2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
2017 de iste devlette yine onlari veriolar ama ozelde illa para harcicaz ya o yuzden devletin odemediklerini yaziolar alioz

Hiç sorma aylardır içtiğim taa tedavi öncesi DR un verdiği folic ve omega ikisi 450 tl aylık bitiyo bide 30luk … daha devam diyo bide ocağıma incir ağacı dikti

Magnezyum iyi oluyordu . Benim bacaklarima, pelvik agrilarima iyi geliyordu. Ben o zaman ünide profa gidiyordum. O hicbirini vermiyordu ben aliyordum kendim istiyordum.
Benimde kasigimda arada sanci oluyodu adet sancisi gibi. Doktorum o zaman magnezyuma erken baslayalim dedi magnezyum icmeye basladim bende

Canım şimdi bende dediğin süreçlerden geciyorum bende 5+7de başladı ve kalp atışı yok kese var aynı şekilde kan geldi bende ilaca başladım şimdi lekeye döndü inşallah senin gibi tamamen kesilir ve kalp atışını duyarım ben senden 1 hafta sonra aynılarını yaşayarak geliyorum resmen çok korktum kan görünce ama 2 kere yoğun kan gördüm adet gibi sonra kesildi lekeye döndü tek umudum lekede kesilmesi iğne verdi mi sadece ilaç mı senin de benide beklemeye bıraktı sagliksizsa düşer zaten dedi

siz de bunları yazabildiğinize göre kanamanız falan durdu heralde maşallah iyisiniz. insanların aklını sorgulamak size mi kaldı bilirkişi?

sakın ama sakın bir daha başka bir anne adayını hassas noktasından vurmayın...

konu, konuyu açan kişiye devredilmiştir, dileyen başka bir başlığa gidebilir site için hiç bir sakıncası yok.

ve lütfen artık buna bir noktayı koyun ben krizleri yönetmem kökten çözüm üretirim bence benle zıtlaşmayın.

Ne yiyeceğimi şaşırdım artık ben yaa yarım saatte bir acıkıp gurul gurul midem bulanıyo çöp kutusuna döndüm

Ne yiyeceğimi şaşırdım artık ben yaa yarım saatte bir acıkıp gurul gurul midem bulanıyo çöp kutusuna döndüm
Ah benim canm neler istio bi bilsen normalde hic yemem az tavuklu bol ketcapli durumler falan sacma sapan surekli acim. Su iciorum karnim guruldadikca

Allah şifanı versin. Umarım sağlıklıdırlar.. senin içinde dua edeceğim Her dakika kan varmı leke varmı diye takip etmekten psk bozuldu. Bana pruloton iğneyi haftada bir yazdı cuma oldum sdce. günde üç kerede duphaston. Sizinde sürecinizi takip ediyor olacağım
Yani burda uzun aylar hamile kalamayan tedavi gören annelerimizde vardır elbet onları anlamıyormuş gibi olmak istemem ama benimde eşimin morfoloji değeri %2 ydi ve biz altıncı ay denememiz sonunda tedavisiz hamile kaldım. İnfertilite değildi ama bir çok insana nazaran ihtimalim daha düşüktü.

Ah benim canm neler istio bi bilsen normalde hic yemem az tavuklu bol ketcapli durumler falan sacma sapan surekli acim. Su iciorum karnim guruldadikca

aç karına su daha da çokbulandırıyo yaa demek normaliz ben diyorum bu kdr erken başlarmı bu bulantı acıkma işi.. kızımda nasıldı hatırlamıyorum. eşim diyor sanki 8 aylıksın bu ne iştah beni de ye halbuki iştahtanda değil o bulantı okdr çabuk geliyoki mideyi boş bırakmamak için mecbur neyse yaa kusmaktan iyidir inş kusmayız

Benm bulantim yok ilkinde de olmamisti. Suan ilkinin ilk zamanlarindan bi farki yok. Yine surekli uykum var yine hep acim

Allah razı başka olsun ne diyebilirim bilmiyorum. Konunun kapanması için elimden geleni yapıyorum. Daha ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Beni etiketleyen bilgilerini tam yazan kimseyi atlamadım. Nisan annelerinin tablosuna bi bakın isterseniz hatta mart annelerine de baksınlar en ayrıntılı tablo benimkisi. Şehir eklemesi yapmış arkadaş sadece. Tarih sıralamasına gelince cep telefonundan girdiğim için öyle bir düzenleme yapamıyorum. Ama madem sıralama öyle isteniyor arada bilgisayardan girip gerekli düzeltmeleri yaparım. İnanın kimseyi atlamamaya gayret ediyorum ama eksik bilgi olunca herkese tek tek dönüş yapmak çok zaman alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…