Tabi ben de araştırmalarım ve yoğun öneri üzerine Ali Emre hocaya gittim kendisi de çok iyi bir doçent, Neval yaman ile ikisinin adını çok duydum ilk Ali Emre hocaya gittim ve hem alanında iyi olması hem de sıcakkanlı olması ile orda devam etmeye karar verdim çünkü gerçekten iyi hissetmek çok önemli gebelik sürecinde, yunus hocayı duymadım hiç. Benim ilk tecrübem fakat çevrem tecrübeli kaynıyor bu doktor mevzusunda ince eleyip sık dokudumEvet aynı şubede ,valla biz de el tutma pophloma yok ,olsa fena olmazdı biraz nazlı biriyim.Ama Yunus bey cerrahisinde ve alanında bildigim kadari ile en iyisi.Cokta yogun hastası var.Surec normal ilerlerse zaten herhangi bir doktor bizim için yeterli olur.Ama ben ilk cocugumda cok zor günler geçirdim o yüzden isimi riske atamadım.İnşallah ikimiz içinde sorunsuz hallolur
Canım senin kanama durdumu ne durumdasın?? Kanama olduğunda kalp atışını duymusmuydun yoksa kalp atışı duyulmadan mı kanama başlamıştı? Bende çok az lekeye döndü ilaça başladım süreç nasıl ilerliyor korkuyorumVajinismus değilim ama kuzum 6 ay gebe kalmak için uğrastım bir sürü tetkik yaptırdım o ara vajinit oldum yine baktılar. Şimdi kanama vs derken bakılmadık yerim kalmadıinan bende kasılıyorum. Bunu tek kendin için düşünme. Ayrıca muayenelerini karından olablrsn allah korusun ama kürtaj için zaten anestezi veriyorlar. Doğum için sezeryan düşünebilirsin. Kendini üzme.
Enerjinizin tutmasi cok onemli tabi benim için de cerrahi cok önemli, acı tecrübelerimden dolayı, insallah ikimiz de sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi koklarız.Bir hastanede birden çok iyi doktor vardır muhakkak.Neval hanim cok naif hos bir insan daha once 2 kere baska sebeplerle muayne oldum aslinda onuda tercih edebilirdim ama hastane olarak o şubeyi istemediğim için bu taraftayımTabi ben de araştırmalarım ve yoğun öneri üzerine Ali Emre hocaya gittim kendisi de çok iyi bir doçent, Neval yaman ile ikisinin adını çok duydum ilk Ali Emre hocaya gittim ve hem alanında iyi olması hem de sıcakkanlı olması ile orda devam etmeye karar verdim çünkü gerçekten iyi hissetmek çok önemli gebelik sürecinde, yunus hocayı duymadım hiç. Benim ilk tecrübem fakat çevrem tecrübeli kaynıyor bu doktor mevzusunda ince eleyip sık dokuduminşallah hepimiz miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
siz de bunları yazabildiğinize göre kanamanız falan durdu heralde maşallah iyisiniz. insanların aklını sorgulamak size mi kaldı bilirkişi?Ya gerçekten burda ki insanlara inanamıyorum işi gücü bırakıp Fatoş hanımı şikayet mi ettiniz gerçekten? Sanki dünya meselesi tablo ırt zırt kusmaktan vakit bulup admine şikayet ettiğinize göre iyisiniz maşallah kusura bakmayın ama gerçekten samimiyetsizsiniz. Başka gruptan gelip admin değişimini kutlamalar falan tam sizlik hareketler mayıs grubunda da insanlarla böyle dalga geçiyordunuz zaten hemen herkesi hedef gösteriyordunuz. Şurda 3-5 muhabbet ediyoruz olayı buraya kadar taşımak akıllı kişinin yapacağı iş değil.
Kanamamı sizin bunu dalga malzemesi yapmanız tam sizlik hareketler. Kusmak bebeğiniz için bir tehlike arz etmezken kanamamın olması bebeğim için tehlike arz etmesi ve sizin bunu kullanmanızsiz de bunları yazabildiğinize göre kanamanız falan durdu heralde maşallah iyisiniz. insanların aklını sorgulamak size mi kaldı bilirkişi?
