Fatoş canım buna bakar mısın ,elinde ki ultrasyon kağıdıyla karşılaştırır mısın merak ettimGeçen hafta kaşıntı ve akıntı için gittiğimde mantar için fitil ve merhem vermişti doktorum. Kaşıntım geçti ama akıntı devam ediyordu bugün tekrar gittim ve doktor akıntı kültürü aldı tahlile gönderdi bakalım sonuç 5 gün sonra filan çıkıcak. Aynı sıkıntıları yaşayanlar vardı onlar için yazayım dedim. Bugün 12+0 ız ve cinsiyeti tam göremiyorum ama erkeğe benziyor çıkıntı gördüm sanki dedi2 oğlandan son 3.oğlan geliyor galiba. Neyse üzülmiycem rabbim sağlıkla versin de gerisi başımın üstüne.
Teşekkür ederimMaşallah. Hayırlı olsun
Kız senin için gittim buldum ilk haftalardaki ultrason kağıdını valla kağıda göre solda duruyo. O zaman erkek oluyo galiba yazıya göre. Yok anacım nerden bakarsam bakayım kız ihtimalini bulamıyomFatoş canım buna bakar mısın ,elinde ki ultrasyon kağıdıyla karşılaştırır mısın merak ettim
Kızlar selam dün kanamam oldu diye yazmıştım. Bugün kahveye dönünce hemen gitmedim hastaneye biraz dinleneyim belki geçer dedim. Ama aynı anda adet ağrısı gibi hafif ağrı ve bel ağrım da vardı bir de ishal gibi oldum 2 günde. Az önce doktora geldim dayanamayıp, kesenin altında kanama alanı gördü. Ama rahim ağzın kapalı kese güzel yerde dinlen ilaçlarını kullan geçer dedi. Bu arada tek embriyo bölünmüştü iki bebek görmüştü geçen hafta doktor ama bugün tek bebek göründü diğeri kaybolmuş dediO görünen bebeğin de pıt pıt kalp atışını gördüm gibi ama dinletmedi emin olamadı cuma günü gel erken daha dedi İçim ferahlasın diye geldim ama içim karardı hepten Nureella canım sana da burdan yazmış olayım
Evet her şey de bir hayır vardır elbetCanım benim hayırlısı olsunböyle görünüp kaybolan duymuştum ikizlerde sağlık olsun ne diyelim Bebeğin iyimiş ya kese düzgünmüş şükür hiç canını sıkma yat dinlen artık pıtpıt diye yanıp sönüp görünmüştür ordan sesi açmıyolar zaten daha küçük
Evet canım bazen döllenmeylede alakalı geç duyulabiliyor. Her doktor sesini dinletmiyor ama ekranda net görüyor canım onlar. İnan ki kalp atışı var dediyse emin ol ki vardır. Ben düşüğümde defalarca baktırdım ultrasona bir umut bekledim ama yoksa maalesef yok diyorlar direkt. Çoğumuz ilaç kullanıyoruz zaten merak etme benim progestanı daha bugün bıraktırdı doktorum.Fakat çok ileri ki haftalara kadar almaya devam edenler var ilaçları. Dinlenmeye ve stres yapmamaya çalışmalısın. İkizle başlayıp tek devam eden çok annemiz oldu gruplarda. Hatta benim diğer nisan grubumuzun moderatörü ikizlerden birini operasyonla aldırmak zorunda kaldı. Bir başkası da sizin ki gibi kaybolup yokoldu kendiliğinden O Obayram doğru hatırlıyorum dime canım senin öyle olmuştu. İkiz başladı gebeliğin şuan tek olarak devam ediyor. Belki tecrübelerinizi paylaşırsınız :)Kızlar selam dün kanamam oldu diye yazmıştım. Bugün kahveye dönünce hemen gitmedim hastaneye biraz dinleneyim belki geçer dedim. Ama aynı anda adet ağrısı gibi hafif ağrı ve bel ağrım da vardı bir de ishal gibi oldum 2 günde. Az önce doktora geldim dayanamayıp, kesenin altında kanama alanı gördü. Ama rahim ağzın kapalı kese güzel yerde dinlen ilaçlarını kullan geçer dedi. Bu arada tek embriyo bölünmüştü iki bebek görmüştü geçen hafta doktor ama bugün tek bebek göründü diğeri kaybolmuş dediO görünen bebeğin de pıt pıt kalp atışını gördüm gibi ama dinletmedi emin olamadı cuma günü gel erken daha dedi İçim ferahlasın diye geldim ama içim karardı hepten Nureella canım sana da burdan yazmış olayım
Bu fotoğrafa göre benimki erkek oluyorFatoş canım buna bakar mısın ,elinde ki ultrasyon kağıdıyla karşılaştırır mısın merak ettim
kaybolan ikiz sendromu diyorlar canımm buna doktorum söylemişti bana ama bak ikinci gayet sağlıklı daha çok küçük dinletmemesi normal canım birdahaki kontrolünde dinlersin bence herşey yolunda boşuna stres yapmaKızlar selam dün kanamam oldu diye yazmıştım. Bugün kahveye dönünce hemen gitmedim hastaneye biraz dinleneyim belki geçer dedim. Ama aynı anda adet ağrısı gibi hafif ağrı ve bel ağrım da vardı bir de ishal gibi oldum 2 günde. Az önce doktora geldim dayanamayıp, kesenin altında kanama alanı gördü. Ama rahim ağzın kapalı kese güzel yerde dinlen ilaçlarını kullan geçer dedi. Bu arada tek embriyo bölünmüştü iki bebek görmüştü geçen hafta doktor ama bugün tek bebek göründü diğeri kaybolmuş dediO görünen bebeğin de pıt pıt kalp atışını gördüm gibi ama dinletmedi emin olamadı cuma günü gel erken daha dedi İçim ferahlasın diye geldim ama içim karardı hepten Nureella canım sana da burdan yazmış olayım
