Merhaba bilgilerimi günceller misinizHadi kızlar bekliyorum belli olan vardır mayıs annelerinden...
Sat nedir ona gore hesaplaniyoherkese merhaba,
23 eylül de beta hcg sonucum 335 çıktı. 1 Ekim'de keseyi görmeye gideceğiz, doktora.
Sizce kaçıncı haftadayım kafam iyice karıştı :)
ve sanırım ben de aranıza katıldım :)
Canım bak ne güzel vajinismusu yenmişsin ve yendiğin ay gebe kalmışsın. 3 senelik evliymişsin. Demekki eşin anlayışlı sana değer veren biri 3 sene senin hazır olmanı beklemiş. Ve boş gebelik bile olsa bu hamile kalabildiğinin göstergesi. Allah korusun diyelimki senin aklına gelen kötü düşünceler başına geldi bu gebeliğinde nasip olmasa bile hemen hamile kalabiliyosun. Tekrar denersiniz yeter ki sen içini ferah tut. Ayrıca ben senin geç döllenme nedeniyle bebişini göremediğini düşünüyorum. Belki adetlerinde 28günde bir değilde 35günde bir oluyodur bu durumda gebeliğin bebeğin gelişimini etkiliyo. Programlar genellikle 28günde bire göre hesaplama yapıyo. En nihayetinde hayırlısı sizin için neyse o olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza evladınızı. Lütfen rahatlamaya çalışBen de aynı durumdayım. 3 senelik evliyiz, vajinusmusu yendiğim ay oldu. Keşke bilmemeye devam etseydim, çok bilince insan tedirgin oluyor
Maşallah tebrik ederim... Bolbol müjdeler gelsin böyle inşallahMerhaba bilgilerimi günceller misiniz
Bugün kalp atışlarını duyduk şükür. 7+1 deyiz.
Muhtemel doğum tarihi 15 Mayıs 2022
sat tan emin değilim işteSat nedir ona gore hesaplaniyo
Son adet tarihinize göre hesaplanıyor kaçıncı haftada olduğunuz. beta değeriniz yükselmesine bakılması sadece sağlıklı ilerliyor mu onu kontrol etmek amaçlı oluyor diye biliyorum. Yüksek ihtimal 4 haftalık gebesiniz tebrik ederimherkese merhaba,
23 eylül de beta hcg sonucum 335 çıktı. 1 Ekim'de keseyi görmeye gideceğiz, doktora.
Sizce kaçıncı haftadayım kafam iyice karıştı :)
ve sanırım ben de aranıza katıldım :)
16 desek 6 haftalik 22 desek 5 haftalik doktor ultrasonda keseye gore bisi soler muhtemelensat tan emin değilim işte16-22 ağustos haftasında bir gün (
Gözünüz aydın canım hep böyle güzel iç ferahlatan kontrolleriniz olsun sağlıkla doğsun inşallahMerhaba bilgilerimi günceller misiniz
Bugün kalp atışlarını duyduk şükür. 7+1 deyiz.
Muhtemel doğum tarihi 15 Mayıs 2022
Merak etmeyin ultrason ölçümlerinden sonra netleşiyor herşey. O ölçümler üzerinden haftanız hesaplanıyor. Misal ben satımdan emin olduğum haldr 1 hafta geri alındı doğum tarihim.sat tan emin değilim işte16-22 ağustos haftasında bir gün (
Amin Allah razı olsun hep birlikte insaAllahGözünüz aydın canım hep böyle güzel iç ferahlatan kontrolleriniz olsun sağlıkla doğsun inşallah
Ay inşallah bu Cuma sağlıklı olduğunu öğrenir keseyi görürürm o zaman :)Merak etmeyin ultrason ölçümlerinden sonra netleşiyor herşey. O ölçümler üzerinden haftanız hesaplanıyor. Misal ben satımdan emin olduğum haldr 1 hafta geri alındı doğum tarihim.
