Ya ya sorma tam delirmeğim geliyo 2 oğlanla. Sürekli atlamalı zıplamalı kudurmalı oyunlar. Kız olsa alır bebeğine eline evcilik oynar uslu uslu ne güzel. Sizin cinsiyette bir iki haftaya belli olur. Benim diğer gebeliklerimdr daha erken öğrenmiştik bu epey gecikti anlamadım bende. Net söyleyemiyorum sadece tahmin ediyorum dedi.Eşimin hayali oğlanlarla dolu bi ev
O yüzden istiyor zaten kendisi haşereymiş abisinin oğlunu da kendine benzetti haşere gibi bizimkide oğlan olsun hep oğlan olsun haşere olsunlar diye bekliyoYa ya sorma tam delirmeğim geliyo 2 oğlanla. Sürekli atlamalı zıplamalı kudurmalı oyunlar. Kız olsa alır bebeğine eline evcilik oynar uslu uslu ne güzel. Sizin cinsiyette bir iki haftaya belli olur. Benim diğer gebeliklerimdr daha erken öğrenmiştik bu epey gecikti anlamadım bende. Net söyleyemiyorum sadece tahmin ediyorum dedi.
4. Ki yaparsın37imde bana çocuk yaptıran akrabalarım kızın olsun diye diye girdiler aklıma. Alın size kız diycem şimdi
Ayy öylemi ozaman direk gidin sorun allah korusunEvet mantıken dediğiniz gibi herhangi bir kanama olması durumunda kesilmesi gerekiyordu, hem benim pıhtılaşma sorunum yokmuş.testleri yaptırdığım araştırma Hastanesi'nde ki Dr demişti.baska bir hekime başvuracağım sanırım
Ben ilk doktora gidince doktor istedi özelde hastaneyle anlaşma vardi 300 küsür tuttu heralde kan ve idrar.. Sonra devlete gittim orda da istedi o ücretsizMerhaba arkadaşlar
Bu rutin istenen gebelik testlerini toxoplazma rubella vb liste baya uzun nerede yaptırdınız sağlık ocağı hepsini yapmıyor sanırım dışarda mı olacak nasıl çok maliyetli mi acaba varmı bilen?
Çin takvimi nasıl oluyo ? Ben dün ramzi teorisine göre baktım sağ tarafımda durduğu için kız gibi geldi ama çin takvimi duymadım4. Ki yaparsın
Çin takviminde neydi acaba ?
Benimde bir oğlum var bakalim cin takvimine göre kiz
Burda bir arkadaş demiştiÇin takvimi nasıl oluyo ? Ben dün ramzi teorisine göre baktım sağ tarafımda durduğu için kız gibi geldi ama çin takvimi duymadım
Şahsen ben yaptırmıyorum. Aynı fikirdeyim aldırmıycama göre öğrenip napıcam yanılma payı yüksek testleriKızlar benim hamileliğim son adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyor bugün 10+1 günümdeyim 14.haftada kontrole gideyim diyorum. Bu arada doktorum bebek hızlı büyüyor gibi yakalayabilir adet tarihini dedi ama 2 hafta yakalar mı bilmiyorum
İkili test yaptırıyım diyorum o yüzden 14 de gidiyim diyorum ama bu seferde ya büyürse haftayı aşarsa test yaptıramam diyorum
Bi yandan da testi napcaksın bu bebeği nolursa olsun doğurcan zaten ne gerek var diyorum çok muallakta kalıyorum yardım edin
Ben devlette yaptırdım canım.Merhaba arkadaşlar
Bu rutin istenen gebelik testlerini toxoplazma rubella vb liste baya uzun nerede yaptırdınız sağlık ocağı hepsini yapmıyor sanırım dışarda mı olacak nasıl çok maliyetli mi acaba varmı bilen?
Yok bacım ben almiyim allah olmayanlara versin4. Ki yaparsın
Çin takviminde neydi acaba ?
Benimde bir oğlum var bakalim cin takvimine göre kiz
ben hepsini sağlık ocağında yaptırdım canım, yaptılar hepsini.Merhaba arkadaşlar
Bunu adete göre yapınca erkek döllenmeye göre yapınca kız çıkıyor bendeBurda bir arkadaş demişti
Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com burdan baktim
Benimde adete göre erkek döllenmeye göre kız çıktı hadi bakalımBunu adete göre yapınca erkek döllenmeye göre yapınca kız çıkıyor bendeUmarım döllenmeye göre belirlenmiştir
Beb geçen hafta hepsini yaptırdım 330 tl tuttuMerhaba arkadaşlar
Benimde öyleydi sonra kaşıntıya döndü mantar ilacları kullandım. Kaşıntı geçti akıntı devam ettiği için akıntı kültürü istedi doktorum çünkğ mantar bebek için risk teşkil etmiyor ama akıntının sebebi önemli dedi. O yüzden emin olmak istedi. Bence gidebilirsin. Kulak çubuğu gibi bir aparatla akıntıdan sürüntü alıyorlar bilginiz olsun tedbirli gitmekte fayda var :)Bir şey daha soracağım bu arada benim akıntım bembeyaz süt gibi progestan kullandığımdan mı oluyor olabilir yoksa enfeksiyon mu var ya daa normal mi? Ona göre doktor randevumu erken tarihe çekeyim
Beb geçen hafta hepsini yaptırdım 330 tl tuttu
ben hepsini sağlık ocağında yaptırdım canım, yaptılar hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?