2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ilk hamilelikte cok iyiydi nasi uyurdum. Bunda hep parca parca. Ilk gebelik bazi yonlerden cok rahatmis kiymetini bilememisim

Eh tabi ozmn anne suu anne çişşş anne bilmem ne diyen geride çocuk yoktu döne döne yatıyoduk neyse şimdi de okul var gndüz iyiyim de akşam mecbur kalkıyorum

Kilo nasil peki:)

O yönden şanslıyım yiyip yiyip kg almayan gıcık bi tipim 50 kiloyum

Yazdim seni cok gicik olurum ben öylelerine ya ben yemiyorum gerçekten ne asiri ne Bişey kilo aldim cok canim sıkılıyor.

Yazdim seni cok gicik olurum ben öylelerine ya ben yemiyorum gerçekten ne asiri ne Bişey kilo aldim cok canim sıkılıyor.

Hhhhaaahaha
Boşver cnm ya şu dönem en özgürce yiyeceğimiz gere gere göbeği çıkaracağımız dönem şimdi almayacaksında ne zaman alacaksın hiç dert etme doğurup emzirince gidiyo kilolar

Ilk hamilelikte cok iyiydi nasi uyurdum. Bunda hep parca parca. Ilk gebelik bazi yonlerden cok rahatmis kiymetini bilememisim
Kesinlikle ben de diyorum ilk gebeliğimde premsesler gibiymişim diye. Ne bi ağrım ne bi mide bulantım vs olmuştu. Bu sefer 3 yaşında bi oğlış olunca yatamıyorsun da ve üstüne mide bulantım var bir de kendimi teselli ediyorum bu kez farklı belki cinsiyeti kızdır diye

Benim kalp atışından sonra az bi kanama okunca doktorum progestan başladı sabah akşam fitil olarak alıyorum. Birde yaşımdan dolayı coraspirin alıyorum yaşım 38e yeni girdim.
Haklısınız bundan sonra inşallah daha güzel paylaşımlar olsun.
Doktorunuz en doğrusunu bilir kan ve demir eksikliği çok önemli verilen ilaçları düzenli almalısınız. Belki serum takviyeside önerebilir cidden düüşük görünüyor.
Kanama için bişey vermedilermi size? Bana progestan verildi fitil şeklinde çok iyi geldi kesildi kanama
Kizlar boyle seyler yapmayin lutfen. Fazla ciddiye aliyosunuz. Guzel seyler paylasicaktik burda amac o diil mi
Evet çok güzel günlerimiz olucak inşallah daha kalp atışı beklediğimiz annişlerimiz vardoğurana kadar burdayız inşallah isimleri bile birlikte koyucaz
Adini yazabilir misin acaba ben de dolu dolu bi folik asit istiorum da
Ben bir süre renegesis kullandım şimdi ocean mumy kullanıyorum. İçinde herşey var.
9 Ay kullanabilecekmisim ama ben bitincr ocean in ayni içeriği alacağım. Eczacı aynı dedi ama ben normalde vitaminleri ocean alıyorum.
Aynı şeyleri kullanmışız
Kabızlık yaşarsanız bamya yiyin arkadaşlar tam mevsimi acayip rahatlatıyor.

Maşallah
Ben hamileyken böyle şeyler yoktu
Kalsiyum, magnezyum filan vermislerdi hamileyken simdi sanirim bunlar verilmiyor .
Aynen sadece elevit diye bişey verirlerdi
Çok pahalı bebek oldu bunlar ahh bi yaramazlık falan yapsa kıyıpta kızamayız valla ileride
Canım benim sen tüp bebek yapanlara sor bidecumartesi eltimin refakatsıydım ikiz doğurdu. Tüp bebekti kaba taslak bi hesap yaptık doğumla beraber 60bine filan ğatladı kızlar. Dedim bunlara başlık parası isteyinbabası da dolar üzerinden istiycem dedi. Allahım isteyen hakkıyla anne baba olacak herkese nasip etsin inşallah büyük mucize

3 bucuk da benimki. Ben de teselli edecem ama elimde yeterli veri yok

Yaaa bende kız olsun diye bekleyenlerdenim benimde 2 oğlum var..

Ay ağlıycam Çok teşekkür ederim. Çok emek veriyorum gerçekten. Ama seve isteye yapıyorum hiç şikayetim yok. Umarım bir daha olumsuzluklar yaşanmaz ben herkesi ayrı ayrı seviyorum. Sıkıntısı olanlara üzülüyorum sevinci olanların yerine seviniyorum. Paylaşım alanı burası başka bir niyet olamaz. Herkese sevgiler saygılar...

Hangi ilaçlaro kullanıyorsunuz

Ben Isparta yalvaçta okudum üniversiteyi.Çok güzel bir şehir Kalp atışını da bekliyoruz inşallah pıtpıtları duyar duymaz yazarsınız bize :) beni etiket yaparsanız mutlaka görürüm.Çünkü bazen üstüste gelince msjlar göremeyebilirim.

Estagfurullah hak hukuk önemli kavramlardır kimsenin hakkı yenmesin memnun olmayan arkadaslarimiz varsada daha memnun olacaklari yere baksinlar ayip oldgunu dusunuyorm size karsi sessiz kalamadim o sebeple Hiç üzülmeyin herşeyi göremeyebilirsiniz bizler gbi sizde hamilesiniz iyi anınız olur kötü anınız olur üzmeyin kendinizi herkesi memnun edebilecek bir yol herzaman vardir hoscakaln saglikli gebelikler diliyorm

Kırmızı erik poşet poşet taze incir şeftali yok anam yok Elhamdulillah bugün biraz iyiyim

Kizlar ilk gebeliginde preeklampsi geciren var mi ben ilk gebeligimde gecirdim ve 35 haftalik alindi oglum simdi 42 kg verdim cok kilolu hamile kalmistim ogluma 102 kiloyla haftaya coraspirine baslamam gerekiyormus umarim tekrarlamaz korkularim cok ☹

Migreni olan kızlar magnezyum kullanmanızı öneririm. Vücudunda yeterli magnezyumu olan insanlar daha az atak geçiriyormuş. Ben gebelikten önce kullanıyordum. Doktoruma sordum kullan dedi devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…