Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebeklerinizin boyu baş ölçümü ne kadar?
Doğdugunda uroloji ya da cocuk dr u baktı mı acaba benım bebek hep mesane dolu ve bobreklere kacıs oluodu arada dogdugunda bobreklere bakıldı aorun gorulmedı çiş sayısında da sornun olmayınca endısem bıttı Gumus lakaplı arkadasa demıssınız bebegınle gun farrkı var dıe benımkı 19 mart dogumlu yakınız sızınle ve ben de derın uyku saatlerınde cışlı bez almıyorum ıstersenız gonul rahatlıgı ıcın gosterırsınız dr a ama aslında sevınmelısınız elbette bılıyorsunuzdur da hatırlatmak ıstedım derın uyku bebek gelısımı ıcın onemlıYani çok işedi. Tabii ben bezi açıp hemen yakaladım etrafa işemeden, o yüzden bezin her tarafına çiş geldi. Çiş göstergesi Mavi çizgi üstten doldu, boşluk oldu bi kısmına çiş gelmemiş, alt tarafı yine mavi çizgi olmuştu. Düzensiz tuttum son anda.
Bebeğim erkek evet. Ultrasonu Çok hatırlamamakla birlikte şimdi siz yazınca düşündüm, 1-2 kez doktorum mesanesi dolu demişti ama böbreklerde filan çok şükür sıkıntısı yoktu O zamanlar.
O zaman hepsi benzer gelişim gösteriyor bu dönemdeCanım bizim bezlerde baya kuru gece.
Erkek benimki. 21 Mart doğumlu.Kızlar bebeklerinizin boyu baş ölçümü ne kadar?
Doğuma çocuk doktoru girmişti ama neye baktılar bilmiyorum. bi yerlerine Bir sürü çubuk sokup çıkardıklarını hatırlıyorum hayal meyal. 4 gün ve 1 hafta kontrolünde de aynı doktor baktı bir şey demedi. Sonrasında doktor ve hastane değiştirdik, ne zaman gitsem sorun yok diyorlar çok şükürDoğdugunda uroloji ya da cocuk dr u baktı mı acaba benım bebek hep mesane dolu ve bobreklere kacıs oluodu arada dogdugunda bobreklere bakıldı aorun gorulmedı çiş sayısında da sornun olmayınca endısem bıttı Gumus lakaplı arkadasa demıssınız bebegınle gun farrkı var dıe benımkı 19 mart dogumlu yakınız sızınle ve ben de derın uyku saatlerınde cışlı bez almıyorum ıstersenız gonul rahatlıgı ıcın gosterırsınız dr a ama aslında sevınmelısınız elbette bılıyorsunuzdur da hatırlatmak ıstedım derın uyku bebek gelısımı ıcın onemlı![]()
Kafayı yemelik bir durum gerçektenAa
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Hem alerji hem red derken bu ay 400 gr anca almış![]()
Aynı 5. Günde azaldı kafayı yedirdi kafayı ben hayatımda böyle çığlıklar görmedim canı yanıyo etini koparıyoruz gibi gözyaşlı sakinleşmeden ağlamalar kaç kişi zaptedemedik ataksa atakların en babasıydı ne kucakta gezerek sakinleşti meme zaten istemedi görünce çığlık yatınca çığlık bugün mola verdi heralde yarın mesaisine başlarKızlar nolur yalnız olmadığımı söyleyin yoksa kafayı yemek üzereyimkızım sabah bi başlıyor akşama kadar ağlıyor sadece uyurken susuyor bu nasıl iştir..daha geçen güne kadar oyun halısında bi saat oyalanan bebek gitti yerine başka bir geldi sanki
![]()
Doğumda 52 cm 3640 kgKızlar bebeklerinizin boyu baş ölçümü ne kadar?
