Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar süt sağma makinenizi ve biberonları her kullanım öncesi dezenfekte ediyor musunuz?
Kullandıktan sonra yapıyorum muhakkakKızlar süt sağma makinenizi ve biberonları her kullanım öncesi dezenfekte ediyor musunuz?
Kolik sancilar aksam saatlerinde baslarmis canim gaz sancisi gibi geldi bana. Biz gaz sancisindan mahvolduk 7/24 saati falan da yok. Ikınmaktan sesi kisildi boğazları tahriş oldu. Surekli agliyor baska bisey yapmiyordu bugün çaresizlikten ağladım artik neden hep mutsuz neden sancisi var diye Allah tarafindan midir ögleden sonradan beri ilk defa ıkınmıyor cocuk rahat rahat uyudu boyle devam eder insallah. Sap simplex duzenli kullanıyorum 4. gun bugun. Biogaia da kullaniyoruz üçüncü şişedeyiz. Nurse harveys de denedik düzenli kullanmayinca ise yaramadiKızlar lütfen beni aydınlatın bilgi verin şaşırdım kaldım
Kızım bütün gün emiyor emiyor uyumuyor emiyor uyuyor hemen uyanıyor vs
Akşam oluyor memeyi alıyor çekiyor ağzında pat bırakıyor ağlıyor ağlıyor
Sütü sagiyorum acaba aç gelmiyor mu ondan mı diyorum 30 CC geliyor hemn kısa sürede biberonla içiyor
Ama memeye gelince bu şekilde ama tüm gün değil akşam üzeri
Canım damlanın hangisini sabah hangisini akşam nasıl kullanıyorsun yazar mısınKolik sancilar aksam saatlerinde baslarmis canim gaz sancisi gibi geldi bana. Biz gaz sancisindan mahvolduk 7/24 saati falan da yok. Ikınmaktan sesi kisildi boğazları tahriş oldu. Surekli agliyor baska bisey yapmiyordu bugün çaresizlikten ağladım artik neden hep mutsuz neden sancisi var diye Allah tarafindan midir ögleden sonradan beri ilk defa ıkınmıyor cocuk rahat rahat uyudu boyle devam eder insallah. Sap simplex duzenli kullanıyorum 4. gun bugun. Biogaia da kullaniyoruz üçüncü şişedeyiz. Nurse harveys de denedik düzenli kullanmayinca ise yaramadi
Hic uzulme canim onu ben de burda grupta sordum memedeyken ciglik atip aglamaya başlıyor emmeyi birakip agliyor diye gaz dedi diger anneler. Bencede oyle çünkü kendini memeden cekip ağlarken bazen agzindan sütler akiyor demekki sut yok diye bagirmak degil. Ben oglen 5 damla biogaiya veriyorum. Sap simplexi de 8 saatte bir 15 damla veriyorum. Daha az vermek ise yaramadi bizde doktor boyle ayarladi. Eskiden cok sesli gürül gürül gazini cikartirdi bu damladan sonra sessiz sessiz sık sık pırtlıyor. Gazlar küme haline gelmeden çıkmış oluyorCanım damlanın hangisini sabah hangisini akşam nasıl kullanıyorsun yazar mısın
İkinma memede çekip çekip bırakma aglama beni öyle yordu ki bugün kaç gündür olmuyordu bugün geri döndü sanki sevmiyor beni diye üzülüyorum resmen elimde değil bag kuraniyorum sanki
