• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim saçlar kedim var bebekten zaten iş yapamıyorum
Robot vs de yok almadım haftada bir süpürge takıyorum dip köşe eşimde artık pek yardım etmiyor iş yoruyor sanırım anca kızı ağlayınca alıyor kucağına
Yerlerde yatakta heryerde saç görmekten bıktım 😬
Ben de haftada bir bazen iki dip köşe süpürüyorum
Belki ekstra vitamin kullanmak lazım ben kullanmıyorum bişey
Erkek gibi 3 numara kestirmek istiyorum sıcakta zaten çekilmiyor saç

Benim saçlar kedim var bebekten zaten iş yapamıyorum
Robot vs de yok almadım haftada bir süpürge takıyorum dip köşe eşimde artık pek yardım etmiyor iş yoruyor sanırım anca kızı ağlayınca alıyor kucağına
Yerlerde yatakta heryerde saç görmekten bıktım 😬
Oy oy benimki sürünmeye başladı . Sürüne sürüne odaları geziyor en sevdiği yerler çıplak parkeler . Her gün sil süpür yapmak zorunda kalıyorum. Allahtan robot süpürge var ben üzerinden siliyorum . Sende mutlaka edinmeye çalış canım bunlar hareketlerinince işler daha zor

Oy oy benimki sürünmeye başladı . Sürüne sürüne odaları geziyor en sevdiği yerler çıplak parkeler . Her gün sil süpür yapmak zorunda kalıyorum. Allahtan robot süpürge var ben üzerinden siliyorum . Sende mutlaka edinmeye çalış canım bunlar hareketlerinince işler daha zor
Aynen oyle. Biz hastalanınca kaldı sürünmece falan 3 gundur :(

Hangisini kullanıyorsun canım
Eşim alıyım diyor da bana fuzuli gibi geliyor supururum diyorum

Birde eşim ve kızımın ütüsü beni çok yoruyor inan kendime birşey utuledigim yok ona çözüm buldu ütü almış 5 dk da 3 pantolon utuledim denedim dün hızlı el ürünlerinden

Boş boş okuyorum ikinciye okuyunca anladım bebek sürünüyor 🤗 başladı mı ay kuzum

Benimki ona başlayınca acaba ben ne yapicam

Şimdi beşik anne yani beşik ana kucağı oyun halısı hep temiz yerlerde duruyor

Hangisini kullanıyorsun canım
Eşim alıyım diyor da bana fuzuli gibi geliyor supururum diyorum

Birde eşim ve kızımın ütüsü beni çok yoruyor inan kendime birşey utuledigim yok ona çözüm buldu ütü almış 5 dk da 3 pantolon utuledim denedim dün hızlı el ürünlerinden

Boş boş okuyorum ikinciye okuyunca anladım bebek sürünüyor 🤗 başladı mı ay kuzum

Benimki ona başlayınca acaba ben ne yapicam

Şimdi beşik anne yani beşik ana kucağı oyun halısı hep temiz yerlerde duruyor
Xiaomi almıştım ben canım ama 2 yıl önce filandı. O zamanlar ucuzdu şimdi epey pahalanmış

Aynen oyle. Biz hastalanınca kaldı sürünmece falan 3 gundur :KK43:
Geçmiş olsun . Doruk da hastaydı acaba bu sürünme işi mi hasta ediyor ? Çünkü bizim ki her fırsatta parkenin üzerinde. Ben alıyorum o ısrarla oraya gidiyo

Geçmiş olsun . Doruk da hastaydı acaba bu sürünme işi mi hasta ediyor ? Çünkü bizim ki her fırsatta parkenin üzerinde. Ben alıyorum o ısrarla oraya gidiyo
Olabilir. Ellerini sürekli yıka. Aslında o hasta edermiş. Elleri sürekli ağızda ya.

