa gittik. eliyle çok sıkarak sağdı. gösterdi. böyle kanalları açmazsan iltihap olur apse olur dedi. eşim sağmaya çalışıyor. dr un sağdığı memeden eskiden emerken ağzında süt görmezdim şimdi görüyorum. elle sağmayıda ben yapamıyorum anca eşim evde olcakta yapcakSüt bitince ve tekrar süt inerken yanma oluyor gibi geliyor bana ama emin değilim
bizde de var göğsünde de ne yediysen yoğun onu kes dedi. ozaman fındık yemiştim çokça.süt ürünüde yapar dedi.ikisinide dene dedi. fındığı kestim azalmadı.süt ürünüde heryerde var. beceremedim tam kesmeyi. yumurtayıda denicdmKızlar oğlumun yüzünde kızarıklıklar var. Önceleri çok azdı şimdi tüm yüze yayıldı. Böyle olup doktora giden var mı ne önerildi? Biz de pazartesi götüreceğiz.
Eğer çok verceksem biberon alıyorum meme reddi olmadı yoksa kaşık biberon urazın keyfine göre tamamen kuzuKizlar biberon mu kasık biboron mu dışarda kullanıyorsunuz birde cidden sagdiginiz süt sıcaklığını nasıl ayarlıyoruz
Termos aldım derecesi üst kapakta görünüyor formül mama yaparken öyle yapmıştım
Benımkıde lansınoh onun 2 modu var ben hep guclunun son ayarında cekıyorum emdıkten sonra az çıkması doğal ama bence artık sutum yetıyormy dıye cok dusunme ılk ayda ne guzel kılo aldı bak emdıkce azalmaz sutun artarKızlar lansinoh elektrikli pompa almış eşim sağım için ne kadar sütüm var görelim diye çekim gücü için ne diyecegimi bilmiyorum ilk önce uyarı yapıyor sonra meme başını ileri geri hareket ettiyor acı vs yok bebek ceker gibi asla değil kuvvet yönünden doğal olarak
1 saat emdi ondan sonra şimdi ilk kez sagdim 20 CC anca çıktı iki göğüsten
Sizde durumlar nedir beni yönlendirir mısınız ek.bugun hep emzirdim öğlen 30 CC bir mama verdim o kadar
Banada alerji doktoru 1 ay sut urunu dıyetı verdı bızde yesıl mukuslu kopuklu kakadan dolayı bı deneyelım dedı ama hala yesıl kaka yapıyo arada dıyetı bırakıcam gıbı gorunuyor tek tek gıtmeyı dusunuyorm bendebizde de var göğsünde de ne yediysen yoğun onu kes dedi. ozaman fındık yemiştim çokça.süt ürünüde yapar dedi.ikisinide dene dedi. fındığı kestim azalmadı.süt ürünüde heryerde var. beceremedim tam kesmeyi. yumurtayıda denicdm
Allah seni neyse ki bir şey olmamışKuzum ben direkt veriyodum 4 5 kere öyle yaptım ama yanlış yapmışım djdkdkdl
Millet termosla çıkıyomuş dediğin gibi ayarlıyomuş şans eseri mi bişey olmadı yoksa olmuyo mu emin değilim![]()
Tuttum bugün yine yok yapamadı ağladı kucağa almak zorunda kaldım heryer çiş olduBebegin bezini çıkartıp en az yarım saat 1 saat açık tut kızım günde 2 3 kere kakasını yaptığı halde altı açık kalınca o kadar çok yaptı ki inanmadım dün geceden beri ıkınıyordu yavrum gazı var sanıyordum meğerse kakası varmış
Canım sürekli mi çekiyorsun pompayla bilgi verebilir misinBenımkıde lansınoh onun 2 modu var ben hep guclunun son ayarında cekıyorum emdıkten sonra az çıkması doğal ama bence artık sutum yetıyormy dıye cok dusunme ılk ayda ne guzel kılo aldı bak emdıkce azalmaz sutun artar
Biboron aldım onunla çok güzel içiyor ama meme reddi heran an olabilir korkusu kasık biberon kullanıyorum ama onuda gorsen heryere süt saciliyor ağlıyor aman Allahım onunla 1 ay iyiydi şimdiEğer çok verceksem biberon alıyorum meme reddi olmadı yoksa kaşık biberon urazın keyfine göre tamamen kuzu
Erken doğan bebek değilse 8 saat oda sicakligi ile verenilirsin.Kuzum ben direkt veriyodum 4 5 kere öyle yaptım ama yanlış yapmışım djdkdkdl
Ya yok bu çocuğun gazı geçmiyor. Perişan olduk sabah 5’ten beri. Çok ağlıyor, ıkınıyor, sıkınıyor![]()