Bebek surekli agladikca ben de bag kuramiyorum diye dusundum oyle dusundugumuz icin bi de vicdan azabi çekiyoruz. Baska anneler bebegi aglayinca sütü gelir benim bebegim ağlayınca sinirlerim bozuluyor diyip üzülüyordum ama aslinda bir çoğumuz bizim gibi hissediyor hakliyiz insaniz uyumadan misler gibi bakmaya calisiyoruz yine de hep ağlayınca insan caresiz hissediyor. Yalniz degilsin hepimizin hissettigi duygular bunlar. Cocukla goz göze bakıp agucuk gugucuk oynamaya vaktim yok surekli emziriyorum baska bag yok gececek insallahCanım damlanın hangisini sabah hangisini akşam nasıl kullanıyorsun yazar mısın
İkinma memede çekip çekip bırakma aglama beni öyle yordu ki bugün kaç gündür olmuyordu bugün geri döndü sanki sevmiyor beni diye üzülüyorum resmen elimde değil bag kuraniyorum sanki
Teşekkür ederim yazdığın için ağzını memeden çekince sütler hiç görmedim öyle ama bakalım hayırlısıHic uzulme canim onu ben de burda grupta sordum memedeyken ciglik atip aglamaya başlıyor emmeyi birakip agliyor diye gaz dedi diger anneler. Bencede oyle çünkü kendini memeden cekip ağlarken bazen agzindan sütler akiyor demekki sut yok diye bagirmak degil. Ben oglen 5 damla biogaiya veriyorum. Sap simplexi de 8 saatte bir 15 damla veriyorum. Daha az vermek ise yaramadi bizde doktor boyle ayarladi. Eskiden cok sesli gürül gürül gazini cikartirdi bu damladan sonra sessiz sessiz sık sık pırtlıyor. Gazlar küme haline gelmeden çıkmış oluyor
Aynı şeyleri hissediyorum sürekli emzirme sadece ama çok ağlayınca çaresiz yetersiz hissediyorumBebek surekli agladikca ben de bag kuramiyorum diye dusundum oyle dusundugumuz icin bi de vicdan azabi çekiyoruz. Baska anneler bebegi aglayinca sütü gelir benim bebegim ağlayınca sinirlerim bozuluyor diyip üzülüyordum ama aslinda bir çoğumuz bizim gibi hissediyor hakliyiz insaniz uyumadan misler gibi bakmaya calisiyoruz yine de hep ağlayınca insan caresiz hissediyor. Yalniz degilsin hepimizin hissettigi duygular bunlar. Cocukla goz göze bakıp agucuk gugucuk oynamaya vaktim yok surekli emziriyorum baska bag yok gececek insallah
Su icmezsen olmaz canim şifa niyetine sevmesen de doldur şişeye her emzirmeden sonra bol bol iç. Bi de ben solgarın brewers years diye bi takviye aldim. Onun da etkisi oldu bence arttirdi sutu gunde bazen 4 bazen 6 tane onu içiyorumTeşekkür ederim yazdığın için ağzını memeden çekince sütler hiç görmedim öyle ama bakalım hayırlısı
Su ne kadar içmek lazım ben az içiyorum birde
Iyi iş yapmışsın ben onu da yapamıyorum gerçekten bakAynı şeyleri hissediyorum sürekli emzirme sadece ama çok ağlayınca çaresiz yetersiz hissediyorum
Herşeye yetmeye çalışıyorum bugün mutfağı topladim yoğurtlu çorba yapabilirim yemek olarak çamaşır katla iki sepet kızın altını değiştir emzir sustur wc git hepsi bu kadar bugün duş alamadım denk düşmedi böyle geçiyor
Kurutmak o kadar zor ki, sterilizasyon aletinden çıkarıyorum, damla damla su kalıyor bir sürü. Kağıt havlu veya biberonluga koyuyorum. Yine de gitmiyor o damlalar, öyle kullanıyorumBiberonu ediyorum. Süt sağma aletini günde 1 etseniz yeter dediler. Sudan geçirip buzdolabında tutup kullanacağım zaman çıkartıp kurutuyorum. Sadece anne sütü geçiyorsa her kullanımda steril etmeye gerek yokmuş sağma aletini.