Kızlar bebişinin ateşi çıkanlar neler yaptılar? Sabah 6 gibi ateş düşürücü vermiştim uyuyup uyandı geçmişti 10.30 gibi yine çıktı ateşi ilaç da veremiyorum yüzüne koltuk altına ıslak bez koydum 😔 koltuk altı 38 çıktı bi de yavrum sürekli ıh ıh ağrısı var gibi ses çıkarıyor😔😔 işin kötüsü ben de rahatsızım kesin benden geçti inşallah covid değildir😔

Kızzz emekliyolar mı sizin kuzular ya yerimmm🤩

Aynen tam tabir bu 😂 alçak sürünme 😜
Benimki baya bacaklarını çekiyor göğüsünü filanda kaldırıyor ama o koordinasyonu sağlayıp belini tam kaldıramıyor. Sanırım desteksiz oturmaya başlayınca yapacak onu da ? Bu arada oturma çalışmaları nasil gidiyor kızlar?? Doruk oturmayı hiç sevmiyor hep hareket etmek istiyor o yüzden oturmada aşama kaydedemiyoruz. Destekli oturuyor ama desteği çekince hemen düşüyor. 1 2 saniye bari durabilse iyi olacaktı

Benimki baya bacaklarını çekiyor göğüsünü filanda kaldırıyor ama o koordinasyonu sağlayıp belini tam kaldıramıyor. Sanırım desteksiz oturmaya başlayınca yapacak onu da ? Bu arada oturma çalışmaları nasil gidiyor kızlar?? Doruk oturmayı hiç sevmiyor hep hareket etmek istiyor o yüzden oturmada aşama kaydedemiyoruz. Destekli oturuyor ama desteği çekince hemen düşüyor. 1 2 saniye bari durabilse iyi olacaktı
Aynen sadece bacaklarimin arasinda oturuyor ondada ayaklarina egilcem diye 2 büklüm olunca ikiniyo sıkistiriyo tabi 😂, desteksiz daha erken sanirim. Minder yastik destegi ile koyunca hemen kafayi itiyor kendini ittiriyor bi sekilde.

Bizimkide popoyu kaldiriyo ayaklari ile destekliyo ama kafa yerde, elleri kullansa daha hizli gider ama baya mucadele var. Yorulsunda guzel uyusun diye bende destekliyorum 😂 ama gece uykulari sapitti yine 1-1,5 saatte bir uyanmaya devam 😵‍💫

Kızlar benim kız emmiyor çok seyrek huzursuzluk sürekli parmağını emiyor sesli konuşuyor ağlıyor
Baş parmak sürekli ağzında böyle olan var mı
Ağzından sürekli su akıyor diş durumu sanırım

Aynen sadece bacaklarimin arasinda oturuyor ondada ayaklarina egilcem diye 2 büklüm olunca ikiniyo sıkistiriyo tabi 😂, desteksiz daha erken sanirim. Minder yastik destegi ile koyunca hemen kafayi itiyor kendini ittiriyor bi sekilde.

Bizimkide popoyu kaldiriyo ayaklari ile destekliyo ama kafa yerde, elleri kullansa daha hizli gider ama baya mucadele var. Yorulsunda guzel uyusun diye bende destekliyorum 😂 ama gece uykulari sapitti yine 1-1,5 saatte bir uyanmaya devam 😵‍💫
Aynen bizimki de gece sürekli uyanıyor emmek istiyor sonra uyuyor. Açlıktan değil ama bu dönem ayrılık kaygısı yaşıyorlarmış emince rahatlıyor sanırım

Biz de bir acil yaptık az evvel. Pazartesi menenjit olmuştuk, cigerlerinde hafif enfeksiyon yapmış. Hırıltısi var dünden beri burnunda. Bir de çok hapsurup öksürüyor. Rontgen çekildi, 3 gün antibiyotik yazdı doktor.:(
Ay aynı benimkide uyumadığı her dakika ııı diye bir ses yapıyor . Kafam ağrıyor artık beynimde sürekli o ses yankılanıyor 😅
Benimki ağlamasa da ağlıyor gibi ses çıkarıyor tüm gün 🤕 birde sinirlenince öyle gırtlaktan sinirleniyor ki öksürüyor 🤣

Sofis ve sleepy naturelin 4 nosu sıkıyor sleepy extranin 4 nosu kücük molfixin 4 nosu tam. Sizde dusumlar nasıl sleey natural var 30 luk 2 paket onlari kullancam 80 tane filan sofia var onlari hastaneye yolluyorum baska bebekler icin. 4+ yami gecsem 5 mi alsam

Nuba gore tahmini olan var mı? Kuzenimin

Eklentiler

• IMG-20220730-WA0006.webp
    IMG-20220730-WA0006.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 32
Back
X