Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim doktor sünneti 4 aylıkken yaptirmani o eritin drdi kaldı öyle . Ben bu ay yaptiricaktim ama hasta oldu .lokal anestezi mi oldu rahat durdu mu. Ay bizimki sırt üstü yatirinca hmn yana dönüyor nasıl yapcaklar bilmiyorum. Çok ağrısı oldu mu sonraMaşallah
Bizim oğlan bugun sünnet oldu tarttılar 6.600 geldi
Ben de tontik sanıyordum
Maşallah hepsine![]()
-Oioi indiriminden vakumlu tabak, kaşık, silikon mama önlüğü, meyve sebze emziği aldıkBeslenme icib alisverisler basladımı benim herşey tamam![]()
Bacakları çok sıkı bağlıyorlar masaya kuzum dönemez bizim 40 günlükken oldu ama o kadar çok ağladı ki anlatamam. Doktor bacağını bağladık diye agladı diyor ama bilmiyorum sonrasinda bile ağlamaktan ememedi ben çok etkilendim. Sünnet olurken gözlerime baka baka o kadar ağlamasına dayanamadim biz başındaydık 15 dk filan sürdü ama bana çok uzun geldi ben ondan çok ağladım içim parçalandı. Sonrasında da birkaç gün her altını açtığımda ağlayarak aldım altını içim çok eziliyordu. Lokal anesteziyle oldu bize uyucak o sirada oyun oynucak filan denmişti biz oyle sandik ama ne kadar çocuk varsa hepsi çok ağlıyordu kendini alıştır derim ben boyle bir durum beklemedigim icin sunnet olurken çok pişman oldum Dora'dan özür dileye dileye mafoldum o anda alıp gidemiyosun da sünnet yapiliyo. Kendini psikolojik hazirla. Ona travma olmasin dedik bana oldu resmen. Canlarının yandığını sanmıyorum bizi sezeryanda kaç kat kesiyolar sonucta acı olmuyor onda da olmuyordur. Korkuyorlar ve masaya bağlandıkları için bağırıyorlar sanırım. Yine de bir anne dayanamıyor işte. 5 günde baya iyileşmisti 20 günde de tamamen geçtiBizim doktor sünneti 4 aylıkken yaptirmani o eritin drdi kaldı öyle . Ben bu ay yaptiricaktim ama hasta oldu .lokal anestezi mi oldu rahat durdu mu. Ay bizimki sırt üstü yatirinca hmn yana dönüyor nasıl yapcaklar bilmiyorum. Çok ağrısı oldu mu sonra![]()
Benim kızımda küçük kafalı boyuda küöük kilosu da baya minyon.3. Ayda 38.5 küçük kafalı benim çiroz kilo da 5250 boy 62.5
Aynen canım doktor iyi diyorsa takma zaten hiç kafana kimi bebek iri gidiyor böyle.valla artık buyuyolar herşeyi anladikca daha da tatlı oluyolarTam bir tombik dönerkafama takiyordum kilosu olmasi gerekenin çok üstünde diye kendi doktoru disinda biyere daha götürdük bu yaşta karaciğer yağlanmasi vs olmaz dediler yediği cc hesapladilar gayet normal o zamandan beri rahatladım yapısı böyle demek ki erkek bebek iri oluyor Allah nasip ederse ergenlikte birden uzuyorlar oğluş benim boyumu geçip koca adam mı olcak yaa kıyamam neliklerle büyüyorlar koca adam olcakmis insan duygulaniyor
![]()
Canım ben çok çekiniyordumBizim doktor sünneti 4 aylıkken yaptirmani o eritin drdi kaldı öyle . Ben bu ay yaptiricaktim ama hasta oldu .lokal anestezi mi oldu rahat durdu mu. Ay bizimki sırt üstü yatirinca hmn yana dönüyor nasıl yapcaklar bilmiyorum. Çok ağrısı oldu mu sonra![]()
Bebeğin anne sütü ile iyi kilo alıyorsa ek gıda için hic acele etme.Neler aldın canım tek tek yazar mısın
Mama sandalyesi ve minderi var
Melamin 3 bölmeli bir tabak var marketten almıştım
İki silikon kaşık
Ek gıda çantası
Elma rendesi
Önlük 3 tane var altına su geçirmez silinen tarzda
Ama kollu önlükler mi alinmaliydi sonradan farkettim
Meyvali püre yemek için adı neyse ondan
Su içmek için bebedor getir markette görünce almıştım
Bunlar hep doğmadan önce aldım
Kendime eşime işe yemek götürmek için içi çelik iki kap şeklinde kibar sıcak soğuk tutan ay ismini diyemiyorum öyle birşey var resim atarım lazım olur şimdi sanırım
Yoğurt mayaların evde taş gibi
Bu çocuk ac kitabı alınmalı mı ?tarifler yazıyor
Silikon tabak çatal alsam mı bilmiyorum ?
