Belli bi saati olmamakla birlikte bizim de sabahları böyle genelde. Nili bi kaldırıyorum esnemekten ağzı yırtılacak ama yine de uyumuyor o zaman uykusuzluktan ağladığını anlıyorum mesela. Gazı da sanki 3 gün de bir varmış gibi. 2 gün iyi 3. Gün başlıyor gibi.Kızlar lütfen beni aydınlatın bilgi verin şaşırdım kaldım
Kızım bütün gün emiyor emiyor uyumuyor emiyor uyuyor hemen uyanıyor vs
Akşam oluyor memeyi alıyor çekiyor ağzında pat bırakıyor ağlıyor ağlıyor
Sütü sagiyorum acaba aç gelmiyor mu ondan mı diyorum 30 CC geliyor hemn kısa sürede biberonla içiyor
Ama memeye gelince bu şekilde ama tüm gün değil akşam üzeri
Buna tamamen katılıyorum. Eşim içerde uyuyo ertesi gün kalkıp işe gidiyor ben sabaha kadar baygın baygın bebekle ilgileniyorum. Kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Annem de gidiyor yarın. Kayınvalidem annem kadar etkili olamayacak. Ne yapacağım bilmiyorum.Vitamin hergün 1 taneden fazla mi içiyorsunuz bende alıyım çok pahalı geldi almamıştım humana çayları içiyordum
Dulciana arada komposto içiyorum ama daha sık yapayım tamam
İshal gibi yapıyor benim kız 2 günde bir
Gündüz bütün gün uyumuyo çıldırıyorum resmen işlerimi etrafa bakarken koşarak yapıyorum sonra ağlıyor bir saat emzir emzik gibi hissediyorum kendimi babasına gelince susuyur vs
Birde şu benzeme benzetme salaklıklari var komşular binadan çıkarken gördü bir bakalım bebeğe üzülme olur mu ama tıpkı babası bu
Erkek tarafı zaten tamamen bizim taraf demeler yahu ben sadece taşıyıcı mıyım ayıptır ya benzemez de huyu benzer illa alır birşeyler anneyim ben
Bak baba çalışıyor gece uyuyor ben tüm gece gündüz sarhoş gibi yaşıyorum