inşallah keseyi görürürümm teşekkürlerrr :)16 desek 6 haftalik 22 desek 5 haftalik doktor ultrasonda keseye gore bisi soler muhtemelen
Haklısın kötü düşünce kötü düşünceyi doğuruyor işte. Ya bundan sonraki gebeliklerim de boş olursa diye düşünüp duruyorum. Sağol canım. Daha rahatım eskiye oranla. Diğer iki arkadaş da olumlu sonuç alırsa rahat bir of çekicem. Adetlerim de aşağıdaki gibi.Canım bak ne güzel vajinismusu yenmişsin ve yendiğin ay gebe kalmışsın. 3 senelik evliymişsin. Demekki eşin anlayışlı sana değer veren biri 3 sene senin hazır olmanı beklemiş. Ve boş gebelik bile olsa bu hamile kalabildiğinin göstergesi. Allah korusun diyelimki senin aklına gelen kötü düşünceler başına geldi bu gebeliğinde nasip olmasa bile hemen hamile kalabiliyosun. Tekrar denersiniz yeter ki sen içini ferah tut. Ayrıca ben senin geç döllenme nedeniyle bebişini göremediğini düşünüyorum. Belki adetlerinde 28günde bir değilde 35günde bir oluyodur bu durumda gebeliğin bebeğin gelişimini etkiliyo. Programlar genellikle 28günde bire göre hesaplama yapıyo. En nihayetinde hayırlısı sizin için neyse o olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza evladınızı. Lütfen rahatlamaya çalış
En stresli aşamalar maalesef :) bebeği görene kadar zaman hiç geçmiyor sanki. Ama bakın bende aynı yollardan geçerek kaçıncı haftaya kadar geldim. Üstelik benim 3.anneliğim olacak :) Ama güzel heyecanlar tadını çıkarın.Ay inşallah bu Cuma sağlıklı olduğunu öğrenir keseyi görürürm o zaman :)
Merhaba Ali Emre Tahaoğlu'na gidiyorum :)Merhaba,memorial muhabbetimizin üstünetanışalım hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Şimdiki boş gebelikse bile korkmana hiç gerek yok tatlım. 2 arkadaşım boş gebelik geçirdi her ikiside hemen ardından hamile kalıp bebişlerini kucaklarına aldılar. Bende hamile olduğumu öğrenince aynı senin gibiydim önce kimyasal mı acaba diye dertlendim. Sonra dış gebelik mi acaba dedim. Sonra boş gebelik mi dedim. Dış gebelik dışında diğer ikisinin senin sağlığına hiçbir zararı yok. Şükret canım eşinle aran iyi hamile kalabiliyosun. Boş gebelik olduğunda sonrakilerde öyle olacak diye bişey yok. Kontrolün ne zamanHaklısın kötü düşünce kötü düşünceyi doğuruyor işte. Ya bundan sonraki gebeliklerim de boş olursa diye düşünüp duruyorum. Sağol canım. Daha rahatım eskiye oranla. Diğer iki arkadaş da olumlu sonuç alırsa rahat bir of çekicem. Adetlerim de aşağıdaki gibi.
Eki Görüntüle 2922845 Eki Görüntüle 2922845
Çok teşekkür ederimŞimdiki boş gebelikse bile korkmana hiç gerek yok tatlım. 2 arkadaşım boş gebelik geçirdi her ikiside hemen ardından hamile kalıp bebişlerini kucaklarına aldılar. Bende hamile olduğumu öğrenince aynı senin gibiydim önce kimyasal mı acaba diye dertlendim. Sonra dış gebelik mi acaba dedim. Sonra boş gebelik mi dedim. Dış gebelik dışında diğer ikisinin senin sağlığına hiçbir zararı yok. Şükret canım eşinle aran iyi hamile kalabiliyosun. Boş gebelik olduğunda sonrakilerde öyle olacak diye bişey yok. Kontrolün ne zaman
Güzel haberlerini bekliyoruz. Kontrole kadar düşünme bunları şu an elinden bişey gelmez dua et hayırlısını dile. Hem bebiş varsa sonra çok pişman olursun bu zamanları neden böyle stresli geçirdim tadını çıkaramadım diyeÇok teşekkür ederimBunları duyunca ümitleniyorum bir sonraki için. 2 ekimde gideceği m doktora.umarım güzel haber veririm hepinize vajinusmusu yeni yendiğim için vajina muayene, kürtaj ayrı bir korkutuyor beni
çokk ama çokk teşekkür ederimmmSon adet tarihinize göre hesaplanıyor kaçıncı haftada olduğunuz. beta değeriniz yükselmesine bakılması sadece sağlıklı ilerliyor mu onu kontrol etmek amaçlı oluyor diye biliyorum. Yüksek ihtimal 4 haftalık gebesiniz tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?