3. Ayda 38.5 küçük kafalı benim çiroz kilo da 5250 boy 62.5Kızlar bebeklerinizin boyu baş ölçümü ne kadar?
Atakla baxsero aşı birleşti çığlıklarrrr nasıl ama dün en zor günü yaşadı bize de yaşattı. Omzumda gezdirirken bile bagirmasindan kulaklarim agridi gerçekten. Bugün biraz daha sakindi ama yatirsam agliyor, yatarken alsam agliyor ama nasil ağlamak aniden bir başlıyor sanki o an etini koparmışım. Emmek istemiyor meme görünce agliyor bikac saat sonra emiyo uyuyup kaliyor memeyi çekiyorum çığlık atarak uyanıyor çektim diye agliyo bu sefer deAynı 5. Günde azaldı kafayı yedirdi kafayı ben hayatımda böyle çığlıklar görmedim canı yanıyo etini koparıyoruz gibi gözyaşlı sakinleşmeden ağlamalar kaç kişi zaptedemedik ataksa atakların en babasıydı ne kucakta gezerek sakinleşti meme zaten istemedi görünce çığlık yatınca çığlık bugün mola verdi heralde yarın mesaisine başlar
Ve böyle bi çocuk değildi şeker oğlandı lucifer oldu
Aynen canım gece daha az kalkiyor bezi daha kuru.O zaman hepsi benzer gelişim gösteriyor bu dönemde
Erkek benimki. 21 Mart doğumlu.
Doğumda boyu 50 cm, baş 36 Cm, kilo 3840 gram
23 Mayıs’ta (2 ay kontrolü) boy 62 cm, baş 40 cm, kilo 6125 gram
Doğuma çocuk doktoru girmişti ama neye baktılar bilmiyorum. bi yerlerine Bir sürü çubuk sokup çıkardıklarını hatırlıyorum hayal meyal. 4 gün ve 1 hafta kontrolünde de aynı doktor baktı bir şey demedi. Sonrasında doktor ve hastane değiştirdik, ne zaman gitsem sorun yok diyorlar çok şükürDerin uykuya şurda 2-3 gündür dalıyor, dilimi ısırayım
![]()
4.ay 41.5 ama 1 ay erken dogdu kuzumKızlar bebeklerinizin boyu baş ölçümü ne kadar?
Bixim 3 aydır meme işi böyle cok zor digerleride zor ama beslenme soz konusu oldugundam meme reddiyle ugrasmak cok zorAtakla baxsero aşı birleşti çığlıklarrrr nasıl ama dün en zor günü yaşadı bize de yaşattı. Omzumda gezdirirken bile bagirmasindan kulaklarim agridi gerçekten. Bugün biraz daha sakindi ama yatirsam agliyor, yatarken alsam agliyor ama nasil ağlamak aniden bir başlıyor sanki o an etini koparmışım. Emmek istemiyor meme görünce agliyor bikac saat sonra emiyo uyuyup kaliyor memeyi çekiyorum çığlık atarak uyanıyor çektim diye agliyo bu sefer dememeyi bi istiyo bi istemiyo kucagi bi istiyo bi istemiyo insallah huy değildir atak falandir tek umudum buuu
Sütü neyle veriyorsun? Nasıl besleniyorBixim 3 aydır meme işi böyle cok zor digerleride zor ama beslenme soz konusu oldugundam meme reddiyle ugrasmak cok zor
Ay bn bnmkine kilolu gidiyor diyidum seninki maşallah baoyu kilosu pek yerindeDoğumda 52 cm 3640 kg
3. Ayda 65 cm 8515 kg
Baş çevresini hiç bilmiyorum doktor bakiyor ama kaçtir, kaç olmalidir o konuyu hiç araştirmadim
MaşallahAy bn bnmkine kilolu gidiyor diyidum seninki maşallah baoyu kilosu pek yerindebnm ki 3. Ayda 7100 Gr 62 cm çıktı .bnm kızım çok minyon gidiyordu . O yüzden oğlum şaşırtıyor beni
![]()
Tam bir tombik dönerAy bn bnmkine kilolu gidiyor diyidum seninki maşallah baoyu kilosu pek yerindebnm ki 3. Ayda 7100 Gr 62 cm çıktı .bnm kızım çok minyon gidiyordu . O yüzden oğlum şaşırtıyor beni
![]()
Ben de 3 kaşık, 1 bölmeli - 1 içindekini dökmeyen olmak üzere 2 tabak, 1 cam rende, 2 önlük, 1 meyve sebze biberonu aldım. Mama sandalyesi de hediye gelmişti doğumda.Beslenme icib alisverisler basladımı benim herşey tamam![]()
Neler aldın canım tek tek yazar mısınBeslenme icib alisverisler basladımı benim herşey tamam![]()
Geçen oioi indirimi vardı ne var ne yoksa sömürdükBeslenme icib alisverisler basladımı benim herşey tamam![]()