Canım teşekkür ederim allahım biliyor tek yumurta ikizi deyince doktorum inanılmaz endişe ve korku olmuştu bende Çünkü erken dönem gebelik zehirlenmesi yaşayıp bebeğini kaybettim, ikiz de bu risk 4-5 kat daha fazla ama dedim rabbimin vardır bir bildiği... inşallah kalan bebeğim sağlıklıdır ve sağ Salim kucağıma alabilirimEvet canım bazen döllenmeylede alakalı geç duyulabiliyor. Her doktor sesini dinletmiyor ama ekranda net görüyor canım onlar. İnan ki kalp atışı var dediyse emin ol ki vardır. Ben düşüğümde defalarca baktırdım ultrasona bir umut bekledim ama yoksa maalesef yok diyorlar direkt. Çoğumuz ilaç kullanıyoruz zaten merak etme benim progestanı daha bugün bıraktırdı doktorum.Fakat çok ileri ki haftalara kadar almaya devam edenler var ilaçları. Dinlenmeye ve stres yapmamaya çalışmalısın. İkizle başlayıp tek devam eden çok annemiz oldu gruplarda. Hatta benim diğer nisan grubumuzun moderatörü ikizlerden birini operasyonla aldırmak zorunda kaldı. Bir başkası da sizin ki gibi kaybolup yokoldu kendiliğinden O Obayram doğru hatırlıyorum dime canım senin öyle olmuştu. İkiz başladı gebeliğin şuan tek olarak devam ediyor. Belki tecrübelerinizi paylaşırsınız :)
Tüm eşlerin hayali galiba buEşimin hayali oğlanlarla dolu bi ev
Canım allah razı olsunkaybolan ikiz sendromu diyorlar canımm buna doktorum söylemişti bana ama bak ikinci gayet sağlıklı daha çok küçük dinletmemesi normal canım birdahaki kontrolünde dinlersin bence herşey yolunda boşuna stres yapmabı süre birazcık dinlen
AminCanım teşekkür ederim allahım biliyor tek yumurta ikizi deyince doktorum inanılmaz endişe ve korku olmuştu bende Çünkü erken dönem gebelik zehirlenmesi yaşayıp bebeğini kaybettim, ikiz de bu risk 4-5 kat daha fazla ama dedim rabbimin vardır bir bildiği... inşallah kalan bebeğim sağlıklıdır ve sağ Salim kucağıma alabilirimTekrar evlat imtihanı yaşatmasın Cenab-ı Allah
Evet füze gibi ama şikayetçi değilimGöğüsleri büyüyen var mı? Ben duş alirken farkettim dolgun dolgun duruyor. 2 . Hamileligim ama aradan 7 yil geçince hatırlayamıyorum
Kanama alanı bendede oluştu canım. İlaç kullanıp dinleneceğiz başka çaresi yok. Birde dua tabiKızlar selam dün kanamam oldu diye yazmıştım. Bugün kahveye dönünce hemen gitmedim hastaneye biraz dinleneyim belki geçer dedim. Ama aynı anda adet ağrısı gibi hafif ağrı ve bel ağrım da vardı bir de ishal gibi oldum 2 günde. Az önce doktora geldim dayanamayıp, kesenin altında kanama alanı gördü. Ama rahim ağzın kapalı kese güzel yerde dinlen ilaçlarını kullan geçer dedi. Bu arada tek embriyo bölünmüştü iki bebek görmüştü geçen hafta doktor ama bugün tek bebek göründü diğeri kaybolmuş dediO görünen bebeğin de pıt pıt kalp atışını gördüm gibi ama dinletmedi emin olamadı cuma günü gel erken daha dedi İçim ferahlasın diye geldim ama içim karardı hepten Nureella canım sana da burdan yazmış olayım
Evet canım bazen döllenmeylede alakalı geç duyulabiliyor. Her doktor sesini dinletmiyor ama ekranda net görüyor canım onlar. İnan ki kalp atışı var dediyse emin ol ki vardır. Ben düşüğümde defalarca baktırdım ultrasona bir umut bekledim ama yoksa maalesef yok diyorlar direkt. Çoğumuz ilaç kullanıyoruz zaten merak etme benim progestanı daha bugün bıraktırdı doktorum.Fakat çok ileri ki haftalara kadar almaya devam edenler var ilaçları. Dinlenmeye ve stres yapmamaya çalışmalısın. İkizle başlayıp tek devam eden çok annemiz oldu gruplarda. Hatta benim diğer nisan grubumuzun moderatörü ikizlerden birini operasyonla aldırmak zorunda kaldı. Bir başkası da sizin ki gibi kaybolup yokoldu kendiliğinden O Obayram doğru hatırlıyorum dime canım senin öyle olmuştu. İkiz başladı gebeliğin şuan tek olarak devam ediyor. Belki tecrübelerinizi paylaşırsınız :)
Benim sütyene sığmaz oldular. Bazen sütyen takarken çığlık attığım oluyorGöğüsleri büyüyen var mı? Ben duş alirken farkettim dolgun dolgun duruyor. 2 . Hamileligim ama aradan 7 yil geçince hatırlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?