• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim kabin tip baston gibi az yer kapliyor 7 kilo. Bilmiyorum daha mı hafif mi bastonlar. Ama ben pusetsiz oturtuyorum ayni hesap yani. Yine de bu araba ve bebekle bebek cantasiyoa filan 5 kat inemem ben🤷‍♀️
Benimde pusetsiz 7 kilo baston araba ama 7 kilo agir geliyor açıkçası
Daha hafifler var görüyorum kullananları ama almadım henüz yazlık olarak alicam
5kat kızım 7 kilo araba inilmiyor evet 😔

Kizlar bebeğime su vermiyorum sizler başladınız mı havalar çok sıcak bir tatlı kaşığı olsada versek mi

Kizlar bebeğime su vermiyorum sizler başladınız mı havalar çok sıcak bir tatlı kaşığı olsada versek mi
Ben su veriyorum 1 haftada toplam 60 cc anca iciyordur gelişimini geri birakmaz o kadarcık su havalar cok sıcak vermediğim zaman dudaklari kuruyor üst dudağı kabuk oluyor susuzluktan ordan da anlayabilirsin

Ben vermiyorum zaten sürekli memede. Gerek yok dedi doktor.
ben bugün dr a gittim. tadıma başlayacağız tam 5.ay bitince. biraz erken randevu aldık.sebzeyle sonra meyveyle minik minik tattır dedi
Bizimki de başlayalım tadıma dedi 5.ayda ben yok dedim. Blw başlayacağım için, desteksiz oturabilmesi lazım.

Doktor bana da gerek yok dedi
Anne sütünün ilk kısmı sulu ve ihtiyacını karşılıyor zaten
Ama sokaktaki teyzelere annelerimize sorsan niye vermiyorsun biz veriyorduk derler 🤷‍♀️
Su veren de çok kişi gördüm ama ben izmir sıcağında henüz vermedim çocukta sıkıntı da görmedim

Kızlar ben 5.kattayim bebek arabası puset bile çıksa ağır geliyor kız düz hesap 6 kilo evde hapis oluyoruz açıkçası
Esim olmadığında 3 4 gün evden çıkamıyorum kötü hissediyorum
kuş kadar hafif baston arabalar da şimdiden olur mu bilmiyorum kullanan varsa yazsın asansör zaten yok

Benim değil ama annemin evi 5.katta asansör yok. Ben otokoltuğuna koyup çıkartıyorum 5 kat ve indiriyorum. Puset de aynı şey sanırım. Kızım 5850 gram. Evet yoruyor :) ama ne yapalım. Nasıl olsa çıkınca dinleniyorum.

Hafif bastonlar oturunca kullanılıyormuş yani 6 aylıklen diye biliyorum. 3-4 gün evden çıkmasam benim kızı zaptedemem ben ama. Mecburen :)

Yok vermiyorum su eger birsey tattirdıysam pesine teklif ediyorum kaynamış sogutulmus su. Ama almiyor zaten taddırmazsam vermiyorum.

Bugün muz ve üzüm denedik uzumu yalayarak muzude meyve emziğinde emerek ikisinide sevdi.

Herkesler başlamış tadım işine ya 6yı bekliyoruzz yok mu başka bekleyenn çok geride kalmış hissediyorym kendimii su bile vermedim daha hiçç
Valla bende baslamadım.Ben bırak 6 yı 7.ayda baslıcam yani 6 da dolu dolu bitince.diğer çocuklarında öyle yapmıştım.sütüm yetıyo kilo alımı iyi zaten

Ben bilmiyorum canım maalesef
Canım ben baston kullanıyorum.ablasından kalan.ona aldığımız travel.dolayısıyla ana kucağı modundayız şu an ayından dolayı yatarak gezmeyi sevmıyo.bende bastona koyuyorum arkadan kademeli hafif oturur vaziyette etrafa bakarak gidince hoşuna gidiyor.yani tam oturmuyo .valla 2 buçuk aylıktan beri ara ara koydum baston puset e yapıcak bişey yok yatmayı sevmiyo ille dolanıcak.alıcaksan arkadan kademeli olandan al.iyi oluyo

Back
X