2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hazır yoğurtlar çöp derken neyi kastettiniz anlamadım, neye dayanarak böyle soylediniz?

Sorunuza gelirsem üstteki cevaplarımda açıklamıştım çiğ süt alıyorsunuz sonuçta yoğurt yapmak için. Evet yoğurt fermente bir gıda ancak sorun zaten çiğ süt halinde. Patojenleri evde ocakta kaynatmakla öldüremezsiniz bu yüzden bu bilinmeyen sütlerden yapılan yoğurtlar,peynirler tehlikelidir. Ancak işin ehli mühendisler hazır yoğurt olarak nitelendirdiğiniz urunleri birçok analiz/denetim eşliğinde güvenle ürettikleri için siz patojen (hastalık yapıcı) bakterileri değilde yararlı probiyotikleri güvenle tüketmiş olursunuz.
Bilginize

Çok saçma nasıl çıktı vermedi neden kese ölçmedi? Neye göre kıyaslayacak şimdi sen öbür hafta gidince neye bakacak gelişme hızını anlamak için? Belki şuan bizim bilmediğimiz ama onun gördüğü bir şey vardır ama yine de aklıma yatmadı. Umarım güzel haberlerle gelirsin

Evet mantıken dediğiniz gibi herhangi bir kanama olması durumunda kesilmesi gerekiyordu, hem benim pıhtılaşma sorunum yokmuş.testleri yaptırdığım araştırma Hastanesi'nde ki Dr demişti.baska bir hekime başvuracağım sanırım

Geçen ki düşüğümde günde iki kez progestan da alıyordum evet ama kanama durmuyordu,8 haftalik bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum .
Bu gebeliğimde pıhtılaşma sorunum olmadığı halde hem kan sulandırıcı iğne hem coraspin kullanıyorum bir boş gebelik,bir de düşüğüm var diye.lekelenmelerim kesildi ama ben hâlâ diken üstündeyim valla

Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz
Başka bir doktora başvuracağım insaAllah sağolun

Gecmis Geçmiş olsun. Siz doktorunuzu değiştirin.

Hamilelikte kortizon kullanımına çok şaşırmıştım ama düşününce mantıksız gelmiyor. Yan etkisi oluyormu ödem vs
oluyor malesef, karnım şiş başından beri benim hani öyle dümdüz bir karın değil hatta belirgin epey, şişlik hissediyorum açıkcası başından bgüne 1.5 kilo aldım normal yememe rağmen hbelkide etkisi vardır ama az kaldı 11.haftada sonlanıyor

Kulağa saçma gelmesinin sebebi bu olayın yurtdışında yaşanıyor olmasından biraz da. Bu erken scani dış gebelik tehlikesi olanlara yapıyorlar sadece. Standartta 11. Haftaya kadar herhangi bir scan, progestan, kan sulandırıcı verilmesi gibi Trde alışık olduğumuz uygulamalar yok. Buranın uygulamalarına alışığım artık, birçoğunu normal karşılıyorum da, kadının tavrı falan çok garipti. İlk başta benim negatif gibi yorumladığım şey belki de sonografın bize gıcık olup bilgi vermek istememesinden ibaretti belki de, hiç bilemiyorum şu an, kafam karışık. Cuma günü özel bir yere gidip tekrar scan yaptıracağım, hakkımızda hayırlısı artık... İyi dileklerin için de çok çok teşekkür ederim ❤

Yurt dışında olduğunu bilmiyordum canım. Orda öyle oluyormuş Bi kaç kere daha duymuştum. Anne için stresli Bi süreçtir bazı şeyleri geç öğrenmek. Umarım herşey gönlüne göre olur iyi haberini bekliyoruz..

bugün sabahtan beri başım ağrıyor. izinde alamadım işten

Geçen hafta kaşıntı ve akıntı için gittiğimde mantar için fitil ve merhem vermişti doktorum. Kaşıntım geçti ama akıntı devam ediyordu bugün tekrar gittim ve doktor akıntı kültürü aldı tahlile gönderdi bakalım sonuç 5 gün sonra filan çıkıcak. Aynı sıkıntıları yaşayanlar vardı onlar için yazayım dedim. Bugün 12+0 ız ve cinsiyeti tam göremiyorum ama erkeğe benziyor çıkıntı gördüm sanki dedi 2 oğlandan son 3.oğlan geliyor galiba. Neyse üzülmiycem rabbim sağlıkla versin de gerisi başımın üstüne.

Oğlan bolluğu allah sağlıklı versin kesnlikşe sakın üzülmeyin sakın

37imde bana çocuk yaptıran akrabalarım kızın olsun diye diye girdiler aklıma. Alın size kız diycem şimdi
Ya iki çocuğunuz olduğu için yaşınız size fazla geliyor olablr ama sizin yaşınızda daha yeni anne olanlar var yumurtalarmz oldğu sürece geç sayılmaz

Eşimin hayali oğlanlarla dolu bi ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…