aynı şey işte üçünüz de aynısını söylüyorsunuzYa bir de ne dicem size, komik gelebilir ama21 Mart doğumlu benim oğlan. 21 haziran‘da tam 3 aylık olacak diyorum ben. Annem ve kv ısrarla 3 bitip 4 başlayacak diyor. Yani 4 aylık olacak gözüyle bakıyorlar.
4. Ayı daha yaşamamış olcak 3 aylik olcakYa bir de ne dicem size, komik gelebilir ama21 Mart doğumlu benim oğlan. 21 haziran‘da tam 3 aylık olacak diyorum ben. Annem ve kv ısrarla 3 bitip 4 başlayacak diyor. Yani 4 aylık olacak gözüyle bakıyorlar.
Ya bir de ne dicem size, komik gelebilir ama21 Mart doğumlu benim oğlan. 21 haziran‘da tam 3 aylık olacak diyorum ben. Annem ve kv ısrarla 3 bitip 4 başlayacak diyor. Yani 4 aylık olacak gözüyle bakıyorlar.
Emziriyorum sac kurutma makinesi sesi aciyorum kimi zaman emzik verip cekip kimindr agzina sıkarak herdefasinda almiyor. Kiminde şsş diyerek vs ugrasiyorum yani gecicek umidiyle.Sütü neyle veriyorsun? Nasıl besleniyor
Baya seyleri alınmıs süperBen de 3 kaşık, 1 bölmeli - 1 içindekini dökmeyen olmak üzere 2 tabak, 1 cam rende, 2 önlük, 1 meyve sebze biberonu aldım. Mama sandalyesi de hediye gelmişti doğumda.
Sanırım eksik olarak çatal, alıştırma bardağı, vakumlu tabak, pipet, su biberonu kaldı. Mama sandalyesine de minder aldık mı tamamdır herhalde. Daha tabii 3 ay var bizimkine![]()
Asagiya yazıcam aldiklarımi canım. Silikon kasik sart tabak catal lazım olmadı hiç 3. Benim buNeler aldın canım tek tek yazar mısın
Mama sandalyesi ve minderi var
Melamin 3 bölmeli bir tabak var marketten almıştım
İki silikon kaşık
Ek gıda çantası
Elma rendesi
Önlük 3 tane var altına su geçirmez silinen tarzda
Ama kollu önlükler mi alinmaliydi sonradan farkettim
Meyvali püre yemek için adı neyse ondan
Su içmek için bebedor getir markette görünce almıştım
Bunlar hep doğmadan önce aldım
Kendime eşime işe yemek götürmek için içi çelik iki kap şeklinde kibar sıcak soğuk tutan ay ismini diyemiyorum öyle birşey var resim atarım lazım olur şimdi sanırım
Yoğurt mayaların evde taş gibi
Bu çocuk ac kitabı alınmalı mı ?tarifler yazıyor
Silikon tabak çatal alsam mı bilmiyorum ?