Bugün sabah 7 den aksamüstü 4e kadar uyumadı, sürekli aglama, kucak, emme. Çok yorucu bir gündü, hiçbir sey yapamadım. Her günleri farklı oluyor. Dün daha iyiydi, bugün böyle. Sabah ilk saatler bi 10 dk keyifleri çok yerinde olabiliyor, altlarını açıp, keyif saati. ilk sabah konuşması yapınca bu bag konusunda iyi hissediliyor. Sonra artık günün nasıl gececegi belli değilBebek surekli agladikca ben de bag kuramiyorum diye dusundum oyle dusundugumuz icin bi de vicdan azabi çekiyoruz. Baska anneler bebegi aglayinca sütü gelir benim bebegim ağlayınca sinirlerim bozuluyor diyip üzülüyordum ama aslinda bir çoğumuz bizim gibi hissediyor hakliyiz insaniz uyumadan misler gibi bakmaya calisiyoruz yine de hep ağlayınca insan caresiz hissediyor. Yalniz degilsin hepimizin hissettigi duygular bunlar. Cocukla goz göze bakıp agucuk gugucuk oynamaya vaktim yok surekli emziriyorum baska bag yok gececek insallah
G gumus82 hoşaf sütte çok hızlı etki ediyor bence, birkaç gündür kayısı hoşafı içtim. Göğsüm doldu, bugün sağmak zorunda kaldım. Normalde hiç sagmıyorum, gerek olmuyor. Deneyebilirsiniz.Su icmezsen olmaz canim şifa niyetine sevmesen de doldur şişeye her emzirmeden sonra bol bol iç. Bi de ben solgarın brewers years diye bi takviye aldim. Onun da etkisi oldu bence arttirdi sutu gunde bazen 4 bazen 6 tane onu içiyorum
Canım ebebekte malt içecekleri var doğumdan 3 gün sonra kullanmaya başladım 4. gün baya çoğaldı sütüm bir dene istersen arada 24 al 12 öde kampanyası oluyor öyle uyguna geliyor ama bence var senin sütun olmasa emdikten sonra sağamazsın biberonla içmek kolay geliyordur bebişe o yüzden hemen iciyordurKızlar lütfen beni aydınlatın bilgi verin şaşırdım kaldım
Sütü sagiyorum acaba aç gelmiyor mu ondan mı diyorum 30 CC geliyor hemn kısa sürede biberonla içiyor
Sana bakınca kendimi görüyorum. Sanki 2. Hesap açmışım da ben yazmışım gibiKızlar lütfen beni aydınlatın bilgi verin şaşırdım kaldım
Vitamin hergün 1 taneden fazla mi içiyorsunuz bende alıyım çok pahalı geldi almamıştım humana çayları içiyordumSu icmezsen olmaz canim şifa niyetine sevmesen de doldur şişeye her emzirmeden sonra bol bol iç. Bi de ben solgarın brewers years diye bi takviye aldim. Onun da etkisi oldu bence arttirdi sutu gunde bazen 4 bazen 6 tane onu içiyorum
İshal gibi yapıyor benim kız 2 günde birSana bakınca kendimi görüyorum. Sanki 2. Hesap açmışım da ben yazmışım gibibu sabah 6’da uyandı. öğlen 1’d kadar emdi uyudu uyandı. Uyuduğu da 10’ar dakika filan. Öyle uzun uyku değil. Emdi, 10 dl uyudu, kalktı; emdi, 10 dK uyudu, kalktı. Öğlen 1’den 4’e kadar asla uyumadı. 4-6 arası uyudu. Gece 12’ye kadar bir daha uyumadı. Çıldırdık.
bu gece de 3.30’da kalktı emdi, ishal gibi kaka yaptı sanki kaka işedi çocuk. Bir daha emdi. Şimdi zor uyuttum. İnşallah ishal olmaz
![]()
Ben de aldım şu an iyi görünüyor maşallahSu icmezsen olmaz canim şifa niyetine sevmesen de doldur şişeye her emzirmeden sonra bol bol iç. Bi de ben solgarın brewers years diye bi takviye aldim. Onun da etkisi oldu bence arttirdi sutu gunde bazen 4 bazen 6 tane onu içiyorum