Benm sonuclarim da bi ciksaydi neyim var neyim yok merak ediyorum. Dusuk ciktiysa takviye sart amaKızlar Demir takviyesi almaya başladınız mı benim kan değerlerim şok düşük çıkmış ilk gebeliğimde de düşüktü ama 9 civarındaydı şimdi 6.3 olmuşdoktor ilaç vermedi tekrar detaylı kan sayımı istedi bugün kan verdim. Onun sonucuna göre verecek sanırım
Kizlar boyle seyler yapmayin lutfen. Fazla ciddiye aliyosunuz. Guzel seyler paylasicaktik burda amac o diil miKanamamı sizin bunu dalga malzemesi yapmanız tam sizlik hareketler. Kusmak bebeğiniz için bir tehlike arz etmezken kanamamın olması bebeğim için tehlike arz etmesi ve sizin bunu kullanmanızSize keyifli hamilelikler diliyorum larissa hanım gerçekten gönlü güzel bir hanım olduğunuzu düşünmüştüm yanılmışım.
Şuanda verilmedi. Ben ilk hamileliğimde 3 aydan sonra vitamin vermislerdi elevit ya da decavit gibi bisyedi. Size şimdi verirler buyuj büyük ihtimalle. Şimdi bir vitamin verdi omega, folikaist vs var.Kızlar Demir takviyesi almaya başladınız mı benim kan değerlerim şok düşük çıkmış ilk gebeliğimde de düşüktü ama 9 civarındaydı şimdi 6.3 olmuşdoktor ilaç vermedi tekrar detaylı kan sayımı istedi bugün kan verdim. Onun sonucuna göre verecek sanırım
Adini yazabilir misin acaba ben de dolu dolu bi folik asit istiorum daŞuanda verilmedi. Ben ilk hamileliğimde 3 aydan sonra vitamin vermislerdi elevit ya da decavit gibi bisyedi. Size şimdi verirler buyuj büyük ihtimalle. Şimdi bir vitamin verdi omega, folikaist vs var.
Fazla ciddiye alan ben değilim. Alanlar belli. Yancısıda hemen gelmiş beğenmiş yazısını çok belli ediyorlar kendilerini.Kizlar boyle seyler yapmayin lutfen. Fazla ciddiye aliyosunuz. Guzel seyler paylasicaktik burda amac o diil mi
İlkinde de düşük olmasına rağmen bende 5. Ayda başladık demir takviyesine diye hatırlıyorum ama bu kez çok düşük çıktı. Bende şu an sadece folikasit kullanıyorum.Şuanda verilmedi. Ben ilk hamileliğimde 3 aydan sonra vitamin vermislerdi elevit ya da decavit gibi bisyedi. Size şimdi verirler buyuj büyük ihtimalle. Şimdi bir vitamin verdi omega, folikaist vs var.
yağmur hanım geceden beri kusuyorum mesajımın arkadasına bunu yazmanız sizi masum yapmıyor. siz doktor musunuz bebeğim için tehlike arz etmediğini biliyorsunuz? ben kg kaybım için hastanede yattım bilmem hatırlar mısınız? sıvı kaybı ne kadar tehlikeli bence oturun bi araştırın isterseniz. siz insanların zayıf noktasına vururken iyi, birisi sizinkine vurunca çok ayıp oluyor değil mi? ben size keyifli hamilelikler diliyorum asıl.Kanamamı sizin bunu dalga malzemesi yapmanız tam sizlik hareketler. Kusmak bebeğiniz için bir tehlike arz etmezken kanamamın olması bebeğim için tehlike arz etmesi ve sizin bunu kullanmanızSize keyifli hamilelikler diliyorum larissa hanım gerçekten gönlü güzel bir hanım olduğunuzu düşünmüştüm yanılmışım.
Yancısı değil kardeşiFazla ciddiye alan ben değilim. Alanlar belli. Yancısıda hemen gelmiş beğenmiş yazısını çok belli ediyorlar kendilerini.
9 Ay kullanabilecekmisim ama ben bitincr ocean in ayni içeriği alacağım. Eczacı aynı dedi ama ben normalde vitaminleri ocean alıyorum.Adini yazabilir misin acaba ben de dolu dolu bi folik asit istiorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?