Olsun bu guzel aglama olcak bisi olmazGünlerdir herşeye ağlıyorum zaten. Ağlamadğm şey kalmadı. Hamileliğin duygusallığı geçti bana bu süreçte
Yarın 10nda.Çok dua ediyorum. İnşallah benimledir minik kesesi.
2017 de istedevlette yine onlari veriolar ama ozelde illa para harcicaz ya o yuzden devletin odemediklerini yaziolar alioz
Dogurana kadar dogum parasi kadar harcicaz yineHiç sorma aylardır içtiğim taa tedavi öncesi DR un verdiği folic ve omega ikisi 450 tl aylık bitiyo bide 30luk … daha devam diyo bide ocağıma incir ağacı dikti
Benimde kasigimda arada sanci oluyodu adet sancisi gibi. Doktorum o zaman magnezyuma erken baslayalim dedi magnezyum icmeye basladim bendeMagnezyum iyi oluyordu . Benim bacaklarima, pelvik agrilarima iyi geliyordu. Ben o zaman ünide profa gidiyordum. O hicbirini vermiyordu ben aliyordum kendim istiyordum.
Çok pahalı bebek oldu bunlar ahh bi yaramazlık falan yapsa kıyıpta kızamayız valla ilerideDogurana kadar dogum parasi kadar harcicaz yine
Canım şimdi bende dediğin süreçlerden geciyorum bende 5+7de başladı ve kalp atışı yok kese var aynı şekilde kan geldi bende ilaca başladım şimdi lekeye döndü inşallah senin gibi tamamen kesilir ve kalp atışını duyarım ben senden 1 hafta sonra aynılarını yaşayarak geliyorum resmen çok korktum kan görünce ama 2 kere yoğun kan gördüm adet gibi sonra kesildi lekeye döndü tek umudum lekede kesilmesi iğne verdi mi sadece ilaç mı senin de benide beklemeye bıraktı sagliksizsa düşer zaten dediBenm kanamam durdu ve meleğimin durumunu öğrenmek için yarına randevu aldım. Kanamam olduğunda 5+3 tüm kalp atışını duymamıştım. Kalp atışı olmadan kanama olduğu için ve kanama kesemin çevresinde olduğu için doktor sağlıksız bir gebelikse düşer ne yapsak tutamayız sağlıklıysa seninle kalır dedi ilaç verdi ve beklemeye bıraktı.bende leke gelmedi direk kırmızı kan geldi ama çok değildi iki parmak kalınlığında ancaydı. Ama kanama varken muayenede kesem düzgündü, bozulmamıştı. Kanama o gün hiç olmadı ertesi gün sabahta oldu ve gün içinde nokta nokta lekelenerek sonrasında tamamen kesildi şu an leke dahi yok çok şükür
Kiziliyo bazen merak etmeÇok pahalı bebek oldu bunlar ahh bi yaramazlık falan yapsa kıyıpta kızamayız valla ileride
Kiziliyo bazen merak etme
siz de bunları yazabildiğinize göre kanamanız falan durdu heralde maşallah iyisiniz. insanların aklını sorgulamak size mi kaldı bilirkişi?
Ah benim canm neler istio bi bilsen normalde hic yemem az tavuklu bol ketcapli durumler falan sacma sapanNe yiyeceğimi şaşırdım artık ben yaa yarım saatte bir acıkıp gurul gurul midem bulanıyo çöp kutusuna döndüm
Allah şifanı versin. Umarım sağlıklıdırlar.. senin içinde dua edeceğimCanım şimdi bende dediğin süreçlerden geciyorum bende 5+7de başladı ve kalp atışı yok kese var aynı şekilde kan geldi bende ilaca başladım şimdi lekeye döndü inşallah senin gibi tamamen kesilir ve kalp atışını duyarım ben senden 1 hafta sonra aynılarını yaşayarak geliyorum resmen çok korktum kan görünce ama 2 kere yoğun kan gördüm adet gibi sonra kesildi lekeye döndü tek umudum lekede kesilmesi iğne verdi mi sadece ilaç mı senin de benide beklemeye bıraktı sagliksizsa düşer zaten dedi
Ah benim canm neler istio bi bilsen normalde hic yemem az tavuklu bol ketcapli durumler falan sacma sapansurekli acim. Su iciorum karnim guruldadikca
Benm bulantim yok ilkinde de olmamisti. Suan ilkinin ilk zamanlarindan bi farki yok. Yine surekli uykum var yine hep acimaç karına su daha da çokbulandırıyo yaa demek normaliz ben diyorum bu kdr erken başlarmı bu bulantı acıkma işi.. kızımda nasıldı hatırlamıyorum. eşim diyor sanki 8 aylıksın bu ne iştah beni de ye halbuki iştahtanda değil o bulantı okdr çabuk geliyoki mideyi boş bırakmamak için mecbur neyse yaa kusmaktan iyidir inş kusmayız
Allah razı başka olsun ne diyebilirim bilmiyorum. Konunun kapanması için elimden geleni yapıyorum. Daha ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Beni etiketleyen bilgilerini tam yazan kimseyi atlamadım. Nisan annelerinin tablosuna bi bakın isterseniz hatta mart annelerine de baksınlar en ayrıntılı tablo benimkisi. Şehir eklemesi yapmış arkadaş sadece. Tarih sıralamasına gelince cep telefonundan girdiğim için öyle bir düzenleme yapamıyorum. Ama madem sıralama öyle isteniyor arada bilgisayardan girip gerekli düzeltmeleri yaparım. İnanın kimseyi atlamamaya gayret ediyorum ama eksik bilgi olunca herkese tek tek dönüş yapmak çok zaman alıyor.Kızlar benceFatos3458 Hanıma biraz fazla yükleniyorsunuz haksızlık oluyor gibime geliyor nisan annesi olsa bile sonuçta topiği o açmış diger arkadasimizinda sucu yok eline saglik eksikleri duzenledi ama nisan annesi diye dekarte edemeyiz sonucta o kurmus grubu memnun degilsek cikariz takip etmeyiz vs. Oda bir emek verip acmis sonucta baska birisi olsa cok daha agir konusabilirdi saygisini bozdugunu dusunmuyorum bizim acimizdan sahibinin kim oldugunun pekbir onemi yok bilgi alisverisimize devam ederiz gider
Benm bulantim yok ilkinde de olmamisti. Suan ilkinin ilk zamanlarindan bi farki yok. Yine surekli uykum var yine hep acim
Ilk hamilelikte cok iyiydi nasi uyurdum. Bunda hep parca parca. Ilk gebelik bazi yonlerden cok rahatmis kiymetini bilememisimHadi inşallah rahat geçirelimuyku bende de oluyo koca gün ye yat aşağı
Kilo nasil peki:)Ne yiyeceğimi şaşırdım artık ben yaa yarım saatte bir acıkıp gurul gurul midem bulanıyo çöp kutusuna döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?