- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.101
- 598
Ben de asla olumlu düşünemiyorum, her şeyn her zaman en kötüsünü düşünüyorumDoğru diyorsun canım keşke ben de psikolojisi sağlam hemen toparlanan olumlu düşünen biri olsaydım bunun için çok çabalıyorum ama en ufak bi aksilikte başa sarıyorum![]()
Kesinlikle olmuyor. Zaten ne zaman uyusam tilki uyuması. Bi kulak hep oğlanda. gece de öyleyim, gündüz de. Emzirip veriyorum mesela anneme, eşime ya da Kv’ye ama kulak hep onlarda. güldü mü ağladı mı niye uyutmadılar acaba acıktı mı diye asla uyumuyorum.Saati saatine o kadar bensin ki. Sağ meme sadece uykuluyken güzel emiyor geri kalan hep sol meme de. Rahatça emer. Sağda özellikle ayakta emer bide. Türlü türlü huylar ama uykusuzluk yok anacim çok zor. Gece uykusu gibi asla olmuyor birsey. Ev ve bakmayi ve yemek yapmayı bıraktım bu hafta asla yetişmeye de çalışıp kendimi iyice üzemicem. Allah ne verdiyse artık. Pzt 4. Ay aşılarını olacak nasılsa yine düzeni bozulacak diye ses etmym diyorum ama ortada düzen de kalmadı ki
Of allahım çok zor gerçektenalsem bu geceye kadar seninki gibi olan uyku düzenimiz (gece 12 de gece uykusuna geçme dışında) vardı. bu gece ona şükrettim bacım.
tam sabah 5’e kadar uyumadı (akşam en son 19.30 civarı uykusundan uyanmıştı her zamanki gibi) 5’den 6’ya kadar 1 saat beşiğinde uyudu. tekrar uyandı ayağımda salladım biraz o pozisyonda dalmışız 8de kalkış. ve çok ilginç tüm gece beni emmedi susturamadım sakinleştiremedim çok zordugün içinde uyuma lüksüm de maalesef %10 falan ihtimal. şükret çünkü bayılacağım az kaldı
![]()
Hem de 27 mayıstan beri çalışıyorum. 2 aylık bıraktım başladım. Her gün işte kendimi sağıyorum o ayrı dert, işe zaten uykusuz geliyorum o ayrı dert, yemek yemek bile bir lüks O ayrı dert…Yaa işe mi başladınÇalışan anneler madalyalık gerçekten çalışmazken bile zor zaten. Eninde sonunda düzene girecek uykuları sabredelim
Uyku konusunda en zor zamanlar sanırım şu ara ama geçecek mutlaka geçecekSenin de çalışıyor olman fenaymış ahh ahh hakkımız en az 1 yıl izin olmalı ama nerdee.
Çok zor bi gece olmuş tekrarı olmaz umarım![]()
tek memeyi emsin de öbür meme hem küçülecek hem de süt kesilecek oradan. Uykusu da belli bi saatten sonra saat başına dönüyor. gündüz uykuları da zaten max 40 dK herhalde. ben de işe geldiğimde dinleniyorum resmen. ne kadar yorulsam da kafam rahat işte.Bırak sadece tek memeyi emsin.
Uyku saatleri sizin bizimkinden iyimis.
Biz bu ara her saat başı kalkiyoruz.
Cok yumuşacık bir yastığım var ona yatirdim kafası ve vücudu içine gömüldü.
Yanima aldim.
2-3 saat uyudu dönemedigi için.
Gün içinde zaten dinlenmek imkansız bugün 3 yaşına girmiş bir kızım var.
Benim için en rahatı disarda olmak.
Bebek arabasında uyuyor bebebgim.
Alıp parka gidiyorum kizlarimi.
Sadece dışarıda dinleniyorum.
Ev de cok stresli.
Büyük kızım da bir haftadır ben de süt içmek istiyorum ben de bebek arabasına binmek istiyorum demeye başladı![]()
![]()
![]()