2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Genel olarak herkes kusuyor zaten niye üstünüze alınıyorsunuz her yazdığınızı takip etmiyorum.

Benimde demirim dusuk cikti ama ilac baslamadi kirmizi et ye dedi. Suan demir icin ilac verirsem zorlar seni dedi. Mide bulantiis ishal veya kabizlik yapiyor ya demir hapı o yuzden erken gebelik doneminde vermemeyi tercih etti drum. Ilerde baslariz dedi.

Gerçekten çok tuhaf bir sayfa için herkes birbirne düşmüş. Benim 2014 den hala görüştüğüm var yüz yüze, ailecek görüştüğumuz bir derdim olunca anlatacağım kişiler var. Farklı sehirlerde bile olsak yol düşünce görüştüğümüz. Tamam böyle olmayalım ama neden bir sayfa için tartışma oluyor. Ben hic anlamdim bu olayi ne oldu neden oldu kazen e neden şikayet ediliyor kişiler.

Benm kanamam durdu ve meleğimin durumunu öğrenmek için yarına randevu aldım. Kanamam olduğunda 5+3 tüm kalp atışını duymamıştım. Kalp atışı olmadan kanama olduğu için ve kanama kesemin çevresinde olduğu için doktor sağlıksız bir gebelikse düşer ne yapsak tutamayız sağlıklıysa seninle kalır dedi ilaç verdi ve beklemeye bıraktı.bende leke gelmedi direk kırmızı kan geldi ama çok değildi iki parmak kalınlığında ancaydı. Ama kanama varken muayenede kesem düzgündü, bozulmamıştı. Kanama o gün hiç olmadı ertesi gün sabahta oldu ve gün içinde nokta nokta lekelenerek sonrasında tamamen kesildi şu an leke dahi yok çok şükür

Cidden işleri güçleri insanlarla alay etmek en ufak bişeyde birlik olup alaycı tavırlara bürünüyorlar. Şuraya ne yazsam anlamayacaklar tek söyleyeceğim Allah akıl fikir versin.

En guzel haberlerle gel insallah yarin. Kacta randevun

Insallah daha olmaz. Benim haftada bir leke oluyor miktar cok az ama leke lekedir .
Hayırli haberlerle gelin

2017 de iste devlette yine onlari veriolar ama ozelde illa para harcicaz ya o yuzden devletin odemediklerini yaziolar alioz
Magnezyum iyi oluyordu . Benim bacaklarima, pelvik agrilarima iyi geliyordu. Ben o zaman ünide profa gidiyordum. O hicbirini vermiyordu ben aliyordum kendim istiyordum.

Magnezyum iyi oluyordu . Benim bacaklarima, pelvik agrilarima iyi geliyordu. Ben o zaman ünide profa gidiyordum. O hicbirini vermiyordu ben aliyordum kendim istiyordum.
Ben 34. Haftadan sonra sag bacagim iptaldi. Magnezyum istedkm doktordan vermedi dogurunca geccek dedi. 40+1 de dogurdum dogurana kadar cektim o agriyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…