- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 30
Genel olarak herkes kusuyor zaten niye üstünüze alınıyorsunuz her yazdığınızı takip etmiyorum.yağmur hanım geceden beri kusuyorum mesajımın arkadasına bunu yazmanız sizi masum yapmıyor. siz doktor musunuz bebeğim için tehlike arz etmediğini biliyorsunuz? ben kg kaybım için hastanede yattım bilmem hatırlar mısınız? sıvı kaybı ne kadar tehlikeli bence oturun bi araştırın isterseniz. siz insanların zayıf noktasına vururken iyi, birisi sizinkine vurunca çok ayıp oluyor değil mi? ben size keyifli hamilelikler diliyorum asıl.
Yok 12. Haftada imom omegaya gecicem olmuo mu o zaman9 Ay kullanabilecekmisim ama ben bitincr ocean in ayni içeriği alacağım. Eczacı aynı dedi ama ben normalde vitaminleri ocean alıyorum.
Bırakın Allah aşkına olay çıkartıp çıkartıp masuma yatıyorsunuz. Nisan annesi diye kadını istemiyorsunuz mart annesi grubundan gelip burayı karıştırıyorsunuzYancısı değil kardeşi
Benimde demirim dusuk cikti ama ilac baslamadi kirmizi et ye dedi. Suan demir icin ilac verirsem zorlar seni dedi. Mide bulantiis ishal veya kabizlik yapiyor ya demir hapı o yuzden erken gebelik doneminde vermemeyi tercih etti drum. Ilerde baslariz dedi.Kızlar Demir takviyesi almaya başladınız mı benim kan değerlerim şok düşük çıkmış ilk gebeliğimde de düşüktü ama 9 civarındaydı şimdi 6.3 olmuşdoktor ilaç vermedi tekrar detaylı kan sayımı istedi bugün kan verdim. Onun sonucuna göre verecek sanırım
kardeşlerin en balıYancısı değil kardeşi
Folik asit için cok asiri olmamasi lazimmis bunun icindekiyle 9 ay kullanabilirmisiz. Imom ne hangi marka:)Yok 12. Haftada imom omegaya gecicem olmuo mu o zaman
Benm kanamam durdu ve meleğimin durumunu öğrenmek için yarına randevu aldım. Kanamam olduğunda 5+3 tüm kalp atışını duymamıştım. Kalp atışı olmadan kanama olduğu için ve kanama kesemin çevresinde olduğu için doktor sağlıksız bir gebelikse düşer ne yapsak tutamayız sağlıklıysa seninle kalır dedi ilaç verdi ve beklemeye bıraktı.bende leke gelmedi direk kırmızı kan geldi ama çok değildi iki parmak kalınlığında ancaydı. Ama kanama varken muayenede kesem düzgündü, bozulmamıştı. Kanama o gün hiç olmadı ertesi gün sabahta oldu ve gün içinde nokta nokta lekelenerek sonrasında tamamen kesildi şu an leke dahi yok çok şükürCanım senin kanama durdumu ne durumdasın?? Kanama olduğunda kalp atışını duymusmuydun yoksa kalp atışı duyulmadan mı kanama başlamıştı? Bende çok az lekeye döndü ilaça başladım süreç nasıl ilerliyor korkuyorum
Markasi imom omegasi hamileyken lattesi dogumdan sonra kullanilio. Ogluma hamileyken doguma kadar kullanmistimFolik asit için cok asiri olmamasi lazimmis bunun icindekiyle 9 ay kullanabilirmisiz. Imom ne hangi marka:)
En guzel haberlerle gel insallah yarin. Kacta randevunBenm kanamam durdu ve meleğimin durumunu öğrenmek için yarına randevu aldım. Kanamam olduğunda 5+3 tüm kalp atışını duymamıştım. Kalp atışı olmadan kanama olduğu için ve kanama kesemin çevresinde olduğu için doktor sağlıksız bir gebelikse düşer ne yapsak tutamayız sağlıklıysa seninle kalır dedi ilaç verdi ve beklemeye bıraktı.bende leke gelmedi direk kırmızı kan geldi ama çok değildi iki parmak kalınlığında ancaydı. Ama kanama varken muayenede kesem düzgündü, bozulmamıştı. Kanama o gün hiç olmadı ertesi gün sabahta oldu ve gün içinde nokta nokta lekelenerek sonrasında tamamen kesildi şu an leke dahi yok çok şükür
Ben hamileyken böyle şeyler yoktuMarkasi imom omegasi hamileyken lattesi dogumdan sonra kullanilio. Ogluma hamileyken doguma kadar kullanmistim
Yarın 10nda.En guzel haberlerle gel insallah yarin. Kacta randevun
2017 de isteBen hamileyken böyle şeyler yoktu
Kalsiyum, magnezyum filan vermislerdi hamileyken simdi sanirim bunlar verilmiyor .
Ben de dua ediyorum insallah pit pit kalbini duyar hungur sakir aglarsinYarın 10nda.Çok dua ediyorum. İnşallah benimledir minik kesesi.
Insallah daha olmaz. Benim haftada bir leke oluyor miktar cok az ama leke lekedir .Benm kanamam durdu ve meleğimin durumunu öğrenmek için yarına randevu aldım. Kanamam olduğunda 5+3 tüm kalp atışını duymamıştım. Kalp atışı olmadan kanama olduğu için ve kanama kesemin çevresinde olduğu için doktor sağlıksız bir gebelikse düşer ne yapsak tutamayız sağlıklıysa seninle kalır dedi ilaç verdi ve beklemeye bıraktı.bende leke gelmedi direk kırmızı kan geldi ama çok değildi iki parmak kalınlığında ancaydı. Ama kanama varken muayenede kesem düzgündü, bozulmamıştı. Kanama o gün hiç olmadı ertesi gün sabahta oldu ve gün içinde nokta nokta lekelenerek sonrasında tamamen kesildi şu an leke dahi yok çok şükür
Magnezyum iyi oluyordu . Benim bacaklarima, pelvik agrilarima iyi geliyordu. Ben o zaman ünide profa gidiyordum. O hicbirini vermiyordu ben aliyordum kendim istiyordum.2017 de istedevlette yine onlari veriolar ama ozelde illa para harcicaz ya o yuzden devletin odemediklerini yaziolar alioz
Günlerdir herşeye ağlıyorum zaten. Ağlamadğm şey kalmadı. Hamileliğin duygusallığı geçti bana bu süreçteBen de dua ediyorum insallah pit pit kalbini duyar hungur sakir aglarsin
Ben 34. Haftadan sonra sag bacagim iptaldi. Magnezyum istedkm doktordan vermedi dogurunca geccek dedi. 40+1 de dogurdum dogurana kadar cektim o agriyiMagnezyum iyi oluyordu . Benim bacaklarima, pelvik agrilarima iyi geliyordu. Ben o zaman ünide profa gidiyordum. O hicbirini vermiyordu ben aliyordum kendim istiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?