2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Fatoş canım buna bakar mısın ,elinde ki ultrasyon kağıdıyla karşılaştırır mısın merak ettim

Eklentiler

• FAE388C1-F6CA-41F2-88C0-B0353F233D6D.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 109
Fatoş canım buna bakar mısın ,elinde ki ultrasyon kağıdıyla karşılaştırır mısın merak ettim
Kız senin için gittim buldum ilk haftalardaki ultrason kağıdını valla kağıda göre solda duruyo. O zaman erkek oluyo galiba yazıya göre. Yok anacım nerden bakarsam bakayım kız ihtimalini bulamıyom

Kızlar selam dün kanamam oldu diye yazmıştım. Bugün kahveye dönünce hemen gitmedim hastaneye biraz dinleneyim belki geçer dedim. Ama aynı anda adet ağrısı gibi hafif ağrı ve bel ağrım da vardı bir de ishal gibi oldum 2 günde. Az önce doktora geldim dayanamayıp, kesenin altında kanama alanı gördü. Ama rahim ağzın kapalı kese güzel yerde dinlen ilaçlarını kullan geçer dedi. Bu arada tek embriyo bölünmüştü iki bebek görmüştü geçen hafta doktor ama bugün tek bebek göründü diğeri kaybolmuş dedi O görünen bebeğin de pıt pıt kalp atışını gördüm gibi ama dinletmedi emin olamadı cuma günü gel erken daha dedi İçim ferahlasın diye geldim ama içim karardı hepten Nureella canım sana da burdan yazmış olayım

Canım benim hayırlısı olsun böyle görünüp kaybolan duymuştum ikizlerde sağlık olsun ne diyelim Bebeğin iyimiş ya kese düzgünmüş şükür hiç canını sıkma yat dinlen artık pıtpıt diye yanıp sönüp görünmüştür ordan sesi açmıyolar zaten daha küçük

Evet her şey de bir hayır vardır elbet Bilmiyorum doktor çok aydınlatmadı sanki beni, ortada konuştu hep. Normalde 6+3 üm karından duyulamaz mıydı kalp atışı duyan arkadaşlar olmuştur illaki. Vajinal kanama olduğu için bakmak istemedi. Bak görünüyor pıt pıt demedi ben gördüm Atan bir şey o mu dedim Bi şey demedi inşallah kuruntu yapıyorumdur. Birisi gitti diğeri de gitmesin

Evet canım bazen döllenmeylede alakalı geç duyulabiliyor. Her doktor sesini dinletmiyor ama ekranda net görüyor canım onlar. İnan ki kalp atışı var dediyse emin ol ki vardır. Ben düşüğümde defalarca baktırdım ultrasona bir umut bekledim ama yoksa maalesef yok diyorlar direkt. Çoğumuz ilaç kullanıyoruz zaten merak etme benim progestanı daha bugün bıraktırdı doktorum.Fakat çok ileri ki haftalara kadar almaya devam edenler var ilaçları. Dinlenmeye ve stres yapmamaya çalışmalısın. İkizle başlayıp tek devam eden çok annemiz oldu gruplarda. Hatta benim diğer nisan grubumuzun moderatörü ikizlerden birini operasyonla aldırmak zorunda kaldı. Bir başkası da sizin ki gibi kaybolup yokoldu kendiliğinden O Obayram doğru hatırlıyorum dime canım senin öyle olmuştu. İkiz başladı gebeliğin şuan tek olarak devam ediyor. Belki tecrübelerinizi paylaşırsınız :)

kaybolan ikiz sendromu diyorlar canımm buna doktorum söylemişti bana ama bak ikinci gayet sağlıklı daha çok küçük dinletmemesi normal canım birdahaki kontrolünde dinlersin bence herşey yolunda boşuna stres yapma bı süre birazcık dinlen

Canım teşekkür ederim allahım biliyor tek yumurta ikizi deyince doktorum inanılmaz endişe ve korku olmuştu bende Çünkü erken dönem gebelik zehirlenmesi yaşayıp bebeğini kaybettim, ikiz de bu risk 4-5 kat daha fazla ama dedim rabbimin vardır bir bildiği... inşallah kalan bebeğim sağlıklıdır ve sağ Salim kucağıma alabilirim Tekrar evlat imtihanı yaşatmasın Cenab-ı Allah

Canım allah razı olsun İnşallah öyledir evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza alalım 2 günlük rapor aldım ama bakalım olmazsa haftayı kapatırım dinlenirim

Göğüsleri büyüyen var mı? Ben duş alirken farkettim dolgun dolgun duruyor. 2 . Hamileligim ama aradan 7 yil geçince hatırlayamıyorum

Amin

Fatos3458 kızlR biri kız biri oğlan gibi demi sanki bunada bakarmısınız

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 81
Kanama alanı bendede oluştu canım. İlaç kullanıp dinleneceğiz başka çaresi yok. Birde dua tabi

Bahara giderken canım merhaba. Ben çift yumurta ikizlerimden birini kaybettim 9. Haftada kalbi durdu.
Şimdi çok şükür diğer bebeğim benimle ve sağlıklı. Ben de çok endişelendim diğeri için ama şimdi yavaş yavaş büyüdüğünü gördükçe rahatlıyorum. Gerçekten ellerini kollarını gördükçe, hareketlendiğini gördükçe insan biraz daha rahatlıyor. Sen de zaman ver biraz kendine. Biliyorum zor ama olabildiğince kötüyü düşünüp yıpratmamaya çalış kendini. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Göğüsleri büyüyen var mı? Ben duş alirken farkettim dolgun dolgun duruyor. 2 . Hamileligim ama aradan 7 yil geçince hatırlayamıyorum
Benim sütyene sığmaz oldular. Bazen sütyen takarken çığlık attığım oluyor çok hassaslaştılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…