Oioi önlük alcakdım ama boyun kısmında ki boslukdan yemek dokülüyormus vaz gectim.Geçen oioi indirimi vardı ne var ne yoksa sömürdük![]()
Cook güzeller güle güle kullansın kuzumBir de sarı kollu önlük var, hediye gelmişti. Kardeşim de mama sandalyesini aldı gönderecek.Eki Görüntüle 3084205
Oo baya almissin sende . Mama sandalyesi o tarz kullanan arkadaslarim memnundu alinabilir-Oioi indiriminden vakumlu tabak, kaşık, silikon mama önlüğü, meyve sebze emziği aldık
-Hipp kaşık mamalarında indirim vardı onun çeşitlerinden aldık iyi geceler maması, tahıllı mama filan skt 2023
-10 tane yogurt mayalamak icin cam kavanoz
-12 ve 14 cm mini çelik tencere
-Mama termosu
-Silikon kaşıklar
Ek gıdaya başlayınca da organik yulaf unu, irmik, tarhana vs olan ek gıda setlerinden almayi düşünüyorum
Bi de uzun kollu mama önlüklerinden alıcaz
Mama sandalyesi daha almadık ikea alcam onu da galiba
Benimkide öyleydi hep kusuyordu yatarak emzirdigimden yatagim batiyodu hep 3 4 gundur azaldi emer emmez kucaga alirsam kusuyo bide babasi cok hoplatiyor o gelince kusuyo gunduz iyi. Bu ara salya cok bizde.Kızlar, benim bebek bugünlerde her emzirme sonrası kusmaya başladı. normal Mİ bu? Yani büyüdükçe kusma olayının normale dönmesi gerekmez mi? Bizimkinde tam tersine gidiyor olay. Ateşi yok, fışkırır gibi de kusmuyor, kakasını 2-3 günde bir yapıyor, sadece anne sütü ile besleniyor Ama gece uyanıp emdiği sütler hariç gün içinde habire kusmaya başladı.
aynı şey işte üçünüz de aynısını söylüyorsunuzşöyle düşün alsem burda hamileyken örnek veriyorum 14+1 oldugumuz zaman hamilelik takviminde “hamileliğimin 15. haftası içindeyim” yazıyordu. bu da aynı mantık. bebek 3 ayını doldurmuş olacak 3 ay 1 günlükken de 4. ayının içinde olacak
![]()
4. Ayı daha yaşamamış olcak 3 aylik olcaksonra 3,5 filan deriz artik. 1 yaşını dolduran bi çocuk nasıl 2 yaşındayım demiyorsa onun gibi bence 3 aylik denmeli
![]()
Evet ama annemlere kalsa millete 4 aylık diyeceklerBitirdiğin ay, yıl söylenir zaten. Çocuk doğar doğmaz 0.ayını bitirir 1.ayının içindedir ama “1 aylık” değildir. 1 ay dolunca 1 aylık olur. Sizin de çocuğunuz 21 hazşranda 3 aylık olacak.
Ya bu atak haftaları hiç bitmeyecek mi çocuk bu mızmızlığı huy edinecek diye korkmaya başladım gülen yüzünü özledim yavrumun yaAynı 5. Günde azaldı kafayı yedirdi kafayı ben hayatımda böyle çığlıklar görmedim canı yanıyo etini koparıyoruz gibi gözyaşlı sakinleşmeden ağlamalar kaç kişi zaptedemedik ataksa atakların en babasıydı ne kucakta gezerek sakinleşti meme zaten istemedi görünce çığlık yatınca çığlık bugün mola verdi heralde yarın mesaisine başlar
Ve böyle bi çocuk değildi şeker oğlandı lucifer oldu
En küçüğü benimki heraldeBu arada sizin bebişlerin maşallahı var tosbik hepsiBenim kızı dün kontrole götürdük 62 cm 5670 gr olmuş hastaneden çıkışı 3000 gr dı